Se scumpeste Loganu !, Incepand cu 01.03.2005 ...
![]() ![]() ![]() |
Se scumpeste Loganu !, Incepand cu 01.03.2005 ...
Rigor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ? Are la pretul ala aer conditionat ? Are si portbagaj suficient pt carat soacra
![]() (ma refeream la megane II-ul de care pomenea commander) This post has been edited by Cornel001: 11 Feb 2005, 19:16 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
piticu atomic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 February 05 ![]() |
traim in romania nu uitati ca la noi totul merge pe dos.Cand toate marcile se pregatesc sa lanseze noi modele sau face-lifturi si fac reduceri demne de luat in seama, Dacia anunta scumpiri,macar daca ar pune noi motoare .decat un logan la 9000 in sus mai bine mai pui ceva si iei alceva
|
-------------------- |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
In situatia in care cade Euro prea tare si Logan se scumpeste ca sa tina pasul cu cursul mai mult ca sigur diferenta dintre Logan si masinile de import se va micsora. Pana la urma concurenta va fi argumentul principal in acest scenariu pentru a tine Logan la un pret accesibil si competitiv.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
poate ii fixeaza pretul in dolari!
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
whiterav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 February 05 ![]() |
vezi dacia.ro... Astea or fi preturile??
![]() |
-------------------- |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Astea sunt preturile actuale. Fii convins ca n-or sa afiseze preturile noi decat in momentul scumpirii.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
whiterav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 February 05 ![]() |
Asta era si problema. Ca site-ul lor lasa mult de dorit. Sper ca o data cu intrarea Daciei pe piata din Franta si Germania, sa faca si ei un site la standardele la care se vrea a fi marca. Si investitia e infima in comparatie cu celelalte costuri ale Dacia.
|
-------------------- |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca sunteti culmea..., voi vreti sa vedeti pe siteul lor preturi noi cad ei nu sunt in stare sa actualizeze cursul de schimb
![]() |
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cristush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(commander @ 11 Feb 2005, 18:13) eu zic ca o dacie de 8650 fara culoare si garantie extinsa, adica de 9000E nu se mai merita. luati-va un renault megane II ca e 11000E, da-ti diferenta in rate si aveti super masina (va spun eu ca are var-meu). bafta la toti ![]() sincer n-am vazut sa fie vreun megan 2 mai ieftin de 14900E (poate 11000 era fara taxe ...). Verificat pe www.renault.ro. Cat despre scumpiri, cand se apreciaza EURO fata de leu, producatorul scumpeste ca sa alinieze pretul, cand se depreciaza EURO nu ieftineste, ci scumpeste pe motiv ca plateste salarii in lei, cumpara materii prime in lei ... Oricum o dai, tot de scumpiri avem parte, de ieftiniri no way ... |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4MPI
- B-xx-xxx
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mei dar voi nu a-ti auzit de promotii?Uitati-va acolo jos la www.renault.ro la promotii sa vedeti ca au reduceri 1200 de euro la Megane II.
|
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
cristush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Reducerea de 1200E este la Megane 2 Exception 1.6 de la 13.383 E pret CIP la 12.183 pret CIP, adica de la 15900E pret final la vreo 14400E pret final. Deci tot nu gasesc Megane-ul ala la 11000 ..... |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4MPI
- B-xx-xxx
|
|
B_99_HIG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni scumpirilea astea nu se datoreaza incruntarii unui amarat de leu catre o europa mare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 99 HIG F F IMPORTANT: DECAT CU MERCEDENZA MAI BINE LOGAN...LOGANISTII STIU DE CE.....TATA IAR AI TRECUT DE SCOALA...HMMM BA BOULE NU VEZI CA NU TIN FRANELE HEHE :)
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Sau poate nici nu le scumpesc, o fi doar o campanie de marketing romanesc "luati, ca se termina" sau derivata "luati, ca de luni se scumpeste".
Din threadul despre termenele de livrare se pare ca durata de asteptare a scazut de la 2.5-3 luni la un record de 19 zile ceea ce inseamna ca cererea s-a mai domolit. |
-------------------- |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
![]() QUOTE(Illusi0n @ 11 Feb 2005, 02:59) @bomicabomic: Ceea ce vroiam sa subliniez este ca nu pierde. Nici Dacia nu va pierde. Se scumpesc masinile(in euro), si uite asa se compenseaza. Las' ca nu pica euroiu de la 37k la 10k de azi pe maine ! Later edit: adoptarea euro ca moneda ar elimina o groaza de dobitocenii de felu asta. Am trimis un Mail la VC ( dupa ce am citit ce scrie in acest topic ) si am primit urmatorul raspuns: ``Am primit cu interes mesajul dumneavoastra si va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la intrebarea dumneavoastra va comunicam ca pe bonul de comanda este mentionat ca pretul autoturismului este garantat in euro si se calculeaza in lei la un curs de schimb stabilit de Dacia. In ceea ce priveste plata acontului de 50.000.000 lei, acesta se transforma in euro la cursul Dacia din saptamana in care se efectueaza plata acestuia. La livrarea vehiculului valoarea ce trebuie achitata se calculeaza prin scaderea acontului din valoarea in euro a vehiculului, iar diferenta de plata in euro se transforma in lei la cursul din momentul platii finale. Va multumim inca o data pentru increderea pe care ne-o acordati si ramanem la dispozitia dumneavoastra. ``l Din cite imi dau eu seama, de preturi mari vor avea parte doar cei care isi comanda Golan dupa data dec 01.03.2005. Sau?????????? ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Curs valutar:
------------------------------ 1 Euro - 35515 1 USD - 27385 In conditiile in care Euro scade in halul asta degeaba maresc astia pretul ca in lei pretul tot va fi mai mic. Partea interesanta e ca si pretul masinilor din import afisate in Euro va fi mai mic ceea ce inseamna ca distanta dintre Logan si masinile de import scade din cauza faptului ca Euro scade. Eu zic sa va luati adio la conceptul "masina de 5000 euro" pentru in conditiile de fata nu se mai poate asa ceva. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Referitor la ceea ce spuneai tu cu masinile straine, distanta dintre ele si Logan se micsoreaza. De ce? Pentru ca ele nu vor suporta modificari la pretul in Euro si facindu-se transferul in lei, acestea vor fi mai mici ca acum 2 luni. Pe cind la Logan, prin cresterea pretului de la 1 martie, acesta va creste fie in lei fie in euro. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Va ajunge Loganu 15.000 euro din astia noi ca Octavia!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Una peste alta un Ambition, a plecat in lei de la 320 milioane, daca mai punem in calcul inflatia de la lansare pina acum, cam 7% rezulta ca ar face 340 mil, si cum euro se duce spre 34.000, ar face cam 10.000 euro.
Se cam complica treaba. Nu? |
--------------------
x
x
- x
|
|
mephistone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
E bine ca leul continua sa se aprecieze,eu cred ca se va aprecia 2,3 ani de acum incolo,romanii care lucreaza in strainatate intaresc leul tot mai tare trimitand euro in tara unde se cumpara lei.(investitorii vin tot mai multi...)
Euro mic=casco mic,masini mai ieftine din import si preturile la piesele de origine care sunt renault(din import) ar trebui sa fie mai ieftine.Sper sa nu ajunga peste 5 ani un far de logan(produs in TM) sa coste mai mult ca unul de skoda pe motiv ca tot scade euro. Sunt norocos ca imi fac comanda la masina zilele astea dar eu sper in continuare ca nu vom ajunge sa ne coste loganul mai mult decat o octavia cand iese din garantie(sa avem 80%piese renault si 20% romanesti cu preturi de renault care sa tot crape) This post has been edited by mephistone: 14 Feb 2005, 15:27 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate 1.4
- cameleon don't worry,be happy,feel good
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Piesele alea straineze de care vorbesti tu sunt facute la Colibasi (johnson Control, ACI, Valeo, Piroux, Dacia), la Tm (Elba), la Satu Mare (Autonova), la Sibiu (SNR), deci nu vad ieftenirile alea mari la piese.
Cit despre CASCO, numai de bine, adica pot sa ti-l treaca in lei, una doua. Si, sa stii ca si in Euro, nu-i avantajos deloc. Doamne fereste in caz de furt total. Iti da lei la cursul zilei. Si daca Dacia a mai tras o scumpire intre timp.......naspa rau. This post has been edited by bomicabomic: 14 Feb 2005, 15:34 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(mephistone @ 14 Feb 2005, 17:26) E bine ca leul continua sa se aprecieze,eu cred ca se va aprecia 2,3 ani de acum incolo,romanii care lucreaza in strainatate intaresc leul tot mai tare trimitand euro in tara unde se cumpara lei.(investitorii vin tot mai multi...) Asa cred si eu, cam in doi trei ani de apreciere in ritmul pe care il are acum o sa ajunga "-15000" |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
catavencu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 February 05 ![]() |
Dar v-ati gandit careva ca, poate, faza cu chemarile la service a nu stiu cate mii de masini trebuie platita si ea? Iar scaderea euro este cel mai bun prilej.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O intrebare simpla: tinind cont de faptul ca Dacia este acelasi producator care a schimbat fortat preturile la piesele de SLZ care merg si pe LGN (ex.: proiectoare ceata) si ca grupul Renault accepta orice, mai putin pierderile, nu vi se pare oarecum bizar faptul ca va anunta asupra MODIFICARII DE PRETURI cu cca. 2 saptamin inainte ? Oare ce-o fi in capul lor, s-or gindi ei "hai sa dam vestea la romani ca sa faca astia comenzi multe pina in 1.03.2005 si sa ne luam noi teapa ca prostii pentru ca livram masinile dupa data asta!!!" ???
Intrucit enuntul din e-mail e mai mult decit evaziv (MODIFICAM preturile), nespecificindu-se despre ce fel de modificare e vorba (in plus sau in minus) si tinind cont de faptul ca SLZ nu se mai fabrica, deci vor creste nr. de Logan-uri fabricate, va atrag atentia ca s-ar putea sa va treziti c-o surpriza de proportii, preturile reducindu-se incepind cu data respectiva!!! ATENTIE !!! Acestea sunt niste consideratii personale, bazate pe un rationament propriu, ele nefiind ancorate in realitatea imediata si nici inspirate de vreo sursa de informare!!! Nu detin prieteni/cunostinte in cadrul grupului Dacia!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Constructia ta logica, Marty este corecta atita doar ca la noi ajustarile de preturi au fost intotdeuna in sus;
Poate sparge Renault regula dar ma indoiesc . |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:47 |