Locuri de parcare, ... e nebunie in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Locuri de parcare, ... e nebunie in Bucuresti
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iete frate ce topic
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 21 Jan 2009, 15:50 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
asavin |
![]()
|
![]() Solenzar incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 September 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(nasty @ 21 Jan 2009, 15:19) Nu stiu ce sa zic ... din punctul meu de vedere nu e ok. O sa isi puna o gramada de lume in cap. Ar fi bine (zic eu) sa le interzica celor care parcheaza masinile mari de transport, mai exact cele de peste 3.5tone QUOTE(costi @ 21 Jan 2009, 15:34) Nehotarati mai sunt ... ![]() <span class='edit'>21 Jan 2009, 16:09:</span> QUOTE(nairam @ 21 Jan 2009, 15:49) Iete frate ce topic ![]() ![]() ![]() ![]() nairam FRATE, calmeazate, ca deja am primit un raspuns bun si anume : in parcare la Bila si chiar le multumesc celor care au fost on-topic. Iete ca inca se poate ! ![]() ![]() Offtopic: nairam FRATE, iti sugerez articolul: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...panesti-nervii/ This post has been edited by asavin: 21 Jan 2009, 16:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
"Începerea lucrărilor – în minimum trei luni, durata execuției – doi ani
peste 7000 de locuri de parcare, în 2011 Primăria Capitalei și-a anunțat intenția de a concesiona prin licitație publică lucrările de construcție la opt parcări subterane... Când escavatoarele și picamerele vor începea să scobească pământul pentru a construi parcările din Piața Dorobanți, Piața Charles de Gaulle sau pe cea din fața gării Băneasa, timp de doi ani circulația va fi un coșmar atât pentru șoferi cât și pentru bucureștenii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun." http://www.gandul.info/societatea/marea-sa...ml?3932;3786167 7000 LOCURI PENTRU 2 MILIOANE DE MASINI???!!! |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ai vrea sa pocneasca din dejte si sa apara locuri de parcare pentru toata lumea?
Daca nu se fac, nu-i bine ca de ce nu se fac, daca se fac, nu-i bine ca incurca traficul si de ce nu se fac pentru toate masinile odata ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar sa faca supraterane nu ar fi mai ieftin/usor?
Intreb si eu, habar nu am.... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
parcarea ca parcarea, dar traficul... am spus de ceva vreme ca o sa imi caut un automobil din categoria "fara permis" cel care nu depaseste 45 la ora, sfaturi ceva ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
peugeot79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
sunt utile acele masinute dar sunt si foarte scumpe.
am vazut in Paris asemenea vehicole sunt fantastice un matiz pare SUV pe langa ele |
--------------------
Volvo
340 DL
1989
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa vezi, eu n-am avut vise de-astea cu Passat, asa ca mi-am luat Logan. Prima data l-am gasit zgariat de-o cheie. L-am facut pe Casco. Apoi, iar zgariat de cheie. Sau cui? Apoi bara zgariata. Apoi l-am mai zgariat si eu pe la colturi, deja nu mai imi pasa. Mai tarziu, un vecin cretin a inghesuit niste craci taiate de la copaci fix in masina mea. Acum vreo cateva luni, gasit lovit mai serios, demarat ancheta cu vecinii, gasit nesimtit de la armata care lovit cu Aro cand dadea cu spatele. Intre timp, pierdut foaie constatare asigurare.
Solutii posibile. La zgarieturi: cu cat speli masina mai rar, cu atat stratul de jeg de pe ea se ingroasa. Cu cat se ingroasa, cu atat mai greu ajunge cuiul (sau cheia) la tabla. La parcare: cand prinzi un loc, acolo o lasi. Eventual saptamani intregi. Daca mai e si in usa blocului, cu atat mai bine, sa crape vecinii de invidie ca tu ai gasit loc si ei nu. Exclus deplasari la serviciu cu masina. Cumparaturi doar la Metro si doar la ore imposibile - intre 5 si 7 dimineata de exemplu. Astfel ajungi s-o parchezi acasa cand pleaca fraierii ailalti la serviciu cu masinile (care mai pleaca, ca in ultima vreme s-au prins si ei ca e o problema cu parcarea). In rest, masina e buna de vacante sau de weekenduri la mare/munte. Atentie la intoarcere, ca daca ajungi in Bucuresti duminica seara, locurile de parcare de pe langa blocuri s-au ocupat de mult. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
miemi palce ca am aici in bucurestiun loc asa de smecher ca incape doar 1 tico si e in fata scari
![]() ![]() Mia placut acum 1 luna ca a vrut unu cu un SuV sa bage acolo ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai blocat trotuarul, te-am ars. In ultima vreme nu mai ocolesc masinile prin strada, o iau de-a dreptul pe unde ar trebui sa circule pietonii. Mai calc un far, o bara, asta e. Nu te superi, ca nici eu nu ma supar ca ai pus-o pe trotuar. Recomand aceeasi schema biciclistilor, cand e vorba de pistele alea speciale.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
din pacate ptr tine aici e trotuarul cat soseaua
![]() ![]() sa inteleg ca tu nu incapi pe trotuar de 5 m latime ? ca el are 6 in total ;)fara masini.grasi mai sunt uni ![]() This post has been edited by C@talin: 24 Jan 2009, 02:39 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
ce ati face in cazul in care sunt copaci ca in poze, ati taia copacii pt locuri de parcare sau ati pune gardulet si ati desfiinta ceva locuri de parcare?
Attached thumbnail(s) benchea_002.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 364 benchea_003.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 353 benchea_004.jpg ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 360 benchea_005.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 342 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici una nici alta. Situatia actuala mi se pare acceptabila. SINCER sa fiu. Fiindca nici una din alternativele tale nu sunt ok.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ureaza`i fratelui tau un calduros : "Bine ai venit in Bucuresti, acest minunat jeg de oras"
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=89911&hl= LE: Am coleg la servici cu solenta, a mers in vizita la cineva si a ramas peste noapte in Ghencea, si-a gasit masina praf, zgariata toata. A fost nevoie de revopsire totala. This post has been edited by FLP: 24 Jan 2009, 12:43 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C@talin |
![]()
|
bre tu sa-i zici fratiorului tau ca asa zic bucuresteni bun venit in cartier
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Executron, din cauza felului asta de a parca, pe Sos. Colentina de faci de noroi pana la gat pentru ca o parte din pamantul ala e imprastiat de roti pe trotuar.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
care aveti o "pila" la parcari orizont?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
C@talin |
![]()
|
vrei si tu un card de ridicat bariera
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
asavin |
![]()
|
![]() Solenzar incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 September 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(nasty @ 24 Jan 2009, 09:41) ce ati face in cazul in care sunt copaci ca in poze, ati taia copacii pt locuri de parcare sau ati pune gardulet si ati desfiinta ceva locuri de parcare? QUOTE(Highwayman @ 24 Jan 2009, 16:59) Executron, din cauza felului asta de a parca, pe Sos. Colentina de faci de noroi pana la gat pentru ca o parte din pamantul ala e imprastiat de roti pe trotuar. La Paris peste pamantul acela e pus un grilaj din fier pe jos, in jurul copacului. Asa nu se murdareste nimeni, pamantul a se citi noroiul ramâne acolo, iar copacul poate creste fara pb. Dar la noi este greu de implementat o astfel de solutie caci orice este de metal si nu este sudat, fixat, batut in piroane, risca sa dispara... |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutzp @ 24 Jan 2009, 02:33) Daca ai blocat trotuarul, te-am ars. In ultima vreme nu mai ocolesc masinile prin strada, o iau de-a dreptul pe unde ar trebui sa circule pietonii. Mai calc un far, o bara, asta e. Nu te superi, ca nici eu nu ma supar ca ai pus-o pe trotuar. Recomand aceeasi schema biciclistilor, cand e vorba de pistele alea speciale. Te-as ruga sa ai mare grija sa nu cumva sa te atingi de vreuna din masinile mele, otr ca atunci nu o sa te mire ca o sa te calc eu pe fata, pe burta, pe oua, pe ce apuc Nu stiu ce presupune ptr tine termenul de propietate privata dar sunt cazuri in care ar trebui sa-ti faci griji ptr integritatea corporala |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te-au expulzat cumva copiii aia mici si negri din parcare?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
poate la tine-n parcare copii sunt negri
aia de la mine-s aproape arieni (iar parinti vorbesc cu sh) Taman ce-am revopsit una din masini ca urmare a multiplelor zgarieturi capatate in ultimii 2 ani ... si nu mi-a trecut inca dracii ca timp de-o saptamana am fost pieton |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ionutzp |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 29 Jan 2009, 17:37) Te-as ruga sa ai mare grija sa nu cumva sa te atingi de vreuna din masinile mele, otr ca atunci nu o sa te mire ca o sa te calc eu pe fata, pe burta, pe oua, pe ce apuc Nu stiu ce presupune ptr tine termenul de propietate privata dar sunt cazuri in care ar trebui sa-ti faci griji ptr integritatea corporala Sa inteleg ca esti unul din nesimtitii aia care parcheaza de-a latul trotuarului, ocupandu-l cu totul, motivand cu seninatate ca "n-au gasit in alta parte" sau ca "nu stau decat 10 minute". Nu stiu ce presupune pentru tine spatiul public, probabil unul in care trebuie sa dai dovada de tupeu cat cuprinde. Nu incurajez sub nicio forma zgariatul masinilor, chiar eu am avut multiple probleme de-a lungul anilor cu asa ceva, dar probabil ca nu degeaba ai ajuns sa revopsesti masina aia. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu ce sa mai zic ca am si parcarea platita la primarie cu acte tot in regula si o gasesc mereu ocupata cand plec
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Punck |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 27 January 09 ![]() |
HA HA HA eu miam luat masina cu loc de parcare acoperit;;) exact pe langa sectia de politie;;)
|
--------------------
Dacia
Nova
1996 Gti
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Putin offtopic (ca nu a parcat-o in Bucuresti!):
[attachmentid=1627497834] ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(asavin @ 19 Jan 2009, 21:01) Problema cu locurile de parcare in Bucuresti e chiar nostima. Toti se plang ca nu au locuri de parcare...dar romanul e roman, vrea sa parcheze gratis si fix in fata scarii. Daca ar face primaria o parcare etajata la cateva sute de metri, romansul nostru tot pe trotuar in fata scarii ar parca, sau pe trecerea de pietoni, sau in intersectie. Oare o lege prin care sa nu poti sa-ti cumperi o masina daca mai intai nu faci dovada ca ai un loc de parcare amenajat ... cum ar fi?!? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:48 |