Masinile de firma sau luate in leasing, nu mai au dreptul la parcare in fata blocului
![]() ![]() ![]() |
Masinile de firma sau luate in leasing, nu mai au dreptul la parcare in fata blocului
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 20 Jan 2009, 20:06) Eu cred ca parcarile ar trebui sa functioneze pe principiul:primul venit primul servit si fara plata.Sau daca sunt cu plata avand in vedere ca sunt doua paie la trei magari sa se dea in urma unei licitatii pe principiul cine este interesat de locul asta si cine da mai mult.Pentru ca taxa este modica si cine a apucat loc tine cu dintii de el pana moare si-l mai lasa si mostenire. Bravo dom'le ... pai dupa principiul asta fraierul de mine din cauza ca daca dimineata nu pleaca chiar primul din parcare SIGUR cand ajung seara sunt ultimu' ar trebui sa-mi iau Loganul in casa sa-l depozitez pe balcon. Ptr partea cu licitatu' sunt de acord |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(tarzy @ 20 Jan 2009, 23:21) Bravo dom'le ... pai dupa principiul asta fraierul de mine din cauza ca daca dimineata nu pleaca chiar primul din parcare SIGUR cand ajung seara sunt ultimu' ar trebui sa-mi iau Loganul in casa sa-l depozitez pe balcon. Ptr partea cu licitatu' sunt de acord Oricum,in unele cazuri,majoritatea,s-a ,,licitat locul.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare, am masina de la firma, o singura masina, in jurul blocului nu am unde sa o las asa ca o duc cam la un km de bloc la bunicul sotiei care sta la casa.
Prima problema:daca bag masin in curte am sanse (destul de mari) ca dimineata sa nu o mai pot scoate ca parcheaza bizonii in fata portii. Problema cea mai grava e ca nici in fata portii nu o pot lasa ca in 80% din cazuri gasesc locul ocupat. Problema e ca stau in tei, iar pe strazile din jurul caminelor e plin cu masini din provincie, care parcheaza in cursul zilei de duminica/luni si le mai iau vineri seara. Ce as putea sa fac? Pot sa sun la politie sau imi cumpar o mana de cuie? |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai si cine te impiedica sa suni si sa reclami ca esti blocat? Pui un afis pe poarta, nu blocati garaj ... si cand ai masina in curte si nu poti sa iesi, pac un telefon ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Are prea multe cuie prin casa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am pus tablita cu garaj nu parcati.. a disparut in doua zile..am fost consecvent am luat alta si am prins-o bine de scandurile de le la gard ..in cateva zile a disparut si ina din scanduri rupta
![]() chestia asta e de ceva timp, pana de curand din 7 zile 2-3 nu puteam parca ca era altul pe loc, am prins vreo 2-3 le-am explicat omeneste cum e cu garajul, au inteles, au aparut altii, si eu ajungeam acasa si cautam un alt loc pe strada respectiva unde sa parchez, sau chiar mai departe. Acum am ajuns la performanta ca pot sa parchez 1 zi din 7 si incep sa ma enervez. Ideea e ca fiind sofer nu-mi vine sa ma apuc de acte de vandalism gandind poate omu a avut o urgenta, poate l-a lasat masina si abia a bagat-o acolo ca sa nuincurce.. si uite asa imi fac eu draci degeaba |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hraneste niste maidanezi in fata portii. Poate ai noroc si te scapa de ocupantii locului de parcare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
De trei saptamani, pe trotuar(unde este admisa parcarea) in fata firmei in care lucrez, a lasat unul(/una) un VW polo cu hartii in geamuri, ca o vinde.
Ma cam incurca si asa nu prea gasesc loc.... ma gandeam ca daca tot nu o misca...sa-i scot vintilele si capacelele. ![]() ![]() Glumesc....dar asa-m vine. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Firma la care lucrezi trebuie sa aiba in jurul sediului loc de parcare pentru vreo 80% din angajati.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Firma la care lucrez eu (i)e (m)ica si a(m)arata, nu ca trustul la care lucrezi tu.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 21 Jan 2009, 12:26 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 21 Jan 2009, 12:10) De trei saptamani, pe trotuar(unde este admisa parcarea) in fata firmei in care lucrez, a lasat unul(/una) un VW polo cu hartii in geamuri, ca o vinde. Ma cam incurca si asa nu prea gasesc loc.... ma gandeam ca daca tot nu o misca...sa-i scot vintilele si capacelele. ![]() ![]() Glumesc....dar asa-m vine. ![]() Ia telefonul suna-o si roaga-o sa isi mute masina, daca nu vea ii zici ca nu o mai gaseste intreaga si ai rezolvat problema. Cat pentru @rhunder eu imi laum una bucata troliu de 5 t si cum gaseam o masina o mutam in mijlocul strazii, sau una bucata sufa si la fel faceam. Bine poti sa scrii pe gard ca e garaj nu cred ca o sa iti darame gardul ![]() This post has been edited by ceribros: 21 Jan 2009, 13:45 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 21 Jan 2009, 13:10) a lasat unul(/una) un VW polo cu hartii in geamuri, ca o vinde. Ma cam incurca si asa nu prea gasesc loc.... Pai solutia cea mai simpla e sa cumperi tu masina, ai deja locul inclus, iar daca nu o misti nici nu il pierzi ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
VAG, frate, n-are moarte...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 Jan 2009, 12:21) Firma la care lucrezi trebuie sa aiba in jurul sediului loc de parcare pentru vreo 80% din angajati Eventual si cu loc de cafea pentru stat la terminarea programului ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Au si internet la cafeneaua aia?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
voi pe unde mai parcati ma ca e plin bucurestiu? a gasit videnelu vro solutie?
asta e f buna..maisna de la firma sa stea la firma....vrei masina...te duci la firma , o iei, faci ce vrei cu ea, o duci inapoi ai masina personala...o tii acasa... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
vijelie |
![]()
|
Videanu? Sigur nu vrei sa spui Lis?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva daca se poate face un contract de comodat intre 2 persoane fizice?
mi-o folosi la parcare? pe scurt ma gandesc sa fac un contract de comodat intre mine si taica-miu, pe masina lui ca sa pot sa-mi parchez si eu ca omul (unica) masina pe care o am si pur intamplator e de firma (si nu pot incheia comodat intre mine si firma). |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Contract de comodat se poate face, bineinteles, doar ca... nu stiu la ce-ti va folosi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
update
mi-a folosit ![]() nu stiu daca trebuia facut la notar (contractul de comodat), dar eu am vrut sa fiu mai catolic decat papa si acolo l-am facut. This post has been edited by Ov: 8 May 2009, 18:10 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:23 |