Masinile de firma sau luate in leasing, nu mai au dreptul la parcare in fata blocului
![]() ![]() ![]() |
Masinile de firma sau luate in leasing, nu mai au dreptul la parcare in fata blocului
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
@ceribros - locul de parcare costa la fel indiferent daca masina e trabant sau maserati.
Platesti ptr loculul de parcare .... punct. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Depinde de masina deoarece nu cred ca il copari pe ala care are Mertan cu ala care are Logan, pe ala il doare in cot ca il costa parcrea 1000 euro pentru ca rata lui la masina este de 2000E/luna pe cand un om modest are o rata de de 600-700 lei /luna si cand ii mai zici ca mai trebuie sa mai dea pe casco inca 200 si pe parcare inca 300 ajunge saracu om la 1100 lei / luna. Hmmmm.......deci in concluzie ala cu Mertanu sa se duca el sa dea 300 lei ca nu ii cade punga si sa il lase pe sarantoc sa isi parcheze masina in fata casei, asa e si cu firma ala care are firma face bani deci poate sa inchirieze parcare nu sa vina peste tine sa iti ocupe locul de parcare. Oricum insinuarea ta se referea la faptul ca unii nu ar trebui sa isi ia masina daca nu isi permit sa plateasca o parcare de 3000 lei /an. Care este destul de jignitoare fata de multi dintre noi. Nu ca eu mi-as permite dar in primul rand nu as da, pentru o bucata de fier atatia bani sa stea la cald. Cred ca as avea alceva de facut cu ei.
This post has been edited by ceribros: 20 Jan 2009, 14:25 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@ceribros: tu nu te-ai intrebat niciodata de ce benzina are acelasi pret indiferent de cate kile de aur are la gat cumparatorul?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am pe scara o familie de pensionari care a renuntat la abonamentul la Romtelecom pentru ca nu-si permiteau, inca traiesc.
Masina nu e o necesitate, ma intreb cum naiba pot trai atatia oameni fara..sa mergi cu autobuzul si tren? ce-s alea? ai inebunit?! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Neaparat treigecuempetrei si pe cartela, ca nu e bani, frate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ceribros @ 20 Jan 2009, 14:20) Depinde de masina deoarece nu cred ca il copari pe ala care are Mertan cu ala care are Logan, pe ala il doare in cot ca il costa parcrea 1000 euro pentru ca rata lui la masina este de 2000E/luna pe cand un om modest are o rata de de 600-700 lei /luna si cand ii mai zici ca mai trebuie sa mai dea pe casco inca 200 si pe parcare inca 300 ajunge saracu om la 1100 lei / luna. Hmmmm.......deci in concluzie ala cu Mertanu sa se duca el sa dea 300 lei ca nu ii cade punga si sa il lase pe sarantoc sa isi parcheze masina in fata casei, asa e si cu firma ala care are firma face bani deci poate sa inchirieze parcare nu sa vina peste tine sa iti ocupe locul de parcare. Oricum insinuarea ta se referea la faptul ca unii nu ar trebui sa isi ia masina daca nu isi permit sa plateasca o parcare de 3000 lei /an. Care este destul de jignitoare fata de multi dintre noi. Nu ca eu mi-as permite dar in primul rand nu as da, pentru o bucata de fier atatia bani sa stea la cald. Cred ca as avea alceva de facut cu ei. Imi pare rau ca te consideri jignit de afirmatia mea. Dar realitatea asta este .... nu toti suntem egali, iar anumite drepturi trebuiesc cumparate. Ideea ca toata lumea e egala .... si toti au fix aceleasi drepturi pe deamoca e aplicabila in sisteme totalitare, numai ca acolo din pacate se ajunge in situatia cand toti sunt egali ...."de saraci". in lumea asta sunt oamenii care au masini mult prea costisitoare ptr veniturile lor ..... nu ai vazut niciodata masina de 3-4 zeci de mii de euro parcata jumatate pe trotuar iar propietarul locuia in aparament cf.III cu inca minim 2 generatii din familie? This post has been edited by tarzy: 20 Jan 2009, 14:32 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 20 Jan 2009, 14:22) @ceribros: tu nu te-ai intrebat niciodata de ce benzina are acelasi pret indiferent de cate kile de aur are la gat cumparatorul? Dar tu te-ai intrebat ce motor are la cu 3 lantaie la gat si cu 5 ghiuluri si de cat are rezeervorul, eu da si am vazut ca unu mai instarit baga 2 rezervoare ca are un 2000 si face acelasi nr de km ca si mine care bag 1 rezervor . Da .....cum spuneam ala pe care il da banii afara din casa sa se duca sa parcheze in subterana si sa ma lase pe mine sa dau la stat 80lei / an si el sa dea 3000lei ca am eu ce face cu aia 2200 lei (imi platesc casco, rca si 1 revizie din ei ) This post has been edited by ceribros: 20 Jan 2009, 14:34 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(argon @ 20 Jan 2009, 15:22) si? masina e un lux, nu ceva ce trebuie numaidecat sa aiba toata lumea. Nu-ti permiti, nu ai, nu te obliga nimeni cu forta. Sunt de acord cu ultima parte. Nu cred ca masina este un lux, poate doar daca aceasta este de peste 20.000 de euro. Ultima parte am vrut si eu sa o spun de mai mult timp in topicul cu taxa auto. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
tarzy |
![]()
|
eu am un 3200 motor si rezervor de 90 de litri .....
da nu cred ca bag tot anul mai mult de 3 rezervoare .... ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 20 Jan 2009, 09:55) N-ai masina de firma, ca altfel sigur ai sari in sus ca e o masura discriminatorie. Eu unul am masina pe firma, si inca din alt judet, e singura masina pe care o am si pe criteriul "e masina de firma n-are drept la loc de parcare" mictionez cu jet gros. Atata timp cat platesc statului taxele aferente masinii si firmei, am dreptul sa parchez in orice loc public in care este permis acest lucru. In schimb, ideea "apartamentul si locul de parcare" (pentru cei ce au masina/masini) e foarte buna. In felul asta cei care au ca si masini de serviciu dube, tiruri, autobuze, sau au si masina de serviciu si masina personala sau cei care au patru masini desi in familie exista maxim doua permise de conducere si ocupa patru locuri de parcare ("pentru ca am ce, ba, am cu ce!"), ar fi pusi la respect si locurile de parcare aproape ar ajunge tuturor (ca nu au toti locatarii masina la fiecare bloc). |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(argon @ 20 Jan 2009, 14:37) Poate lucrez in provincie si nu imi da masina de firma asa ca e mai usor sa ajung cu masina personala decat cu rata ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si cum stiu aia de la primarie ca masina mea e sau nu masina de firma? Ca a mea n-are nicio inscriptionare, e asa cum a ajuns din fabrica (bine, exceptand niste zgarieturi "distinctive"
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vijelie |
![]()
|
Se cere copie dupa talon.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exista o petitie impotriva acestei hotarari.
This post has been edited by Serje: 20 Jan 2009, 15:12 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(argon @ 20 Jan 2009, 15:37) Nu este o necesitate pentru toata lumea. Nu pentru cei care fac intre 0 si 2000 de km pe an si care incep sa se vaiete cand e vorba de platit RCA, impozite si altele. Dar pentru unii care au diverse activitati in care deplasarea mai rapida este necesara, masina poate constitui o necesitate. Traseele mijloacelor de transport in comun nu pot acoperi nevoile tuturor. QUOTE(Illusi0n @ 20 Jan 2009, 15:39) Pe aceeasi idee se merge si la Constanta. Dar numai pentru unii, adica pentru cei care nu dau spaga inspectorilor din primarie. Eu am doua masini pe numele meu, dar una este folosita de catre parintii mei. Am dorit sa depun actele pentru doua locuri de parcare, dar mi s-a spus ca nu este posibil, se da doar un loc de apartament. Dar sunt vecini de la alte scari care au cate 2 sau 3 masini in familie + masina de servici si au 3 sau 4 locuri rezervate. Pentru ei a fost posibil. Nu mai pun la socoteala faptul ca s-au dat locuri de parcare unora care nici macar nu locuiesc in zona. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 20 Jan 2009, 15:22) si? masina e un lux, nu e un lux e o necesitate |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Inca o victorie opresciana alaturi de cei mai multi Mosi Craciuni, de cel mai lung carnat si de cel mai greu tort!
Problema s-a rezolvat! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
"Masinile de serviciu vor putea fi parcate in fata blocurilor si au fost introduse sase noi sensuri unice
Consiliul General al Capitalei va permite parcarea masinilor de serviciu sau in leasing in fata blocurilor, prin abrogarea hotararii care interzicea acest lucru" Pai pana acum au zis ca nu-s locuri de parcare, de-aia nu lasa masinile de firma. Acum, cand au vazut ca i-au enervat pe oameni, au dat-o la intors si au abrogat-o. Adica acum da, ai voie sa parchezi in fata blocurilor, dar mai precis, UNDE? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
Unde sunt si acum, ce e asa greu de inteles?
Adevaratul meci va fi daca se va decide sa aplice legea, adica sa umfle 85% din masinile parcate "langa blocuri", adica pe spatii verzi, pe trotuare, pe carosabil etc. This post has been edited by vijelie: 20 Jan 2009, 15:20 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce bine, acum o sa iau duba de la firma si o sa o pun pe locul MEU!
sa le arat io la toti autobuzistii cine-i mai tare si cine are masina MARE ! HA! ....glumesc, acu' serios vorbind, io pana nu platesc parcarea pe anul asta nu cred ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
.
This post has been edited by logan1.5dci: 20 Jan 2009, 15:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu cred ca parcarile ar trebui sa functioneze pe principiul:primul venit primul servit si fara plata.Sau daca sunt cu plata avand in vedere ca sunt doua paie la trei magari sa se dea in urma unei licitatii pe principiul cine este interesat de locul asta si cine da mai mult.Pentru ca taxa este modica si cine a apucat loc tine cu dintii de el pana moare si-l mai lasa si mostenire.
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:03 |