Masinile de firma sau luate in leasing, nu mai au dreptul la parcare in fata blocului
![]() ![]() ![]() |
Masinile de firma sau luate in leasing, nu mai au dreptul la parcare in fata blocului
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu as da instant banii astia, dar n-am pe ce
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Eu ma astepta sa fie cam la jumatate/o treime din pretul asta. Pana la urma 1000 (ma rog, la cursul de acum cam 850) de euro pe an nu este asa de mult pentru o parcare pazita si incalzita (daca ii ai).
This post has been edited by Highwayman: 20 Jan 2009, 12:44 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
E exagerat de mult, mai demult prin 2000 tineam si eu masina la Inter in parcare, era cam 50 lei / luna (500.000lei vechi), dar cand s-a facut 70 am renuntat. Bine in asta intra parca si un bon de spalat masina sau 2 parca (int si ext) dar ma intelegeam cu baietii si imi faceau pe bonul ala in loc de interior motor
![]() E vorba de 3000 lei daca nu vi se pare mult inseamna ca va da banii afara din casa, daca mai platesti si un casco ajungi pe la 4800 / an doar parcare si asigurari. Ma intreb ce salarii aveti voi de va permiteti? si vi se pare putin. This post has been edited by ceribros: 20 Jan 2009, 12:45 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceasta masura face parte din marea strategie a parcarilor din Bucuresti, scremuta de Videanu & 2 firme straine.
Dupa parerea mea, cel mai interesant aspect este ca sunt prevazute sanctiuni contraventionale de 1500-2500 lei pentru cine ocupa locul de parcare contractat de alta persoana. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Ov @ 20 Jan 2009, 12:39) Tu ai da, dar pe o raza de cateva sute de metri cati ar mai da? Ar ajunge la un grad de ocupare de un 50%? Ca sub procentul asta nu prea cred ca ar fi profitabila. In zonele centrale acolo sunt profitabile, dar in cartiere ... ma cam indoiesc. Parcare falimentara |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vijelie |
![]()
|
"De unde stiti ca e faliment?"
Chiar asa, tu de unde stii? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Bre, parcarea e cu motorul oprit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai da...stai acolo cu motorul oprit ca daca pleci "se da" locul la altu`....da parcarea sa fiwe premium ca romanul adora asta...sau parcare tdi
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vijelie @ 20 Jan 2009, 12:56) In primul rand, trec zilnic pe acolo si mai tot timpul are afisat in jur la 150-200 locuri libere din 250. In al doilea rand, firma respectiva tocmai ce a cerut intrarea in procedura de reorganizare judiciara. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 20 Jan 2009, 10:02) deci eu tb sa las masina la firma si sa ma deplasez cu nimic ![]() eventual sa mai imi cumpar INCA o masina (ca nu-s destule in bucuresti) cu care sa ma deplasez pana la firma si sa-mi tin ocupat locul de parcare. Cool ![]() Repet. Am o singura masina. Una ! <span class='edit'>20 Jan 2009, 10:03:</span> corect, la autobuz nu ma gandisem. In cazul asta, dragii mei, va parasesc, nu mai stau pe forum de masini, ma mut pe forum de autobuze. Stie careva vre-unul ? ![]() <span class='edit'>20 Jan 2009, 10:06:</span> si acum la modul cel mai serios, eu cu masina acasa tot o sa stau, doar ca probabil o sa o tin in alta parte, pe locul unde tine altul acum masina ce se va muta pe locul meu. Ce s-a rezolvat cu asta ? pai solutia la tine ar fi sa cumperi doar actele de la alta masina .... sau o masina cu acte .... o dacie/trabant/oltcit/etc cred ca o iei cu 5-600 lei ...., conditia sa aiba ITPvalabil. faci actele de parcare pe masina aia si pui apoi ce masina vrea muschiuletu' tau. cea in plus o duci undeva la tara .... la periferie .... unde nu incurci pe nimeni Exista forum ptr transportul public - http://forum.transira.ro/ QUOTE(Ov @ 20 Jan 2009, 10:11) bun, si daca totusi cauta? ce fac cu ea. In plus de asta masina nu-i troleu. Poate sa mearga pe ce strazi vrea. E vre-o lege care impiedica masina sa mearga si sa opreasca pe strada mea? Sau exemplul nr2. Ai firma cu sediul acasa. Ai masina cumparata PE FIRMA, cu utilizator FIRMA. Unde ti masina ![]() pai daca nu opreste pe un loc de parcare platit nu e nici o lege Cu sediul firmei acasa e alta pba. Nu e normal ca intr-un bloc de locuinta sa se dea autorizatie de constiuire firma, cel p[utin nu ptr firme care presupun si transport. Vrei firma .... foarte bine .... iti gasesti sediu in locatii specilizate si gata primesti autorizatie. QUOTE(Ov @ 20 Jan 2009, 12:39) esti sigur ca nu ai pe ce? Firma la care lucrez are cateva contracte de parcare la Inter .... acolo exista parcare subterana pe 2 nivele .... niciodata nu am vazut sa fie ocupate mai mult de 30% din locuri. iar ptr a ajunge la Inter exista metrou si ratb. Ultima data cand m-am interesat de cat ar costa era 250 lei / luna un loc de parcare la subteran. QUOTE(ceribros @ 20 Jan 2009, 12:42) E exagerat de mult, mai demult prin 2000 tineam si eu masina la Inter in parcare, era cam 50 lei / luna (500.000lei vechi), dar cand s-a facut 70 am renuntat. Bine in asta intra parca si un bon de spalat masina sau 2 parca (int si ext) dar ma intelegeam cu baietii si imi faceau pe bonul ala in loc de interior motor ![]() E vorba de 3000 lei daca nu vi se pare mult inseamna ca va da banii afara din casa, daca mai platesti si un casco ajungi pe la 4800 / an doar parcare si asigurari. Ma intreb ce salarii aveti voi de va permiteti? si vi se pare putin. Eu ma intreb cat castigi tu de-ti permiti masina? nu stiu daca ai priceput sau nu dar detinerea unei masini implica diverse cheltuieli peste cele de achizitie. Ptr cei cu masini primite ca beneficiu mai exista si varianta contractului de comodat. Cumperi masina pe numele tau si faci contract cu firma care achita ratele. Solutii exista dar deh ... comoditatea mare This post has been edited by tarzy: 20 Jan 2009, 13:19 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
@tarzy: mai sunt si alte proiecte de parcari sau o frecam cu Inter-ul asta pana o inrosim? De preferat prin zonele rezidentiale.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
chestia e ca cei mai multi as vrea sa-si parcheze masinile gratis, sau cat mai ieftin, gen 60 ron/an pe spinarea primariei. Mai o sa treaca destul timp pana sa inteleaga romanii ca masina implica mai multe costuri decat stiau ei pana acum.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Si ti se pare absurd ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Intr-un oras cu probleme cum e Bucurestiul e foarte absurd.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Mare parte din "probleme" sunt tolerate de autoritati, gen trotuare ingradite, garaje improvizate, basculante parcate noaptea printre blocuri etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 20 Jan 2009, 13:18) @tarzy: mai sunt si alte proiecte de parcari sau o frecam cu Inter-ul asta pana o inrosim? De preferat prin zonele rezidentiale. Nu stiu daca mai sunt sau nu proiecte .... dar nu vad de ce se plang unii ca ei sfintisorii ar da oricat dar nu au unde. Au unde ... dar nu e nici ieftin - nici comod. Daca ar spune .... e prea scump si nu e la indemana parcarile deja existente as intelege. Parcare subterane (dar al caror grad de ocupare nu-l cunosc) mai sunt la Obor si-n Dr. Taberei (Orizont) |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
Tu te faci ca nu cunosti orasul?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
adica ???
cunosc cred orasul mai bine decat multi taximetristi |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 20 Jan 2009, 13:18) @tarzy: mai sunt si alte proiecte de parcari sau o frecam cu Inter-ul asta pana o inrosim? De preferat prin zonele rezidentiale. pai n-auzisi ca am metrou pana la universitate ? QUOTE(tarzy @ 20 Jan 2009, 13:16) Inter .... acolo exista parcare subterana pe 2 nivele .... niciodata nu am vazut sa fie ocupate mai mult de 30% din locuri. iar ptr a ajunge la Inter exista metrou si ratb. adica dau 250 roni pe luna + 20 roni ab la metrou, iau metroul pana la universitate, imi iau masina de acolo si-mi vad de drum. Bravos dom' Tarzy, ai dreptate, daca nu-mi convine solutia ta inseamna ca-s "comod" ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
vijelie |
![]()
|
Sau luam taxiul, ca prea ne dam bogatani.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
@Ov - tu ai expus o pba .... eu ti-am dat o solutie .... stiu ca nu e nici cea mai ieftina, nici cea mai comoda, ba din contra
acum ce-ai vrea? sa ne luam la bataie? Traiul in Bucuresti nu este nici ieftin si nici comod, trebuiesc facute multe compromisuri. Eu anul trecut am cumparat un apartament .... am avut cateva elemente cheie in criteriile de adjudecare, printre ele la loc de fruinte au fost: - statie de metrou la mai putin de 300 m - loc de parcare la primarie |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
Dupa logica ta ar trebui sa fim multumiti ca exista parcari in... Budapesta.
Sunt cam departe, dar exista. Problema o reprezinta lipsa locurilor de parcare in zonele rezidentiale, nu in cateva raspantii mai rasarite. This post has been edited by vijelie: 20 Jan 2009, 13:50 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ov |
![]()
|
asta cu metroul pana la parcare nu e o solutie
![]() eu inteleg ca esti suparat ca te-au pus astia sa platesti la aro impozitul ca la touareg, ca cica ai gipan de lux, dar totusi sa fim rezonabili. Am o singura masina (am vandut masina personala in clipa in care am primit masina de la firma), e singura masina de la resedinta mea, si nu cer decat sa-mi prelungesc contractul de parcare pe care deja il am. Cum spuneai si tu, locul de parcare era un criteriu pe care apartamentul meu il are, DAR ce puteam sa fac? sa refuz masina de la firma? Sa pastrez masina mea doar ca sa tin un loc de parcare ocupat? |
--------------------
Dacia
1300
|
|
tarzy |
![]()
|
@vijelie - nu trebuie sa fii musai bogatan ca sa-ti asupi responsabilitatea detinerii uneia sau mai multor masini. This post has been edited by tarzy: 20 Jan 2009, 13:54 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 20 Jan 2009, 13:49) Dupa logica ta ar trebui sa fim multumiti ca exista parcari in... Budapesta. Sunt cam departe, dar exista. Problema o reprezinta lipsa locurilor de parcare in zonele rezidentiale, nu in cateva raspantii mai rasarite. crezi tu ca Budapesta e mai fericita la acest capitol? Am explicat cred foarte clar ... dar deh e mai usor sa bati apa in piua decat sa retii solutii. Pba in subiect sunt masinile "de firma" .... eu pe acelea le "invitam" sa parcheze la Inter. Locuri de parcare in zonele rezidentiale implica in primul rand sa gasesti teren ptr ele, acolo unde a existat teren deja sunt amenajate parcari. Ma faci sa par aparatorul "edililor" dar te asigur ca nu este cazul, doar ca eu prefer sa gasesc solutii in loc sa ma lamentez. QUOTE(Ov @ 20 Jan 2009, 13:50) asta cu metroul pana la parcare nu e o solutie ![]() eu inteleg ca esti suparat ca te-au pus astia sa platesti la aro impozitul ca la touareg, ca cica ai gipan de lux, dar totusi sa fim rezonabili. Am o singura masina (am vandut masina personala in clipa in care am primit masina de la firma), e singura masina de la resedinta mea, si nu cer decat sa-mi prelungesc contractul de parcare pe care deja il am. Cum spuneai si tu, locul de parcare era un criteriu pe care apartamentul meu il are, DAR ce puteam sa fac? sa refuz masina de la firma? Sa pastrez masina mea doar ca sa tin un loc de parcare ocupat? ![]() Ti-am dat o solutie mai usoara decat cea cu "naveta" la Inter .... cumperi o masina ieftina dar cu ITP valabil, faci actili la primarie ptr ea .... gioarsa o "exilezi" unde gasesti loc (daca nu gasesti iti ofer eu ieftin un loc cu chirie) si cu asta basta. Este normal sa nu fii acceptate masinile de serviciu in parcarea de resedinta, dar .... se gasesc solutii. Si da ... puteai refuza masina de serviciu, eu am facut-o .... si am comodat. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Ov |
![]()
|
vezi ca locul din fata garajului tau e domeniu public
![]() platesti parcare la masina care o ti pe locul ala? |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:26 |