kit distributie
![]() ![]() ![]() |
kit distributie
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 24 Dec 2010, 19:00) Am gasit in magazin kit accesorii (curea si cele 2 role) pt. 8v cu AC cu 200 lei. Toate 3 piesele sunt intr-o cutie, cica-i de origine, cel putin asa scrie pe cutie. Care stiti preturile, cum este pretul? Asa trebuie sa fie, 2 role si cureaua. Pretul e foarte bun, eu am dat vreo 300 de lei acum 2 ani. Pretul pus de Ironick de 84 de euro este cel din reteaua Dacia. Atentie la facaturi. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu-mi pot da seama daca sunt sau nu facaturi, cutiile nu erau sigilate cu vreo eticheta speciala.
Inca nu am vazut macar o poza cu o curea sau o rola "facatura" ca sa-mi dau seama cum arata. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(mykissfm @ 26 Dec 2010, 19:16) -kit distributie... -kit accesorii... -pompa apa... -pret manopera 330 ron. Adica schimb celor 3 (distributie+accesorii+pompa)=330ron? Poti spune in ce service? |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
in adras,cu specificatia ca eu fiind client fideluta am 20% reducere din pretul de manopera.
![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
tribunul |
![]()
|
Pun cateva poze cu kitul de accesorii.
Pe curea scrie hutchinson, made in ue, dar pe ambalajul ei made in poland. This post has been edited by tribunul: 28 Dec 2010, 19:47 Attached thumbnail(s) IMG_0618.JPG ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 718 IMG_0619.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 780 IMG_0621.JPG ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 817 IMG_0623.JPG ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 277 IMG_0625.JPG ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 781 IMG_0629.JPG ( Size: 1.8mb ) Number of downloads: 782 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
tu nu ai aer conditionat si servodirectie,specific 5pk,la mine a trebuit 6 pk ,cureaua este mai lunga.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Vad ca tribunul are Logan Ambition, un fel de Prestige in 2006, deci sigur are AC si servo.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
mykissfm |
![]()
|
eu nu cred,cureaua 5pk e foarte scurta ori a cumparato gresit.
![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Rolele, cel putin, par in regula. Cureaua pe care am pus-o eu, tot cu kit accesorii original, nu mai stiu ce marca era, oricum scria Renault cu galben pe ea, dar asta a fost acum 2 ani, s-or mai schimba.
Mykissfm, dupa rola cu auto-intindere este kitul pentru AC si servo. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
mykissfm |
![]()
|
atunci cureaua e scurta,sa schimbe cureaua pentru ca nu o sa-i ajunga.
cauta Tribunule curea mai lunga,sau vezi daca kitul este pentru tine.ceva nu este in regula. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu e bun codul de pe ambalajul curelei? 8200833541 (prima poza)
Atunci cat de lunga trebuie sa fie curea? in centimetri. This post has been edited by tribunul: 29 Dec 2010, 13:24 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mykissfm |
![]()
|
deci problema la tine este doar una ,daca ai servo si aer iti trebuie curea 6pk ,mai lunga,nu trebuie sa ceri decat atat 6pk.
poti schimba curea la magazin sau sa o vinzi altcuiva si iti poti procura alta. ![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
tribunul |
![]()
|
Aia pe care o consideri buna ce cod are?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sigur nu este buna. Tie iti trebuie cu 6 caneluri, nu cu 5...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tribunul |
![]()
|
eu nu am prestij, am 8v, nu 16v si e din 2006.
Deci, cum e? e buna sau nu? This post has been edited by tribunul: 29 Dec 2010, 15:28 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mykissfm |
![]()
|
ai aer conditionat si servo directie pe masina? daca da atunci 6pk daca nu 5pk .
totusi ce dotari ai pe masina? ![]() codul nu stiu sa-ti spun cutiile au ramas la service si nu m-am uitat ce cod era,cureaua era pusa separat in alt ambalaj si cu totul intr-o cutie. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
zanzie |
![]()
|
Uite dotarile modelului Ambition (vezi in josul paginii): http://dacia-logan.bynet.ro/dacia-logan-ambition-k7m.php
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mykissfm |
![]()
|
atunci mare atentie ,mie imi daduse o curea mica 5pk ,pentru cele chele si chiar m-a apucat rasul .ca pina la urma cica ar fii 3 tipuri de curele .
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 29 Dec 2010, 18:31) Deci, nu e vorba ca-i mai scurta sau mai lunga, ci daca-i mai lata sau mai ingusta. Din ce am inteles, prestijul (16v) are cureaua mai lata, si se pare ca si unele modele mai noi au cureaua mai lata. Probabil cele care au cureaua mai lata au si restul pieselor mai late si aici nu ma refer doar la cele 2 role ci la cele 4 fulii, sau cum le-o zice. Masina mea e din 2006, e primul model, de ala cu semnalizare galbena pe spate, deci sigur are curea ingusta. Si ca sa trag o concluzie, cred ca 5pk este mai ingusta ca 6pk, nicidecum mai scurta sau mai lunga. 5pk 1747 - Cifra 5 reprezinta numarul de caneluri (cele cu 6 caneluri au 6pk), iar 1747 reprezinta lungimea in mm. Probabil poti sa pui o curea mai ingusta in locul uneia late, dar nu si invers. This post has been edited by tribunul: 29 Dec 2010, 20:27 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mykissfm |
![]()
|
atentie sunt si curele scurte 5pk.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
BZN |
![]()
|
Eu cred ca tocmai cele vechi sunt mai late, si nu invers.
Maine o sa ma uit ce model e pe masina. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
YRX |
![]()
|
Tribunule, cureaua are 5 nervuri / 4 canale, lungime 1747 cod 7700111671 (codul vechi).
Asta este cea scoasa de mine de pe masina mea, daca vrei iti pun si o poza cu ea. Aia a ta este buna pentru k7m-ul tau. This post has been edited by YRX: 30 Dec 2010, 09:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mykissfm |
![]()
|
deci sunt modele diferite sau au pus de la inceput ce au vrut pe masini?
pe mine incerca sa ma bage in sperieti mecanicul ,cu cureaua de la distributie eu luand acum curea gats power grip si rola koyo cutia rosie ,cea de origine fiind pe la 250 ron. cu toate ca s-a potrivit de minune,cu toate ca este recomandata logan 1,4 /1,6 ,sandero 1,4/16 ,si solenza 1,4 ,el tot ma bombanea ca nu are incredere in kitul asta de distributie. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
tribunul |
![]()
|
Mykissfm esti fenomenal....pai normal ca exista mai multe modele.
Eu am un sentiment ca tu nu prea ai habar ce ti-a pus mecanicul pe masina. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mykissfm |
![]()
|
n-ai inteles ,eu mi-am cumparat singur kitul de distributie si pe cel de accesorii,nu le am luat de la dealer.
stai linistit ca stiu ce vorbesc. habar nu aveam ca sunt si de dacia. This post has been edited by mykissfm: 30 Dec 2010, 18:13 |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Sunt curios cum se monteaza cureaua 5pk. Pentru 6pk se lasa liber dintele interior al tuturor fuliilor.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:50 |