STOPURI TRANSPARENTE
![]() ![]() ![]() |
STOPURI TRANSPARENTE
Ice_2k |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|||
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sunt chinezesti dar sunt si la 78 de E ca si eu am vazut pentru golf si alte masini sub 100 E
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
am vazut un logan cu stopuri lexus....d'alea de 9 mil...si nu era unu din cele de la 4tuning day...
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
cauta-l si intreaba de unde il are,poze daca se poate.........
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 5 Apr 2006, 15:13) nu cred ca erau chinezesti ... cautand pe google "tuning" ... am dat de un site din franta si am gasit si triple si faruri .... sau numai cerculetele de la angel eyes ... multe alte chestii de tuning pentru interior , exterior ... si motor ... parerea mea este ca triplele gen lexus facute pt logan arata bine dar costa destul de mult , si mai au de trecut un test : fiabilitate ( cat va rezista chestia aia din interior care reflecta lumina becului - scuze dar nu mai tin minte termenul ![]() |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
Cylog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 July 04 From: Timisoara ![]() |
Azi am vazut la noi, in Timisoara, in zona Conti un logan cu stopuri transparente care aratau formidabil!!!
Masina avea si doua colante publicitare pe portbagaj. Ziceau ca stopurile transparente au fost montate de de LOgauto, This post has been edited by klaus: 14 Apr 2006, 09:49 |
-------------------- Caveat emptor!
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cylog tot nu te potolesti cu publicitatea.
Se pare ca nu ai citit ce s-a scris dupa postul tau pe celalat topic si acum ai de facut un drum pana la casierie. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vazut azi in zona Nerva Traian
scuze pentru calitate, poza este facuta cu telefonul si din mers Attached thumbnail(s) DSC00040.jpg ( Size: 23.85k ) Number of downloads: 697 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
gilles_vi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut baietzi... nush exact dak v-ati lamurit sau nu in privinta stopurilor tip lexus pt ca nu avut rabdare sa citesc tot decat primele si ultimele posturi... anyway am vrut sa va spun ca va pot face eu rost de cate vreti.. am un prieten care are o firma te tunning.. si distribuie asa ceva... de fapt e singurul pe transilvania.. aaa da...asta ar putea fi o problema..sunt din cluj... oricum dak vreti neaparat.distanta nu ar trebui sa fie o problema..
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- CJ 96 HDR
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pune si tu poze si preturi.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
tgmpupy |
![]()
|
astea da stopuri transparente...
Attached thumbnail(s) IMG_2267.JPG ( Size: 627.97k ) Number of downloads: 495 |
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
tgmpupy |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pe gri perla cu barile vopsite eu zic ca se integreaza destul de bine..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da, vin bine asa, dar pe alte culori nu merg astea cu asa mult crom... cum nu merg nici asa zisele 'angel eyes', de data asta pe nici o culoare...
altceva nu mai gasiti si voi? m-am saturat de astea... ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ymme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 April 06 ![]() |
Da, mi`am luat si eu stopuri clare...cum se spunea pe aici...nu merita 700 ron sau 750 ron ...dar...dar arata frumos si iti schimba masina...mai ales cu niste jenti ceva deja nu o sa va mai recunoasteti masina...a, da...si faruri ANGEL EYES...probabil ca imi voi lua si dealea in viitorul apropiat pentru ca sunt superbe si alea...cam in colturi facute dar cica ar venii bine pe masina...mai vedem...asa ca daca aveti bani in plus merita sa va luati aceste stopuri clare....BAFTA !
|
--------------------
LOGAN
LOGAN
- b000587
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ymme @ 29 Apr 2006, 21:12) Da, mi`am luat si eu stopuri clare...cum se spunea pe aici...nu merita 700 ron sau 750 ron ...dar...dar arata frumos si iti schimba masina...mai ales cu niste jenti ceva deja nu o sa va mai recunoasteti masina...a, da...si faruri ANGEL EYES...probabil ca imi voi lua si dealea in viitorul apropiat pentru ca sunt superbe si alea...cam in colturi facute dar cica ar venii bine pe masina...mai vedem...asa ca daca aveti bani in plus merita sa va luati aceste stopuri clare....BAFTA ! pune si tu niste poze si zi si de unde le-ai luat si mai ales pretul fial care la-i platit. This post has been edited by zmieu2go: 30 Apr 2006, 21:17 |
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zmieu2go @ 30 Apr 2006, 23:17) ma nene, ce poze mai vrei, nu iti ajung? alea sunt lampile, pe care le-ai vazut pe topicul asta... pretul il stii. ALTCEVA NOU? (in afara de a va lauda ca v-ati luat si voi si spuneti ca se merita...) Eu zic ca nu-si merita banul, nici macar jumatate, iar calitatea lor nu este nici a 10-a parte din a celor originale... Spun asta pentru ca saptamina asta am vazut stopuri similare pe astra g si pe golf 4 (pe asta chiar erau cu leduri) luate la 3 mil lei vechi... si sincer, aratau mult mai bine finisate, mult mai bine inchise... Daca vreti sa traiasca Aqvila pe spinarea voastra, n-aveti decit. |
--------------------
D
Logan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@design nu te enerva asa..fiecare cu gustul si banii lui...nici mie nu-mi plac...nici stopurile nici farurile(sa nu mai zic de bani....)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
In Timisoara se comercializeaza stopurile astea cu 750 RON si sunt made in Taiwan. Nu sunt urite. In viitorul apropiat se vor comercializa ( la aceeasi firma ) si faruri Angel Eyes.
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Dsign |
![]()
|
nu ma enervez, ca n-am de ce... ei isi bat singuri joc de banii lor, nu de ai mei... insa vreau sa vad si eu ceva nou...
|
--------------------
D
Logan
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar asa....crede-ti ca e o afacere sa cumparati stopuri de proasta calitate? Aici pot spune ca Design are dreptate....nu se merita sa faci o investitie proasta la masina....nu prea vad de ce....iar legat de aceste stopuri de proasta calitate poate o sa le gasim la chinezii din Europa la tarabe....ca nu cred ca e ceva complicat pt ei sa faca asa ceva....si o sa fie si la un pret mai mic si accesibil tuturor
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
ymme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 April 06 ![]() |
ma amicii mei, normal ca cine are bani in plus si vrea sa ii cheltuiasca isi ia stopuri clare chiar daca sunt juma cu leduri si juma becuri.Si eu sunt deacord ca NU MERITA...dar totusi am luat...de ce???...simplu...arata superb...binenteles gusturile nu se discuta...ca exista si altele care arata mai bine...da, nu va contrazic...dar momentan astea sunt cam singurele care sunt pentru loganel...cand oi vedea ceva mai bun pentru logan, vand astea naspa mai pun niste bani si imi iau mai bune, pana atunci...stau cu astea.....nu va mai gitati pentru banii altora...dar va spun sincer...am fost in BUC zilele astea...toti "baietii" erau cu telefoanele mobile ca sa imi pozeze stopurile....de aici trageti o concluzie...poate ca pozau ca sa arate lalume ce nasoale sunt...sau sa arate la lume sau prieteni ce superbe sunt....eh...sa traim bine si sa fim sanatosi ca in rest ne luam si faruri ANGEL EYES in curand...)))))...BAFTA si spor la tastat !!!
|
--------------------
LOGAN
LOGAN
- b000587
|
|
ga!nusha |
![]()
|
"baietii" erau cu telefoanele mobile ca sa iti faca poza la stopuri sa puna pe forum sa vada toata lumea pe ce arunca romanii banii...nu pentru ca e masina ta vedeta
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca toate comentariile privind stopurile transparente existente acum pe piata, sunt discutii sterile.Ca sunt frumoase sau urite ,apreciaza fiecare.Cui ii plac scoate banu" si plateste, cui nu asteapta sa apara altele mai frumoase. Comentariile de genul: cine si-a luat e fraier, ca sunt nasoale , reprezinta puncte de vedere personale si doar atit.In cele din urma tuningul reprezinta procesul de personalizare a unei masini...Daca ar avea toti la fel, nu ar fi tuning ci stock....
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si stopurile transparente se numeste tuning?e unicat cumva?aaa ,daca ar avea omul matrita acasa si le-a facut DOAR pt el,atunci e tuning.Acum e doar o placere a lui si nimic altceva.Bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tuning= combinatie de elemente (faruri, stopuri, jante, chip, evacuare etc)..
Altfel dupa tedy daca doua masini sunt tunate la fel inseamna ca ala nu mai e tuning. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
dar farurile cu angel eyes pentru logan..ce stiti de ele? marita banii? sau.....mie imi place cum se vad....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Ce stiu e ca mai dureaza un pic pana apar (in jur de 2 saptamani spunea cineva de la ADV iar cineva de la Wizards zicea ca pe la jumatatea lui august se vor putea comanda).
Mai stiu ca eu o sa le cumpar. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am vazut la dealer expuse stopuri de astea transparente. Or fi de origine? Nu intentionez sa-mi pun asa ceva si nu am intrebat de pret.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:58 |