STOPURI TRANSPARENTE
![]() ![]() ![]() |
STOPURI TRANSPARENTE
andrei_dum |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|||
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(andrei_dum @ 14 Feb 2005, 16:19) Ma gandesc de ceva vreme la niste stopuri transparente pe spate.La firmele de tuning sunt special facute pt. un anumit model de masina dar pt. logan va da-ti seama ca nu exista.Oare cum am putea face rost de asa ceva. Sunt sigur ca ar da un alt aer spatelui. Chir daca nu mi-a ajuns inca masina ( dar ajunge intr-o saptamina ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Dar ce zice-ti daca le-am gace negre. Uitati-va in galeria foto la masina lui ZEEROO
ca el le-a facut la solenta si mie imi plac forte mult Alllooo domnule ZEROO ne auzi si pe noi? Daca esti dragut da_ne si noua ceva informatii |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
marius_88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 February 05 ![]() |
Cel mai corect mi se pare sa mergi la elba si daca cunosti pe cineva e bine, daca nu poate ai noroc sa dai de cineva mai "dragut" si te ajuta. asa poti fi sigur ca stopurile se vor potrivi si k vor fi facute cu gust. parerea mea
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preferance
- CT 88 VMG
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Bai asta cu logan visiniu din 4-5...asta cu CT 88 VMG dupa cum tu miai aratat mai ti minte solenza aia aia rosie TRA parca ...ai vazut are stopurile transparente....si vine belea de belea....dar crezi ca se poate gasii si de logan asa ceva numa dupa cateva luni dupa ce a iesit pe piata....nu zic...dar ar vine belea pe logan cu stopuri transparente..dar depinde si de culoarea masinii...ca dak ai galbena ca a mea nai facut nici un rahat cu ele transparente
![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Eu am vazut la o slz stopuri transparente......si nu i-mi placea cum arata!Cred ca si la lgn va arata la fel,dar merita incercat mai ales ca la asta stopul se desface in bucati mai multe decit la slz,adica se poate da jos plasticul din exterior ff usor!deci numai ala se inlocuieste!Dar trebuie sa-l aveti!Poate va face cineva!
|
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
marius_88 |
![]()
|
Pai da ma omule cu loganu galben,dar treaba e sa te duci la fabrica la Elba si sa vorbesti cu cineva de acolo sa iti faca un set. Ca pe piata inca nu au ajuns si nici nu cred in urmatoarele 2 luni.Faci un drum pana acolo dar eu zic ca face!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preferance
- CT 88 VMG
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(marius_88 @ 14 Feb 2005, 23:02) Pai da ma omule cu loganu galben,dar treaba e sa te duci la fabrica la Elba si sa vorbesti cu cineva de acolo sa iti faca un set. Ca pe piata inca nu au ajuns si nici nu cred in urmatoarele 2 luni.Faci un drum pana acolo dar eu zic ca face!! asa...dar tiam zis ca depinde si de culoarea masinii....la mine fiind galnbena ar venii super de rahat cu ele transparente.....mai bine le fac negre...dar cum? ![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
|
|
marius_88 |
![]()
|
Incearca cu niste folie de geamuri dar deaia mai transparenta un pic si sa fie fumurie nu deaia de este ca oglinda prin exterior
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preferance
- CT 88 VMG
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
QUOTE(marius_88 @ 14 Feb 2005, 23:10) Incearca cu niste folie de geamuri dar deaia mai transparenta un pic si sa fie fumurie nu deaia de este ca oglinda prin exterior mai bine le vopsesc prin inauntru ca, cre asa a facut ala cu solenza aia diesel galbena dar park au iesit prea inchise...si nush dak te lasa gaborii ![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
|
|
andrei_dum |
![]()
|
[quote=Logan_Galben,14 Feb 2005, 23:24]
Dacavrei am auzit ca ar fi un fel de spray cu o substanta care se depune de culoare neagra.stiu pe cineva mai de mult care isi "vopsise" stopurile la o dacie berlina.aici in Iasi este un logan la taxi galben ( bine un galben cu o tenta ca sa ii zic de verzuliu ) cu stopuri fumurii,Arata super fain>imi place la nebunie dar tot mai bine,parerea mea ar merge unele transparente. Acum asa cum ati zis si voi mai sus depinde de culoarea masinii. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
in primul rand aia cu taxiuri din iasi nu au stopurile vopsite ci facute cu folie...si arata nasol tare!...ca e folie de parasolar in degrade si se observa treaba asta
treaba cu stopurile fumurii nu stiu cat de legala este...am vaga impresie ca se lasa cu amenda si talon luat daca se supara cineva pe tine...aia cu cele transparente mi se pare mult mai legala ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(tazzz @ 15 Feb 2005, 01:26) in primul rand aia cu taxiuri din iasi nu au stopurile vopsite ci facute cu folie...si arata nasol tare!...ca e folie de parasolar in degrade si se observa treaba asta treaba cu stopurile fumurii nu stiu cat de legala este...am vaga impresie ca se lasa cu amenda si talon luat daca se supara cineva pe tine...aia cu cele transparente mi se pare mult mai legala ![]() Din cate am absorvet eu tie iti cam este frica de garda.Si cu beculetele alea pe care le aveai nu ai indraznit pana la urma se le pui.Nu e chiar asa de nasoala treaba cum crezi tu. ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
pai mi-e cam frica pentru ca nu m-as lipsi de alea 5 milioane de la care incepe amenda
![]() si becurile le-am schimbat dup-aia pentru ca am vazut o gramada de berline de-alea cu mult nichel si autocolant cu nike pe luneta care aveau becuri d-alea la faruri... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
de acord cu tazz...cunosc un priten cu o dsn care avea banda izolera pe faruri in partea de sus cam cat e banda aia de groasa,si a gasit un gabor prost care ia luat talonu si ia tras si o amenda...repet pe farurile fata banda izolera nu folie sau nimik alceva...
Am o boala pe gaborii astia mama mama.. ![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Este foarte adevarat ca stopurile transparente nu prea merg cu orice culoare la masina.Parerea mea este ca merg la o culoare mai inchisa.
Eu o sa mi le fac din plexiglas transparent la SlZ doar asa, de curiozitate, sa vad cum or sa arate, poate o sa imi placa.Dar sunt convins ca nu.Poate doar daca o sa le fac cu leduri. In legatura cu stopurile mele, care sunt negre.....am mai scris pe la tuning-SLZ parca, sunt vopsite pe dinafara cu spary negru transparent special pentru plastice.Nu impiedica aproape deloc lumina.Toate luminile se vad normal atat ziua cat si seara.Cred ca am pus si in galerie o poza cu luminile aprine pe spate si se vad f. bine. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
dar nu se poate curata daca e vopsit pe afara...nu era mai bine pe inauntru decat pe afara sau nu mai avea aceiasi culoare?
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=373 destule despre vopsire stopuri
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cr3ativ3 @ 14 Feb 2005, 22:38) Dar ce zice-ti daca le-am gace negre. Uitati-va in galeria foto la masina lui ZEEROO ca el le-a facut la solenta si mie imi plac forte mult Alllooo domnule ZEROO ne auzi si pe noi? Daca esti dragut da_ne si noua ceva informatii eu sunt impotriva stopurilor negre... nu cred in existenta acelei vopsele "transparente", pentru ca a vrut un vecin de-al meu sa faca la calibra si a astupat toata lumina, se mai vedea ceva licarind seara... am vazut ieri un accident unde o berlina daia obosite, ruginita (dar cu stopuri negre si numar cu litere departate! ![]() eu cred ca ar schimba mult aspectul spatelui daca ar fi transparent doar semnalizatorul, restul sa ramina rosu. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
tazzz |
![]()
|
ar fii fain cu semnalizator transparent cu zice Dsign...ar fii ca la Clio Symbol astea mai noi
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eventual, partea nefolosita a stopului (partea de pe colt) sa aibe o tenta in culoarea caroseriei, dar nu prea exagerat...
sau fumuurii (am zis fumurii, nu negre), cu leduri in interior...pt a compensa geamul fumuriu. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Earl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 October 05 ![]() |
Nu stiu daca sunt pe subiect 100% da'am si yo o intrebare:Pleoapele sunt legale sau se poate agata nenea cu chitantierul de mine
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- BC-84-DMX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca are ambitie si vrea neaparat, te poate amenda pentru modificari aduse la sistemul de iluminare (care se lasa si cu suspendare de talon. Dar numai daca are ambitie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(klaus @ 5 Oct 2005, 00:49) Daca are ambitie si vrea neaparat, te poate amenda pentru modificari aduse la sistemul de iluminare (care se lasa si cu suspendare de talon. Dar numai daca are ambitie. Pai...majoritatea celor "ce vegheaza la siguranta traficului" sunt foarte ambitiosi cind e vorba de taiat chitante. ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
Earl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 October 05 ![]() |
Sunt foate ambitiosi de felul lor...la a-si rotunji buzunarul...Pai si cei care au modificari de mari de tot cu eleroane body kit-uri si alea din astea sunt toti vizati de ambitia lor.Sau nu???
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- BC-84-DMX
|
|
tonyX |
![]()
|
Se pare ca vor aparea si stopuri clare pentru noi
![]() Attached thumbnail(s) t_1_937.jpg ( Size: 13.27k ) Number of downloads: 1296 t_3_370.jpg ( Size: 15.06k ) Number of downloads: 1543 |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
ceva preturi?
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
700 ron va costa setul! Nu e exagerat de scump. Oricum sunt super!
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Fata de 280 RON-i cat costa cele normale nici nu sunt scumpe!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
faine stopurile, faine faine!!!!
de unde putem sa le luam???? |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:40 |