STOPURI TRANSPARENTE
![]() ![]() ![]() |
STOPURI TRANSPARENTE
tgmpupy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|||
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Vizavi de omologarea RAR am primit de la Aquila urmatorul raspuns:
"Sunt la fel de omologate cum sunt toate stopurile clare care se comercializeaza pe piata romaneasca!:) Dar ce conteaza este ca au insemnele de atestare in Comunitatea Europeana: CE." Ma intreb atunci cum circula pe strazi cei care au montate pe alte masini stopuri clare? Si cred ca sunt destui, si inca nu am auzit sa retina " baetzii buni " vreun talon ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(tonyX @ 18 Oct 2005, 08:19) Vizavi de omologarea RAR am primit de la Aquila urmatorul raspuns: "Sunt la fel de omologate cum sunt toate stopurile clare care se comercializeaza pe piata romaneasca!:) Dar ce conteaza este ca au insemnele de atestare in Comunitatea Europeana: CE." Ma intreb atunci cum circula pe strazi cei care au montate pe alte masini stopuri clare? Si cred ca sunt destui, si inca nu am auzit sa retina " baetzii buni " vreun talon ![]() Cate masini tunate in adevaratul sens al cuvantului au elemente omologate? Stii tu vreuna? Eu personal nu. Din start jentile mai mari si mai groase nu se pot omologa la nici o masina. Deci cine vrea stopuri transparente, angel eyes, etc. nu pune problema omologarii. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(rhadoo81 @ 19 Oct 2005, 12:11) Cate masini tunate in adevaratul sens al cuvantului au elemente omologate? Stii tu vreuna? Eu personal nu. Din start jentile mai mari si mai groase nu se pot omologa la nici o masina. Deci cine vrea stopuri transparente, angel eyes, etc. nu pune problema omologarii. Tocmai de aceea am spus ca nu am auzit sa retina " beetzii buni " vreun talon. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
gallax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 April 05 ![]() |
Teoretic, masinile tunate sunt doar pentru expozitie... cel putin prin tzarile unde se respecta legea.
Pe de alta parte, omologate sau nu, luminile trebuie sa respecte reglementarile din codul rutier care zic: "alb in fata, galben semnalizari, roshu in spate si alb la lampa de marsarier" Daca ai alta culoare decat alb pe fata (a se vedea albastru, roz bombon - eu am avut ca scapase vopsea pe far cand am vopsit masina, cre ca chiar si galbenu' ala tembel de la becurile de ceatza de pe vremuri) te poti trezi oprit de politie si lasat fara talon. La fel si pe spate... daca ai alta culoare decat roshu (a se vedea stopuri albe ca s-a cojit roshul de pe bec si erau farurile transparente) te poti trezi lasat fara talon fara comentarii... |
--------------------
Opel
Corsa 1.5DTI
- :)
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Amigo, ai cam faultat-o... Luminile, nu farurile sau stopurile trebuie sa aiba respectivele culori. Si oricum, blocurile optice fata trebuie sa aibe lumini albe pentru luminile de drum, de intalnire si de ceata, alb sau portocaliu (masini de fabricatie SUA), nu galben, pentru luminile de pozitie si portocaliu pentru semnalizatoare. Blocurile optice spate trebuie sa aiba lumini rosii pentru pozitie, frane si ceata, alb pentru marsarier si portocaliu sau rosu (masini de fabricatie SUA), pentru semnalizatoare.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(tonyX @ 19 Oct 2005, 14:17) Nu ai auzit? De unde ziceai ca esti? intrebare retorica ... Eu iti spun sigur ca daca vrea "baiatul bun" sa te incalte, o face ca are motive, si la noi in "sat" s-au mai intamplat cazuri. Asa ca ... de unde imi cumpar stopuri transparente ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
stalpabo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(tonyX @ 18 Oct 2005, 08:19) Vizavi de omologarea RAR am primit de la Aquila urmatorul raspuns: "Sunt la fel de omologate cum sunt toate stopurile clare care se comercializeaza pe piata romaneasca!:) Dar ce conteaza este ca au insemnele de atestare in Comunitatea Europeana: CE." Ma intreb atunci cum circula pe strazi cei care au montate pe alte masini stopuri clare? Si cred ca sunt destui, si inca nu am auzit sa retina " baetzii buni " vreun talon ![]() Se pare ca am gresit dar nici silverone_82 n-a lamurit lumea. CE NU INSEAMNA COMUNITATEA EUROPEANA. S-ar traduce cam asa: conform cu standardele electrice si electronice ale tarilor Europene. E o marca de certificare generala care nu are de a face cu nici o certificare suplimentara (gen RAR). Cu alte cuvinte nu inseamna ca daca scrie CE pe acele stopuri inseamna ca le si poti pune legal pe masina! Pentru detalii vezi aici: http://www.ul.com/regulators/CEmarkinfo.cfm This post has been edited by stalpabo: 1 Nov 2005, 21:58 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- Gri Perla Îți petreci cea mai mare parte a vieții făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei nefacând nimic; toata viața te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit... Socotește fiecare zi o viață. (Seneca)
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
stalpabo din pacate te contrazic...marcajul CE este o certificare acordata de Comunitatea Europeana ,chiar astazi am facut la facultate...nu as vrea sa ma apuc sa iti scriu tot cursul
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Suntem offtopic rau de tot. De la stopuri transparente am ajuns la cat de omolagate sunt, la RAR, CE, etc.
Treaba e clara, sau transparenta ![]() Problema noastra e alta: Si-a luat cineva stopuri transparente? Daca da, sa vedem poze, preturi exacte si poate si cum le-a montat. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sa imi arate el canu sunt omologate rar!! cu ce imi poate demonstra ca nu suntomologate RAR??
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic nu ar trebui sa se ia de tine pentru ca se respecta culorile.
Sau mai sunt si alte norme? |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
tonyX |
![]()
|
Astazi am primit urmatorul Mail de la Aquila:
" Buna ziua!Va anunt pe acesta cale ca puteti comanda stopurile de Logan.Stopurile costa 750 lei(roni) fara tva inclus.Pentru a putea comanda aceste stopuri trebuie sa achitati un avans de 50% din suma,iar stopurile vor putea fi aduse in prima decada a lunii decembrie. " Cu TVA ajung aproape de 900 RON ![]() ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa si le puna ei la buzunarele de la spatele blugilor. La banii astia.....
PLus ca nu au si ei poze cu stopuri montate pe toate culorile de Logan. Sa vada omu' merita sau ba. Stim toti ca au impact diferit in functie de culoare. Dau 9 mil ![]() No way. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
am avut dreptate sunt 750 ron ,fara tva.sa vedem cine are bani sa le cumpere?poate o sa apara o alta firma producatoare din afara.........
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE poate o sa apara o alta firma producatoare din afara..... Pai eu cred ca se produce in afara tarii, altfel nu ar trebui sa faci comanda, si sa astepti cateva saptamani. Oricum pretul e umflat, iar de calitatea stopurilori nu sunt convins. |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Astia sunt nebuni cu 750 lei pt un set de triple... Unii oameni isi cumpara masina pe banii astia... Oricum arata bine, dar eu as vrea sa vad stopuri cu alb si rosu, ca la unele bmw-uri. Alea mi se par cele mai tari! Stiti voi, rosu in partea de jos si alb in partea de sus, la semnalizare si pozitii.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
aia cu preturile lor sunt nebuni ... au idee cat sunt niste stopuri de polo, la fel facute in germania...
cel mult 450-500 ron ....cu tva ... serios asta este un pret cel putin decent ...astia vor sa profite ca sunt singuri care le fac... |
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Am stat mai bine si m-am gandit si mi-am amintit de ce am invatat si pe la facultate. Cand se lanseaza un produs exista un numar de consumatori care sunt dispusi sa plateasca oricat pe acel produs.
Plus ca e un produs de nisa (cei care isi doresc stopuri clare -> personalizare-> preturi mari). Eu nu sunt unul dintre cei dispusi..sa plateasca asa suma. In concluzie ori se ieftinesc la un moment si ajung la un pret pe care sunt dispus sa il platesc ori nu si atunci ... ![]() This post has been edited by mafiosso_LODAN: 18 Nov 2005, 01:21 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Intr-adevar pretul este exagerat. Prima oara au zis ca maxim 700 RON cu tva. Acum 750 fara tva ..... Mult. Are dreptate MAFIOSSO, mai asteptam o perioada, cand vor vedea ca nu au cautare din cauza pretului, le vor ieftini.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
tonyX |
![]()
|
QUOTE(mafiosso_LODAN @ 17 Nov 2005, 18:13) Sa si le puna ei la buzunarele de la spatele blugilor. La banii astia..... PLus ca nu au si ei poze cu stopuri montate pe toate culorile de Logan. Sa vada omu' merita sau ba. Stim toti ca au impact diferit in functie de culoare. Dau 9 mil ![]() No way. Pai...am putea face combinatia asta ![]() Datorita unui prieten innebunit dupa modificari la masina am urmarit vreo 3 - 4 luni evolutia preturilor ( in Germania ) la stopuri clare pt. Peugeot. A scazut pretul de la 200€ la 135€ cit cred ca este si actualmente. Asa ca peste citeva luni poate le luam si pe astea de Logan pe bani mai putini. Va doresc ( si mie imi doresc ) RABDARE ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
calutzdemunte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 November 05 ![]() |
chiar faine ! si pe mine ma intereseaza! o adresa, www saut tel?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
- CJ 25 GRI vedeam Ceahlaul la apus/un urias cu fruntea-n sus...
|
|
tonyX |
![]()
|
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
stalpabo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(tonyX @ 18 Nov 2005, 09:27) Pai...am putea face combinatia asta ![]() Datorita unui prieten innebunit dupa modificari la masina am urmarit vreo 3 - 4 luni evolutia preturilor ( in Germania ) la stopuri clare pt. Peugeot. A scazut pretul de la 200€ la 135€ cit cred ca este si actualmente. Asa ca peste citeva luni poate le luam si pe astea de Logan pe bani mai putini. Va doresc ( si mie imi doresc ) RABDARE ![]() Sa dea Dumnezeu sa se mai schimbe ceva in mentalitatea comerciantilor romani, dar ma indoiesc. Noi vom plati cursul euro-leu, cel mult o "mica" reducere, acolo. Dar sa fie cum spui tu. Ar fi minunat! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- Gri Perla Îți petreci cea mai mare parte a vieții făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei nefacând nimic; toata viața te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit... Socotește fiecare zi o viață. (Seneca)
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
probabil ca vor ajunge la 500ron intr-un an
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Atunci o sa-mi iau si eu... pentru un Megane 1 costa 150 euro....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
wizards |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(tgmpupy @ 17 Oct 2005, 19:53) AQUILA ELECTRONICS=splaiul independentei nr.319.bucuresti.[in incinta fostului IDM semanatoarea.oSTOPURI CLARE CU LEDURI DE LOGAN cladire portocalie dupa clubul de biliard] ...TELEFON 3165205 STOPURILE DE LOGAN SUNT GATA PENTRU COMERCIALIZARE... puteti sa vedeti un mic demo pe www.wizards.com.ro sau puteti sa treceti pe la SHOWROOM-UL nostru cand doriti, sa le puteti vedea. adresa vad ca o stiti. pana atunci mai pun niste poze sa va lamuriti ca arata super bine si ca merita pe departe banii. Stopurile sunt construite in confirtmitate cu standartele UE asa ca nu va faceti grija cu politia. The Wizard Attached thumbnail(s) Picture_043b.jpg ( Size: 185.26k ) Number of downloads: 1012 Picture_037b.jpg ( Size: 173.43k ) Number of downloads: 1017 Picture_039b.jpg ( Size: 423.85k ) Number of downloads: 1085 |
--------------------
Peugeot
Peugeot
- b 79 sip
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt OMOLOGATE?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Arata bine da prea scumpe. in ceea ce priveste omologarea .......mai greu!!
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
tonyX |
![]()
|
Omologate RAR ? No way.
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:22 |