STOPURI TRANSPARENTE
![]() ![]() ![]() |
STOPURI TRANSPARENTE
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Initial erau 700RON cu TVA, asa cum am scris in pag. 2
Probabil ca avand f mare succes la public s-au gandit ca inca 19% la profit ar prinde f bine si asa le-au facut 900 cu TVA. Le urez succes sa vanda cate vor ei, dar e normal sa informeze clientul ca aceste stopuri sunt in afara legii intrucat sunt modificari ale instalatiei de iluminat si semnalizare. This post has been edited by dizzy: 20 Dec 2005, 17:41 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Vip3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 July 05 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 20 Dec 2005, 17:40) Initial erau 700RON cu TVA, asa cum am scris in pag. 2 Probabil ca avand f mare succes la public s-au gandit ca inca 19% la profit ar prinde f bine si asa le-au facut 900 cu TVA. Le urez succes sa vanda cate vor ei, dar e normal sa informeze clientul ca aceste stopuri sunt in afara legii intrucat sunt modificari ale instalatiei de iluminat si semnalizare. De ce zici dizzy ca au acces la public ?Eu in afara de loganul ala din poze de pe 4tuning nu am mai vazut la nimeni in Bucuresti,(poate o avea lumea dar eu nu am vazut ) Si la pretul asta nu cred ca o sa aiba cine stie ce vanzari , pana la vara cred ca o sa scada pretul la cam 200 euro cu tot cu TVA Da chiar nu si-a luat nimeni de pe forum ?? sa ne arate si noua ?? Macar niste poze pe strada ... ![]() This post has been edited by Vip3r: 23 Dec 2005, 14:22 |
--------------------
una noua
Fast ...
- B-763987 Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Un animal (bou sau vaca, in orice caz bovina) mi-a facut un cadou de Mos Craciun in parcare la Metro, infingand un carucior in tripla mea dreapta si luand si vopseaua cu el pe vreo cativa centimetri. Ca urmare, intreb si eu, imi pot lua un stop dintr-asta pe CASCO, urmand ca pe celalalt sa-l platesc? Si daca da, cum?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai daca o tripla de fabrica face 150 ron iar un set de dinastea "smechere" (vorba fie intre noi n-as da nici 2 mil pe set) face aprox 900 ron, vezi si tu daca se poate pe casco... eu zic ca nu!
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Cam la 200 € mie mi se par EXTREM de scumpe stopurile alea. Ca sa argumentez de ce mi se par scumpe, pot sa spun ca pe ebay sint la maxim 100 € (cu tot cu taxe postale incluse) pentru aproape orice masina. Si vorbesc de stopuri noi (si transparente), nu folosite. Daca nu credeti, dati o geana pe-acolo sa vedeti. Oricit mi-ar place, doar pentru ca e magarie pe fata pretul ala ... nu as da atitia bani pe ele.
P.S: M@nuel, nu as crede sa poti lua pe CASCO unele din alea, chiar daca pui tu diferenta, pentru alea sint normal considerate piese de tuning. Dar sa-i intrebi si pe ei (aia de la asigurare adica) oricum nu te costa nimic. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ma gandeam ca stea de fabrica sunt mai scumpe; nu stiu de ce ramasesem cu ideea ca ar costa in jur de 350 RON. In cazul asta, nu mai pare asa tentant. Am sa intreb totusi si la asigurator. Merci.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
nu s-a cumparat nici un set de stopuri transparente??????? de ce oare....
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu s-a cumparat si la pretul ala nici nu se vor cumpara niciodata.
poate vor fi cateva exceptii izolate (care sa confirme pretul piperat normal), dar pana acum nici macar atat. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 5 Dec 2005, 14:29) 750 ron costa o pereche stopuri transparente. O pereche de faruri Logan costa 700 ron din cate stiu, unde-i greseala ? Cine a zis de UN far ? Un far costa 350 ron. Ma bazez pe informatii date de un amic care si-a lovit recent masina si el era mai in tema decat mine cu preturile. Deci comparam mere cu mere... nu mere cu pere. O pereche versus o pereche. Intreb in continuare... trebuie re/omologare RAR daca schimb farurile cu astea transparente ? Mie personal imi plac si mi-ar place sa cumpar dar cu conditia sa fiu 100% sigur ca n-am probleme cu legea si reprezentatul ei pe asfalt. Mi-e mai mult de probleme cu legea decat cu pretul. Scuze pentru intarziere... Eu nu ma bazez pe informatii de la amici, ci pe ce au vazut farurile, pardon, ochii mei, in magazin. Iar 560 RON (doua faruri) reprezinta mai putin decat cei 700 RON din informatiile amicului. Acum e clar? Deci e vorba de niste mere mai scumpe decat alte mere.... |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(BAB @ 1 Feb 2006, 22:21) Scuze pentru intarziere... Eu nu ma bazez pe informatii de la amici, ci pe ce au vazut farurile, pardon, ochii mei, in magazin. Iar 560 RON (doua faruri) reprezinta mai putin decat cei 700 RON din informatiile amicului. Acum e clar? Deci e vorba de niste mere mai scumpe decat alte mere.... un fel de mere "padurete" si "bot de iepure"... ![]() Oricum sunt curios ce o sa faca astia(wizards)...nu este nimeni nebun sa dea atatia bani pe stopuri ca sa le zgaraie vecinul ca e deranjat ca el nu are la loganu lui...sau poate cei cu garaje... ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare : cum as putea decolora o portiune din stopul de pe spate la Solenza ? Ma enerveaza ca nu sunt simetrice din cauza marsalierului si al cetei . Si vreau sa decolorez si ceata sa o fac alba , dar sa-i gasesc un bec colorat rosu , pentru ceata , astfel sa se vada simetric , dar fiecare sa-si faca treburile asa cum trebuie .
Deci : cu ce decolorez stopul ? Firme ceva stiti ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu sunt indiscret, scrie Solenza pe aici si n-am vazut eu?
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(BAB @ 2 Feb 2006, 02:21) Scuze pentru intarziere... Eu nu ma bazez pe informatii de la amici, ci pe ce au vazut farurile, pardon, ochii mei, in magazin. Iar 560 RON (doua faruri) reprezinta mai putin decat cei 700 RON din informatiile amicului. Acum e clar? Deci e vorba de niste mere mai scumpe decat alte mere.... scuze pentru intrebare, dar ce treaba au farurile cu stopurile? Cred ca aici discutam de stopuri transparente, nu? PS: a se lua doar ca o intrebare, nu ca un atac!!! |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Topicul este STOPURI TRANSPARENTE ! Daca aveam BMW care era problema ? Si altii au aceeasi problema si toti incercam sa rezolvam problemele si sa ne punem in practica ideile . Pe mine ma deranjeaza lipsa de simetrie a stopurilor spate . Am gasit solutia pentru a se aprinde becul rosu direct , dar nu stiu cum si unde sa decolorez stopul . Nu am de gand sa dau nu stiu cate sute de euro pentru un kit de stopuri transparente , pentru ca nu am BMW si nu ma dau nici banii afara din casa .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
De ce nu incercati sa colorati dispersorul de la marsalier in rosu? Eu mult mai usor decat sa-l decolorezi!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 5 Feb 2006, 15:39) Sia in urma search-ului prealabil ti-a scapat topicul asta, nu? Mai citeste o data topicul sa vezi ca nu e vorba despre decolorare, ci despre STOPURI. QUOTE(ga!nusha) cum se poate decolora stopul de ceata de la logan Mai degraba lipesti un autocolant rosu peste cel de marsarier, cum zice Flores. Sau decupezi tot plasticul rosu si il inlocuiesti cu altul transparent/alb pe care-l lipesti cu silicon de acvarii. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Bai voi ganditi? Nu mi-o luati ca atac, insa daca propune asa ceva un posesor de berlina e kitch. Pe Logan e tuning. Trecand peste asta, e vorba de siguranta in trafic. Ala a e alb ca are si el un rost.
|
--------------------
Dacia
1300
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
QUOTE(Electronistu' @ 5 Feb 2006, 16:11) Bai voi ganditi? Nu mi-o luati ca atac, insa daca propune asa ceva un posesor de berlina e kitch. Pe Logan e tuning. Trecand peste asta, e vorba de siguranta in trafic. Ala a e alb ca are si el un rost. Atata timp cat se aprinde in culoarea care trebuie nu vad unde este problema, sunt masini mai pricopsite care au tot stopul rosu sau transparent dar cand trebuie sa se aprinda, o face in culoarea prevazuta de lege. |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
Electronistu' |
![]()
|
"De ce nu incercati sa colorati dispersorul de la marsalier in rosu?"
Din cate stiu eu ala e alb ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
Flores |
![]()
|
E alb, dar daca il faci rosu si se aprinde in alb ce are? Legea parca prevede ca lumina care o produc diferitele semnalizari sa fie rosie, portocalie, etc. Uita-te la un Peugeot 406 si ai sa intelegi despre ce vorbesc.
![]() |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
Electronistu' |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Da nu e mai bine sa iti iei 2 proiectoare mici,discrete si sa le incorporezi in bara spate...le legi la manche arriere(sper ca am zis bine) iar lampa originala de reluare o faci de ceata???
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Mai dar unii chiar au sechestru pe neuroni !
1.Cum sa vopsesti sticla alba in rosu ? Si cand dai in spate ce mai vezi ? Dupa ce ca nu e decat unul singur si in partea cealalta , cand dai in spate abia vezi niste umbre ... Eu vroiam o solutie pentru a schimba pe cel rosu in alb transparent si puneam un bec rosu inauntru . Am mai vazut multe masini care au aplicat metoda asta . 2. M-am gandit la montarea separata a doua proiectoare micute albe in spate , dar nu vreau sa dau gaura in bara si nu prea am unde sa le montez in alta parte . Eu cand dau in spate noaptea , mai aprind chiar si avariile pentru a vedea mai bine . Si in viitor imi voi pune si folie peste geamuri , deci se va mai reduce cu vre-o 5-10% vizibilitatea noaptea . Am avut rabdare si am citit inca 6 pagini de aberatii la adresa data de Codrin ! Si acolo ce au rezolvat ??? Nu am vazut decat tiganii pe care eu nu le-as fi pus in practica nici la fosta berlina . Si aici ma sfatuieste cineva sa ma apuc sa tai sopul si sa lipesc alt plastic transparent cu silicon ! ![]() Eu nu cred ca tu ai citit toate paginile acelea , pentru ca altfel nu ai mai fi recomandat altuia sa-si piarda timpul ! Aici se numeste topicul STOPURI TRANSPARENTE , iar eu asta vroiam si anume sa fac stopul pe ceata TRANSPARENT . Si in cel mai rau caz as fi continuat sa fac ambele stopuri total transparente , dar nu vreau acest lucru pentru ca masina mea e rosie si se potriveste , dar pana la a vopsi stopul de marsariere in rosu e maaaaare diferenta . Eu nu stiu daca la voi e asa , dar la Solenza eu am avut impresia sa sunt doua straturi de plastic si nu unul singur , astfel incat se poate lucra la plasticul din interior , iar geamul de exterior sa ramana intact . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bai mariusica, hai ca esti chiar exagerat... de ce?
pai cind dai in spate, zici ca nu vezi, ca aprinzi si avariile, dupa aia zici ca vrei sa-ti pui folie, sa-ti reduca si aia din vizibilitate, apoi spui ca nu vrei niste lampi suplimentare in bara, ca nu vrei s-o gauresti... ma nene, da cine sa te multumeasca pe matale???? ti s-au oferit niste solutii faine pentru antisimetria ta... daca nu esti multumit cu ele, nu mai face atita caz, pune mina si stoarce-ti creierii, cauta pe internet, pe pagini aurii, consuma-ti nioste nervi si niste bani... ca doar n-o sa fac eu asta in locul dumitale... de fapt, o vara intreaga am umblat sa fac partea care se aprinde la stopul de logan transparenta... si m-am lovit numai de oamemi "destepti"... mai strofoaca-te si tu... la subiect: mie mi se pare suficient de buna solutia cu lampile suplimentare, espero de exemplu are niste stopuri cit tot portbagajul, insa lampile de mers inapoi sunt pe bara, sunt foarte finute si incorporeaza si niste catadioptri. Daca vrei sa parchezi bine, ia-ti nene niste senzori, sau o camera cu infrarosu. si nu cred ca e o mare smecherie sa gauresti bara aia, ca-i din plastic si nu o doare. Dar asa-i omu nostru, tre sa fie Toma necredinciosu mereu... LE: QUOTE Mai dar unii chiar au sechestru pe neuroni ! Te-as sfatui sa fii mai politicos, ca altfel o sa iei matale o mica vacanta! This post has been edited by Dsign: 6 Feb 2006, 00:23 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Mariusica are dreptate, ne te mai strofoca atata.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:18 |