STOPURI TRANSPARENTE
![]() ![]() ![]() |
STOPURI TRANSPARENTE
lucas007 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat de scump poate sa fie ? Doar n-o sa fie mai scump ca la Wizards !
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(Dsign @ 7 Feb 2006, 22:28) as dori sa dezvolti si sa explici... eu am spus ce am facut, daca va simtiti in stare, FACETI VOI CEVA... eu n-am avut cu cine... macar da-ti-mi ceva relatii... fac o chestie, da sa nu va aud dupa aia ca e scump... nu te enerva pentru ca am impresia ca nu ai citit cum trebuie(cred ca iti lua apararea ![]() ONTOPIC:pana la urma si-a luat cineva? |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ga!nusha, nu ma agit... si nu ma enervez... asa ma stii tu pe mine?
vreau sa stie si ei ca cineva se ocupa de chestiile astea, si sa le arat ca ei stau comozi in fata compului si intreaba pe forum... vorbiti si purtati-va frumos cu sdodopan, ca el este solutia noastra deocamdata... se lucreaza la design, si va pot spune ca vom avea stopuri integral facute cu leduri, fara plastice cromate si alte kitsch-uri... This post has been edited by klaus: 11 Feb 2006, 23:54 |
--------------------
D
Logan
|
|
Fan_Logan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 August 05 From: Bucuresti ![]() |
fratilor da chiar nimeni nu a cumparat stopurile???
|
--------------------
Dacia
Logan
- b-28-lgn
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@Dsign ok
![]() ![]() @fan_logan se pare ca de pe forum nimeni...sau nu vrea sa recunoasca(oare de ce ![]() This post has been edited by ga!nusha: 11 Feb 2006, 12:39 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am auzit de la un distribuitor ca nu s-a vandut nici o pereche.
poate fac si ei o oferta mai buna sa vanda macar o pereche... macar pentru o pereche sa faca un pret promotional sau pentru membrii forumului in limita a x perechi, mai vede lumea.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Fan_Logan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 August 05 From: Bucuresti ![]() |
poate cand o sa faca xenon si o sa faca oferta de genu stopuri transparente+faruri xenon=10.000.000lei
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- b-28-lgn
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fan_Logan @ 12 Feb 2006, 21:29) poate cand o sa faca xenon si o sa faca oferta de genu stopuri transparente+faruri xenon=10.000.000lei ![]() ![]() Esti copil ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
2006/2008
|
Fan_Logan |
![]()
|
QUOTE(Apolodor @ 14 Feb 2006, 02:49) Esti copil ? ![]() ![]() ![]() ![]() oricum cand o sa vada cam peste vreo 2 ani ca nu o sa cumpere nimeni si firma o sa dea faliment ![]() ![]() This post has been edited by Fan_Logan: 13 Feb 2006, 22:17 |
--------------------
Dacia
Logan
- b-28-lgn
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
offtopic: are cineva idee cum se monteaza acesti angel-eyes? nu se va strica etanseitatea farului la montare? (ducand apoi la producerea de condens pe interior)
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 14 Feb 2006, 02:08) offtopic: are cineva idee cum se monteaza acesti angel-eyes? nu se va strica etanseitatea farului la montare? (ducand apoi la producerea de condens pe interior) Ai o teama gen "drobul de sare". Astia nici macar nu au scos angel eyes si deja tie ti-e frica ca nu-s bune. Bune si frumoase o sa fie, dar daca o sa fie la fel de "ieftine" ca si stopurile clare, se vor vinde la fel de bine ca si acestea. Intr-un fel e bine sa fie mai scumpe aceste produse, ca nu isi permite oricine, dar cred ca de data asta au cam exagerat cu pretul. Mi se parea suficient ca stopurile transparente sa coste maxim 5 milioane cu tot cu tva. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
Apolodor |
![]()
|
Exista deja cineva care face angel eyes ca sa zic asa. Am un prieten cu Golf 3 care a cumparat cu 100 E neoanele albastre rotunde si le-a montat singurel dar are faruile cu suportul acela rotund pe care vin neoanele montate. Asa ca trebuiesc ceva modificari la far . Deci "oameni de bine" exista. Eu zic ca o sa apara si pentru Logan ceva surogate, ca sa zic asa. Deja de stopuri am citit mai sus ca se ocupa cineva
![]() ![]() |
--------------------
Logan
2006/2008
|
Dsign |
![]()
|
QUOTE Bune si frumoase o sa fie, dar daca o sa fie la fel de "ieftine" ca si stopurile clare, se vor vinde la fel de bine ca si acestea. Amice, tu le-ai vazut in realitate? Ai pus mina pe acele stopuri? Chiar crezi ca sunt bune? Pai iti zice fratili tau ca stopurile originale, de elba, care costa de 3 ori mai putin, sunt de 1000 de ori mai bine finisate, si probabil ca si etanseizate... Eu am spus mai sus, la fel a zis si dodopan (care e masterand in Design Auto...), stopurile acelea nu au nici o linie, plasticul acela cromat este facut in valuri, exact ca ieftiniturile turcesti din bazar, ledurile (datorita carora cica epretul asa mare )sunt foarte putine la numar, si doar pt pozitie, iar pe spatele stopului, zici ca e lipit prenandez... Eu nu am incredere in etanseitatea acelui stop... Cit despre faruri, acestea vor fi complete... nu va trebui sa-ti desfcai farurile originale... vor fi exact ca la stopuri, le dai pe alea originale jos, si le pui pe cele aratoase... numai ca la ce dude de stopuri au scos... Daca facem un stop mai aparte, parerea mea este ca trebuie facut cu leduri cap-coada (semnalizarea pe leduri are un efect superb...) si fara croame stil "Lexus", ca masina asta nu e de lux, si nici cine stie ce sportiva nu-i... Degeaba copiem de la altii daca nu stim sa adaptam... Ideea la logan este sa facem ca stopul sa fie fumuriu in interior, sau vopsit la culoarea caroseriei... Ii astept pe mesterii in design virtual sa se exprime aici, acum... |
--------------------
D
Logan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Dsign |
![]()
|
ala e facut pe stopuri originale de cielo, sunt adaptate... ne-am chinuit ceva pina a iesit, insa efectul e super... efectul de crom e dat de oglinzile din interiorul stopului, insa dispersorul acestuia nu este complet transparent, are niste striatii si nu lasa sa se vada eventualele defecte...
daca am fi reusit sa-l construim cap-coada, ar fi disparut complet cromul... |
--------------------
D
Logan
|
|
bassfreak |
![]()
|
QUOTE(rhadoo81 @ 14 Feb 2006, 04:34) Ai o teama gen "drobul de sare". Astia nici macar nu au scos angel eyes si deja tie ti-e frica ca nu-s bune. Nu e nici o teama de genul asta. Este o teama foarte justificata. Nu e vorba ca nu-s bune angel-eyes-urile lor , ci e vorba de desfacerea farului pentru montarea lor, in caz ca nu vin cu tot cu far, ceea ce ar fi scump si nerentabil pt cei care au faruri deja ![]() (M-a rugat cineva sa ii montez pe Golf4 asa ceva si nu m-am bagat tocmai pentru acest motiv.) |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Baieti,vorbesc azi cu cineva de la ELBA sa vedem ce sanse sunt pentru dispersoare transparente de Logan .
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
ga!nusha |
![]()
|
nu sunt sanse
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa omul sa incerce. Discutii au mai fost, dar nu au vrut decat pentru comenzi de minim 1000.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
m-am gandit sa ii dau eu direct raspunsul...
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca cei de la Elba aveau manageri adevarati, veneau ei cu cel putin o varianta noua de stop...studiau piata ( faceau un desen macar ) adica ceva marketing...si tinand cont de numarul destul de mare de loganuri produse pana acum cat si de piata externa care se preconizeaza...cred ca aveau ceva beneficii...dar nu...daca se poate sa le platim poate si proiectul..si timpul pierdut...cu flacai de genul asta suntem departe de eficienta....parerea mea...
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(lucas007 @ 21 Feb 2006, 17:43) Daca cei de la Elba aveau manageri adevarati, veneau ei cu cel putin o varianta noua de stop...studiau piata ( faceau un desen macar ) adica ceva marketing...si tinand cont de numarul destul de mare de loganuri produse pana acum cat si de piata externa care se preconizeaza...cred ca aveau ceva beneficii...dar nu...daca se poate sa le platim poate si proiectul..si timpul pierdut...cu flacai de genul asta suntem departe de eficienta....parerea mea... Pai din discutiile pe care le-am avut cu un nene de la Elba care e pe la Logistica sau cam asa ceva, am aflat ca au foarte multe comenzi de onorat la Pitesti si e cam greu sa modifici masina de injectare mai ales ca sunt sub atenta supraveghere a firmei valeo. Eu am vrut doar sa-mi fac exteriorul transparent si mi-a spus ca trebuie modificati o gramada de parametrii la masinaria de injectare si nu se renteaza. Afara vine firma producatoare a automobilului cu idei de stopuri care mai de care mai trasnite si furnizorul nu are incotro si le realizeaza. Eu zic ca problema e Dacia Grup Renault nu Elba ( si nu tin partea celor de la Elba ). Pai daca au ajuns firme din Polonia si Ungaria sa vina pe piata cu cotiere si cu aparatori de noroi.....ce sa mai zic de stopuri transparente. Si parca si cele de la wizard sunt comandate afara ( daca nu ma insel ) |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
TonyX , am discutat si eu cu un nene de la ELBA care mi-a spus ca firma VALEO n-are nici o treaba cu lampile stop.
Referitor la masa de injectare, daca era asa de grav de ce au aparut dispersoare transparente pt. Dacii 1310 SN,SLZ , bineinteles neoficial? Baiatul de la ELBA pe care l-am contactat prima data inca nu m-a sunat,mai astept. ![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dodone @ 26 Feb 2006, 01:23) TonyX , am discutat si eu cu un nene de la ELBA care mi-a spus ca firma VALEO n-are nici o treaba cu lampile stop. Referitor la masa de injectare, daca era asa de grav de ce au aparut dispersoare transparente pt. Dacii 1310 SN,SLZ , bineinteles neoficial? Baiatul de la ELBA pe care l-am contactat prima data inca nu m-a sunat,mai astept. ![]() Eu nu am reusit sa obtin sticla ( ma rog plasticul ) pentru stopuri decolorata. Daca reusesti sa scoti asa ceva de la Elba, da-mi un PM. Daca arata bine vreau si eu o pereche. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Si eu vreau...
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Dodone |
![]()
|
Inca n-am primit nici un raspuns , dar n-am uitat de voi .
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Stie careva cum se desface stopu...vreau sai dau cu spray negru pe interior...am desfacut suruburile alea 2 cu cheie de 10 sau cat era dar tot nam reusit...lam fortat cu surubelnita si era cat pe ce sa crape...daca stie careva sa zica si lu mie
![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:01 |