DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> STOPURI TRANSPARENTE

wizards
post 21 Nov 2005, 20:09
Post #91

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(tonyX @ 21 Nov 2005, 14:56)
Omologate RAR ?  No way.
*

Stimati Domni,

Am urmarit cu interes post-urile voastre, pe scurt voi raspunde la cat mai multe din problemele puse aici:
1.Stopurile nu sunt omologate RAR, nici nu intentionam sa o facem, nici un stop aftermarket clar sau cu leduri nu este omologat RAR.
2.Stopurile sunt produse la comanda noastra, deci nu exista vreo sansa sa le gasiti afara, (poate tot de la noi;-) ), nu este nici o specula sau o atitiudine tipic romaneasca.Nu sunt doar stopuri clare ci sunt si cu leduri si dupa cum bine stiti acestea sunt ceva mai scumpe!
3.Sunt fabricate la cea mai inalta calitate si respecta in totalitate standardele!
4.Se plateste un avans de 50% pentru o comanda ferma tocmai pentru a evita situatii neplacute de genul, interes major dar fonduri insuficiente.
5.Promotie speciala pentru grupuri de 5 stopuri se ofera un discount de 10%.
6.Daca aveti dubii, va rugam sa ne contactati!

Echipa Wizards

--------------------
Peugeot Peugeot - b 79 sip
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tgmpupy
post 21 Nov 2005, 20:33
Post #92

Membru autentic

LEDURI SUPER FLUX CAM LA 2 LEI RON BUCATA.Daca erau ,,smd,,ca la passat,mai ziceam,dar asa nu vad de ce sunt asa de scumpe ,prea scumpe....O socoteala simpla spune ca stopurile au 24 de leduri=48 leiRON...SUNT DINIMPORE NU ,LEDURILE SUNT MAI SCUMPE LA EI ,NU/?

--------------------
dacia logan 2004 - b77 xxx
+
mafiosso_LODAN
post 21 Nov 2005, 20:44
Post #93

Membru autentic

From: Bucuresti

Stopurile arata bine ce pot sa zic dar tot scumpe raman.
Merita sau nu banii asta trebuie sa decida cumparatorii.
Dar afirmatia :
"Stopurile sunt construite in confirtmitate cu standartele UE asa ca nu va faceti grija cu politia." este cel putin dubioasa si care induce in eroare.
Daca incerci sa ii explici unui militian chestia asta o sa ai o surpriza.
Si dpdv legal are dreptate nu e omologat RAR ...urmarea va la sa o ghici.
Stiu ca sunt mici sansele sa se ia cineva de tine pe tema asta dar sa zici ca nu ai probleme cu politia este deja prea mult spus.
Si de bine ce pot sa zic, am vazut showroom-ul era inca in amenajare dar este promitator.

--------------------
Renault Megane/Laguna 3 2005/2013 - xxxxx
+
wizards
post 21 Nov 2005, 21:40
Post #94

Membru incepator

QUOTE(mafiosso_LODAN @ 21 Nov 2005, 20:44)
Stopurile arata bine ce pot sa zic dar tot scumpe raman.
Merita sau nu banii asta trebuie sa decida cumparatorii.
Dar afirmatia :
"Stopurile sunt construite in confirtmitate cu standartele UE asa ca nu va faceti grija cu politia." este cel putin dubioasa si care induce in eroare.
Daca incerci sa ii explici unui militian chestia asta o sa ai o surpriza.
Si dpdv legal are dreptate nu e omologat RAR ...urmarea va la sa o ghici.
Stiu ca sunt mici sansele sa se ia cineva de tine pe tema asta dar sa zici ca nu ai probleme cu politia este deja prea mult spus.
Si de bine ce pot sa zic, am vazut showroom-ul era inca in amenajare dar este promitator.
*

NIMENI NU A ZIS CA NU AI PROBLEME! INTREB: CATE STOPURI EXISTETE PE PIATA AU OMOLOGARE RAR?? NICIUNUL!! Si totusi sunt foarte multi care au pe masina!
Cat despre socoteala cu ledurile....SUCCES LA CONSRTUIT UN STOP NOU!!!
Aceasta este oferta cui ii place cumpara, cui nu NU!Fara suparare! Dar cum exista cumparatori inseamna ca aceste produse au cautare, ba chiar vindem si in Cehia si nu putem spune ca ei nu sunt la curent cu preturile stopurilor cu leduri!
Daca va hotarati, va asteptam! Daca acum bugetul este prea restrans, exista si RATE prin UNICREDIT la showroom-ul nostru.

--------------------
+
jok3r
post 21 Nov 2005, 23:08
Post #95

Membru incepator

daca cineva vrea sa isi faca masina sa arate cat mai frumos (sa o personalizeze) cred ca va da 750 lei (strange bani daca nu ii are pe totzi odata ... dar merita)... decat sa isi vopseasca stopurile negru care sunt oribile ... parerea mea ...
(p.s. daca dacia e ieftina, dc "tuningul" sa fie ieftin?!? smile.gif )

--------------------
DACIA 1310 1997 / 1.6l / dublucorp - B XX XRX
:) zambeste ca maine va fi mai rau :)
+
tonyX
post 23 Nov 2005, 09:25
Post #96

Membru

From: Timisoara

QUOTE(wizards @ 22 Nov 2005, 01:40)
NIMENI NU A ZIS CA NU AI PROBLEME! INTREB: CATE STOPURI EXISTETE PE PIATA AU OMOLOGARE RAR?? NICIUNUL!! Si totusi sunt foarte multi care au pe masina!
Cat despre socoteala cu ledurile....SUCCES LA CONSRTUIT UN STOP NOU!!!
Aceasta este oferta cui ii place cumpara, cui nu NU!Fara suparare! Dar cum exista cumparatori inseamna ca aceste produse au cautare, ba chiar vindem si in Cehia si nu putem spune ca ei nu sunt la curent cu preturile stopurilor cu leduri!
Daca va hotarati, va asteptam! Daca acum bugetul este prea restrans, exista si RATE prin UNICREDIT la showroom-ul nostru.
*

Ce e scump e scump. La banii astia mai adugi 100 - 200 RON si iti iei jante. Sunt frumoase stopurile, dar prea scumpe. Poate cehii au bani mai multi, cine stie. Mai nasol e ca se zvonea la inceput ca vor fi 700 RON cu tot cu TVA. Acum a crescut pretul cum creste cozonacul bunicii. Bafta la vinzari.

--------------------
Logan Laureate 1.6 - TM
Mama timpitzilor e tot timpul gravida
+
wizards
post 23 Nov 2005, 15:43
Post #97

Membru incepator

QUOTE(tonyX @ 23 Nov 2005, 09:25)
Ce e scump e scump. La banii astia mai adugi 100 - 200 RON si iti iei jante. Sunt frumoase stopurile, dar prea scumpe. Poate cehii au bani mai multi, cine stie. Mai nasol e ca se zvonea la inceput ca vor fi 700 RON cu tot cu TVA. Acum a crescut pretul cum creste cozonacul bunicii. Bafta la vinzari.
*

Ceea ce spui tu e corect, dar cu un mic amendament, s-a dat un pret aprox de 700 + TVA, vezi anuntul de pe 4TUNING de la data evenimentului, dar pt ca mai exista taxe vamale, transport,samd...s-a ajuns la acest pret!Pt a ne tine de cuvant am si spus ca la un grup de 5 se ofera un discount.
Cat despre jante si atatea comentarii ca sunt scumpe sau ieftine, succes la jante de banii astia din targ de la Vitan si in plus TREBUIE SA INTELEAGA SI ROMANUL CA TUNINGUL NU E PROTECTIE SOCIALA SI NICI NU E SUBVENTIONAT DE STAT. Dar stii, tot romanul mai are o vorba:
LA PLACINTE INAINTE, LA RAZBOI INAPOI!
De acum incolo, nu mai raspund decat celor interesati sa cumpera sau pentru informatii de ordin tehnic si comercial.
Cu respect!

--------------------
+
dydycom
post 24 Nov 2005, 00:06
Post #98

daca exista vointa, orice se poate

From: Bucharest

ar fi bine ca dvs , stimate vrajitor(wizards) sa deschideti un alt topic pe bursa unde sa tratati aspecte legate de pret....
Aici cred ca e bine sa discutam in continuare de estetic..cine a cumparat sa le prezinte..avantaje, dezavantaje...etc

--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege
Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709
+
elro
post 30 Nov 2005, 23:59
Post #99

Membru

From: Ct

QUOTE(big2003 @ 16 Oct 2005, 17:55)
Eu mi-am pus pozitii albastre pe fata si becuri 90/100 ! A mai facut cineva modificarile astea ? Ceva posibile probleme cu garda ?
*

da eu pe berlina,am tot 90/100 dar nu am pozitii albastre ci albe,alb intens(leduri cu lupa de 10mm)si le am de 2 ani si nu m-a oprit nici un curcan sa ma intrebe de sanatate icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
DigitalScribe
post 2 Dec 2005, 13:04
Post #100

Scribul Digital

From: Iasi

La chestia cu pretul n-am ce zice. 7.5 mil lei vechi e acceptabil avand in vedere ca tot cam pe acolo sunt farurile originale Logan. Nu-i un pret extraordinar, sincer... da' asa-i romanul... carcotas.

Ce ma intereseaza pe mine e daca tot dau niste bani... sa nu am probleme dupa aia cu politistii. Raspunsul cu "sunt multi care circula bla bla..." nu ma multumeste. Daca e sa-mi cumpar imi cumpar doar daca raman in anvelopa legii.

Deci ? E pe risc sau e pe certitudine ?

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
BAB
post 3 Dec 2005, 21:43
Post #101

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Eronat! Un far costa aproximativ 280RON.
Cat despre stopuri, daca doriti stopuri cu LED-uri, se pot modifica, prin inlocuirea becurilor cu LED-uri. Pentru a se evita neplacerile cu politia sau pentru evitarea unor riscuri, se pot achizitiona stopuri noi, iar cele vechi, vor suporta operatiile de modificare. Costuri: 2 buc stop = 288RON, aproximativ 100RON LED-urile, cu rezistentele de alimentare la 12v, placile de cablaj, si alte maruntisuri. Ce-i drept, nu veti obtine stopuri transparente, ci doar stopuri cu LED-uri.

This post has been edited by BAB: 3 Dec 2005, 21:44

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
unknown_web
post 4 Dec 2005, 16:08
Post #102

VeeDub

Apropo de legalitate, sunt marci ( Lexus, Mazda, Infiniti ) care au stopuri transparente, cu sau fara leduri, si nu au nici o problema legala, nu ? De ce nu se poate rezolva si la noi ceva cu RAR-ul ?

--------------------
O masina. Un model. An/Versiune.
Membrul 6666... Beware...
+
arond
post 4 Dec 2005, 16:36
Post #103

Membru incepator

In clipa in care cineva importa o masina in Romania, trebuie sa obtina omologare/certificare RAR pentru intreaga masina. Situatiile sunt diferite (in cazul asta avem niste stopuri diferite decat cele care au fost initial omologate).

In alta ordine de idei, incepe sa ma enerveze discutia despre preturi. Neica, daca sunteti fuduli si vreti fudulii de felul asta, marcati banul - nu va convine pretul, la revedere. Ce atata vaicareala - ca atata costa un led, ca nu's cat costa unele de Polo, etc ?

Toti s-ar dori cu figuri.. da' moca, daca se poate. Ptiu, a sucit Iliescu mintile unei natii intregi si a construit si economia de piata, da' piata din aia agro-alimentara.

Numa' bune.

This post has been edited by arond: 4 Dec 2005, 16:36

--------------------
Logan/Nova Laureate 1.4/GT - -
People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965)
+
BAB
post 4 Dec 2005, 18:08
Post #104

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Off topic: Asculta amice, "arond", forumul este loc pentru discutii, nu pentru altceva. Si daca aici se discuta despre stopuri transparente, atunci se discuta si despre pretul lor. Deci, care-i problema matale? Esti nervos, ai avut o zi proasta, ce te enerveaza asa tare discutiile de pe aici? Chiar este necesar sa faci aprecieri deplasate despre mintea unora de pe aici, pe care nu-i cunosti? Daca te enerveaza, ia un calmant, iesi la aer, sau schimba topicul/forumul/tara, etc. si cauta tu o piata ne-agro-alimentara.

On topic: Ma gandesc sa-mi inlocuiesc becurile de la stopuri, cu LED-uri, pe care le voi monta pe o placa cu cablaj imprimat. Intentionez sa vopsesc acea placa, pe fata ne-placata cu folie de cupru, cu un spray cu vopsea, imitatie crom, pentru a fi reflectorizanta, deoarece o voi monta in cavitatea dispersorului. Ceea ce nu stiu si intreb si eu, poate aflu, este daca respectiva vopsea este buna conducatoare de curent electric, sau izolatoare? Intreb, deoarece nu sunt sigur si nu as vrea sa compronit circuitul si LED-urile.

This post has been edited by BAB: 4 Dec 2005, 18:10

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
bassfreak
post 5 Dec 2005, 01:38
Post #105

Membru autentic

eu cred ca a-i vopsi-o degeaba, deoarece lumina ledului este focalizata, si chiar la ledurile superflux nu cred ca lumineaza in spate, deci... nu au nevoie de oglinda in spate

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
DigitalScribe
post 5 Dec 2005, 14:29
Post #106

Scribul Digital

QUOTE(BAB @ 3 Dec 2005, 21:43)
Eronat! Un far costa aproximativ 280RON.
Cat despre stopuri, daca doriti stopuri cu LED-uri, se pot modifica, prin inlocuirea becurilor cu LED-uri. Pentru a se evita neplacerile cu politia sau pentru evitarea unor riscuri, se pot achizitiona stopuri noi, iar cele vechi, vor suporta operatiile de modificare. Costuri: 2 buc stop = 288RON, aproximativ 100RON LED-urile, cu rezistentele de alimentare la 12v, placile de cablaj, si alte maruntisuri. Ce-i drept, nu veti obtine stopuri transparente, ci doar stopuri cu LED-uri.
*

750 ron costa o pereche stopuri transparente.
O pereche de faruri Logan costa 700 ron din cate stiu, unde-i greseala ? Cine a zis de UN far ? Un far costa 350 ron. Ma bazez pe informatii date de un amic care si-a lovit recent masina si el era mai in tema decat mine cu preturile.
Deci comparam mere cu mere... nu mere cu pere. O pereche versus o pereche.

Intreb in continuare... trebuie re/omologare RAR daca schimb farurile cu astea transparente ? Mie personal imi plac si mi-ar place sa cumpar dar cu conditia sa fiu 100% sigur ca n-am probleme cu legea si reprezentatul ei pe asfalt.

Mi-e mai mult de probleme cu legea decat cu pretul.

This post has been edited by DigitalScribe: 5 Dec 2005, 14:35

--------------------
+
strem
post 8 Dec 2005, 17:54
Post #107

Membru incepator

"By the book" trebuie omologate RAR. E adevarat ca sunt f. multi cei care au asa ceva pe masina si nu se leaga politia de ei. DAR nimeni nu te asigura ca NU o sa se lege. Probabilitarea e mica dar nu 0.

Dupa cunostiintele mele singurele stopuri "clare" omologate RAR sunt cele de Lexus, dar masina aia vine cu ele asa din fabrica. (de fapt chiar ei au scos si moda cu stopurile astea)

--------------------
Dacia Logan Laureate 2005 - 1.6 Laureate
+
DigitalScribe
post 8 Dec 2005, 18:13
Post #108

Scribul Digital

Bun... daca nu sunt "by the book" atunci nu cumpar. Sunt interesante, imi plac, am bani de asa ceva dar nu cumpar pentru ca nu vreau imi asum nici un risc.

--------------------
+
AL
post 9 Dec 2005, 11:43
Post #109

Member

QUOTE(dydycom @ 24 Nov 2005, 00:06)
ar fi bine ca dvs , stimate vrajitor(wizards) sa deschideti un alt topic pe bursa unde sa tratati aspecte legate de pret....
Aici cred ca e bine sa discutam in continuare de estetic..cine a cumparat sa le prezinte..avantaje, dezavantaje...etc
*

EXACT!... restul discutiilor suna deja a reclama... pentru asta forumul percepe bani... deci se va continua discutia cu aspecte comerciale pe Bursa... sau pe site-ul firmei care produce stopurile (si ale carei multumiri le asteptam pentru oportunitatea oferita de acest topic !)

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
djvibecmc
post 10 Dec 2005, 16:26
Post #110

Upgrade

From: Ploiesti

In legatura cu `` by the book``. Garcea cand vede o masina straina care are stopuri lexus nu stie el daca e standard sau nu pe masina respectiva pentru ca sunt o groaza de masini care au din fabrica stopuri lexus ( mazda 6, lexus rx.. etc) dar cand vede pe logan un stop lexus.. el fiind obisnuit cu sute si sute de loganuri cu stopuri normale.. isi pune intrebarea.. : ``bai ia stai ca asta nu e la fel ca celelalte , ia sa-l opresc eu sa vad daca are omologare pe ele... ``... eu cred ca... , cam asa sta treaba cu nenea Garcea.. numa' bine.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008 - PH 11 CYD
Get rich or.... get Diesel!
+
DigitalScribe
post 12 Dec 2005, 09:11
Post #111

Scribul Digital

QUOTE(djvibecmc @ 10 Dec 2005, 16:26)
In legatura cu `` by the book``. Garcea cand vede o masina straina care are stopuri lexus nu stie el daca e standard sau nu pe masina respectiva pentru ca sunt o groaza de masini care au din fabrica stopuri lexus ( mazda 6, lexus rx.. etc) dar cand vede pe logan un stop lexus.. el fiind obisnuit cu sute si sute de loganuri cu stopuri normale.. isi pune intrebarea.. : ``bai ia stai ca asta nu e la fel ca celelalte , ia sa-l opresc eu sa vad daca are omologare pe ele... ``... eu cred ca... , cam asa sta treaba cu nenea Garcea.. numa' bine.
*

Exact. Si decat sa dau bani ca sa ma opreasca politistul prefer sa ma opreasca politistul ca sa dau bani in cel mai rau caz.

--------------------
+
radian
post 13 Dec 2005, 08:27
Post #112

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(wizards @ 23 Nov 2005, 15:43)
Ceea ce spui tu e corect, dar cu un mic amendament, s-a dat un pret aprox de 700 + TVA, vezi anuntul de pe 4TUNING de la data evenimentului, dar pt ca mai exista taxe vamale, transport,samd...s-a ajuns la acest pret!Pt a ne tine de cuvant am si spus ca la un grup de 5 se ofera un discount.
Cat despre jante si atatea comentarii ca sunt scumpe sau ieftine, succes la jante de banii astia din targ de la Vitan si in plus TREBUIE SA INTELEAGA SI ROMANUL CA TUNINGUL NU E PROTECTIE SOCIALA SI NICI NU E SUBVENTIONAT DE STAT. Dar stii, tot romanul mai are o vorba:
LA PLACINTE INAINTE, LA RAZBOI INAPOI!
De acum incolo, nu mai raspund decat celor interesati sa cumpera sau pentru informatii de ordin tehnic si comercial.
Cu respect!
*

Daca te-ai suparat si nu vrei sa mai discuti cu noi, asta e. Dar totusi, cand ai calculat primul pret nu te-ai gandit sa incluzi si cheltuielile de transport?!?

Si ce cheltuieli vamale ai cu un astfel de produs? Sunt cumva fabricate in China sau India? Daca ar fi fabricate in Europa nu ar trebui platite taxe vamale (s-a inventat Certificatul de origine EUR1).

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
dydycom
post 14 Dec 2005, 00:43
Post #113

QUOTE(DigitalScribe @ 5 Dec 2005, 14:29)
750 ron costa o pereche stopuri transparente.
O pereche de faruri Logan costa 700 ron din cate stiu, unde-i greseala ? Cine a zis de UN far ? Un far costa 350 ron. Ma bazez pe informatii date de un amic care si-a lovit recent masina si el era mai in tema decat mine cu preturile.
Deci comparam mere cu mere... nu mere cu pere. O pereche versus o pereche.

Intreb in continuare... trebuie re/omologare RAR daca schimb farurile cu astea transparente ? Mie personal imi plac si mi-ar place sa cumpar dar cu conditia sa fiu 100% sigur ca n-am probleme cu legea si reprezentatul ei pe asfalt.

Mi-e mai mult de probleme cu legea decat cu pretul.
*

.
la matale la iasi nu stiu cum se zice dar cred ca faci o confuzie
stopuri transparente sunt elemente de semnalizare rutiera amplasate in partea din spate a auto, farurile nu pot fi altfel decat transparente si sunt elemente de iluminat amplasate frontal . si ca sa intelegi mai bine...1 pereche proiectoare=1 pereche tetiere( dupa cum spui tu)??????

This post has been edited by dydycom: 14 Dec 2005, 00:45

--------------------
+
tonyX
post 15 Dec 2005, 16:55
Post #114

Membru

From: Timisoara

Astazi am avut ocazia sa particip la tentativa de montare a unor astfel de stopuri pe un Peugeot 206. Pret 400 RON. Surpriza: nu se potriveau 022.gif ( erau comercializate de un Dealer ....nu dau nume ). Pe linga faptul ca dai vreo 2 carute de bani ( 900 RON ) pe cele de Logan sa ai si surpriza ( ca la intimplarea relatata mai sus ) sa nu se potriveasca....... gun3.gif Nu vreau sa fac nici reclama nici antireclama. Cine vrea sa-si cumpere cine nu....nu. Daca isi monteaza cineva ar putea sa puna poze, sa vedem si noi cei care consideram ca sunt prea scumpe, cum arata.

--------------------
Logan Laureate 1.6 - TM
Mama timpitzilor e tot timpul gravida
+
DigitalScribe
post 15 Dec 2005, 20:24
Post #115

Scribul Digital

QUOTE(dydycom @ 14 Dec 2005, 00:43)
.
la matale la iasi nu stiu cum se zice dar cred ca faci o confuzie
stopuri transparente sunt elemente de semnalizare rutiera amplasate in partea din spate a auto, farurile nu pot fi altfel decat transparente si sunt elemente de iluminat amplasate frontal . si ca sa intelegi mai bine...1 pereche proiectoare=1 pereche tetiere( dupa cum spui tu)??????
*

Tu cred ca ai o placere deosebita de a ma contrazice. Mai inainte ziceai ca pretul nu-i bun... acum zici altceva....
Ce conteaza unde sunt atata timp cand faci o prostie sunt primele care se fac țăndări ? Asta din punctul de vedere al costurilor nu din alt punct de vedere pentru ca despre asta se discuta... despre PRET.
Am zis de faruri pentru ca nu stiam pretul la stopuri... si era reperul meu in materie de costuri elemente semnalizare/iluminare. Cu ce am gresit ? Doar n-am zis ca ori far ori stop e tot una. Ca sa fie cat de cat un reper valid am considerat perechea ca si unitate de masura in ambele cazuri. Sau poate am gresit pentru ca am indraznit sa te corectez ? Tu de fapt ce vrei sa zici ?

P.S.: Nu ma lua cu "matale"... si nu te lua de unde sunt ca ma iau si eu dupa aia de unde esti si de cum se zice pe la tine si nu ajungem nicaieri.

This post has been edited by DigitalScribe: 15 Dec 2005, 20:33

--------------------
+
razvant
post 15 Dec 2005, 20:37
Post #116

Membru autentic

QUOTE(radian @ 13 Dec 2005, 08:27)
Daca te-ai suparat si nu vrei sa mai discuti cu noi, asta e. Dar totusi, cand ai calculat primul pret nu te-ai gandit sa incluzi si cheltuielile de transport?!?

Si ce cheltuieli vamale ai cu un astfel de produs? Sunt cumva fabricate in China sau India? Daca ar fi fabricate in Europa nu ar trebui platite taxe vamale (s-a inventat Certificatul de origine EUR1).
*

Stopurile sunt fabricate in Taiwan.

--------------------
dacia logan preference - B28YWU
+
dydycom
post 19 Dec 2005, 00:12
Post #117

stimate digitalscribe. din pacate nu am treaba cu a urmari ceea ce scrii numai ca daca am scris de 2 ori dupa tine inseamna ca mi s-a parut de 2 ori ca ai scris( in opinia mea~) gresit. dupa parerea mea a compara faruri cu stopuri e ca si cum ai compara mere cu pere...da' asata e fiecare e liber sa compare orice cu orice. pe viitor orice referire la postarile tale vor fi ( ca si pana acum) doar pt ca eu am alta parere si nu ca eu am dreptate sau tin neaparat sa te contrazic.

--------------------
+
DigitalScribe
post 19 Dec 2005, 09:08
Post #118

Scribul Digital

OffTopic: @dydycom Ok. Accept critica. Nu accept atacul la persoana. Pace smile.gif

OnTopic: Stopurile sunt 750 RON fara TVA. Eu aveam impresia ca sunt cu TVA, nu inteleg de ce unii comercianti arata preturile fara TVA ca doar nu toti cumparatorii sunt firme... da' in fine. Asta inseamna ca de fapt costa vreo 900 RON din buzunarul cumparatorului de rand. Eu nu dau atat pe niste stopuri care imi dau si un plus de atentie din partea "sefului" de pe strada.

This post has been edited by DigitalScribe: 19 Dec 2005, 09:11

--------------------
+
tgmpupy
post 19 Dec 2005, 22:53
Post #119

Membru autentic

asteptam sa vedem cine cumpara?

--------------------
dacia logan 2004 - b77 xxx
+
Codrin
post 19 Dec 2005, 23:31
Post #120

Membru autentic

Am inteles de la un magazin de specialitate ca nu au fost nici macar in stare sa lase un set pentru promovare, sa vada omul cu ochii lui, au 1 (una bucata) pereche. Atat.

--------------------
Mazda . .
+
12 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:08
Forum Renault