cai putere, viteza...CUM?
![]() ![]() ![]() |
cai putere, viteza...CUM?
caesar_80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 12 January 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
șoferu'
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
caesar_80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 12 January 09 From: bucuresti ![]() |
mersi...........pe bune........niste idei, daca exista
|
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
search
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Esti reisar?
Schimba masina. Solnitza nu e pt asa ceva, si vei baga atatia bani in ea... Pe bune, alta masina. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
caesar_80 |
![]()
|
ma gandeam la ceva acceptabil ca pret
|
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
din nou un cantec din ciclul foaie verde de artar, cum fac din martoage armasari si bate vantul frunza-n dunga, cum o fac mai tare sa fuga.
@bulldog are dreptate. solenza nu-i masina pentru reising. chiptuning - 100 euro filtru sport - 100 euro evacuare sport - 250 euro catalizator sport - nush exact dar oricum destul si obtii maxim 90 de cai (dar si aia trasi de par), deci n-ai facut mare lucru. pe langa asta eu iti recomand sa stai cuminte din alte privinte. am condus solenza cateva mii de km ca sa imi dau seama ca si fara tuning i-ar trebui o imbunatatire a sistemului de franare si a stabilitatii. dar tu esti liber sa faci ce vrei, inclusiv sa-ti risti viata. This post has been edited by slider2: 2 Feb 2009, 19:41 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 2 Feb 2009, 19:21) QUOTE(Iulikk @ 2 Feb 2009, 19:23) QUOTE(Bulldog @ 2 Feb 2009, 19:30) Esti reisar? Schimba masina. Solnitza nu e pt asa ceva, si vei baga atatia bani in ea... Pe bune, alta masina. dc sunteti rai?? omul a intrebat ceva .... cum a zis colegul mai sus , sau.....poate alt motor in cel mai rau caz |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Suntem doar realisti.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
caesar_80 cum ti-a spus si colegul nostru @slider2 inafara de astea trebuie sa te gindesti si la jenti =cauciucuri mai late ,amortizoare sport , sistem de frinare , etc..trebuie sa iei in calcul si siguranta ta si a celor din jurul tau........lista este lunga si daca te gandesti mai bine nu se merita investitia.....pt "placeri" poti achizitiona alta masina care nu te costa cat modificariile pe care vrei sa le faci ...
Sa auzim de bine |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut @tilix_boss2008,
Cum ai putea sa usurezi masina cand ea este usoara din fabrica ?.....ce ar mai putea fi scos de pe ea ca sa se simta diferenta?... poti sa-i aduci un mic plus de putere si demaraj, eu pe a mea am resoftato si i-am schimbat tobele, trage mai bine dar nu pot spune ca te da pe spate , asa au fost concepute motoarele sa nu poti face prea multe modificari la ele din pacate .... Multi km fara probleme:) |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu se pupa, de aia au zis ca mai bine alta.
This post has been edited by einstein1984: 3 Feb 2009, 11:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(26-Kbe @ 3 Feb 2009, 11:00) Salut @tilix_boss2008, Cum ai putea sa usurezi masina cand ea este usoara din fabrica ?.....ce ar mai putea fi scos de pe ea ca sa se simta diferenta?... poti sa-i aduci un mic plus de putere si demaraj, eu pe a mea am resoftato si i-am schimbat tobele, trage mai bine dar nu pot spune ca te da pe spate , asa au fost concepute motoarele sa nu poti face prea multe modificari la ele din pacate .... Multi km fara probleme:) ii scoti bancheta,scaunu fata dreapta,haionu,gemuri,parbriz,o decapotezi,scoti bordu,capota..........scoti filtru de tot,tobele jos toate fara tevi fara nimic ,direct din motor ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
solenza nu e o masina de liniute, demaraje in trombe, curse ilegale, superviteze de croaziera. pentru astfel de activitati trebuie investit enorm in masina, sau luata alta.
e drept ca acele cresteri de puteri date de ciptuning, esapament si filtru sport sunt bine venite pentru rezerve de putere in depasiri, pentru a putea folosi aerul conditionat si a nu avea impresia ca ti-a luat jumatate din puterea motorului. totusi puterea masinii pot spune ca este un pic peste capacitatile masinii per total. ma refer la faptul ca motorul in varianta standard poate duce masina pana la 180km/h pe bord, viteza ca la care ai o stabilitate foarte mica (daca masina e goala), si de asemenea franarea va fi una foarte ineficienta, exista riscul blocarii rotilor datorita lipsei abs-ului. in conditiile unui mers normal, cu tente usor agresive, dar nu exagerate, este destul de buna masina normala, si ceva mai buna una usor tunata tehnic. DAR intotdeauna trebuie sa fii foarte atent. masina este destul de usoara si o rafala puternica de vant poate face nenorociri, trebuie sa franezi mai devreme pentru a evita o franare brusca ce ar duce la o eventuala blocare a rotilor. probabil ca daca s-ar gasi amortizoare sport, upgradeuri la sistemul de franare aftermarket, ar fi fost mai simplu sa o alergi, dar in situatiile date, trebuie sa-i sti limitele foarte bine. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(slider2 @ 2 Feb 2009, 19:40) @bulldog are dreptate. solenza nu-i masina pentru reising. chiptuning - 100 euro filtru sport - 100 euro evacuare sport - 250 euro catalizator sport - nush exact dar oricum destul Mult prea scump pentru o remapare. ![]() Si ordinea e complet gresita! 1. Admisie sport; 2. Evacuare performanta; 3. Catalizator sport; 4. Ax cu came "rally"; 5. Planat din chiulasa; 6. Resoftare. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 3 Feb 2009, 15:40) nu stiu exact preturile, mai ales ca acestea variaza foarte mult. intr-adevar la noul curs leu-euro 100 euro e destul de mult, dar era doar un pret estimativ. si nu era vreo ordine ci pur si simplu o enumerare. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 3 Feb 2009, 15:00) solenza nu e o masina de liniute, demaraje in trombe, curse ilegale, superviteze de croaziera. pentru astfel de activitati trebuie investit enorm in masina, sau luata alta. e drept ca acele cresteri de puteri date de ciptuning, esapament si filtru sport sunt bine venite pentru rezerve de putere in depasiri, pentru a putea folosi aerul conditionat si a nu avea impresia ca ti-a luat jumatate din puterea motorului. totusi puterea masinii pot spune ca este un pic peste capacitatile masinii per total. ma refer la faptul ca motorul in varianta standard poate duce masina pana la 180km/h pe bord, viteza ca la care ai o stabilitate foarte mica (daca masina e goala), si de asemenea franarea va fi una foarte ineficienta, exista riscul blocarii rotilor datorita lipsei abs-ului. in conditiile unui mers normal, cu tente usor agresive, dar nu exagerate, este destul de buna masina normala, si ceva mai buna una usor tunata tehnic. DAR intotdeauna trebuie sa fii foarte atent. masina este destul de usoara si o rafala puternica de vant poate face nenorociri, trebuie sa franezi mai devreme pentru a evita o franare brusca ce ar duce la o eventuala blocare a rotilor. probabil ca daca s-ar gasi amortizoare sport, upgradeuri la sistemul de franare aftermarket, ar fi fost mai simplu sa o alergi, dar in situatiile date, trebuie sa-i sti limitele foarte bine. e buna la linutze ![]() nu e destul 180 pt 1.4 75 hp?? daca ajungi la 100 hp prinzi 200 ![]() ce ziceti,ar fi mai bine modifici motoru sau iti altu cu totu'??(ma refer si la bani) |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(andr3y_yoo @ 3 Feb 2009, 16:07) e buna la linutze ![]() nu e destul 180 pt 1.4 75 hp?? daca ajungi la 100 hp prinzi 200 ![]() ce ziceti,ar fi mai bine modifici motoru sau iti altu cu totu'??(ma refer si la bani) nu e chiar buna pentru liniute, un clio/symbol sau o supernova sunt mai rapide. e destul 180km/h pt 75cp, dar eu nu am zis ca e putin ci tocmai ca e cam mult pentru stabilitatea si puterea de franare a masinii. in legatura cu ultima intrebare mai bine iti iei alta cu totu', daca modificarile pe care tu le ai in vizor pentru motor depasesc un ciptuning, un filtru de aer si un esapament sport. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 3 Feb 2009, 19:16) nu e chiar buna pentru liniute, un clio/symbol sau o supernova sunt mai rapide. e destul 180km/h pt 75cp, dar eu nu am zis ca e putin ci tocmai ca e cam mult pentru stabilitatea si puterea de franare a masinii. in legatura cu ultima intrebare mai bine iti iei alta cu totu', daca modificarile pe care tu le ai in vizor pentru motor depasesc un ciptuning, un filtru de aer si un esapament sport. cand am zis altu ma refeream la alt motor se poate pune o alta cutie de viteze nu?? merge aia de DNS?? edit :DSN* This post has been edited by andr3y_yoo: 3 Feb 2009, 19:27 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
slider2 |
![]()
|
cutia de viteza de dsn nu se potriveste, ambreiajul e diferit.
stiu ca ai zis de alt motor, am inteles foarte bine, dar s-a mai discutat chiar de curand, tocmai de aceea am zis alta masina, daca vrei modificari mai mari decat chiptuning, filtru si esapament sport. cu maxim 1000 de iepuroi fata de o solenza iti iei un megane ca al meu, ma rog nu break, ci hatchback sau sedan, dar acelasi motor si echipare. This post has been edited by slider2: 3 Feb 2009, 19:55 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 3 Feb 2009, 19:53) cutia de viteza de dsn nu se potriveste, ambreiajul e diferit. stiu ca ai zis de alt motor, am inteles foarte bine, dar s-a mai discutat chiar de curand, tocmai de aceea am zis alta masina, daca vrei modificari mai mari decat chiptuning, filtru si esapament sport. cu maxim 1000 de iepuroi fata de o solenza iti iei un megane ca al meu, ma rog nu break, ci hatchback sau sedan, dar acelasi motor si echipare. da si eu am intrebat daca e mai ieftin sau mai bine sa iti iei alt motor cu totu' sau sa il modifici pasta bine nu sa ii pui un cip, o toba sau alte maruntisuri nu alta masina doar alt motor sa acelas dar modificat 3 Feb 2009, 21:23: si nu poti sa iei si ambreaju' si cutia?? This post has been edited by andr3y_yoo: 3 Feb 2009, 21:23 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
ArtVandelay |
![]()
|
cutia de dsn are aceleasi rapoarte..pune de logan daca vrei mai scurta, dar probabil difera carterul ambreiajului oricum
|
--------------------
Ford
focus
|
cryissty |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 March 06 ![]() |
prietene eu am avut o solenza frumos tunata atat estetic cat si la motor si am bagat la bani in ea pana am vandut-o dar de zburat tot nu zbura, asa ca daca vrei mai mult iati o m3 mps asa cum am eu acum si atunci sa vezi senzatii sau daca chiar vrei la solenza ceva senzatii punei un turbo dar...
|
--------------------
dacia
solenza
- b-93-ggc
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
daca vreti viteza, putere, siguranta si confort luati-va bmw. alta marca de dacie.
dacia tot dacie ramane. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
He,He,He...!,AI dreptate Benkenobi,"dar sunt visuri"...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:28 |