cai putere, viteza...CUM?
![]() ![]() ![]() |
cai putere, viteza...CUM?
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Alu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 February 09 ![]() |
1. nu tre sa fii "reisar" sa iti placa liniutzele 2. daca faci cateva liniutze si ai alta masina , nu inseamna ca esti "reisar" 3. Solnitzele sunt mai sprintene decat loganele 4. solnita mea a luat 205 pe autostrada 5. solnita + motor de 2.0 sau 1.8 de renault = avion 6. nu mai radeti de om azi , ca maine o sa rada el ca a facut la liniuta pe unu cu un megane sau golf de 1.6 ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 mpi / Europa/2004
- B - 6 1 - M G G
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
WAAAAAAAAAWWWWWWW!!!!!!!!!!!205??????? Coborai de pe munte????Sau aveai caiciuciri de Matiz??????
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si-a pus-o pe butuci in curte si a dat goarna
![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca "Baietul" nu a observat ca aici e forum de solenza si 90% avem si circulam cu ele.............
Auzi 205km/h..........Sa nu-mi spui ca ai motorul stock....si mai aveai si 5 persoane ,si portbagajul plin ....... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
vrabia malai viseaza...avea si aripi Alu
![]() ![]() ma ajutati si pe mine la problema aia de la Prezentati solenzele? va rog frumos |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
205 cu solenza?
![]() ![]() pai constructiv nu poti ajunge la viteza aia . iti demostrez cu formule fizice. ma duc sa ma culc ca asa ceva este de adormit pana si adultii nu numai copiii. This post has been edited by benkenobi: 10 Feb 2009, 19:56 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
IcsPe0001 |
![]()
|
![]() Doar interesat... nu si pasionat:D Pasionat de informatica...:x Group: Members Posts: 144 Joined: 23 January 09 ![]() |
abia astept ziua in care sa puna dacia un motor V8 pe o masina de 1t
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Avantage 1.9D 2004 / Renault Symbol 1.2 16v
2009
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu prea cred ca se va intampla curand. nici macar un v6 diesel nu cred ca se zareste la orizont pentru dacia, nici macar pe viitorul suv.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Era o vorba din batrani: un prost arunca o piatra in apa si 10 intelepti se chinuie sa o scoata...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adryancrystyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de acord cu Alu ca indicatorul ii ARATA 205. Mie mi s-a intamplat sa-mi arate 160 si defapt abia aveam 135 pe GPS. Nu am nici o problema la cablu sau ceva, dupa cativa km si-a revenit.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- B 92 ACB
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
salut are cineva idee daca mere pe solniza me un motor de golan 1.6 16v ca am gasit unu sifonat tare si ma batea un gand stingher
12 Feb 2009, 23:27: aaaaaaaaaaa si apropo de 205 poate la vale de pe transfagarasan(dar pe scurtatura ) ca pe autostrada mai mult de 185 a mea nu a vrut This post has been edited by extasy_myhay: 12 Feb 2009, 22:27 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Rog pe cineva care are diagramele de putere si cuplu la motorul de 1.4 mpi sa le posteze sau sa ma indrume daca sunt postate pe undeva.
Va multumesc. ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Solenza nu e masina de curse.
Cu cat intelegeti asta mai repede cu atat mai bine. Suspensie sport? Frane modificate? Admisie sport? Evacuare sport? s.a.m.d??? Nu aveti ce face cu banii.. ori va luati alta masina, ori o lasati asa, eventual puneti niste cauciucuri bune, ca alea chiar sunt importante.. dar asa e romanul, mai bine volan imbracat in piele decat airbag, mai bine jante after-market decat niste pneuri calitative.. si exemplele pot continua.. 205 km/h cu Solenza? Vai Doamne, am ajuns sa o aud si p'asta.. Doamneeee.. mare iti e gradina.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Super tare!!!...Cred ca pina acum lo...cu...l nr.1 pe 2009!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
cine stie inc e conditii a luat 205...eu sincer am luat ~198 pe A1, in trena unui land rover...dar a fost o sg data deci cred ca erau planetele aliniate intr-un fel ... (vezi poza avatar)
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Eu cred ca solenza stock nu prinde mai mult de 180 km/h pe ceas pe drum intins asa ca...cei cu 190 - 200 sa se abtina sau daca nu am dreptate sa ma contraziceti voi
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
Boris08 |
![]()
|
Daca cobori de pe Vidraru direct ai sanse sa iei 200,dar nu stiu daca ai sanse sa scapi intreg
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
daca chiar va doriti sa ajungeti la viteze din alea supersonice......aveti nevoie doaaar de niste pile pe la vrun aeroport militar ca sa va lase sa legati solnita dupa vrun avion .....si ve'ti avea viteza si senzatii de neuitat
![]() pt ca altfel nu vad solenza sa ajunga la peste 200 km/h salutare ![]() Attached thumbnail(s) airplane.JPG ( Size: 8.95k ) Number of downloads: 319 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Daca mai traieste cel care a reusit in trecut sa coboare de la Balea direct...cam cat crede ca avea viteza pe la jumatatea traseului,si cam cat exact inainte de ``aterizare``?
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
QUOTE(Alu @ 10 Feb 2009, 11:42) 1. nu tre sa fii "reisar" sa iti placa liniutzele 2. daca faci cateva liniutze si ai alta masina , nu inseamna ca esti "reisar" 3. Solnitzele sunt mai sprintene decat loganele 4. solnita mea a luat 205 pe autostrada 5. solnita + motor de 2.0 sau 1.8 de renault = avion 6. nu mai radeti de om azi , ca maine o sa rada el ca a facut la liniuta pe unu cu un megane sau golf de 1.6 ![]() sigur aveai 205? cum ma ca ai zis ca e mai sprintena decat loganul si eu am luat 210 cu loganul, cum iti explici? |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
mihai si nene, o sa incerc sa gasesc poza marita de la avatarul meu. doar pentru ca voi nu ati incercat/reusit nu inseamna ca e imposibil.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(sonycu @ 19 Feb 2009, 00:50) Solenza nu e masina de curse. Cu cat intelegeti asta mai repede cu atat mai bine. Suspensie sport? Frane modificate? Admisie sport? Evacuare sport? s.a.m.d??? Nu aveti ce face cu banii.. ori va luati alta masina, ori o lasati asa, eventual puneti niste cauciucuri bune, ca alea chiar sunt importante.. dar asa e romanul, mai bine volan imbracat in piele decat airbag, mai bine jante after-market decat niste pneuri calitative.. si exemplele pot continua.. 205 km/h cu Solenza? Vai Doamne, am ajuns sa o aud si p'asta.. Doamneeee.. mare iti e gradina.. marea majoritate doar intreba de aceste modificari , putini sunt cei care si fac si in acest caz se rezuma doar la evacuare , cip si in rest tuning de vitan. vreau sa vad si eu o solenza cu sistem de franare modificat, discuri pe spate, suspensie, ca m-am saturat de folii, eleroane, volane sport , si prelungiri de bari. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(iulian222x @ 20 Feb 2009, 09:16) marea majoritate doar intreba de aceste modificari , putini sunt cei care si fac si in acest caz se rezuma doar la evacuare , cip si in rest tuning de vitan. vreau sa vad si eu o solenza cu sistem de franare modificat, discuri pe spate, suspensie, ca m-am saturat de folii, eleroane, volane sport , si prelungiri de bari. De ce vrei doar sa vezi? De ce nu faci tu? <span class='edit'>20 Feb 2009, 10:01:</span> Daca esti posesor de solenza,ar trebui sa stii ca nu are cablu de km.... ![]() Daca nu stiai afli acum.... diferenta intre gps si ,,bord" este intre 7 si 10 km....verificat si verificabil... <span class='edit'>20 Feb 2009, 10:06:</span> QUOTE(adryancrystyan @ 11 Feb 2009, 14:48) Eu sunt de acord cu Alu ca indicatorul ii ARATA 205. Mie mi s-a intamplat sa-mi arate 160 si defapt abia aveam 135 pe GPS. Nu am nici o problema la cablu sau ceva, dupa cativa km si-a revenit. This post has been edited by B-33 -SAC: 20 Feb 2009, 10:06 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Boris08 |
![]()
|
QUOTE(iulian222x @ 20 Feb 2009, 09:16) marea majoritate doar intreba de aceste modificari , putini sunt cei care si fac si in acest caz se rezuma doar la evacuare , cip si in rest tuning de vitan. vreau sa vad si eu o solenza cu sistem de franare modificat, discuri pe spate, suspensie, ca m-am saturat de folii, eleroane, volane sport , si prelungiri de bari. Prietene pune tu mana si modifica-ti franele si apoi sa vad ce-i zici lu nenea de la ARR cand te-o opri pe strada si iti ia talonul pt modificari neomologate........Apropo s-au inmultit rau controalele de la ARR,astia vor sa iasa din criza pe carca noastra ,a soferilor...... This post has been edited by Boris08: 20 Feb 2009, 11:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
"prietene" m-ai vazut pe mine sa deschid vreun topic de modificari de genul asta ?
pe mine chiar nu ma intereaza subiectul , pastrez masina asa cum e . ziceam de colegii care tot intreaba sa se afle si ei in treaba. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
pskint25 |
![]()
|
si ce zic legile fizicii daca mergi in spatele unui land rover care ruleaza cu 200 la ora? acolo eram cand am facut poza respectiva... si eram stock, si nu am mai reusit dupa remapare ca sa vezi ce inseamna fizica....
This post has been edited by pskint25: 20 Feb 2009, 13:49 |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:51 |