Dacia Supernova avariata, Vreau pareri
![]() ![]() ![]() |
Dacia Supernova avariata, Vreau pareri
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Sacazzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Si eu de unde as avea?
|
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(Sacazzz @ 14 Feb 2009, 11:20) Daca voi credeti ca numai cu 25-30 de mil se repara de ce nu o cumparati de la mine si o faceti voi? Si inca ceva nu ma duc in pitesti cu ea pe platforma ca sa o repar. Ma indoiesc sincer ca am avea pe forumul asta colectionari de super-nove.Adik...eu am deja una..ce sa fac cu a doua? Urmatoarea masina cu siguranta nu va mai fi dacia.Super-nova o sa ramana masina de servici si cealalta masina de week-end. Cat despre tine...faci ce vrei cu ea.Dar dupa cum vezi toti au spus ca nu te costa exagerat de mult reparatia.Cand se gaseste un nebun sa vorbeasca aiurea...e nebun da-l drak....dar cand zic toti...Una peste alta eu raman la parerea ca ar trebui sa incerci sa o repari. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu in locul ei mi-as loa motor
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Sacazzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu am jignit pe nimeni,fiecare e deschis la o parere.Le-am acceptat pe toate,am comentat unde a fost cazul.Si am mai spus sa-mi spune-ti centre de dezmembrari in Bucuresti unde pot gasi Supernove.O sa ma interesez de tot ce-mi trebuie ca sa o repar si atunci am sa deschid un nou topic.E bine asa?
Nu va suparati pe mine ca sunt eu destul de suparat. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Eu unu nu sunt suparat pe tine , in legatura cu un centru de reparati bun si care are comenzi mai tot timpul fiindca se fac repede si de calitate la un pret avantajos vezi intre ira si aparatori patriei langa o benzinarie ... Sunt doua servicuri care au contract cu taximetrele gen D.s.n.-D.s.l.z.-D.logan. In principiu trebuie trasa bara din fata si adusa la cota exacta... au scule baieti restu poti veni cu radiatorul daca il gasesti la dezmembrari sau ma rog ambele ca ai clima... daca mia doresti sa ai clima.
|
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine.sunt banii tai,e timpul tau si fierul tau,doar parerile sunt ale noastre.
numai bine. |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 15 Feb 2009, 13:18) Eu unu nu sunt suparat pe tine , in legatura cu un centru de reparati bun si care are comenzi mai tot timpul fiindca se fac repede si de calitate la un pret avantajos vezi intre ira si aparatori patriei langa o benzinarie ... Sunt doua servicuri care au contract cu taximetrele gen D.s.n.-D.s.l.z.-D.logan. adica la nea viorel djasule? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
da la nea viorel un om tare haios prietenos si de treaba... da directive prin statie de aceea servicul e ca intr-un furnicar
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
uite sacazzz daca vrei pot sa te ajut eu un pic.fa o lista cu ce piese iti trebuiesc si eu cand mai trec pe acolo (ca am drumuri dese) ma opresc la el si il intreb cam cat mi-ar lua + mana de lucru tot
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
cred ca in 2 zile nu are ce face
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
sacazzz, fa o lista cu piesele care ti trebuie, dezmembrari sunt o gramada pe toata centura, e un remat mare la chitila spre A1, mai e un remat spre magurele undeva, nu stiu exact si tot pe acolo e si un centru de fiare vechi(masini rasturnate, nu le au dus la remat, le au dus oamenii la fier vechi) si gasesti si DSN destul de bune, poti sa ti repari destul de ieftin masina si scoti mai mult pe ea intreaga decat pocnita.
ziceai ca vrei sa ti iei solenza, exceptand scala care are servodirectie, toate se conduc exact la fel ca dsn, ba chiar mai rau ca au ambreiaj pe cablu, nu hidraulic si ala se deregleaza. daca vrei vb pe mess si ti trimit cartea de service cu piesele si modalitatea de demontare remontare, te va ajuta mult sa identifici ce piese tre sa schimbi. eu tot ce am avut nevoie de piese pt ea (exceptand filtre si bucsi, normal , pe astea le iei noi) le am luat de la dezmembrari, si mereu au fost la juma de pret fata de noi, ba uneori poti sa mai si negociezi si ajungi sa te coste si o treime din pretul piesei noi... singura problema va fi culoarea, a ta e mai rara, eu mi am gasit la a mea si aceeasi culoare, doar bara fata n o gasesc:D |
--------------------
dacia
mcv
- B-26-YIR
cheala sep 2011 minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
@marduk8602 am vazut ca tiai luat ceva piese de la dezmembrari.pune si tu,te rog,un numar de telefon de la dezmembrari dacia(ca ma intereseaza si pe mine cateva lucruri.mersi.SI SCUZE DE OFF-TOPIC.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- Ms 64 GVS
2003 Confort DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Sacazzz |
![]()
|
Imi pare rau dar am gasit client sa o dau.Am sa o vand pe 35 de mil.Va multumesc tuturor si am mai invatat ceva ca prietenii nu trebuie sa-i cauti ca vin ei singuri si te ajuta oricum ca asa suntem noi romanii.
Bafta tuturor! |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
and_rei |
![]()
|
pacat...
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Sacazzz |
![]()
|
Nu cred ca o sa-mi mai iau cel putin pana in toamna.Imi va creste f mult dobanda la credit si sunt nevoit cu banii de pe masina si asigurare sa-mi achit creditul ca altfel ... e cam nasol.
|
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
Sacazzz |
![]()
|
Pentru cei interesati de la asigurare am primit 5100ron masina fiind incadrata la dauna totala.Daca nu dau masina cui i-am promis peste 2 zile o gasiti la bursa 3500ron usor discutabil.Consider topicul inchis.
|
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Doar atat? 1200 de euro? Daca aveai vreo dacie 1310 ce iti dadeau? O palma pe ceafa probabil... tara de hoti, ei de obliga la rca, la rovinieta, la alte taxe si impozite si in schimb nu iti dau nimic. Probabil la o masina mai veche gen 1300 sau trabant vine ala de la asigurari si zice "ia prietene o cola, doar atat merita masina"........
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.750 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
ma crucesc cand aud ce preturi baga astia din service.
in ianuarie am avut o belea cu un focus. lovit in spate si aruncat in cel din fata. am dus masina la service, facut deviz din care la primul ochi reparatia ajungea la 340 milioane, valoarea asigurata fiind depasita, deci dauna totala. dupa ce am luat banii de la asigurare m`am apucat de reparat si costul final a fost 35 milioane pe piese, iar manopera am executat`o eu. repere inlocuite: mai un after market, mai o dezmembrare, incet incet s`a rezolvat. bafta pe viitor de noroc mai bun! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
alxfirst |
![]()
|
asda Group: Members Posts: 7 Joined: 16 April 09 ![]() |
Salut,
Daca te razgandesti eu am nevoie de: 1 Piston (sau cum se numeste) suspensie spate. 2 amandoua aripi spate si ambele praguri daca sunt intregi 3 portiera spate dreapta 4 chestia care e deasupra capului acoperita cu mocheta .... Daca decizi sa o vinzi pentu piese te rog contacteaza-ma la numarul de telefon 0766259480 sau pe id mess alxfirst. Daca altcineva detine piesele enumerate mai sus il rog sa ma contacteze. Iti urez insanatosire grabnica! |
--------------------
asda
asda
- asdasda
asda
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(Sacazzz @ 16 Feb 2009, 20:05) Imi pare rau dar am gasit client sa o dau.Am sa o vand pe 35 de mil.Va multumesc tuturor si am mai invatat ceva ca prietenii nu trebuie sa-i cauti ca vin ei singuri si te ajuta oricum ca asa suntem noi romanii. Bafta tuturor! Nasoala afacere mai facusi neica. Imi pare rau pentru tine, ![]() |
--------------------
Ford
Focus
- IF-44-VOI
2015 Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Baieti,va e cunoscuta masina..?.......aviz amatorilor de chilipiruri.
http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+Cauta+!+++ Ultima,cea care costa 1700 euro. Bafta! This post has been edited by puiu82: 25 Apr 2009, 01:44 |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 25 Apr 2009, 01:40) Baieti,va e cunoscuta masina..?.......aviz amatorilor de chilipiruri. http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+Cauta+!+++ Ultima,cea care costa 1700 euro. Bafta! ![]() ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
- B-xx-JPA
2009 Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
A luat-o cu 3500 roni si o vinde cu 6800... dar a bagat ceva in ea sa o scoata asa.
Hai ca a iesit bine inainteinainte.jpg ( Size: 412.22k ) Number of downloads: 483 dupadupa.jpg ( Size: 43.19k ) Number of downloads: 544 O iei si habar nu ai ce a fost cu ea.... Deaia e bine sa iei una cu revizii la zi, dusa numai in service,etc... cine stie cate din masinile noastre au avut aceeasi soarta? ![]() This post has been edited by Maskatu: 25 Apr 2009, 09:21 |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Sacazzz |
![]()
|
![]() Asta e cine poate se descurca. |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
Maskatu |
![]()
|
A deci nu 35 si 24 pana la urma... vorbeste cu el poate ti-o iei inapoi ca acuma e gata facuta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
mi se pare ca arata foarte bine..acum sincer..daca masina e ok..a fost facuta corespunzator..care e buba?daca ce a fost de schimbat sa inlocuit..si sa refacut totul de la 0..mie mi se pare ok..arata bine inaite..arata si acum..totul depinde de cum a fost facuta reparatia..profesional sau la buleala!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
B 63 SAW .... cine-o gaseste are o bere de la mine !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 08:31 |