Dacia Supernova avariata, Vreau pareri
![]() ![]() ![]() |
Dacia Supernova avariata, Vreau pareri
Sacazzz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ai dat-o prea ieftin ... a mea era busita mult mai rau decat a ta si am dat-o cu 800 de euro !
Iar jantele le-am dat cu 150 de euro si jante de tabla la schimb ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ionel86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 June 09 ![]() |
mai ai masina sau ai vandut-o?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001
- if 57 tad
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
masina a fost vanduta tamponata,refacuta de noul proprietar si apoi vanduta din nou....
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Ete na.Sa nu iti dai cu tesla in....cap acu'.O vinzi cu 24 mil si apoi ala care o cumpara de la tine o vinde cu 55(reparata).Iti dai seama ca omul ala cerut 55 si a avut si profit.Noi am spus ca nu costa mult reparatia dar el NU!!! BATMAN-BATMAN.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:54 |