Cura de slabire, pentru barbati
![]() ![]() ![]() |
Cura de slabire, pentru barbati
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exercitii cu repetari multe si greutati usoare, si mancare cu cat mai putine grasimi si hidrocarburi.
|
--------------------
Dacia Logan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
iti dau eu maine cura de slabire ca o are nevasta-mea scrisa pe undeva...
a dat jos intr-o saptamana 4 kg... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
"greutatile" intradevar usoare, de preferat blonde si repetari cat mai dese.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca vrei sa dai jos caloriile uite aici un studiu .
Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex: Dezbracarea (ei): - cu consimtzamantul ei 12 calorii - fara consimtzamantul ei 187 calorii Desfacerea sutienului: - cu amandoua mainile 8 calorii - cu o singura mana 12 calorii - cu dintzii 85 calorii Punerea prezervativului: - cu erectie 6 calorii - fara erectie 315 calorii Preliminarii: - incercarea de a gasi clitorisul 8 calorii - incercarea de a gasi punctul G 92 calorii Pozitzii: - misionarul 12 calorii - 69 culcat 78 calorii - 69 in picioare 112 calorii - roaba 216 calorii - pe la spate 326 calorii - candelabru italian 912 calorii Atingerea orgasmului: - adevarat 112 calorii - fals 315 calorii Dupa orgasm: - stat in pat 18 calorii - ridicare imediata 36 calorii - incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre: - 20 - 29 de ani 36 calorii - 30 - 39 de ani 80 calorii - 40 - 49 de ani 124 calorii - 50 - 59 de ani 972 calorii - 60 - 69 de ani 2916 calorii - peste 70 de ani ? (cercetarile continua) Imbracatul de dupa act: - cu calm 32 calorii - in graba 98 calorii - cu tatal ei batand la usa 1218 calorii - cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii - cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii. Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
cure de slabire ca cura de slabire,dar o cura de ingrasare nu stiti?
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De aia am nevoie si eu . Cred ca este berea . Pana acum nu m-a ajutat decat cu vreo 3 kile si studiile vor continua si mai intens ca pana acum .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dupa o pereche de papuci plasati cu maiestrie, "am reusit" sa slabesc 10 kile in 4 luni
![]() EDIT: in continuare beau minim 2 beri pe zi asa cum mi-a recomandat doctoru' pe reteta (am probl cu rinichii) ![]() This post has been edited by Ov: 20 Jun 2006, 18:14 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Ov @ 20 Jun 2006, 19:14) Poftim?? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
S-a certat cu pretena, mai bine nu-i adu aminte, ca a fost suparat rau
![]() Una peste alta e o metoda buna de slabire...in tot raul e si un bine ![]() This post has been edited by argon: 20 Jun 2006, 18:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
da si eu am slabit 10 kile in 4 luni de cand mi-am facut prietena noua,nu zic ca numai ea ar fi cauza probabil si stresu tutunu infometarea
dar imi place sa ma laud ca ea m-a facut sa slabesc,e cu subinteles aici ![]() ![]() This post has been edited by B30KDT: 20 Jun 2006, 18:32 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Poate ca omul are nevoie de ajutor si voi faceti misto ...
1. Fixeaza o tinta relativ usor de atins. Tne minte ca nu poti lupta cu codul tau genetic . Ce greutate au mama si tata ? Probabil ca semeni cu unul din ei , daca nu , nevasta e de vina .... 2. De regula , nevestele au ca principala tinta ingroparea cat mai rapida a barbatului , statusul de ,,vaduva vesela" e cel mai potrivit pentru ele . Fii atent la ce pune nevasta in farfurie ... de regula e ,, hranitor " si depune colesterol pe coronare . Daca nu stii ce sunt alea coronare , platesta o mica consultatie de 10 euro la mine si dau explicatii complete . Ceea ce trebuie sa stii , e ca o coronara infundata duce de regula la infarct ...si ...posibil la ... ![]() 3. Exercitiul fizic nu slabeste !!! Cei care fac exercitiu fizic intens fac de regula un strat frumos de muschi sub stratul de grasime de pe burtica .... Cel putin eu , dupa o ora de exercitiu fizic , am o foame ... 4. Nici inotul nu slabeste .. vezi balenele... 5. De regula nu sexul slabeste , ci alergatul dupa femei... ( vezi sectiunea bancuri ...) 6. Elimina din alimentatie zaharul , fructoza , dulciurile concentrate , untul , slanina , margarina , lactatele grase ( smantana , cascaval , iaurt gras , lapte gras , ) salamuri , mezeluri . 7. Consuma cat mai putina paine , paste fainoase , pizza , hamburgeri , mici, carnati, snacksuri, kebab etc 8. Poti manca legume ( exceptand fasole bob, morcov, linte ) , fructe (exceptie banane , pere, mango, etc), piept de pui , carne de vita , peste oceanic ( mai ales somon, ton , cod , merluciu ), mai mult fiert - copt , gratar. 9. Din grasimi poti folosi uleiuri vegetale , mai ales ulei de masline extravegin , pentru salate. 10. Ouale nu pot lipsi din regimul alimentar 11. Efortul fizic trebuie sa fie moderat , mers pe jos 5-7 km , inot , tenis , fara excese 12. Bauturile alcoolice sunt prohibite , mai ales berea si distilatele. Se poate consuma rar cate un pahar mic de vin alb sau rosu sec Succese dese !!! |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Ghidioneanu @ 20 Jun 2006, 19:34) Poate ca omul are nevoie de ajutor si voi faceti misto ... Din ciclul: nu fumezi, nu bei, nu femei! Câți ani ai? treiștrei! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 20 Jun 2006, 10:45) cure de slabire ca cura de slabire,dar o cura de ingrasare nu stiti? Same problem here, deci daca aveti o cura de ingrasare (da nu de genu baga-n tine pana crapi) o vreau si eu ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
Eu in momentul de fata am de dat cam 7kg..stiu ca nu le dau intr-o luna,fac sala cam de 1an,cu pauze din pacate si evident slabitul se regleaza din alimentatie si aerobic.Practic trebuie sa arzi mai mult decat bagi in tine.
Muschii cresc sub grasime,daca nu te alimentezi calumea poti face sala 10 ani,cu burta tot ramai. |
-------------------- |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Barbatii nu fac cure de slabire , exceptie facand cea recomandata de Alydor .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 20 Jun 2006, 19:45) Cea mai eficienta CURA DE INGRASARE (s-ar putea sa radeti dar ESTE ADEVARATA) este cu CIORBA DE MANDARINE si PORTOCALE CU ZAHAR SAU MIERE. Garantat ingrasarea este de 30 de kg in 2 luni si daca te fortezi putin merge si intr-o luna. Este cura de ingrasare pe care o folosesc actorii ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ov din pacate cred ca urmez aceeasi cura de slabire ca si tine si eu m-am despartit de prietena mea
![]() ![]() ![]() P.S. Sa nu de-a naiba sa rada careva de mine da ma duc la sala ![]() This post has been edited by Pedro: 20 Jun 2006, 22:47 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
bine, dar ce sa faci cand ai 23 de ani, nu ai prietena, fumezi ca turcul, ai pus pe tine 8 kile de burta in tot atatea luni si nu ai fost gras decat pe la 10 ani? si nu ziceti sa ma las de bere ca mai bine mai pun inca 50 kg
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Eu nu credeam sa ma ingras vreodata. Ai mei nu sint nici ei grasi.
Cand faceam sport ca lumea acum ceva timp, aveam 55 kg la 173 cm. Dar asta era acum cativa ani in studentie, cand jumatate de zi eram pe role in parc - slabesti de la astea de nu mai stii de tine, apropo. Apoi armata si serviciu, am ajuns la 65, normal aveam 58-60. Anul asta am sarit peste cal cu 75 kg. Burta se cam vede. Naspa e ca nu sint sedentar, la serviciu ma duc pe jos, acasa merg cu bicla si cu rolele (mai putin, in Giurgiu nu prea sint parcuri bune), si tot am pus pe mine. Acum vreau sa trag o cura de ciorba, salata, paine neagra si m.b.s. ![]() Sfat: cand va cantariti, cantarul sa stea pe o suprafata cat mai tare. La mine pe covor arata cu 2-3 kile in plus decat pe parchet, probabil ca daca as avea podea din titan ar arata greutatea normala ![]() Pentru bucuresteni, luati-va o pereche de role fitness, un mp3 player si gata, lumea e a voastra ![]() |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Bey oameni buni, nu mai bagati prostii in capu omului. Regimuri d-astea cu care dai jos 5 Kg intr-o saptamana nu au decat un singur rezultat. Dupa ce termini regimul pui la loc 7 Kg in spatamana urmatoare, plus ca iti dai organismul peste cap de o sa ajungi sa te comporti ca o femeie la ciclu.
Cat despre abdomene, tine minte ca daca te apuci de ele serios (ca sa ti se vada un rezultat) nu le mai lasi, pentru in momentul cand ai incetat faci burta d-aia lasata peste pantaloni ca nu-ti mai vezi scula de burta. Ideal este sa reusesti sa iti schimbi echilibrul metabolic, si asta se face treptat si in timp nu cu eroisme d-astea stil hei-rup. Ia mai renunta tu un pik la prajituri, alune, chips-uri, mc-donalds, pizza, paine si mai ales nu astepta rezultate intr-o saptamana. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
Uite aici , era sub nasul nostru si noi nimic "Tenis, inot, calarie, ciclism, lungi plimbari, automobilism si....mult Biborteni!
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 20 Jun 2006, 17:45) La fiecare masa care 4 felii de paine ![]() Da rezultate IAR PT SLABIRE, 1-2 felii de paine pe zii, seara dupa 19:00 nu mai mancati, beti o cana de ceai VERDE ANTIADIPOS, si mult pedalat(bicicleta) |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(XMihai @ 21 Jun 2006, 11:20) ... IAR PT SLABIRE, 1-2 felii de paine pe zii, seara dupa 19:00 nu mai mancati, beti o cana de ceai VERDE ANTIADIPOS, si mult pedalat(bicicleta) Respectand ordinea indicata, si tinand cont ca somnul ingrasa, sa inteleg ca pedalatul tine loc de nani? Sunt convins ca respectand intrutotul reteta propusa, intr-o saptamana se pot obtine rezultate miraculoase... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Jun 2006, 11:02) Respectand ordinea indicata, si tinand cont ca somnul ingrasa, sa inteleg ca pedalatul tine loc de nani? Sunt convins ca respectand intrutotul reteta propusa, intr-o saptamana se pot obtine rezultate miraculoase... Eu vorbesc serios, chiar da rezultate. Eu pedalez in fiecare zii peste 50 de km si ma mentin super... |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si io, doar ca io am 3 pedale, acc, frana si ambreiaj
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene...
Fiti atenti acile reteta de slabire. Rezervati-va 15-20 de minute sa terminatr de citit!!! F O A M E E E E ! ! ! ! De vara trecuta, fix pe vremea asta am slabit de la 90kg la 74 !!! Deci foame, foame si iar foame. Am mancat maxim o data pe zi, uneori trecea ziua fara sa fi mancat decat un fruct. INSA! ACTIVITATE LA GREU TATA!! Ca daca freci menta si stai numai cu gandul la mancare, o sa ajungi sa-ti doresti o paine mai ceva ca o partida de sex. Si sport nu ma pot lauda ca am facut. Deci foame si viata activa... Aaa si eu am mancat fara sare, desi nu stiu cat conteaza. Sarea retine apa in corp si nu e bine, insa eu nu de asta am mancat nesarat ci ca nu vad diferenta. Si de obicei fara paine, insa nu scoasa de tot din alimentatie. Eu mananc de obicei painea sub forma de cornuri dimineata, sau paine prajita cu cola la pranz ![]() Bafta! Sex is good 2 ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
XMihai |
![]()
|
Steffyx, esti chiar tare....daca tin cura asta a ta, cu "FOAME FOAME SI IAR FOAME" cred ca rezist aprox 2 saptamani, apoi la 3 zile-mi canta
![]() This post has been edited by XMihai: 21 Jun 2006, 22:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Pedro |
![]()
|
Pai chestia cu foamea chiar tine, iti curata oarecum si mintile de prea multe toxine si la propriu si la figurat. Ce bine ar fi sa ma las si de fumat daca tot sunt la capitolul renasteri, da nu prea am vointa. Oricum o viata am, ar trebui sa o gasesc si p-asta, vointa adica. O sa va tin la curent cu eficacitatea foametei ca si cura de slabire.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:03 |