Citate celebre, joculete de cultura generala
![]() ![]() ![]() |
Citate celebre, joculete de cultura generala
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
"Salutare, umbra veche!"
"Te doare ma, te doare?" "Ma doare Ma doare-aceasta floare..." This post has been edited by vis-a-vis: 13 Feb 2009, 20:24 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vladimir Gaitan?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
''The only thing we need to fear is fear itself''.....?
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE Da' nu ma (mai) agit carnatilor. Scandalurile astea vor continua, rabufniri vor mai exista. Si cand vor fi semnate sper sa apara semnaturi si la alea vechi. Si va calc pe cap, promit. Ma uit la voi, c-am sa am ocazia, si daca sunteti mai mici si mai nevolnici ca mine va bat de va cenzurati pe voi. V-o promit! |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(slider2 @ 13 Feb 2009, 00:44) @bion era o gluma ceea ce am zis dupa, am vazut ca a mai spus cineva de genul inaintea mea. mi-am mai adus aminte niste citate, unele mai inteligente, altele mai putin. 1. "say hello to my little friend" 2. "nu trage domn semaca, sunt eu lascarica" 3. "am avut noroc. ba n-ai avut fu**ti gura m**ii" 4. "you fuc**ng cockroach" 5. "aaa what's up doc??" 6. "that's all folks" 7. "i think i saw a pussycat. i did, i did" sau ca sa va da-ti seama mai bine ai tinc ai toa a puticat. ai did, ai did ![]() 8. "e greu, a fost mereu, dar nu ca azi/50% canta, 50% sunt bodigarzi" 9. "totul in cartier se bazeaza pe c***e" 10. "de voi nu ma vreti, eu va vreu" 11. "i did not have sexual relations with that woman" 12. "ask not what your country can do for you. ask what you can do for your country" 13. "sa punem mana de la mana ca sa facem mai multe maini" 14. "that's one small step for man, one giant leap for mankind" 15. "mai animalule' 16. "tu quoque, brute, fili mi" 1. marti cand conducea masina pe centura 2. Ioan Sarbu, ministrul agriculturii la o partida de vanatoare cu adrian nastase 3. piturca la o partida de ruleta in cazino 4. un gandac-femela? 5. o ratsa cu chef de sex 6. un moderator de pe daciaclub 7. la fel ca la 1 8. michael jacsan in timpul unui concert la bucuresti 9. cantaretul ala gras cu voce subtire 10. alt moderator de pe daciaclub 11. hilary clinton 12. jfk... dupa care unu chiar a luat-o in serios 13. serban mihailescu (miki spaga) 14. emil boc in emisiunea lui andrei gheorghe de la antena 1 15. gigel la gradina zoologica din baneasa 16. elena basescu fara poezie viata e pustiu |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.741 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Un fleac, m-au ciuruit!"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
"Scapa-ne tu, Doamne sau Satană, de poluanta ploaie Cotroceană!"
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
citatu meu favorit, in engleza:
"Mr President, you can't say Dallas doesn't love you!!" |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cristianco, asta-i ceva legat de Kennedy in mod cert. Si nu stiu de ce am impresia ca multe cuvinte n-a mai auzit dupa propozitia asta.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Citata aproximativ: "ce de lucruri de care nu am nevoie"
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Diogene, as spune...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Era Diogene, dar citandu-l pe Socrate
![]() This post has been edited by tatabobu: 14 Feb 2009, 09:24 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Feb 2009, 20:39) QUOTE Da' nu ma (mai) agit carnatilor. Scandalurile astea vor continua, rabufniri vor mai exista. Si cand vor fi semnate sper sa apara semnaturi si la alea vechi. Si va calc pe cap, promit. Ma uit la voi, c-am sa am ocazia, si daca sunteti mai mici si mai nevolnici ca mine va bat de va cenzurati pe voi. V-o promit! Bre, asta pare replica de maidanez! D-ala care cand e in avantaj vine si te musca de carnat ca e cu foamea in gland. Da' nu stiu cine e. Ne lamuresti matale? ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta-i Jeniu cu referire la reputatia negativa.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
"Intuitia feminina este rezultatul a milioane de ani in care femeile nu au gandit"
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Rupert Hughes......Gooogle
am un passat ...stiu ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
"da' DACS come from da' TRACS"....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Hai, bre, n-o mai lalai atat! Zi cine e frustratu' asta ca ma facusi curios!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Mi-e frica sa spun ca nu stiu daca e mai mare sau mai mic decat mine
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Atunci stai cuminte pe coada ta si lasa-l in prostia lui!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 16 Feb 2009, 10:24) QUOTE(ady77 @ 16 Feb 2009, 10:52) QUOTE(Sony @ 16 Feb 2009, 11:00) Vă referiți la dimensiunea .... prostiei? ![]() Că la altceva discutați așa....ca să va aflați în seamă! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Da, bre! Ca nu te pui cu un prost mare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:10 |