Citate celebre, joculete de cultura generala
![]() ![]() ![]() |
Citate celebre, joculete de cultura generala
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu cumva e ainjtain al nostru? ca el era injiner.. singurul de la el din sat...
This post has been edited by skija: 12 Feb 2009, 11:40 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Feb 2009, 11:02) Bine ma, va dau unu' de nu-l gasiti pe gugal, sa vad pe unde scoateti camasa! <span class='edit'>12 Feb 2009, 12:04:</span> Ia sa va vad. geniu la testul de intelijenta 12 Feb 2009, 11:43: QUOTE(skija @ 12 Feb 2009, 11:35) citat: "NE SUTOR ULTRA CREPIDAM" (traducere: cizmarule, nu mai sus de sanda!) sper ca se intelege si aluzia... ![]() Expresia “Ne sutor ultra crepidam”-”Nu te ridica, cizmarule, mai presus de calapodul tau!” a fost spusa de artistul Apelles, cand un cizmar i-a reprosat ca încaltamintea purtata de personajele dintr-un tablou al acestuia este prost realizata. Apelles nu a ezitat si a refacut aceste detalii, urmand cu atentie sfaturile cizmarului. Dar cand acesta a inceput sa critice si picioarele personajelor, Apelles a dat un raspuns care a ramas celebru. Gogu sa traiasca. This post has been edited by Victoras2001: 12 Feb 2009, 11:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul
"honi soit qui mal y pense" @skja cred ca talica faceai pe cel cu "cum e corect. " ![]() Eu nu am facut altceva dacat sa corectez corectul tau ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Feb 2009, 11:40) Expresia “Ne sutor ultra crepidam”-”Nu te ridica, cizmarule, mai presus de calapodul tau!” Gogu sa traiasca. Unde ai gasit tu traducerea asta? e prima oara cand o vad, iar expresia o stiu de mic copil... traducerea e "cizmarule, nu mai sus de sanda"... nu zic ca nu e corect ce ai scris tu.. dar de unde ai luat? This post has been edited by skija: 12 Feb 2009, 12:37 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De aici. Are si poza.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
O groapa si " Aici sunt banii dumneavoastra " .
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sechelariu la intrarea in Bacau dinspre Piatra-Neamt, doar ca erau mii de gropi
![]() |
--------------------
|
skija |
![]()
|
ON TOPIC!!! recomand:
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un rege inglez Edy al III-lea care pe cand rockuia cu ducesa de Salisbury i-a ridicat jartiera de lana care cazuse de zbantuiala. Pen`ca asistenta a inceput sa croncane ca una ca alta regele si-a prins jartiera in piept a zis expresia si a facut din jartiera cela mai inalt si exclusivist ordin englez. A grait in frantuza pen`ca inalta aristrocratie era inca majoritar de origine normanda si engleza era considerata in taina limba randasilor.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Citat: "Sunt un PESTE sincer si timid, mereu visator si filozofic, aspir la dragostea absoluta si nu refuz nicio ocazie de a incerca ceva nou. Hai sa vorbim, nu o sa regreti ca ma vei cunoaste!"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nutu Camataru
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci mi-a stat ceasu'!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Davai ceas!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, nu ti-l dau ca p-orma-ncepi cu "davai mosie" si eu ranch-ul nu-l vind!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Feb 2009, 17:07) Citat: "Sunt un PESTE sincer si timid, mereu visator si filozofic, aspir la dragostea absoluta si nu refuz nicio ocazie de a incerca ceva nou. Hai sa vorbim, nu o sa regreti ca ma vei cunoaste!" Sa mor io daca stiu ce geniu a putut sa graiasca asa ceva! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skija |
![]()
|
FIZZ?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
"De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu". cine n-a citit doar contoare de apa calda, trebuie sa stie.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bion |
![]()
|
Din Amintiri din copilarie:ar fi Sandu Lapusneanu
PS.Am dat fuga am citit contoru` de curent al de apa rece al de gaz da nu scria nimic de Voda Lapusneanu ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@bion era o gluma ceea ce am zis dupa, am vazut ca a mai spus cineva de genul inaintea mea.
mi-am mai adus aminte niste citate, unele mai inteligente, altele mai putin. 1. "say hello to my little friend" 2. "nu trage domn semaca, sunt eu lascarica" 3. "am avut noroc. ba n-ai avut fu**ti gura m**ii" 4. "you fuc**ng cockroach" 5. "aaa what's up doc??" 6. "that's all folks" 7. "i think i saw a pussycat. i did, i did" sau ca sa va da-ti seama mai bine ai tinc ai toa a puticat. ai did, ai did ![]() 8. "e greu, a fost mereu, dar nu ca azi/50% canta, 50% sunt bodigarzi" 9. "totul in cartier se bazeaza pe c***e" 10. "de voi nu ma vreti, eu va vreu" 11. "i did not have sexual relations with that woman" 12. "ask not what your country can do for you. ask what you can do for your country" 13. "sa punem mana de la mana ca sa facem mai multe maini" 14. "that's one small step for man, one giant leap for mankind" 15. "mai animalule' 16. "tu quoque, brute, fili mi" This post has been edited by slider2: 12 Feb 2009, 23:50 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre Marty, nu ne spui cine e pestele unsuros din tigaie?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
Nu pot, ginditi voi insiva!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
Du-te, bre, d-acilea ca nu te cred? Chiar el sa fie? Pai ainjtain nu e timid! El e razboinic ca jiji.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Aveși vreo dovadă?
@Illusi0n - ești sigur? ![]() This post has been edited by Lostboy: 13 Feb 2009, 13:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:33 |