Citate celebre, joculete de cultura generala
![]() ![]() ![]() |
Citate celebre, joculete de cultura generala
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Marty @ 13 Feb 2009, 23:29) Ma intreb in ce tipologie se incadreaza respectivul ![]() This post has been edited by ady77: 16 Feb 2009, 11:14 |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, e greu de spus.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE Bre, asta pare replica de maidanez! D-ala care cand e in avantaj vine si te musca de carnat ca e cu foamea in gland. Da' nu stiu cine e. Ne lamuresti matale? ![]() QUOTE Io cred ca n-o nimerisi! Banuiesc ca e vorba de alta javra declarata. QUOTE Hai, bre, n-o mai lalai atat! Zi cine e frustratu' asta ca ma facusi curios! QUOTE Atunci stai cuminte pe coada ta si lasa-l in prostia lui! QUOTE Da, bre! Ca nu te pui cu un prost mare. Pfoaaaa, da' ce ma mai distrez ![]() Cumetre, e simplu. Hai sa ma-ntelegi o data pentru totdeauna. Io sunt... (stai sa notez, ca-s multe calificative): - maidanez - javra - frustrat - prost mare. Da peleu, fi-ti-ar creieru' ala de volum mare (ca are loc in atata cap, si CE CAP!!!) si densitate mica, ai dreptate. Te face sa te simti mai bine... fie!!! Dac-as avea timp ti-as completa lista cu alte jdemii de epitete, numai sa te simti mai bine. Si de ce altruismu' asta de da p-afara prin toate gaurile mele? De ce-s atat de generos te-ntrebi? Chestie de educatie ma. Cata-n DEX. Dupa ce te pui in tema cu termenu, citeste aici detaliile: am fost educat de mic sa fiu generos si tolerant cu aia mai batuti de soarta. Am fost educat ca atanci cand vad un handicapat mintal sa NU rad! Si atunci cand vad un handicapat fizic (cazul de fata in mod cert!) sa nu ma holbez! Explicatie suplimentara, in caz ca aluzia evidenta-ti este oarecum inaccesibila - esti amarat rau fratzie. Viata, soarta, natura, toate entitatile ti-au fost impotriva. Si-au batut joc de tine si asta-i trist. Persoana ta, de cand ti-ai dat silinta sa ti-o faci cunoscuta, imi provoaca o infinita compasiune. Din aceasta cauza, orice lucru marunt din lumea asta care sa te faca sa te simti puuuutin mai bine, il imbratisez cu ambele brate si-l accept ca atare. Da ma, sunt cum ai zis tu acolo si tu nu. Mai zi, ti-am dat destule chestii de care sa te legi. Da' nu ma supar ![]() This post has been edited by Muttley: 16 Feb 2009, 19:11 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Amin!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Muttley @ 16 Feb 2009, 19:02) Pfoaaaa, da' ce ma mai distrez ![]() Cumetre, e simplu. Hai sa ma-ntelegi o data pentru totdeauna. Io sunt... (stai sa notez, ca-s multe calificative): - maidanez - javra - frustrat - prost mare. Da peleu, fi-ti-ar creieru' ala de volum mare (ca are loc in atata cap, si CE CAP!!!) si densitate mica, ai dreptate. Te face sa te simti mai bine... fie!!! Dac-as avea timp ti-as completa lista cu alte jdemii de epitete, numai sa te simti mai bine. Si de ce altruismu' asta de da p-afara prin toate gaurile mele? De ce-s atat de generos te-ntrebi? Chestie de educatie ma. Cata-n DEX. Dupa ce te pui in tema cu termenu, citeste aici detaliile: am fost educat de mic sa fiu generos si tolerant cu aia mai batuti de soarta. Am fost educat ca atanci cand vad un handicapat mintal sa NU rad! Si atunci cand vad un handicapat fizic (cazul de fata in mod cert!) sa nu ma holbez! Explicatie suplimentara, in caz ca aluzia evidenta-ti este oarecum inaccesibila - esti amarat rau fratzie. Viata, soarta, natura, toate entitatile ti-au fost impotriva. Si-au batut joc de tine si asta-i trist. Persoana ta, de cand ti-ai dat silinta sa ti-o faci cunoscuta, imi provoaca o infinita compasiune. Din aceasta cauza, orice lucru marunt din lumea asta care sa te faca sa te simti puuuutin mai bine, il imbratisez cu ambele brate si-l accept ca atare. Da ma, sunt cum ai zis tu acolo si tu nu. Mai zi, ti-am dat destule chestii de care sa te legi. Da' nu ma supar ![]() Pentru acest post nu pot decat sa-l felicit pe supermoderatorul Liviu! Un moderator echidistant care nu face discriminare intre useri si promoveaza valorile forumului. Un moderator care mentine o cafenea cu subiecte serioase si nu accepta topice gen 1 banc sau "mergeti cu autobuzu' ca e gol"! Un moderator care nu le permite avortonilor sa te provoace pentru a vedea cum se concretizeaza amenintarile moderatorului, alea cu ban definitiv! Domnilor, va salut inainte ca o anume persoana sa imi dea ban definitiv in culmea orgasmului! Mi-a facut o reala placere sa intalnesc pe unii dintre voi si o scarba imensa sa vad unele javre sau ipocriti! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 17 Feb 2009, 09:12) ... Domnilor, va salut inainte ca o anume persoana sa imi dea ban definitiv in culmea orgasmului! .... Bre, ca să fiu ontopic, îmi permit să citez un ”clasic”: ”Vocea mea se va face auzită și pe sub apă!” Să vă văd acum. Cine-i, cine-i? This post has been edited by Lostboy: 17 Feb 2009, 09:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Marean V.
" Voi ce intrați, lăsați orice speranță! " n-am alta idee acum, vad ca nu stie nimeni, hai ca va dau ceva mai usor: " Sper sa termin in vara facultatea asta de %$&$&$ dar pur si simplu nu stiu daca mai am energia sa fac asta. " Cine-i ? ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 17 Feb 2009, 10:33 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gigi Becali dupa examenu' de admitere la facultate?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ajutator: de pe DaciaClub (tot greu?) scuter/tank/ochelari ?
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 17 Feb 2009, 14:32 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Sony @ 17 Feb 2009, 09:12) ![]() Cu cea mai mare sinceritate as intreba... TU esti normal? Ai postat un quote la ceva ce am scris in vara si avea drept cauza faptul ca mi-ai dat cu minus in topicul "Upgrade motor Dacia". Eu pentru topicul ala am muncit si am facut eforturi mari. Daca aveai ceva cu mine trebuia s-o faci oriunde altundeva, nu acolo. La fel i-ai facut si lui vizavi in topicul cu negresa. Da' sa revin, ai pus quote-ul ala, am aflat din intamplare cand mi-a dat cineva linkul, si TU esti ala provocat? Oricum, lumea-n general si moderatorii si adminii-n special sper ca si-au dat seama cam ce faci si ce esti. Piua si nenumaratele scandaluri complet idioate ce le-ai iscat stau dovada. Intr-un singur lucru-ti dau dreptate - banul definitiv. PS: ma omor dupa semnatura ta. Quote-ul ala sa nu-l uiti. Nici eu nu-l uit ![]() 17 Feb 2009, 15:10: QUOTE(logan1.5dci @ 17 Feb 2009, 14:24) Ce dracu tot aveti ma cu ala? Hai, bine, l-ati luat la baza de cateva ori, ati ras de el, altii mai neiesiti din casa au luat-o-n serios si s-a ajuns unde s-a ajuns... Il cunosti tu personal? Stii ce-i poate mintea? Sau pentru ce il ataci? Da-l dracu' pe Marty, c-ala-i artist, stie sa faca misto da' rautatea intra-n penumbra umorului. Da' asta numai lui ii iese. Deci te-ntreb pe tine personal, cu ce ti-a gresit ala??? This post has been edited by Muttley: 17 Feb 2009, 15:10 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE Masina e ca un prezervativ... O DATA il folosesti, nu-l speli si il pui inapoi. the fuck? ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
logan1.5dci |
![]()
|
@ Muttley, iti aperi colegul de facultate?
Fiindca m-ai intrebat, sa-ti raspund cu un link , daca as cauta as gasi mai multe, dar per general momentan nu am nimic cu nimeni de pe D.C, cel putin asa cred. Dar nu-mi place sa raman dator, cand pot imi platesc datoriile. after reply: ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 17 Feb 2009, 16:07 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Muttley |
![]()
|
N-am fost colegi de facultate, doar ca am urmat acelasi profil.
Il apar, nu-l apar... Nu stiu. Cert e ca are cunostinte-n domeniu pe care eu si multi altii nu le avem si pt asta creste-n ochii mei, asta oricat de gugumete si batut in cap ar fi cu alte ocazii. In fine, cedez, treaba voastra. Probabil criteriile mele de apreciere difera de ale celorlalti. Edit: SSilent, e citat dintr-un mare clasic in viata, o formulare plastica a opiniei domniei sale in ce priveste masinile second. This post has been edited by Muttley: 17 Feb 2009, 15:37 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vezi ma ca aici e ca in fata blocului? Care-s mai tari-n gura, se aliaza si se iau toti de ala mai mic, mai ales daca a indraznit cumva sa le dea peste nas cu ceva "de la scoala".
Nu oi fi eu prea destept si nici cel mai cuminte de pe forum, dar in mod sigur nu apreciez atitudinea asta de haita. Nimanui nu-i place sa fie "prostu' clasei", cel mai batut si scuipat, dar le doresc tuturor haitasilor astora sa le vina randu' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Eu sper sa nu fie vorba de mine in postarea lui vis-a-vis. Eu, de cand am intrat pe acest forum, am incercat sa fiu bun (om bun) . Cautati in istoricul meu. Doar ca imi platesc datoriile. Acum ca nu sunt perfect, s c u z e !
This post has been edited by logan1.5dci: 17 Feb 2009, 16:14 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
"Cind vedeti abecedare, fugiti cit puteti de tare"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
un elev de clasa 1? habar nu am
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:25 |