Flash ca la masini straine
![]() ![]() ![]() |
Flash ca la masini straine
Relu_GTT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|||
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 28 Feb 2010, 09:26) sa fi trecut ieri prin bucuresti sa fi vazut cum ramaneai fara talon ![]() I-a zis sa-si rezolve problema si sa se duc la rar sa-si ridice talonul. Asadar nu e de gluma ... asta e numai la noi se intampla asa ceva. Relu_GTT si la mine ramane cuplata daca invarti putin de volan , dar daca nu rotesti de volan nu ramane cuplat si trebuie sa ti cu degetul pana cand cupleaza... gcgeorgescu o sa incerc sa vedem ce iese oricum bucsa aia de plastic o modific . Ce ti-ar mai fi placut... Probabil in rugaciunea de seara sunt cuprinse si "urarile de bine" catre toti cei care te contrazic cand aiurezi pe forum... Spre surprinderea ta am fost la RAR cu masina si mi-au zis ca teoretic se poate face omologare individuala pt asa ceva, din pacate nu am gasit pe cineva la TL "destul de intelegator" sa ma ajute in demersul meu de a intra in legalitate... Incercam la CT... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
danimar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 25 February 10 ![]() |
Sa traiesti, tu, BeatMAN
![]() Nu stiu cum ai facut sa-ti dai seama sau de unde ai aflat(probabil din schema tehnica) dar sa stii ca acum imi functioneaza flashul si pe faza mica, de numa' numa' ! ![]() Eu, de obicei, nu fac nimic pana nu ii gasesc logica, dar de data asta am prins curaj si nu am mai stat pe ganduri: am desfacut maneta de lumini si am modificat umarul acelei piese albe de plastic, indepartand aprox. 2.5-3.0 mm din el. AVIZ AMATORILOR!! NU va sfatuiesc sa desfaceti acel "bloc de lumini"(sau cum naiba i-o zice) decat daca considerati ca va veti descurca sa puneti la loc 3-4 piese si 3-4 arculetze care sar in toate partile atunci cand il desfaceti!! Treaba nu e prea complicata, daca te pricepi cât de cât si o faci cu atentie, miscand cat mai putine piese. Eu nu am mai scos acele inele de pe maneta pt ca se pot pune din greseala la 180 grade, caz in care, dupa montaj, iti va veni maneta cu semnele înspre bord, in loc înspre sofer. Eu am taiat din umarul acela cu cutterul, fara sa mai scot inelul de pe maneta, le-am montat la loc relativ usor si gata. Cat priveste revenirea semnalului, eu nu am pobleme cu el, functioneaza normal si bine. Bafta tuturor! This post has been edited by danimar: 1 Mar 2010, 12:32 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 28 Feb 2010, 14:16) Ce ti-ar mai fi placut... Probabil in rugaciunea de seara sunt cuprinse si "urarile de bine" catre toti cei care te contrazic cand aiurezi pe forum... Spre surprinderea ta am fost la RAR cu masina si mi-au zis ca teoretic se poate face omologare individuala pt asa ceva, din pacate nu am gasit pe cineva la TL "destul de intelegator" sa ma ajute in demersul meu de a intra in legalitate... Incercam la CT... [...] Relu_GTT tabloul e prins bine ... l-am tras asa cum a spus si colegul nostru gcgeorgescu iar acuma functioneaza cum trebuie . Moderator edit: injurii scoase din text. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Bravo danimar
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:04 |