Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Eu recomand Dunlop SpSpot01. Sunt la oferta prin metro. 9 milioane toate4..
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Alte gume foarte bune
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine intretinuta masinuta ta...apropos, care a fost pretul de achizitie?
![]() ![]() SP SPORT 1 am eu pe 205/55/16, au costat 12 mil. toate patru dar cheltuielile au fost suportate de fostul proprietar! Mie se par destul de ok,nu am avut probleme cu ele pana acum, au si profil asimetric. This post has been edited by geomvp2nite: 5 Apr 2010, 21:21 |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Salutare! Multumesc pentru aprecieri.
Intotdeauna mi-a placut sa am masinile ingrijite, desi nu am avut niciodata masini scumpe (1310, Supernova, Logan). Asa ma simt eu bine, daca masina e curata si fara probleme tehnice. Am cumparat-o cu 5000E in vara lui 2008 de la un prieten de famile. Avea numai 15400 km. Azi a implinit 41.000 ![]() Modifiari nu prea am de gand sa fac. Mi-a trecut prin minte acum ceva vreme posibilitatea de a face un chip tuning si a adauga 6 cai frumosi, insa am renuntat pentru ca imi e suficienta puterea actuala si din ce am studiat dupa chip tuning masina ar putea deveni mai pretentioasa la combustibil, iar cum in Romania calitatea benzinei nu e extraordinara am zis sa joc sigur cartea asta si sa las masina in pace ![]() Ca aspect mi-ar placea sa inlocuiesc nuca de la schimbator. Asta originala are forma de cartof, imi place mai mult forma de la variantele mai noi de Logan (asemanatoare cu capatul de schimbator de la Supernova). De asemenea mi-ar placea o cotiera. La cotiera am renuntat pentru ca masina e folosita si de mama mea, si ar incurca accesul la frana de mana, eu m-as descurca, insa nu vreau sa o afecteze pe ea. Legat de cauciucuri - cred ca o sa imi platesc o datorie mai veche la cineva luna asta si o sa 'mananc' toate economiile, asa ca s-ar putea sa mai aman o luna doua. Numai bine o sa am timp sa ma documentez. M-am mai uitat prin ceva hypermarketuri (Metro, Selgros) insa nu am vazut decat marci gen Sava, Debica, America. Probabil o sa merg la un depozit specializat in anvelope pe care mi l-a recomandat cineva si o sa vad ce oferte au, eventual si montez si echilibrez la ei. Ma gandesc sa ii fac si un reglaj al directiei dupa montaj, nu ma supara dar inteleg ca e bine sa se faca asa ceva preventiv la ~40.000km. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 5 Apr 2010, 21:40 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cotiera Armster e rabatabila, cand conduce mama ta o poti ridica, astfel incat nici n-o sa stie ca e acolo.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, asa e. Totusi cotiera mai incomodeaza soferul la accesarea butoanelor de la geamurile electrice spate, iar pentru montare e nevoie sa infig niste suruburi in plasticul dintre scaune, luru ce nu imi surade (se poate intampla sa sectionez din greseala cablurile de la geamuri).
O sa ma mai gandesc, poate daca o sa am ocazia o sa merg cu un Logan cu cotiera sa vad daca merita intr-adevar efortul. Mie mi-a placut la un vecin la Focus 1 cum era pozitia cu cotiera, de asta am pus-o pe "wishlist" ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vezi ca mai gasesti si pe la Bursa, este cand au oferte bune.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce te ingrijoreaza accesul la geamurile spate, eu in 11 luni cred ca le-am deschis de 2 sau 3 ori.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu e motivul principal, insa e si asta unul din inconveniente. Probabil daca as folosi masina mai intens si la drumuri foarte lungi as trece cu vederea toate acestea si as monta. Insa eu de obicei merg in exterior intre 40 si 100 km pe tura, rar depasesc, iar in oras am drumuri de 3-15km. In plus fata de asta in ultima vreme am inceput sa merg pe jos la serviciu (~3km) si masina am lasat-o sa mearga mama mea cu ea la serviciu. Acum eu o folosesc mai rar, in week-end la o tura sau cand mergem la drum lung.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Legat de gume: http://www.anvelopejantepromotii.ro/
Am vazut ca au preturi mai mici decat in alte parti, iar transportul este gratuit daca iei 4 bucati. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci de link, m-am mai uitat pe site-ul asta, insa din pacate la dimensiunea care imi trebuie mie (185/65/15) oferta e destul de limitata, iar majoritatea pneurilor sunt de marci mai slabe gen Debica, Sava, America, Kormoran, etc.
Cred ca cel mai avantajos ar fi sa gasesc la vreun magazin in Craiova si la 4 bucati cumparate in loc de transport gratuit (cum primesc pe net) sa primesc montaj sau echilibrare gratuita. Si asa as putea vedea si eu anvelopele, sa ma uit la DOT si sa vad ca e totul OK. La cele comandate pe net ar fi neplacut daca una ar face galca la montare de exemplu. Dar pentru referinte, teste si preturi sunt foarte bune siteurie ca sa ma duc la magazin cat de cat cu lectia invatata ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Poate, insa daca tot schimb pneurile nu as vrea sa ma zgarcesc la 100-200 ron cat ar fi diferenta intre 4 pneuri mai slabe si 4 pneuri premium.
Nu vreau anvelope sport, nu merg sportiv cu masina si nici nu consider ca ar fi vreun rahat incat sa incerc sa fac bici din el ![]() Momentan sunt foarte multumit de masina, este peste ce asteptam de la ea cand am cumparat-o, imi e draga si nu vreau sa o schimb, asa ca dupa calculele mele merita 4 anvelope noi bune. Nu ma grabesc, actualele Montana sunt in stare buna, insa ar trebui schimbate pentru ca au deja 5 ani. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu ma refeream la tine, ci la altii, nu am facut nazuri la Dayton si nici nu mi-au picat oole cu ele, sunt intreg bine mersi, chiar nu am remarcat nici o diferenta de comportament intre ele si Goodyear, Dunlop sau Firestone(pe acelasi tip de masina), la un stil de mers pentru care a fost construita masina, ca daca vroiam viteza in coasta si pe speciale de raliu nu-mi luam Logan sau Espero. de exemplu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
debica passio2 sunt destul de bune (vara).
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dr_mKe |
![]()
|
Argoane, pana la ora asta tu nu ai avut decat niste petarde ge gume pe masinile personale, lasand la o parte faptul ca abia acum esti la prima masina care functioneaza in parametri normali.
Diferenta o remarci pe asfalt ud cand intri in cel din fata pentru ca nu ai aderenta suficienta. Dixit ! |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
"Fuldele" alea de zici ca le-ai avut cum se comportau pe asfalt ud sau pe ploaie ? Comparativ cu stilul tau de mers, binenteles
![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' Polo-ul ala e mit sau realitate? Ca am auzit ambele variante si nu stiu ce sa mai cred...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
ala avea Pirelli P4, nustiu daca sunt bune sau nu, ca eu nu am almanahe
![]() QUOTE(dr_mKe @ 6 Apr 2010, 16:32) n'ar fi mai sigur sa pastrezi distanta necesara evitarii oricarui pericol, asa cum zice la codul rutier, nu sa te urci pe ala diin fata confundand un drum public cu o etapa de raliu..? PS: sper ca nu se supara tov. Andy pentru utilizarea topicului sau in scopuri obscure ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu ma supar, caci stiu ca sunteti amici. Daca e cazul sterg posturile mai deochiate, insa va stiu baieti seriosi si nu cred ca va fi nevoie
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
nu mai suntem, cica nu am cei 7 ani de acasa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Lasa ca va impacati voi, aici pe forum toti suntem amici, chiar daca uneori mai intrecem masura.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Lasa matrimonialele cu argon mai Andy
![]() Fii bun si cumpara-ti un set de gume bune. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Apr 2010, 14:18) asta se pune pe o masina de familie de clasa a doua, ce ai vrea? toti au impresia ca fac din r@ht bici daca-si pun anvelope sport brusc si caruta devine sport. Dah, sigur, de aia venea Megane cu Bridgestone B390 (aka anvelopa premium, din aia prea scumpa si inutila). Sa vad eu cum pastrezi distanta fata de un obstacol aparut neprevazut in fata ta din lateralul drumului (masina iesita de pe cedeaza fara vizibilitate, copil dupa minge etc) si cum eviti in masina ta fara ABS cu rotile blocate pe frana. La faze din astea contaza calitatea gumei, nu la VTM. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@Andy_ACS ai incercat la senata langa spitalul nr 1?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu am incercat inca pentru ca nu am fost hotarat sa iau, doar ma documentam, momentan mi-am cheltuit economiile si trebuie sa mai astept 1-2 luni pana sa le cumpar.
O sa incerc si acolo, stiu unde zici, o sa trec sa intreb. Mi se pare ca au acolo si reglaj directie, e destul de mare magazinul. Si mi-a mai zis cineva ca prin zona Metro ar mai fi un atelier de reglaj directie + vanzare cauciucuri. Merci de sfat! Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Da o fuga si pe la Sileda pe Dezrobirii 66, am inteles ca au marfa si preturi ok.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:37 |