Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Sa o stapanesti sanatos.
![]() Iar despre motor, numai de bine: puternic, economic, combinatia perfecta intre capacitate cilindrica mica si 16V ![]() Nu degeaba o evita duduia de dinainte si prefera sa ii mai frece masina lu' tasu care din ce tin minte, parca era un diesel ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ha
![]() Te obisnuiesti cu motorul si iti formezi un stil care sa se plieze pe performantele lui. Pentru maica-mea e perfect, sa mearga cu ea la lucru zilnic, la cumparaturi, ocazional cate un drum de 50-100 km in afara. Este intr-adevar cam singurul minus real al masinii, dar am fost constient de asta cand am facut alegerea si am considerat ca una peste alta merita (are si avantaje - taxe mici, impozite mici, rca mic, consum mic, intervale de revizii mari). |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ai cam facut downgrade schimband masina, inafara de anul mai nou, ce are asta si nu avea vechiul Logan? Inafara de spatiu mai mic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu citesti pe diagonala? N-a schimbat masina, a mai luat una pentru parinti.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Tocmai deaia nu prea il intereseaza motorul, pentru ca nu o conduce el.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Da, masina este pentru parinti, o sa o conduca mama mea.
Pentru ea motorul nu-i asa important, alte aspecte sunt mai de interes - cat de usor se manevreaza (toate comezile merg f f usor), cat de usor se parcheaza, vizibilitatea mare in oglinzi fata de Logan (la Clio parca sunt urechi de elefantzel), etc. De cum au vazut masina le-a placut foarte mult, asa ca misiunea mea de a-i ajuta la achizitie s-a terminat cu succes. Oricum tot eu o sa ma ocup si de Clio - sa ii fac Casco, revizii, intretinere etc. Acum am Loganul numai pentru mine, un lucru destul de bun. Nu mai fac curat dupa altii ![]() |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa da, ma miram eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Update: Loganul a ajuns la 76.000 km, totul bine meci, multumit in continuare
![]() Am reusit sa inscriu si Clio pe numele mamei, i-am facut azi si Casco, e aranjat complet. Am scapat de un stress. Consum Logan de cand a trecut in totalitate in posesia mea: 5,8%, mers 85% extraurban (80-100) si 15% in Craiova. Pretty good ![]() In plus e muuult mai curat in el, acum ca ma plimb doar eu. |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Update: Aproape 78.000km and counting. Loganul merge cam rar acum, poate de cateva ori pe saptamana. Se pregateste de prima iarna afara, la revedere garaj
![]() Mi-a expirat si casco acum vreo 2 saptamani, nu am mai facut deoarece ofertele sunt extrem de proaste - la o valoare de ~2200E cer prima 210-250E in funtie de firma. Avand in vedere ca am mers mai mult exterior (80%) acum am un consum mediu de 5.6%. Ca parti negative - a inceput sa se auda un zornait de la toba, la ralanti, inca nu sunt sigur daca e din sitele interioare sau vibreaza tot traseul. Atasez si o poza de la ultima excursie de acum 2-3 saptamani Attached thumbnail(s) IMG_20130909_150745.jpg ( Size: 615.56k ) Number of downloads: 903 |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Probabil a ruginit partea din mijloc a evacuarii (mai ales suportii), cel putin la mine asa a fost.
Mergi la un atelier care se ocupa cu evacuari sa o faca ca lumea. Nu e scump si se face repede. La service autorizat ar trebui sa schimbi aproape toata evacuarea. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Confirm, si eu am avut problema asta anul trecut. A fost celebrul suport care se rupe din cauza ruginii. Eu am fost la stelco si pentru 10 lei mi l-a sudat la loc. O treaba de 10 minute.
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci de sfaturi, o sa trec si eu cand am timp pe la cineva sa o ridic pe elevator sa vad cum sta treaba. Oricum nu e chestie urgenta, dar trebuie rezolvata pana la urma.
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
O sa urmeze echiparea de iarna. La Logan am Barum Polaris 2, o sa le montez cand va fi cazul, insa acum trebuie sa ma ocup de Clio parintilor
![]() M-am orientat la astea: BF Goodrich G-ForceWinter: http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelo...i.php?cod=13209 Ceva pareri? Vreo alternativa mai buna in apropierea gamei asteia de pret? A doua optiune ar fi BARUM Polaris 3: http://www.anvelopex.ro/anvelopa-iarna-bar...7565r15-1504716 De asemenea am inteles ca la Clio 3 s-ar potrivi jante de Logan de tabla.(cele cu ET43, ca exista si ET50 si ET43 la Logan). Am cautat asa fugitiv si niste jante SH, dar nu am gasit. Probabil iarna asta le folosesc pe alea originale si urmeaza sa mai caut la anul. |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Jante din tabla pentru logan se gasesc pe toate gardurile si prin toate hypermarketurile, la preturi mici. N-or fi ele foarte rezistente, dar macar sunt noi. Nu trebuie vopsite, nu trebuie roluite.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
Nu recomand kkturi din alea chinezesti din hypermarket, am luat una pt ala de firma, s-a facut patrata intr-o luna, sunt de mamaliga, mai bine de 100 de ori alea originale indreptate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
barum e ok.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Stiu ca exista noi ieftine, dar as prefera originale SH - mai ieftine si mai bune.
Oricum nu e urgenta treaba, le folosesc pe cele ale masinii. Azi ma mai uit pe net si mai astept pareri, maine ma hotarasc si dau comanda la cauciucuri, vreau in weekend sa le si montez sa scap de o grija. Stiu ca Barumurile sunt OK, eu am pe Logan Polaris 2 si-s multumit. Ideea era daca nu cumva e vreo varianta mai buna pana le la 230-240 ron bucata, de asta ziceam. BTW - BF Goodrich sunt produse in 2013 in Romania, am intrebat. O sa intreb si la Barum. Ale mele (Polaris 2) sunt made in Germany. This post has been edited by Andy_ACS: 15 Oct 2013, 10:32 |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...rcePageId=31821
uite aici ultimul test adac, cu o dimensiune apropiata de ce vrei tu. vezi ce gasesti din lista asta si la ce pret. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci, am citit. Cred ca Barum Polaris 3 imi ofera un raport calitate/pret bun. Performanta medie conform testului, adica nu-s petarde. Cred ca la cat vor fi folosite (~2-3000 km pe iarna) sunt o alegere 'smart'.
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Au sosit cauciucurile de iarna pentru Clio. Barum Polaris 3, 175/65/15, 800 ron. Au DOT 2713.
In weekend le montez sa scap, si poate sa vina iarna ![]() Attached thumbnail(s) IMG_20131017_115314.jpg ( Size: 2.89mb ) Number of downloads: 753 |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu e cam devreme sa le montezi?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu
![]() Sunt pentru masina parintilor, am cauciucurile in Craiova si ei o sa vina in weekend la mine. Asa ca e comod sa iau masina si sa rezolv problema, apoi sa ii trimit acasa cu cauciucurile de vara pachet. Alt scenariu e mai complicat. In plus evit aglomeratia pentru ca le montez cu 2-3 saptamani mai devreme decat restul lumii. La mine la Logan inca nu le montez. Oricum am jante separate si mi le schimb singur cand e cazul. In alta ordine de idei, la Logan stergatoarele dau semne de oboseala (am niste Chamopion-uri de vreo 4 ani vechime). Asa ca m-am hotarat sa imi iau unele noi, am luat legatura cu un coleg de aici de pe forum care vinde, pare baiat serios si mai multi colegi sunt multumiti. Azi ii virez banii si mi le pune la posta. Acum am 2x53 cm, dar la sfatul lui o sa iau unul de 55 (il pun la sofer) si unul de 51. |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca te referi la toalecs (sau ceva de genul) sa stii ca sunt stergatoare bune. Am luat si eu de la el (ma rog... am dat mai multi comanda). Sterg ok, chiar si murdaria de la alte masini fara sa dai cu multa zeama pe barpriț.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Da, de el este vorba. I-am virat azi banii si o sa imi vina coletul saptamana viitoare.
|
--------------------
-
-
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
puteai sa iei de 600 cu 450 mm
reduce mult triunghiul ala neplacut ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu m-a deranjat nici la 50 cu 50 cat erau cele originale, nici la 53 cu 53 cat am acum. La sfatul colegului am ales 55 cu 50, ca eu tot 53 cu 53 comandasem
![]() Sa vedem, poate la urmatorul set. Faza e ca daca alegi diferenta prea mare o sa stearga mai putin in dreapta, fapt care e iar neplacut. |
--------------------
-
-
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
ar fi o raza mai mica cu 2.5 cm
nu e deranjant mai ales ca e pe partea pasagerului ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Update:
Am pus stergatoarele (55/50 cm). La cel de la pasager am avut probleme, am fost nevoit sa stramb bratul stergatorului sa-l fac sa calce bine. Pana la urma e ok. Am montat si rotile de iarna, sa stau linistit, mai ales ca nu o sa mai ajung foarte curand la parinti acasa, unde aveam depozitate rotile. Am trecut putin de 78000km, totul OK. Attached thumbnail(s) IMG_20131027_172112.jpg ( Size: 2.15mb ) Number of downloads: 459 |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Masinuta a implinit 9 ani zilele astea. Nu am mai prea mers cu ea, are putin sub 79.000 km. Nimic deosebit de comentat, e cam murdara si o sa fie nevoie de o spalare.
Si o poza cu ultima iesire in parc pe anul asta. La multi ani tuturor si un an mai bun! Attached thumbnail(s) IMG_20131231_093609.jpg ( Size: 3.34mb ) Number of downloads: 328 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:30 |