Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu ai reusit sa iesi din marea "famelie" reno.
bafta la condus. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Multumesc tuturor pt urari.
Masina o cumparase pentru fata lui care mergea la fac. in Bucuresti, insa ea nu a mers cu masina in Bucuresti pt ca ii era greu, iar acasa prefera Superbul (masina tatalui) care avea cutie DSG. Sunt oameni seriosi, destul de instariti (am si gasit pe net declaratia de avere a domnului, ca era persoana publica ![]() Mai multe nu vreau sa spun, pentru a nu da detalii pe care omul poate nu le vrea date. Pentru carcotasi (invidiosi) - sa stea linistiti ca masina nu-i trosnita. Am mai fost cu un var care a lucrat la Renault Craiova divizia de buy back, unde si are o experienta bogata in tot ce inseamna SH. Vede cam orice pb pe partea de tinichigerie, indiferent cat de bine e facuta. Ca idee am mai vazut cu el vreo 10 masini, am dat de tot felul de bisnitari (doar 30% sunt proprietari reali, si din aia jumatate ba o au in leasing, in rate, etc). BTW - am vizionat si Corsa asta - trompeta!!! http://www.autovit.ro/opel-corsa-C29382217.html trosnita frontal dreapta, cu eroare la airbag, cu becul ala de poluare aprins in bord, etc. Bisnitzarul, desi intrebat serios la telefon, nu mi-a spus desi i-am zis ca daca venim o vedem, sa nu facem drumul degeaba. Om de nimic (mai are 2 masini pe autovit). This post has been edited by Andy_ACS: 5 Jun 2013, 13:18 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La 6500 euro masina noua, eu recunosc starea de invidie.
Sa o folosesti sanatos! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Merci frumos vijelie.
Acum sa vad cum fac cu inscrisul, din ce am citit vad ca hartia aia ANAF cu taxa trebuie luata din judetul de domiciliu al cumparatorului, ceea ce e cam trist ca la mine e Valcea, desi acum sunt in Craiova... Daca se putea obtine din Craiova era perfect. Birocratie maxima. Plus ca trebuie un drum ca sa bag cererea si altul ca sa iau adeverinta plus inscriu/iau numerele. Identificarea RAR se poate face in orice judet, m-am programat vineri la Craiova. This post has been edited by Andy_ACS: 5 Jun 2013, 13:21 |
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Roagă frumos fostu' propritar să facă diligențele și să o expedieze prin poștă/curierat cu un eventual ramburs…Poate ți-o ieși și asta!
![]() LE: Corespondență cu confirmare de primire cu ANAF nu se poate oare? This post has been edited by Squirrel: 5 Jun 2013, 13:59 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
A ramas sa imi trimita fiscalul prin posta/curier zilele astea ca ieri nu a mai fost timp sa il rezolvam.
Dar cererea aia la ANAF trebuie sa o fac eu in calitate de cumparator pe baza contractului de VC, la mine in judet, nu fostul proprietar. Asa e legea. Nu are cum sa ma ajute cu adeverinta ANAF, oricat de bine intentionat ar fi. |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai daca zici ca e persoana publica, face el cumva
![]() Sa o stapanesti cu placere, multi kmp fara probleme! |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Multi kmp fara probleme!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Pai tot din cauza birocratiei nu l-am actualizat
![]() Cand am vazut cate chestii si drumuri trebuie sa fac ca sa imi trec Loganul de la VL pe DJ am renuntat. E singurul lucru care ma retine sa-mi fac buletinul pe DJ. |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasa-ti buletinul de Valcea, ajunge lumea sa te creada oltean!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Sa dai banii aia pe un Clio,avand deja Loganul,este orice,numai afacere nu.Adica mie,personal,prefer oricand un Logan Prestige 1.6 16v in locul achizitiei tale,chiar cu km mai multi
Dar ,sa-i inmultesti linistit km. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Catalinmodena @ 5 Jun 2013, 22:22) Sa dai banii aia pe un Clio,avand deja Loganul,este orice,numai afacere nu.Adica mie,personal,prefer oricand un Logan Prestige 1.6 16v in locul achizitiei tale,chiar cu km mai multi Dar ,sa-i inmultesti linistit km. In afara de portbagajul mai mare...care e motivul pentru care ai prefera un Logan? In cazul de fata, motorul de pe Clio nu e cel mai performant, dar pentru o utilizare linistita isi face treaba, si oricum am senzatia ca motorul nu era un criteriu major in alegerea masinii. In rest, calitatea, siguranta, tinuta de drum, confortul...la care dintre masinile astea doua masini or fi superioare? ![]() This post has been edited by Synyster: 5 Jun 2013, 22:00 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Ken Block |
![]()
|
![]() Nicolae Group: Members Posts: 397 Joined: 30 October 11 ![]() |
Sa o stapanesti cu placere,multi kmp fara probleme! Cand vedem poze cu noua achizitie?
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Megane/Logan
2000 Classic 1.9 dti 98cp/2007 Ambition 1.6 Mpi
- B-28-YPR/B-11-NOM
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Neatza!
Am fost cu masina pe la ai mei sa o vada, in fond e a lor ![]() A dat maica-mea o tura, i-a placut mult de tot. E peste Logan ca finisari, confort, aspect, ambianta interioara. La cat o sa mearga ea cu masina 5-6 mii pe an cred ca o tine multi ani de voie. Am dat un mail la vocea clientului sa intreb de garantie - e transmisibila. Am facut programarea la revizia de 1 an la Redac Craiova, maine la 10. Cica 500 Ron. Scump rau de tot, dar asta e, cat e in garantie la ei le fac. Tot maine de dimineata am programare la RAR la identificare. Pun o poza de ieri din spalatorie, mai multe mai incolo cand scap de stresul asta cu inmatricularea - promit o sedinta foto ![]() Toate bune! Attached thumbnail(s) clio.jpg ( Size: 323.87k ) Number of downloads: 582 |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Parcă nu mai e obligatorie prezența în service-ul din rețea pentru păstrarea garanției. E suficient să fie un service autorizat. De regulă acolo găsești prețuri mai rezonabile.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mie 500 lei pentru o revizie nu mi se pare mult ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sa va bucurati de ea cat mai mult timp!
Poate am noroc sa o vad pe viu zilele astea... Daca nu, din cate inteleg, va ocupa "locul de parcare" al celei vechi, asa ca o s-o observ cu siguranta alta data. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai fost cu ea la Nikelat? Plasticul simplu e mai rezistent.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@DragosP - vreau la reprezentanta sa fie totul OK.
@cdadan - mie mi se pare mult pentru o revizie simpla (schimb ulei si filtru ulei, schimb filtru aer si filtru habitaclu). De fapt la 6800Km mi se pare prematura schimbarea filtrului de aer si habitaclu, dar... daca trebuie trebuie. Intervalele de revizii in carte sunt 1 an sau 30.000km. Eu as scoate revizia asta in 'regie proprie' la ~250 Ron folosind cel putin consumabile de aceasi calitate. Ma rog, ei cica mai verifica si alte chestii, o fi. @BZN - multumesc pentru urari. Deocamdata e in Craiova masina, pana rezolv eu treburile, apoi o sa o vezi la "locul de parcare" vechi cu siguranta ![]() @corbex - am fost, ca dupa ce m venit cu ea a prins ceva insecte pe capota si bara, plus ca albul asta e cam pretentios, trebuie spalata mai des. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Verifică un rahat, scuzați!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
andy pe 29 sunt la craiova la o nunta. daca mai ai noutatea acolo si am timp trec sa o vad si eu.
ps daca ai nevoie de ceva de la bucale dai de veste. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Sigur!
Insa e foarte posibil ca pe 29 sa fi terminat deja cu actele si inmatricularea si sa o preia deja proprietara de drept. Oricum ne auzim, ne vedem, bem o cafea ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Poate nu a pierdut chiar atat de mult fostul proprietar, o fi uitat sa scada tichetele de rabla.
O cunostinta a cumparat anul trecut un Clio Symbol 1.6 16v nou cu 8000 EUR. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Symbol e alta mancare de peste.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La fel ca si cu Octavia Tour sau Astra Clasic, varianta saracie la masina originala.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:10 |