Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A montat-o recent, probabil asa a pierdut cativa CP.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 30 Apr 2013, 15:10) Ce stiti despre Toyota Auris? O masina care nu o sa aiba probleme mari. La interior s-ar putea sa deranjeze modul in care arata coloana centrala (pare un material facut in China ce se pune pe radiourile "soni"), care se si zgarie usor. Masina e confortabila si destul de silentioasa la viteza; cam puturos motorul de 1.33, si trebuie turat bine. Necesar verificare carte service si istoricul la service-ul unde sunt stampilele. Acum sunt campanii de rechemare pe aceasta varianta (la comutator geam sofer) . Toyota Auris este o varianta buna. |
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Update: am sunat in seara asta dar masina s-a vandut deja.
Back to the search ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta nu-ți place?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu prea
![]() Depaseste cu mult bugetul si nu prea e ceea ce caut. |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
In weekend am vorbit la un service de tinichigerie sa imi rezolv problema cu rugina de la aripa spate (exact la imbinarea cu bara). O sa repar local, nu o sa vopsesc tot elementul. Sper sa iasa bine
![]() Pe celalalt plan (al achizitiei celeilate masini) nu am facut progrese... Am vazut cateva masini (Astra H berlina, Astra H GTC, Peugeot 207, Ford Focus 2) dar niciuna nu corespunde standardelor. Vreau o masina buna. O sa dau niste mailuri si pe la dealeri, sa vad la una noua ce oferta primesc. Intr-un buget de 9000-10000E. O sa inceapa si rabla. M-as uita la o Corsa, Yaris, Clio, Fiesta - motoare 1.2 sau 1.4 benzina aspirate. Daca stie careva vreo oferta/promotie sa imi zica ![]() |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Era promotie la Suzuki Swift. 9.900 euro cu tva inclus, 6 airbaguri, esp, ac...fara rabla. Pe site nu mai apare, dar poti sa te interesezi la dealeri. Era o oferta foarte buna, e o masinuta reusita.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Andy_ACS |
![]()
|
O sa ma interesez, merci!
LE: M-am uitat, e inca oferta cu 9900E destul de dotata masina. Insa e cam micuta si in plus nu stiu ce sa zic, cam scumpa ![]() Toata lumea zice ca masinile SH sunt ieftine, dar daca vrei una buna nu-i deloc asa. De ex o Corsa de 1.2 noua fara rabla e la 9800E. Cu rabla ar fi ~9000E. Si se cere pe o Corsa 2011 pe la 6700-7000E - mult prea mult in conditiile in care trebuie sa mai si investesti in una alta la ea, nu mai ai nici garantie, etc. This post has been edited by Andy_ACS: 14 May 2013, 10:23 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista variante de Focus 2 Parapetless.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai s-a uitat la masini sehascanoi, d-aia nu (mai) corespund, probabil masini de samsari, care nu au primit revizii cu parapeti de calitate.
![]() This post has been edited by MuciX: 14 May 2013, 11:59 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pardon, senzorul pentru calitatea parapetului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca tot o daduram in diverse, hai sa va zic. FF2 1.4 80 cai, 2008, primul proprietar, 37.000km, 6000E. Model facelift. Alb.
M-am uitat cu un amic care a lucrat la un dealer la divizia de vehicule de ocazie (verifica, evalua masinile SH de la buy back), baiat f priceput, iti vede cele mai mici pb. Focusul se prezenta naspa - urme de rugina la imbinari, pe la balamale, la hayon, in compartimentul motor. Finisaje slabutze (am vazut si Astra H si sincer era finsata mai bine, avea tabla galvanizata si nu avea rugina). In plus Focusul asta nu prea fusese intretinut, in sensul ca AC nu mergea (el zicea ca nu are freon), deschiderea de la potbagaj cand voia cand nu voia, avea o aripa lovita... deci nu mi-a placut. Plus ca era si 1.4... |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Mie FF2 de 1.6 benzina mi se pare o lesinatura ordinara. Cum o merge cu 1.4, pot doar sa-mi imaginez.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1.6 aspirat vrei sa spui, ca 1.6 turbo e alta viata.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Eu as fi fost dispus si la 1.4. Evident preferam 1.6. Insa problemele enumerate anterior m-au facut sa refuz.
Adevarul este ca pe net apat tot felul de oferte. Daca deschid acum autovitul apar cateva oferte 'de nerefuzat'. Cand ajungi la fata locului treaba e alta. Unii oameni sunt mincinosi ordinari. De ex Peugeot 207 din 2007, 31.000 km, primul proprietar fara accident s-a dovedit la fata locului din 2006, lovit in fata (bara, faruri, radiatoare), carpit cu coliere de plastic pe la radiatoare, lovit in spate, recuperat de la 'o tipa' pt o presupusa datorie, al doilea proprietar. O sa am o misiune grea sa gasesc ce vreau eu, de ex Loganul l-am luat la 15.000 km ca nou, de la un prieten de fanmilie. Nu mai gasesc eu masina ca aia... |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Ford, Pejo etc nu le da nimeni "ca nou" (aka 15.000 km) decat daca proprietarul a castigat la loto sau a facut-o praf.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.388 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
uite aici o oferta interesanta, zic eu http://www.autovit.ro/ford-fiesta-C29090014.html
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Mai sunt cazuri. Uite eu am gasit in Craiova pana acum Astra H 2008 sedan 1.6 29.000km (s-a dovedit ca fusese trosnita in mai multe locuri, reparata f f bine dar un ochi avizat isi da seama), Astra H GTC 2009 1.4 27.000km (masina f buna, dar din pacate fiind din 2009 nu are taxa platita, deci ar trebui platiti ~600E).
Mai sunt oameni care merg putin. Masina asta as vrea sa o cumpar pentru parintii mei. Ei o vor folosi ~5000km pe an. Locuind la tara nu au transport in comun, si au nevoie sa mearga la lucru, la cumparaturi, etc. Dar nu ruleaza mult. |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Le dai Loganul tau si tu iti iei ceva mai bun, nou eventual.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
QUOTE(tomageorgian @ 14 May 2013, 15:04) Interesanta oferta, dar eu am devenit suspicios in ultima vreme. El zice ca masina are 3 luni, a fost 13500E si cere 8800 negociabil deci 8500. Avand in vedere ca trebuie sa faca si el profit si masina e adusa din Germania (implica costuri) eu zic ca el a dat pe masina pe la 7500-7800E max. Acum intrebarea care apare e de ce in 3 luni ar scdea pretul de la 13500E la 7500E? Cine face pomana dinasta? E suspecta masina. Daca era mai aproape o vedeam sigur, insa deocamdata o sa activez o luna doua doar pe plan local ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Deci pamfeurile fac matreaza de la copaci, nu ca fordu
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Cu soferul potrivit, da!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Pentru SH am buget de 5000-5500E
Avand in vedere ce am gasit pana acum m-am cam desumflat. Ori nu-s eu norocos, ori nu e piata asa buna pe la noi in zona Craiova, dar nu am gasit masina buna la banii astia pana acum. Inca nu am abandonat ideea cu SH-ul, mai caut un timp. Insa vreau solutie alternativa in caz ca nu o gasesc pe 'the one'. Asa ca m-am gandit la una noua mai ieftina. Mi-ar placea Corsa, are cateva avantaje pt mine - tabla galvanizata (dupa 3 dacii nu cred ca ma poate condamna cineva), distributie pe lant (va fi folosita ~5000 km pe an), nu am chef sa scimb distributia aiurea la cativa ani. Daca va fi masina noua cred ca va fi tinuita de ai mei 10 ani, dar va trebui sa vedem solutii de finantare pt restul sumei. |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Eu din cate stiu sunt multe masini aduse de afara acolo si stim cu totii cine le aduce. Sfatul meu e sa iti alegi o marca si sa iei forumurile la mana.
LE: Ziceai de focus facelift mai devreme si zici ca bugetul e de 5500? La banii aia eu zic sa te orientezi la un pre-facelift, ai mai multe sanse sa gasesti o masina zdravana. Vad ca vrei otto, ar trebui sa fie mai ieftina decat diesel. This post has been edited by MuciX: 14 May 2013, 15:08 |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dubleaza kilometrajul afisat.
LE: si pregateste bani seriosi de impozit. Un 1.9 se invarte pe la 180 lei, deci 2.5-ul nici nu vreau sa ma gandesc cat o fi. This post has been edited by marksman: 14 May 2013, 15:20 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:33 |