Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Asta e ideal, sa gasesti una de aici, de asta si ziceam de forumuri.
Uite un exemplu Bine, ![]() This post has been edited by MuciX: 14 May 2013, 16:09 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Salut! Stiu ca pare ciudat ca postez tocmai aici primul meu post, dar sunt un cititor din umbra al forumului de ceva timp. Acum sa trecem la subiect. Ca sa nu fie dubii, nu am nici o masina de vanzare, incerc doar sa te ajut cu niste sfaturi gratuite. Eu daca as fi in locul tau si ar trebui sa ma gandesc la o viitoare masina pt, mine sau pentru parinti clar as alege una pe motorina, chit ca as face si 5000km pe an, sincer ma indoiesc ca or sa fac doar atatia km. Cu dieselul ma indoiesc ca ai sa-ti schimbi parerea, dar am incercat macar
![]() ![]() Cateva ex. http://www.autovit.ro/renault-megane-C27189977.html http://www.autovit.ro/renault-megane-C26949835.html nu m-am putut abtine sa nu pun si un dieselache ![]() http://www.autovit.ro/renault-megane-C25232412.html ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Avem noi ce avem cu consumul asta...
Pe termen lung nu renteaza acel diesel la cat vrea sa o foloseasca. Simplu ![]() Colegu, nu poxanu-ntreb. Daca e asa mica nevoia de aceasta masina, de ce nu te orientezi catre ceva mai ieftin, mai vechi, dar in stare buna? Presupun ca parintii nu sunt asa pretentiosi... This post has been edited by MuciX: 14 May 2013, 17:05 |
--------------------
-
-
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Nu neaparat pentru consum , cat pentru utilitate si placere a condusului... Iar la mana a doua intotdeauna va renta un diesel {bineinteles cu km reali si in mintile lui} pt ca paguba a facut-o primul propietar cand a scos-o din showroom si nu urmatorul care o va cumpara. Si in opinia mea in Romania se preteaza mult mai bine un turbodiesel in detrimentul unui benzinar aspirat. Aici nu poti merge constant 1 km dapai sa mergi sute de km pe autostrada pe cruise unde si un amarat de 1.2 benzina isi face treaba arhisuficient.
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(MuciX @ 14 May 2013, 18:04) Colegu, nu poxanu-ntreb. Daca e asa mica nevoia de aceasta masina, de ce nu te orientezi catre ceva mai ieftin, mai vechi, dar in stare buna? Presupun ca parintii nu sunt asa pretentiosi... Raspunsul e simplu. Din motiv de timbru de mediu in principal, si pentru ca o masina mai veche e de obicei o masina la care mai pica una alta, si tot pe mine pica magareata sa o rezolv ![]() Diesel nu renteaza la mine pt ca am facut un calcul si nu economisesc nimic. Sa zicem ca la combustibil cheltuiesc cu 3E pe suta de km mai putin. Deci la 5000km pe an inseamna 150E. Dar revizia e mai scumpa, casco e mai scump (pt ca se calculeaza la valoarea de nou care-i mai mare la disesel), eventualele defectiuni sunt mai costisitor de reparat. In plus logica ma face sa cred ca daca la Sh acelasi model diesel costa cat benzinarul, atunci e mult mai rulat/uzat. Daca la benzinar mai pot spera la o masina de cativa ani sub 40-50 km reali, la diesel e mai greu. Totusi nu exclud nicio varianta, realitatea m-a facut sa inteleg ca la sh iei ce gasesti mai apropiat de cerinte si buget, nu ce vrei (model, dotari, motorizare, culoare, etc) |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Focusul ala cum ti se pare? Putin iesit din buget, dar poate o scoti in bani mai putini.
Am un prieten care si-a luat unul din 2006 cu 4000, dar e in 3 usi, sigur nu te coafeaza ![]() This post has been edited by MuciX: 14 May 2013, 19:46 |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Focusul pare tentant la prima vedere, sigur mai lasa si omul la pret, dar mai sunt bani de bagati in ea sigur, de ex distributia cred ca nu-i facuta. Ar trebui vazuta live ca sa imi fac o parere. Daca intr-o luna nu gasesc local incep sa caut in alte orase, vorbesc cu 6-7 oameni sa am mai multe masini de vazut si ma duc.
Daca ma crezi ca accept si in 3 usi, dar sa fie intretinuta masina ![]() Chiar acum am vb la tel cu o doamna de aici din Craiova, i-am vazut saptamana trecuta masina - Opel astra gtc rosu 1.4 90 cai din 2009, 27.000 km, cere 6500... Pb e ca nu are taxa platita, din ce am cautat pe net are co2 ul vreo 150, conform calculatorului online imi da ~600e... Ea zice ca a facut cerere acum la anaf si o sa ii dea aia chitanta cu cat e taxa, ea zice ca e 300 ![]() Nu m-am mai contrazis cu ea, am zis sa asteptam sa vedem concret si apoi discutam. http://mercador.ro/i/oferta/vand-opel-astr...code=78f08975f7 This post has been edited by Andy_ACS: 14 May 2013, 20:23 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai si la mine e tot vreo 300 taxa, si tot 1.4...600 e cam mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
Daca e atat taxa, sa ajusteze si ea pretul...
Daca mai aud de ceva, dau de stire. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@argon - paina ta e din 2005, ai procent de depreciere mai mare. Asta e inscrisa in septembrie 2009, de aici si taxa mai mare. Sa vede, eu iau in calcul taxa si ii zic cat pot da, daca ii convine ok dc nu asta e
![]() @MuciX - multumesc mult, si pentru sfaturi si pt ca ma ajuti sa caut! |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
andy da ceed nu te intereseaza? vezi ca sunt modele 1,4 best din sunt 2008-9 cu km f putini.
bafta. ps ce a cazut la ele e caseta de directie (da majoritatea au fost schimbate pe garantie ca au avut 5 ani) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Mi-ar placea si Ceed, desi are suspensia tare, practic sunt deschis la multiple variante, important e sa fie masina buna si din zona mea, ca deocamdata nu sunt presat sa bat tara in lung si-n lat.
Legat de motorizare, nu ma intereseaza performanta. Daca era pentru mine poate ma gandeam altfel. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cee'd-urile echipare Best s-au dovedit a fi masini foarte decente pana la urma. Din cate stiu distributia e pe lant, deci o grija in minus, putere destula pentru un motor de 1.4, interiorul este foarte decent, 5 stele NCAP(acu' nu stiu daca mai corespunde cu ce stele dau in prezent).
Treaba e ca preturile la ele se mentin inca destul de sus, cel putin pe afara. Asta nu e semn rau. Daca gasesti ceva interesant pe zona mea, si vrei sa ma duc sa arunc cu privirea si sa-ti spun care-i treaba, sa imi dai de stire! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Multumesc mult! Daca vad ceva ce merita iti zic.
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Update: Am luat msina
![]() Raman legat de comunitatea Dacia-Renault! Este vorba de un Renault Cio 3 1.2 16v. E din mai 2012 si are doar 6300 km. E ca noua, fara exagerare. Echiparea este Dynamique si ca dotari are AC, Abs, geamuri electrice fata si spate, oglinzi electrice incalzite si rabatabile electric, comenzi la volan, radio cd mp3, inchidere centralizata pe cheie cu o cheie tip briceag, proiectoare ceata, volan si schimbator imbracate in piele, scaun sofer reglabil pe inaltime, airbaguri laterale, etc. Acum urmeaza lungul drum catre inmatriculare, cu birocratia statului roman. This post has been edited by Andy_ACS: 5 Jun 2013, 09:53 |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos! Cat a costat masinuta?
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-o birjaresti sanatos si fara evenimente!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci. Pret de lista 12.000E, pret platit de primul proprietar 10200E (a avut discount), eu l-am luat cu 6500E.
|
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pfff....buna afacerea pentru tine, rea pentru fostul proprietar. Mare deprecierea pentru o masina veche de un an, ca noua practic...
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
D'aia trebuie sa te gindesti bine inainte de a lua una. Nu mai tine sa-ti permiti sa te plictiseti de ea in 2 ani si s-o vinzi ca noua.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
D-aia ti-ai luat tu Solenza? Nu te plictiseste neam... mereu scartaie cate ceva, mai bate cate ceva
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Masina avea garantie 3 ani conform documentelor, deci ar trebui sa mai aiba 2 ani de aici incolo garantie.
Aveti idee daca la Renault garantia e transmisibila? In caz afirmativ m-as duce sa fac revizia de 1 an la reprezentanta ![]() Daca nu-i transmisibila ma orientez la alt service. |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Este, succes
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Great! 10x
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Ce e nou e nou si se simte asta. Se pare ca ai iesit bine si pe partea financiara, nu ramane decat sa te bucuri de ea muti km de acum inainte...deh..acum ai 5 stele
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu l-ai întrebat, de curiozitate, de ce a vandut agregatul dupa doar un an?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa piarda 3700 euro, confirmand astfel gradul de devalorizare Renault in Romania.
Eu i-as face un ITP inainte de cumparare. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:18 |