Peruș, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Peruș, User's Manual, FAQ
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Azi s-a bagat singur in colivie, ii era foame.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Bine ca nu te-a bagat pe tine in colivie si sa inchida usita..
![]() Stai sa vezi cand incepe sa bata din aripi si-ti umple casa de pene si seminte. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A-nceput de vreo doua 3 saptamini. Semintele nu m-ar deranja, ca-s mari si le iau repede, nisipu' ma omoara!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Dupa un timp ii trece. Se va obisnui cu statutul lui acolo, in casa. Vei mai gasi coji de mei dar putine si nu pentru ca e afurisit si le imprastie ci pur si simplu din greseala. Zicea cineva mai sus: nu e rau sa ii cauti un "chilot" d-ala de colivie la inceput. Te va scuti de deranj!
Succese in continuare cu animalplanetu'! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) IMG_5676.jpg ( Size: 876.87k ) Number of downloads: 490 IMG_5725.jpg ( Size: 581.41k ) Number of downloads: 520 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
argoane, da-te jos de pe monitor!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
primul n-a mers
al 2-lea bazaie ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
..nu ai fost atent la topic...nu mai bazaie, era de la adaptor, dadea 7 V in loc de 5. Am pus unul de 5 si merge perfect.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Ma nene, pe unde am citit pe net, zice sa-i dau astuia sa crape, ca si supliment, o lingurita de Vitakraft pe zi, pentru o anumita perioada de vreme. Ei bine, am cumparat Vitakraft, ii administrez una lingurita pe zi, pusa dimineata peste mincarea din caserola, dar.... mi se pare ca n-o maninca, parc-o alege. Cum dracu' sa-i administrez aia?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cauta Vitakraft supozitoare
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
Si te chem pe tine sa-l tii ca pe mine m-a capsat de m-am pisat pe mine de durere.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Vezi ca e direct Vitakraft pentru perusi cu toate vitaminele si mineralele necesare. Are pana si nisip.
In rest daca ii mai dai salata si mar din cand in cand e suficient. Daca nu se simte bine ia-i niste oxyvit S si pune-i foarte putin in apa si cam asta e tot. Trebuie sa-l urmaresti sa nu stea prea mult pe fundul coliviei si sa nu stea zrgibulit cand e lumina afara si ar trebui sa topaie. Si verifica sa fie curat la fund. (nu zilnic.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
Salata si mar nu baga, nu-i plac. Da' baga patrunjel cam 2-3 zile, dupa care se plictiseste si de ala. Io am luat Vitakraft for Kids si scrie si pe ambalaj sa-i dau 1-2 lingurite de seminte zilnic. Pe fundu' coliviei nu sta deloc si asta pentru ca in momentul in care-l dau jos de pe dulap (acolo doarme), o zbugheste afara si acolo sta toata ziua. intra singur pe la 4-5 sa manince si ramine-n colivie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai lasa-i mai mult timp o felie de mar atarnata de colivie unde sa poata sa ajunga.La fel si salata. E posibil totusi sa nu manance pentru ca nu are cine sa-i arate ca e buna.
Eu am un vas cum e cel de apa (dar de volum mai mare) si din ala tot curg seminte pe masura ce le mananca zburatoarele. In felul asta mananca exact cand au chef. Stiu ca unii recomanda sa le dai cu lingurita, dar nu prea am timp si perusii par sa se simta ok daca mananca toata ziua.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, la mine pisicile nu e bine venite decit daca-s maso, ca mai mult decit un vole bine tintit nu capata! Zboara prin casa, pe unde sa zboare?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
Pai ma speriasem. Ca ar zbura pe afara.
Dar macar ar urma traditia in familie. Tu cu saibe si stricat caricioplane, el cu planatu' deasupra mieunatoarelor. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
Ora 4:51. Se aude un zgomot din colivie (ca si cum ar fi cazut pasaroiu' de pe bat) si-ncepe o mare sarabanda de batai din aripi, asa, pe-ntuneric. Sar ca ars, aprind lumina, lighioana se potoleste din batut din aripi, sare pe marginea usii coliviei si...zbrrrrrr. Da vreo 5-6 ture de camera si se pune pe biblioteca. Acu, kkmas pe cutremuru' vostru, cine-a mai dormit pina dimineata?
Cind am plecat de acasa era mega speriat, daca te apropiai de colivie (ca l-am prins c-a intrat sa manince), se retragea-ntr-un colt si-ncepea sa tremure. Ma-ntreb ce dracu' sa se fi-ntimplat? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1789111
Si al meu facea la fel noaptea, doar ca era mai tare in glanda si nu speria la sfarsit ... This post has been edited by IRONICK: 16 Apr 2009, 09:17 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
a meu de la 8 seara se posteaza la locul de dormit, are o jucarie cu oglinda si suport intr-un colt, si pana nu da lumina dimineata nu se misca de acolo. Da' nu e perus, probabil au stiluri diferite.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Pai asa si al meu, da' azinoapte a dat damblaua-n el.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Poate a visat ceva... Eu ma distram ca al meu "vorbea" prin somn, era super-comic.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
Al meu intra pe mute automat cum a pasit in colivie. Cind mai stau la comp si e colivia linga mine, mai vine linga gratii si croncane-ncetisor, altfel silentium bagabontes.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 15 Apr 2009, 07:47) Si? Mai zboara? Sau se misca ca o ... solenza? Am o femela care era grasa de la inceput si nu prea zbura, dar n-a devenit obeza intrre timp. Ceilalti 2 zboara, iar mascului e chiar slab. Perusii nu mananca precum calul, pana crapa.. ![]() Asa ca am o femela care se misca precum o Solenza si un mascul care e ca Lanseta intr-a 1-a cu ralantiul la 2000rpm. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
I know what you did last 35 summers
Rainbow_Lorikeet_(Trichoglossus_haematodus)_-Nelson_Bay_-NSW.jpg 19 Apr 2009, 10:52: QUOTE(nh1980ro @ 5 Apr 2009, 14:22) Aici zice ca le poti da orice fel de varza... 19 Apr 2009, 11:36: Mai nou se da rotund, deschide aripile la mine, de parca vrea sa para mai mare (sau doar pur si simplu ii e cald?). This post has been edited by Marty: 19 Apr 2009, 10:36 Attached thumbnail(s) PIC_0403mic.JPG ( Size: 333k ) Number of downloads: 343 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ii e cald. Eu l-am lasat sa manance intotdeauna ce a vrut contrar tuturor indicatiilor. De la legume, branzeturi si pana la carne si mancare gatita. In timp a devenit selectiv, mananca numai ce ii place si nu da doi bani pe dietele pentru perusi!
Cristos a Inviat! This post has been edited by koldun: 19 Apr 2009, 11:28 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Marty |
![]()
|
Adevarat a-nviat!
Ma, am impresia ca asta a cam slabit. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De fapt ala e o corcitura de canar cu perus...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:43 |