Peruș, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Peruș, User's Manual, FAQ
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai ia baga-i o lumina in ochi. Si vezi...mai vede?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
argoane, al tau e mai flower-power sau tot motherfucker d.p.d.v. al atingerii umane?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu cand aveam lighioana dinasta stingeam toate luminile din camera, lasam doar in bucatarie ceva lumina, bucataria fiind in cealalta parte a casei avand ca scop precis lumina CAT mai slaba, dar ceva ceva sa mai vad EU. Si mergeam la lighioana si ii puteam baga dejtu' in ochi fara probleme. Cand il atingeam pe cap sau pe cioc, tot ce facea era sa scoata un ciripit scurt, slab si nesigur.
Si al meu era tot model dinasta motherfucker. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu' lasai lumina in "surdina" si bag mina la el si-l ating pe dejte. Se uita ca curca-n lemne. Cind ridic degetu' spre capul lui, deschide ciocu' si se apleaca un pic.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
E clar. Ie defect.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
I s`o fi bulit relantiu?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
Nu. Da' n-are bara stabilizatoare si ii este frica la magaoaie sa faca manevre de evitare ca nu cumva sa se rastoarne si sa pice de pe bat(z). D'aia nu reactioneaza.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
i-am luat percehe sa nu se plictiseasa
Attached thumbnail(s) IMG_5872.jpg ( Size: 979.91k ) Number of downloads: 381 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce mutre speriate au
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
daca in prima zi unu' statea intr-un colt, celalalt in coltul opus, a doua zi nu se mai dezlipesc unul de celalalt, se pigulesc, isi dau de mancare, dorm unul langa celalalt...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Gata... de acu' daca ii desparti ai pus-o!
Sunt frumosi. Sa ii ai in grija cat mai multi ani! Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da nasu unde le e nasu dupa cioc
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
le-a dat un chit si-un spray la culoare...e ca scoaterea minerelor de pe portiere, sa para in 2 usi
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Sa vezi de-acuma gang-bang la tine in sufragerie...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
nu o sa faca nimic daca nu pun cuib..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(C@talin @ 17 May 2009, 22:00) ce mutre speriate au pai daca cineva iti trage cineva un blitz in ochi tu ce fata ai?![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() revenind punele un cuib ![]() ![]() Da oricum era fun sa o vad pe femela closca ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Cand sta cu capul in jos si se caca imprastiat, ce are?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Nu mai are mult..
![]() INcearca sa-i pui in apa Oxyvit S (de la farmaciile veterinare). Cam o gamalie. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
diarelee ?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
IO n-am gasit Oxyvit, 'te-m-aj pa iel! Asta se cufureste de 10 ori bine si o data apa, aparent numa' cind ii dau Vitakraft. Am incercat sa-i iau Oxyvit d-ala, da' mielu', nu gasesc prin niciun Pet Shop.
31 May 2009, 18:53: Am uitat sa va zic... saptamina trecuta era sa-nceapa sa cinte ca mierla. Bagasem mina la el in colivie sa ne jucam. De obicei face pe agitatu', se urca pe bete, sare pe mina mea, se preface speriat si face tot felu' de giumbuslucuri, sa-mi arate cit de jmecher e. Numa' ca de data asta s-a gindit sa se bage cu capatina intre doua baghete destul de apropiate, in plus de asta, s-a gindit sa si-ntoarca capatina cu citeva grade. Rezultatu'? I-a ramas capatina acolo. Si punete pe batut din aripi si chirait si muscat din baghetele alea. Am bagat mina sa-l scot, am pus mina pe el, am pus mina pe oglinda (ca ei ii apartineau cele doua baghete), da' nu puteam sa ma-nteleg cu dementu', sa-l potolesc sa-i pot scoate capu' dintre alea. Si uite asa m-am chinuit vreo 15 minute pina am reusit sa-l misc astfel incit sa-si scoata sfecla d-acolo. This post has been edited by Marty: 31 May 2009, 17:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
Gogul a primit o vizita... . [attachmentid=1627531034]
A scos pasarica la o plimbare... .[attachmentid=1627531035] Dar s-a saturat repede.... .[attachmentid=1627531036] |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
C@talin |
![]()
|
are un pic de al bundy in el
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
Ma scuzati, da' dupa umila mea parere, peserica este... peserel. Are narinele cu o tenta de albastru pe ele.
P.S.: Asta se cufureste apa din cind in cind. Ziceti-mi ce sa-i dau, va rog. Am luat Doxyvit 100, da' zicea cucoana aia ca are si antibiotic. E bun asta sau mai caut Oxivitu' ala? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
E prospatura si asa este ele! Porma sa duce tenta.
PS: a. ce ii dai sa manance? b. fierbe-i apa de baut pt. o saptamana. This post has been edited by koldun: 13 Jun 2009, 13:45 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:33 |