Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
![]() ![]() ![]() |
Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa tin EU acea masina?
![]() This post has been edited by Marty: 19 Jun 2009, 19:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
garantia standard e 3 ani, dar au ei o promotie la achizita masinii prin programul rabla si iti dau 4 ani. acum nu stiu sigur daca garantia aia suplimentara, cea care se plateste pentru a beneficia de ea, se poate aduna si la astia 4, sau doar la aia 3... ma gandesc ca daca se poate mari garantia pana la 6 ani, strecurau informatia asta printr-o reclama pe undeva, ca sa minta poporu' cu televizoru'.
asa pentru 5 ani nu pot face reclama, pentru ca nu e chiar adevarata informatia, mai ales comparat cu alte marci care ofera 5 ani din "standard", nu iti iei tu "dotare optionala" garantie pana la 5 ani. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
La scoda ai garantie numai extinsa pana la 4 ani...e mai prost ca la dacia. Si la dacia este 4+2 iti zic sigur pentru ca acum 3 spt si-a cumparat cumantul meu un logan! Asta e topic de antireclama logan.....
P.S. .... da-ti si tu 2 palme sa iti revii putin ca zici prostii! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu nu fac antireclama la logan, ci doar am spus o chestie. intr-adevar daca este asa pe o parte bravo lor, dar eu nu mi-as lua garantie prelungita, as prefera chiar fara garantie...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Jun 2009, 15:26) Repet: VINE PESTE DOUA SAPTAMINI ![]() OK, e greseala mea, dar vorba lui altisone, dupa ce vine sa-i faci jurnal de bord sau pana la urma iti faci prietena membra pe DC sa scrie ea. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 19 Jun 2009, 21:59 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
poze cu masina ai?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Scrie cu un post mai sus ca masina vine in 2 saptamani.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Beciule, esti degeaba... sa dea dracu'
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 19 Jun 2009, 23:15) Asta asa flausat e de felu' lui sau azi e vreo ocazie speciala? NU de alta, da' dupa ce ca e cum e, mai si semnalizeaza. 20 Jun 2009, 08:42: QUOTE(BeciAcustic @ 19 Jun 2009, 22:09) Ia arata-mi si mie ce prostii spun eu... ![]() This post has been edited by Marty: 20 Jun 2009, 07:42 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Asta nu merge cu Dacia :-s. Da cica sunt niste masini de 2000 de euro si in alea poti
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Io am auzit ca alea se vind doar cu aprobare speciala, numa' pentru astia
Clown_chili_peppers.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate unii-si iau masina de 2000 de euro, ca sa nu dea tot salariul pe rata la banca... asta nu inseamna ca-s neaparat clovni.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
Intr-o discutie Lucian Mandruta - G. Becali, cel din urma a avut o replica care se potriveste aici : niste invidiosi domle, toti e invidiosi
|
--------------------
.
.
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Stiti care este deosebirea intre Sandel si masinile cu care a inceput Marty topicul?
La Sandel fac cainii pipi pe roti, la alea pe geamuri. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
BRAVO b64chr
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Marty |
![]()
|
Oare asta si-o da seama ca-i praf? Doamne, cit de penibil trebuie sa fii ca sa feliciti un om care (dupa inchipuirea ta) l-a luat pe altu' la misto?
Draga BeciAcustic, nu-mi place dar trebuie s-o spun: esti tipul clasic de loganar, macinat de frustrari, care suduie si blesteama cu cu chinuri cind il depaseste o masina straina, care crede ca ce are el e cel mai bun din lume (desi relitatea il contrazice vehement) si care orice ar face, nu va reusi sa ascunda cele zise mai inainte. P.S.: Ceea ce lauzi tu nu e ceva apreciativ la adresa lu' Quasimodo. Intelesesi, EBA? This post has been edited by Marty: 22 Jun 2009, 17:13 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
Muhahahaha, blestemul Dacia-Reno il urmareste pe Marty.
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai ma, e mare smecherie sa ai o masina inalta si ingusta, care are ruliu la prima adiere de vant si nu una joasa si lata, l-as da exemplu pe Diablo... dar asta numai cand sta pe loc (si nici atunci)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa fac si un desen ajutator sa te prinzi ca-i gluma?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 05:00 |