Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
![]() ![]() ![]() |
Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mazda 2!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Stiftu e za best
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mazda 2 mi-ar placea si mie, aia verde-brotacel, e 10500. Mergem maine sa vedem, poate mai scadem la cascaval.
Pina acum Stiftu' sta cel mai bine la bani, cu 9000 de iepuroi. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Mazda 2 si ford Fiesta nu-s frati?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
hihi JAPONEZA ALL THE WAY!
Bafta la ea! This post has been edited by bylexus: 3 Apr 2009, 21:09 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si noul Fiesta impartea aceeasi platforma cu Mazda 2.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
Asadar, dupa o zi de alergat dupa masini, pot sa va zic urmatoarele:
- Mazda 2 rulz big time. Are ceva cuplu, disponibil de jos. Si cam atit despre motor. Spatioasa, foarte haios schimbatorul ala pe bord, ca la dube. Spatioasa, friendly la interior. Cea mai haioasa chestie mi s-a parut mufa de AUX existenta la absolut orice echipare. N-are cotiera. - Sugiukui Swift - let's talk about Mazda! N-are cuplu, n-are putere, n-are multe. Motor zgomots, tren de rulare f. zgomotos, frinare zgomotoasa, suspensie f. haioasa (cum atingeai UN PIC pedala de frina se ridica curu' masinii ![]() - Toyota Yaris - sa ma scurga astia care lasa simbata cite un ametit in Showroom si ala pleaca la dracu' sa-l ia de stai singur in showroom si nu te baga nimeni in seama. - Nissan Lycra - cam nasoala, nici n-am mai insistat sa gasim vreun reprezentant de vinzari. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci ramane japoneza 2
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Swiftul intr-adevar n-are cuplu, dar putere cred ca are suficienta (92cp). Trebuie mers turat cu el si zboara. Trenul de rulare e intr-adevar zgomotos, dar suspensiile mi se par foarte ok. Sta foarte bine pe sosea masina (e si joasa in comparatie cu altele). Franele sunt mai interesante, pentru ca par "moi". Cu schimbarea placutelor se elimina asta.
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Marty
In Cluj, sambata nu prea poti pupa test-drive-uri. Pentru ca si aici lasa un doar nefericit de serviciu si cica nu inchide show-roomu' ca sa faca test-drive cu tine. Mare rahat. Altii m-au lasat sa merg singur cu rabla. Se pare ca Toyota are o politica tare ciudata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
....si, daca te hotarasti la orice altceva decit Yaris, eu as trimite un fax (poa'sa fie si email, dar faxul este, psihologic vorbind, mai bun) la Toyota Romania si/sau la reprezentanta insasi, in care sa-i felicit ca au ratat o vinzare: "Consider ca Yaris e un automobil interesant dar datorita imposibilitatii de a-l testa in ziua... la ora... la reprezentanta... m-am reorientat - si am cumparat - un automobil de alta marca. In interesul Dv. va sugerez revizuirea politicii privind accesibilitatea la teste."
Tie n-o sa-ti mia aduca mare lucru, dar e posibil ca daca inaintea ta faceau altii treaba asta nu mai trebuia s-o faci tu. Caci - atita vreme cit le "merge si asa", ce motiv au sa-si schimbe comportamentul? Ei bine, trebuie sa le aratam ca nu "merge". |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Swiftul e o masinuta care cere talpa si prinde viata (la benzinar ma refer) la turatii ceva mai mari. In ceea ce priveste franele si suspensiile... tu stii cum ti-au placut.
Si Mazda 2 e o masina faina. |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Marty |
![]()
|
Si-a luat Sandero. Am belit-o pe doamna plua! 78.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jun 2009, 06:25) Te bantuie fantoma ROZ-ului. ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
S-o stapaneasca sanatoasa si la cat mai multi kilometri fara probleme. Nu se face membra DC?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu te-ai dat si tu o tura?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Best car in za uărld.
NOOOOOOOOOOT! |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
O alegere inteleapta pt dansa.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da' cum s-a desfasurat procesul de alegere? Sau te-ai trezit cu jucausu' in batatura?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 18 Jun 2009, 09:10) Pai s-a desfasurat in felu' urmator... s-a dus soacra-mea si cumnata-mea la Meridian in Militauri, au luat bonuletu' pentru REMAT si au zis ca Napoleon: "P-asta o vrem!". Si uite asa s-a pricopsit gagica-mea c-un Sandero Laureat, negru. Parerea mea proprie si personala e ca si-a cam luat teapa, ca daca e sa compar dotarile de pe Mizda 2 cu dotarile si optionalele de pe Quasimodo, cred ca iesea mai bine la bani. Plm! 18 Jun 2009, 10:58: QUOTE(Illusi0n @ 18 Jun 2009, 08:45) Vezi ca fusera doua ROZ-uri. Un R 25 si Solenza. ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 18 Jun 2009, 08:59) 1. Livrarea se face peste 2 saptamini.2. Esti diliu? La cum ma dau io pa curbe, rasturnam ligheanu' imediat, mai ales ca n-are bara stabilizatoare. This post has been edited by Marty: 18 Jun 2009, 09:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai mergi ca cu bicla, pui frana inainte si mergi lejer
![]() R 25? As fi jurat ca e R21... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
GoGu |
![]()
|
S-o stapaneasca sanatoasa, masina nu-i rea, insa daca zici ca de banii aia lua masina "mai multa" din alta parte...
Apropo, cat a fost distratia? Ca mai stiu pe cineva interesat, tot cu Rematu', iar pe site oferta e prezentata cu 150000 de stelute... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 18 Jun 2009, 11:08) 25 = ROZ, 21 = CGJQUOTE(GoGu @ 18 Jun 2009, 13:53) Apropo, cat a fost distratia? Ca mai stiu pe cineva interesat, tot cu Rematu', iar pe site oferta e prezentata cu 150000 de stelute... Cica vreo 8000. E laureat + 10 bulioane vopseaua metalizata. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ehhh. Lasa. Ii femeie cu umerii sub cap? Daca da, macar o sa o coste ceva mai putin masina aia sa o ruleze raportat la Mazda.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:55 |