Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
![]() ![]() ![]() |
Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
koldun |
![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Viitorul oricum înseamnă cutii robotizate, așa că nu văd de ce ar trebui să știe să conducă manuală... Asta e ca vorba aia: "trebuie să faci școala pe Dacie ca să poți conduce orice mașină..."
Atenție că nu prea se mai fabrică "hidramate". Majoritatea cutiilor automate de azi sunt defapt manuale cu ambreiaj automat... Așa că nu prea mai sunt nici leneșe (de parcă ar conta așa mult la traficul urban...) și nici foarte gurmande. This post has been edited by MAERSK: 30 Mar 2009, 17:13 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ford fiesta, noul ford fiesta care seamana cu mazda 2. E demential dupa parerea mea.
Hyundai i20, inlocuitorul lu getz. Foarte ok, nu stiu preturi. clio 3. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Martinezule, e prima ei masina?
Daca da, atunci nu cred ca e o idee buna sa isi ia o masina noua. Mai bine isi ia "orice" automatica de 3-4 ani de 1,6l benzina. Merge ok, nu te ia ameteala cand vezi asigurarea casco, pret bun, etc. Invata sa mearga pe ea, nu te doare de vreo zgarietura, nu te arde cu revizii la reprezentanta. Daca nu, atunci cum de nu stie sa conduca manuala? Chiar va merge asa de multi km incat sa merite una noua? In 6000 eur iei - Opel Corsa Automat, (usor de convins masina OK) - Bora, Golf, Fabia (la astea o sa strambe din nas, o sa treaba cu convinsul) - Peugeot 206 (la astea limbeaza toate muierile, o va alege imediat) - Alfa Romeo (frumoasa) Mai raman bani de un casco, o revizie, o maslina, un concediu, un papagal, o atentie. Dintre cele noi ia mai bine o automata clasica, d'aia cu convertizor de cuplu, nu automanualoschimbatelenaspetele. This post has been edited by dizzy: 30 Mar 2009, 17:47 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Are fica vecinului de langa mine o corsa 1.2 automatic
![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Mar 2009, 18:38 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
prin Italia e plin de Twingo 2 --> http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicu...ey=TW2&stepTo=2
This post has been edited by Loganel_AG: 30 Mar 2009, 18:51 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
omu nu vrea rectnou .vrea totusi masina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
tedeii mancati-as
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
bai Marty cum iei tu masina daia? Ce s-a spus aici sunt masini ptr pustoaice de 18 ani
![]() Nevestei ii trebuie un seria 1 130 i ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Mar 2009, 19:05 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre Martinezule, probabil nu ii plac gagicii tale masinile rosii pentru ca asa au toate femeile. Asa ca arata-i un SX4 portocaliu.
![]() SX4.jpg |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
Ce va place la sx4 ala? ca e mai mic ca un tico in spate
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
S-ar putea sa se incadreze la un clio symbol privilege 1.6 16v.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cred ca ne-am oprit la Swift manuala. Splash-ul e incintator din f. multe puncte de vedere, mai putin service-ul. 200 de euro pentru fiecare din primele doua revizii, 300 pentru a treia... etc., ceea ce mi se pare nesimtit de scump.
Sa lamurim citeva aspecte: - se doreste masina noua pentru ca se intentioneaza sa se tina mai mult timp (cca. 5 ani), mai ales din cauza veniturilor modeste (nu se-mpaca cu spaga) - se doreste masina noua pentru ca se baga si rabla-n seama - bugetul chiar nu poate depasi 10 mii - nu voi iesi cu ea pe traseu pina nu voi fi sigur ca se poate circula cu ea in deplina siguranta, mi-a fost de ajuns momentul in care m-a bagat tata sub TIR pe DN1 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cea mai buna alegere din punctul meu de vedere. Si dintre toate imi place cel mai mult cum arata. Eu as lua-o alba, desi se murdareste cel mai usor.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Mar 2009, 22:05) Cred ca ne-am oprit la Swift manuala. Asa da ![]() |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
poate s-a mai zis nu am urmarit topicul iti sugerez un Hyundai i10 si-a luat prietena mea acum circa 6 luni si e foarte multumita de ea a dat vreo 6-7 mii full option e micuta drgaguta ce sa mai masina pt fete
![]() |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Draguta comparativ cu ce, ma scuzi ca te-ntreb?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da' de ce-s reviziile mai scumpe la Splash decat la Swift? Schimba filtrele laparoscopic?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
Poate le schimba vreun ginecolog, prin toba de esapament...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
bre, tocma co tii 5 ani (masina ma refer), ia automata. Clio 3 nu e asa prost, si cutia e cu convertor de cuplu, adica clasica.
M-am urcat in i20 de la hyundai. Foarte cool. Nu stiu cand vine in romania. This post has been edited by cristianco2002: 30 Mar 2009, 22:58 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C@talin |
![]()
|
domle la splash e o tehnica,pardon o arta sa schimbi ceva,trebuie inblanzita masina sa nu te muste cand ii verifici uleiu
![]() ![]() Stiftu e dragutz cu toata lumea ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O roscata! auto_1165514982.jpg
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nu a spus nimeni nimic de noul opel agila...mie imi place botul..de fapt toata masina..chiar daca se preteaza mai mult pentru fete..mi se pare o masina ok. aceasta varianta ati exclus-o din start?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai s-a discutat despre Splash. Deci tot aia.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Noul Agila e semnificativ mai scump decat Splash.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Marty |
![]()
|
Am descoperit ieri o chestie f. interesanta. Nissan Lycra C+C. N-ar fi vreo mare ieftinaciune, DAAAAAAAAR discontul merge pina la 46%, ceea ce ar insemna un 9-10000 de iepuroi pentru un cabrio coupe in doua locuri. Din pacate am fost refuzat politios, spunindu-mi-se ca aia-i masina de fite si ca-nainte de aia ar fi mai multe de rezolvat. Degeaba am incercat sa-i spun ca-i la aceeasi bani ca si Swift-ul, am fost refuzat categoric (desi ii place rau masina).
Asadar, care aveti p-acasa vreo gagica ce vrea sa-si ia masina, iata o alternativa f. viabila. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Incearca asta:
bicicleta-de-aur.jpg Daca ti se pare prea scumpa datorita faptului ca e suflata cu aur poti incerca si asta: bicicleta1.jpg Nu stiu daca au pe rosu, dar poti incerca la cel mai apropriat dealer. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 1 Apr 2009, 09:07 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 04:57 |