DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie

Vlad Georgescu
post 24 Feb 2006, 14:01
Post #1

/----\ <--- Logan

Group: Members
From: Bucuresti

Recent un prieten mi-a trimis prin mail un link cu ce a patit cineva de la Daewoo Club in zona Grozavesti: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=9305

I-am povestit si eu prin mail ce am patit, si mi-a spus sa public pe DaciaClub, sa afle si altii ce se poate intimpla. Iata mai jos textul.

------------------
Si eu am patit o chestie nasoala acum citiva ani in Piata Unirii, cam in zona cu Panipat-ul.

Am iesit de la Sheriff's cu prietena mea si s-a luat un cersetor dupa noi, cu "da si mie 10000 de lei", si chestii de-astea. Tipul era mai inalt ca mine, cu muschi, dar umbla cu o cirja. I-am zis de 3-4 ori ca n-am, i-a zis si prietena mea ca n-am, dar ala se tinea dupa noi foarte aproape, la jumatate de pas distanta, si zicea "minti si minte si aia care e cu tine".

M-am intors la el si i-am spus cu o voce autoritara ceva de genul "hai, pleaca de aici". Dupa asta a insultat-o nasol de tot pe prietena mea si m-am luat la bataie.

Tin minte foarte clar ce s-a intimplat:

I-am dat un pumn, mi-a dat cu cirja in cap (a devenit evident ca NU avea deloc nevoie de cirja), dar la urmatoarea lovitura cu cirja am reusit sa i-o smulg si l-am lovit. Tipul a cazut in fund.

Din pacate, in maxim 20 de secunde de la inceputul bataii ma bateam cu 6 (SASE) indivizi din zona.. si nu puradei, ci tineri de circa 18 ani (cam atit apreciez ca aveau). Am apucat sa dau intr-unul, dupa care ceilalti s-au agatat pur si simplu de mine din spate si lateral si m-au doborit.

Dupa aia am incasat niste suturi zdravene. Am primit citiva bocanci in cap, dupa care au plecat.

Cind m-am ridicat imi curgea singe din cap destul de nasol.

Citiva oameni care treceau pe strada s-au oprit in timpul bataii sa se uite. Cel mai tare m-a suparat faptul ca tineau cu cersetorii: m-au intrebat pe mine si pe prietena mea ce le-am facut, un mos care trecea a inceput sa ne blesteme si sa gesticuleze cu bastonul, etc.

Dupa asta am plecat acasa la prietena mea si mi-a dezinfectat ranile din cap. :-(

Nu am reclamat la Politie pentru ca nu am avut chef si am considerat ca e inutil. Poate ca am gresit.

Concluzii:

- Daca te iei la bataie cu un cersetor, e foarte probabil ca in 20 de secunde sa te bati cu 5-10 oameni. Daca nu esti ca Chuck Norris, mai bine o lasi balta.

- Zona Piata Unirii e o zona periculoasa.
------------------

Alt lucru care mi s-a intimplat si care arata ca romanii sint lasi si nu sar deloc cind cineva este batut:

------------------
Am vazut o scena in troleibuz acum citiva ani. O tipa care arata a studenta ok, curata, spalata, statea jos in troleibuz. Eu eram in partea opusa a troleibuzului, dar am vazut ce s-a intimplat. S-a petrecut destul de repede.

Un vagabond a urcat la una din statii, a vazut-o pe tipa si i-a propus sa coboare cu el s-o puna. Tipa evident ca a spus NU.

Vagabondul a strigat la sofer sa opreasca autobuzul si o tira pe tipa spre usa s-o dea jos. Tipa a tipat disperata "nu opri, dom'le, nu opri". Tipul a palmuit-o de citeva ori, tipei i-au cazut ochelarii, etc...

Pina la urma soferul a oprit troleibuzul, si tipul ala a coborit fara tipa, dupa ce a palmuit-o bine.

Ce este si mai grav este ca chiar linga locul intimplarii stateau jos doi zdrahoni de muncitori imbracati in salopete. Unul din ei cara ditamai ranga in mina (o teava metalica de vreo 75 cm, destul de indoita, pe care probabil o ducea undeva). Ar fi putut sa-l distruga pe ala. O lovitura cu ranga ar fi fost suficienta.

Sau ar fi putut sa se ia de el si sa-l oblige sa inceteze, si la prima statie sa-l dea jos. Era evident ca oricare din cei doi muncitori l-ar fi dominat fizic pe nenorocitul ala.

Dar.. nu au miscat un deget, nu au facut un gest ca s-o protejeze pe tipa.

In general mi-e rusine sa povestesc asta pentru ca nici eu nu am miscat un deget. :-(

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sddragos
post 24 Feb 2006, 14:11
Post #2

Membru autentic

Nasol frate! Un sray paralizant n-ar strica sa-l ai in buzunar. Cat e de legala detinerea unui astfel de spray?

--------------------
Dacia 1310 L 1997, berlina
+
costi
post 24 Feb 2006, 14:13
Post #3

Membru autentic

absolut legala ca si pistolul cu gaze

--------------------
DSN/SLZ
+
Lexy
post 24 Feb 2006, 14:16
Post #4

Just ME

Mda asta este cel mai nasol la noi..nimeni nu sare in ajutor toata lumea sta si se uita gun3.gif

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
rtulea
post 24 Feb 2006, 14:21
Post #5

Membru autentic

From: Ploiesti (Alba-Iulia)

Nu vreau sa fac un flame sau sa par ingust in "priviri" dar cred ca era mai bine din punctul asta de vedere pe vremea lui ceasca. Nu era nici o bataie pe strazi iar daca faceai ceva te luau la sectie si iti trageau o "educatie" de nu te vedeai.

--------------------
Dacia Logan sept 2006, Laureate 1,6 - PH-78-UTU
Do not try to forget your past, IT made you what you are!
+
Lexy
post 24 Feb 2006, 14:23
Post #6

Just ME

Exact...am citit patania celui de pe daewoo si mi s-a facut pielea de gaina. Oare ce patea daca era un pirpireu la 1,50 si 50km..sau o femeie?!

Mama lor de nenorociti!Sa ma ierte dumnezeu da astia nu merita mila,sincer!

--------------------
+
eudin_umarian
post 24 Feb 2006, 14:25
Post #7

.........

From: constanta

da,da,asa e! atunci, pe vremea lu' ceasca,te ridicau baietii cu ochi albastri si te bateau de te ascultau cu urechea!

dupa care te lasau sa pleci...daca intrebai de ce?! raspuns: din greseala!

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
vis-a-vis
post 24 Feb 2006, 14:31
Post #8

DaciaClubber

QUOTE(rtulea @ 24 Feb 2006, 14:21)
Nu vreau sa fac un flame sau sa par ingust in "priviri" dar cred ca era mai bine din punctul asta de vedere pe vremea lui ceasca. Nu era nici o bataie pe strazi iar daca faceai ceva te luau la sectie si iti trageau o "educatie" de nu te vedeai.
*

radmasa.gif
Asta a fost cea mai tare.
Singura chestie care lipsea, era mediatizarea. wink.gif
Cei care stiu ce implica o ranga in cap sau un pumn mai tare si apoi sa tragi ca ai fost tu smecher si a vrut sa ajuti si apoi nu te ajuta nimeni la greu, stau linistiti in banca lor.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
SiloS
post 24 Feb 2006, 14:37
Post #9

Gangester

From: Buzau

Tocmai de aia trebuie sa ai tupeu si sa stii sa il folosesti ... cel putin eu pana acum nu m-am luat la bataie niciodata cu tiganii ... pardon , cu rromii .

ASTA E DIFERENTA INTRE ROMANI SI TIGANI . La bataie ei se ajuta intre ei indiferent daca se cunosc sau nu , iar la noi , cand e de bataie , niciodata nu o sa sara necunoscuti pentru tine si ce e cel mai trist , ca uneori nici amicii ... Si asta le da forta si curaj tiganilor ....

Eu niciodata nu am dat bani tiganilor , desi s-au luat de cateva ori de mine .

unuia din clasa i-a luat telefonul un tigan inainte de a intra in discoteca [ eu nu am fost de fata , am venit la 10 min dupa incident ] . tiganul cica avea ~1,65 m iar astia din cls erau ~7 smile.gif Pana la urma asta din clasa s-a dus dupa tigan [ deh , telefon 3G si i-a dat curaj ] si i-a dat toti banii de discoteca tiagnului ca sa ii dea telefonul inapoi .

Alta data am luat in gradina de vara 2 mese de biliard .... la o masa eram eu cu inca 2 si la cealalta masa erau alti baieti din clasa , adica vreo 6 . A venit un tigan de varsta noastra cu inca unul , s-a uitat la mese si s-a dus la aia 6 si le-a zis ca vrea si el sa dea o data . Ala i-a dat tacul si nu l-a mai vazut inapoi . Imediat m-am dus , l-am intrebat pe tigan de ce joaca , m-a intrebat daca ii cunosc pe fraierii aia , i-am zis ca da ... m-a intrebat daca ma supar , i-am zis ca el are aranjamentele lui cu astia din clasa si nu ma bag daca nu sunt probleme ... la care tiganul il intreaba pe ala din clasa : " Ba , te-ai suparat ca jucam si noi cu voi ?" la care ala zice "Nu , nu-i nici o problema" . In 5 minute vine toata gasca tiganului si jucau numai ei . Eu am intrat in vorba cu ala si am dat-o pe diverse ... ca sa aflu ca ei in discoteca beau pe mocca de la fraieri ...

Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul . In bucuresti nu stiu cum este , dar din cate am aflat nu pot sa trag decat o singura concluzie : mare tiganie , mare babilonie , dar poti sa faci bani k lumea in b .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Lexy
post 24 Feb 2006, 14:47
Post #10

Just ME

Lasitatea e a ordinea zilei.Nu spune nimeni sa dai in cineva sa-i rupi capu'(desi ar merita) dar poti sari in ajutorul cuiva.
Mai si zicea tipu de pe forum ca nici la telefon nu sunau aia care stateau la "show"..ptr mine spectatorii sunt aproape la fel de vinovati ca si nenorocitii astia.

--------------------
+
Radduu
post 24 Feb 2006, 14:51
Post #11

Membru autentic

Eu m-am luat cu un tigan la razoare in intersectie, mi-a spalat parbrizul si nu am avut nici un ban ca sa ii dau si a inceput sa ma injure. blink.gif Tras frana de mana, dat jos si alergat putin tiganii de pe acolo. Prea si-au luat lumea in cap si cam trebuie pusi la respect. Cat despre aurolacii de la grozavesti, sunt foarte agresivi, stiu asta pt ca am mers 3 ani la sala acolo, si se luau la bataie si cu baietii de pe la sala.

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
vis-a-vis
post 24 Feb 2006, 14:54
Post #12

DaciaClubber

Propuneti lucruri concrete.
Cum poti ajuta pe cineva intr-o situatie critica, mai ales cand tu esti cel mai mare fricos(fricoasa) de pe planeta?
Cand vei vedea ca esti singura persoana care a luat initiativa si iti iei asa, vreo 2-3 lame pe fata, iti zic eu, ca nu-ti mai trebuie sa faci pe samariteanu' toata viata.
Lucrurile nu stau asa cum par din fata calculatorului.
Genetic suntem niste lasi si aceasta mentalitate nu se va schimba curand sau nu se va schimba niciodata.
Pe lumea asta e bine sa fii pregatit pt. orice, vezi nenea de pe daewoo club, cu toate ca miroase a poveste ce spune el acolo.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
hebron
post 24 Feb 2006, 14:54
Post #13

Membru autentic

Faza cu muncitorul cu ranga....daca o folosea se putea sa pice el de atacator...asa e legea pe la noi.Trebuie actionat altfel, toata lumea sa zica ceva, jegosii astia de aurolaci si cersetori au capatat un tupeu fantastic. Cine stie zona Grozavesti(ceata de 50 de aurolaci cuibariti pe acolo care ataca violent studentele si batranii) sau Dristor(unde stau eu, s-a mai discutat cu aia de la Shaorma care sareau pe masini) cred ca s-a saturat de ei...Nu am nimic cu amaratii dar, nu as vrea sa-i mai vad deloc dry.gif
Daca le dai omoru la astia apari la TV ca ai batut oameni amarati si vai de ei si te bat babele pe strada...uff, daca-as fi pentru o zi presedinte.... ph34r.gif

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
Radduu
post 24 Feb 2006, 14:55
Post #14

Membru autentic

Daca nu poti sa faci fata, stai in banca ta , bagi mainile in buzunar si mergi mai departe.

--------------------
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
SiloS
post 24 Feb 2006, 14:58
Post #15

Gangester

From: Buzau

Sau treci pe functia "enjoy the show"

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Lexy
post 24 Feb 2006, 14:58
Post #16

Just ME

QUOTE(Radduu @ 24 Feb 2006, 15:55)
Daca nu poti sa faci fata, stai in banca ta , bagi mainile in buzunar si mergi mai departe.
*

Nu-mi spune ca nu poti da macar un telefon la politie!!!!!

@later: bai eu nu inteleg cum tiganilor nu le este frica sa-si sara in ajutor si noua da!Mai ales ca noi ii depasim numeric categoric..deci nu inteleg!

This post has been edited by Lexy: 24 Feb 2006, 15:00

--------------------
+
AlezzDWC
post 24 Feb 2006, 15:00
Post #17

Membru

From: Bucuresti,o zona rau famata.

QUOTE(Lexy @ 24 Feb 2006, 14:47)
Nu spune nimeni sa dai in cineva sa-i rupi capu'(desi ar merita) .
*

Pai tocmai asta e,tre sa ii dai sa ii sara capu de pe umeri sa cada jos si sa inceapa sa dea din picioare,sa vezi ca nici dracu' nu se mai baga pentru aurolaci ,tigani sau cersetori...
Legile sunt facute in asa hal incat daca ii tragi un pumn lu unu'n gura poti sa faci puscarie sau sa ii platesti nu stiu ce daune sau daca intra un hot in casa si ii zbori capu de pe umeri iti sare toata tara in cap ca de ce l-ai omorat...iar daca un politist ia la bataie un aurolac d'asta sare toata lumea pe el ca de ce...asta e ne meritam soarta de a fii cea mai spurcata natie de oameni de pe planeta asta.

This post has been edited by AlezzDWC: 24 Feb 2006, 15:08

--------------------
Daewoo Cielo E-TEC 2 - B-81-RGE
+
Radduu
post 24 Feb 2006, 15:04
Post #18

Membru autentic

Degeaba dai telefon la politie, ca oricum nu vine sau pana vine faptul e consumat. Eu ma refer la ceea ce faci atunci pe moment, ori intervii direct ori nu.
Caz petrecut langa o biserica: s-a dus matusa mea la biserica, si i-a dat la o cersetoare de acolo 100.000, dar se pare ca nu a fost multumita si a sarit la ea sa ii fure brosa.

"bai eu nu inteleg cum tiganilor nu le este frica sa-si sara in ajutor si noua da!Mai ales ca noi ii depasim numeric categoric..deci nu inteleg!" Pt ca majoritatea romanilor sunt cei mai mari fricosi. Si sa nu uitam ca si politiei sau jandarmilor le este frica de tigani.

This post has been edited by Radduu: 24 Feb 2006, 15:09

--------------------

+
balamuc
post 24 Feb 2006, 15:12
Post #19

Membru incepator

Nu stiu daca comparatia cu ce se intampla pe vremea lui Ceausescu e buna.
Mai bine ne-am compara cu grecii. La ei politia se ocupa doar de investigatii (sunt un fel de detectivi), iar pentru ordinea publica se ocupa jandarmeria (nu mai tin minte exact termenul grecesc). Ideea e ca acesti jandarmi arata ca leii si au minte de porci. Un lucru bun tinand cont ca lumea ii stie de frica. Deviza lor e simpla: te bat pana te strica si nici nu poti sa-i dai in judecata ca nu permite legea. Asa ar trebui sa fie si la noi. Astfel nu ar mai aparea acest gen de intamplari. Basca, parca cersetoria e ilegala la ei. Nu mai stiu exact, dar il intreb pe tatica-miu cand trec pe la el si va spun daca vreti.
Va doresc o zi placuta.

--------------------
Dacia SuperNova - B
Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :)
+
amc
post 24 Feb 2006, 15:19
Post #20

2 trancane

QUOTE(Radduu @ 24 Feb 2006, 15:04)
Si sa nu uitam ca si politiei sau jandarmilor le este frica de tigani.
*

De ce sa le fie frica?
N au ce sa le faca!

--------------------
YUGO Zavzta 2007/prestige - 1-B-NU-IS--chhh
+
vis-a-vis
post 24 Feb 2006, 15:23
Post #21

DaciaClubber

Deci voi traiti pe alta lume.
Ati sunat vreodata la politie sa dati in fapt pe vreunii care se bat?
Eu, da. Si asta din cauza ca ma trezise unu pe la 7.
Unu cu o duba daduse inapoi si-l lovise pe altu cu o dacie.
Asta din duba era ditamai omu iar ala din dacie si mai mare decat el.
Cel din dacie facea un scandal de ma durea capu si il palmuia pe cel cu duba.
Am dat telefon la gabori si astia au inceput sa ma intrebe cum ma cheama, adresa, ce numere au la masina, etc. Discutia s-a terminat cu recomandarea sa telefonez la politia rutiera ca nu e treaba lor.
Pai zic, il omoara pe bietul om, nu ve intereseaza? Sunati la rutiera va rog.
Asa ca, asta e cu sunatul la gabori. (...aici sunt injuraturile aferente)

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Lexy
post 24 Feb 2006, 15:23
Post #22

Just ME

QUOTE(Radduu @ 24 Feb 2006, 16:04)
Caz petrecut langa o biserica: s-a dus matusa mea la biserica, si i-a dat la o cersetoare de acolo 100.000, dar se pare ca nu a fost multumita si a sarit la ea sa ii fure brosa.
*

blink.gif blink.gif blink.gif
Si ti se pare normal ???O sa ajungem sa ne fie frica in TARA NOASTRA sa facem ceva ca o minoritate infima isi face de cap.

-----------
Am sunat odata la 112 si nu am avut probleme,le-am dat toate datele.Acum nu stiu daca au actionat dar stiu ca nu am stat cu mainile in san.(eram intrafic cu un jegos care-i facea figuri unuia si se pusese de-a curmezisuldrumul si la otopeni facea slalom pe 3 benzi ca sa nu-l depaseasca ala)

@later: si daca as suna odata la politie si nu si-ar face dattoria as suna si cu proxima ocazie ca poate doamn ajuta dau de cineva zelos sau cine stie..macar stiu ca am incercat!

This post has been edited by Lexy: 24 Feb 2006, 15:27

--------------------
+
Radduu
post 24 Feb 2006, 15:27
Post #23

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 24 Feb 2006, 17:23)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
O sa ajungem sa ne fie frica in TARA NOASTRA sa facem ceva ca o minoritate infima isi face de cap.
*

Deja am ajuns sa ne fie frica.
Am fost eu la un echipaj mobil mai de mult, in urma unor batai de strada, si stii ce mi-a zis grasu care statea in aro de militie? DU-TE LA SECTIE!!!!

This post has been edited by Radduu: 24 Feb 2006, 15:29

--------------------

+
vis-a-vis
post 24 Feb 2006, 15:29
Post #24

DaciaClubber

Lexy, daca o sa ai ghinionul vreodata sa ai de a face cu o anumita etnie, sa zicem din cauza unui accident minor si or sa aibe astia pretentie sa le iei masina care le-ai facut-o varza si-or sa vina cu carutele la tine la usa si n-o sa se uite nimeni de frica nici macar pe vizor, iti zic ca or sa-ti piara ideile astea de unitate romana.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Lexy
post 24 Feb 2006, 15:33
Post #25

Just ME

Ok vis a vis si ce-i de facut?Daca vine un tigan la mine si-mi cere lantul d ela gat sa il dau de buna voie?Daca-mi cere cheile de la casa sa le dau?Daca zice ca hai sa ne simtim si noi bine eu ce sa fac sa zic da,cum sa nu ,te asteptam de-o viata???

--------------------
+
vis-a-vis
post 24 Feb 2006, 15:35
Post #26

DaciaClubber

Incepi sa inveti. wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
avathan
post 24 Feb 2006, 15:35
Post #27

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(Radduu @ 24 Feb 2006, 16:27)
Deja am ajuns sa ne fie frica.
Am fost eu la un echipaj mobil mai de mult, in urma unor batai de strada, si stii ce mi-a zis grasu care statea in aro de militie? DU-TE LA SECTIE!!!!
*

bun aici trebuia sa suni la 112 de fata cu respectivul si sa spui
dom'le individul din masina X cu numarul de inmatriculare , imbracat in uniforma ...
REFUZA SA INTERVINA .

This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 15:36

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
Radduu
post 24 Feb 2006, 15:36
Post #28

Membru autentic

Nu exista 112 atunci.

--------------------

+
avathan
post 24 Feb 2006, 15:37
Post #29

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(Radduu @ 24 Feb 2006, 16:36)
Nu exista 112 atunci.
*

955 exista sigur
si era tot inregistrat ...

This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 15:39

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
costi
post 24 Feb 2006, 15:37
Post #30

Membru autentic

mai mult ca sigur ca 112 nu exista pe vremea aia; tot la politie trebuia sa suni (rezultat 0)

--------------------
DSN/SLZ
+
10 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 00:01
Forum Renault