Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
![]() ![]() ![]() |
Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti papagal normal ca te bat si te scuipa toti.Mi-am luat-o si eu de cateva ori pustan fiind, cel mai grav pe la 14 ani de la o gasca de 7-8 "baieti din cartier" (se purta pe atunci).S-a lasat cu spitalizare, dinti lipsa, mancat cu paiul 2 saptamani, etc.Si asta doar pentru ca treceam prin fata blocului si n-am vrut sa le dau 2000 lei. Nenorocul lor e ca il cunosteam pe unul dintre ei si mi-am facut certificat medico legal, am facut plangere la politie, peste un an am fost chemat in tribunal.Erau toti aliniati ca la armata cu parinti cu tot cu lacrimi in ochi ca uite ce copii au scos din ei.Am renuntat la plangere contra unei sume considerabile de bani dupa cateva infatisari la tribunal. La vreo 2-3 luni dupa bataie imi pierdusem speranta ca o sa se mai intample ceva cu plangerea mea, vroia tata sa-i calce cu masina, eu imi facusem planuri sa le dau cu molotovul in casa, etc. M-am calmat si bine am facut ca peste cateva luni mi-a venit citatia acasa sa ma prezint la tribunal.
Precizez ca din grupul de 7 doar unul era rrom (bine, el a venit sa-mi ceara bani si tot el a prins voleu ca la fotbal cu capul meu). Cel mai penal a fost la prima infatisare cand dadeau toti vina unul pe altul, la a2a deja il gasise pe unul mai fraierica pe care sa dea vina ca a fost instigator. Acuzatii: organizare de grup infractional, tentativa de talharie, vatamare corporala grava. Deoarece erau la prima abatere si cativa dintre ei erau minori am preferat sa-mi iau bani sa n-o mai lungesc prin tribunale. Acum cand ma intalnesc cu ei pe strada ma saluta. Te calesti si inveti sa te feresti de belele.Iar treaba cu karate/arme albe/spraiuri e fix pix, e foarte probabil ca celalt sa aiba un arsenal mai mare ca al tau.Si razbunarea a arma prostului.Sau cel putin daca o faci, o faci bine, ii cureti de tot sa nu mai existe represalii. 21 Mar 2009, 03:58: In Bucuresti e inca bine, in Craiova e raiul interlopilor si a smecherilor cu JM. This post has been edited by Zippy: 21 Mar 2009, 01:58 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Mar 2009, 22:14) SSilent, nu sunt adeptul violentei, si in niciun caz asupra femeilor, dar, totusi, de ce agresarea unei femei = sinucidere? Oare pe motiv de mustrari de cosntiinta? nu e nici o mustrare de constiinta... mi se par ambele gesturi la fel de josnice... am vrut doar sa raportez la altceva |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Observ ca sunt multi chichiceni pe aici, ma intreb cati au participat vreodata la o bataie.Sau cati si-au luat un pumn de ala de neam prost de vezi pete verzi-maro ?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
pei eu mai mult mi-am luat bataie decat am dat in general
![]() stiu ca in clasa a 9-a mi-am luat un picior in cap de la un dulap de om (el era a 12-a) ... evident am picat ca o musca ![]() ![]() alta data am fost matrasit de o haita de tigani... pt. ca se luase de cineva de la mine din scoala si am facut io pe paladinu' p-acolo, m-am bagat sa-l lase pe om in pace si ce-i drept l-au lasat... da' m-au luat pe mine la bumbaceala... ala a fugit ![]() This post has been edited by SSilent: 21 Mar 2009, 02:15 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 21 Mar 2009, 02:06) Bataia a fost una din placerile mele din tinerete si am participat la multe. QUOTE(Zippy @ 21 Mar 2009, 02:06) Eu nu mi-am luat doar pumni ci cam toata gama de obiecte contondente iar o gramada din hainele mele au fost rupte in batai QUOTE(SSilent @ 21 Mar 2009, 02:13) Eu in general mai mult am dat decat am luat pentru ca nu am lasat garda jos.A nu lasa garda jos inseamna:sa si fugi daca e cazul sau sa aplanezi daca poti si in concluzie sa nu pici ca musca in lapte daca se poate evita.Regula generala e ca daca nu ai un pumn de fier nu poti sa bati doi barbati de talia ta si un sportiv care face orice sport combativ nu poate sa bata mai mult de trei barbati de talia lui. |
--------------------
a
b
c
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de aurolaci... Mi s-a parut mie sau numarul lor s-a redus considerabil de acu... 6-7 ani... cand parca tot timpul ii vedeam iesind cu zecile din canael?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ti se pare...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(bulan @ 21 Mar 2009, 10:25) .Regula generala e ca daca nu ai un pumn de fier nu poti sa bati doi barbati de talia ta si un sportiv care face orice sport combativ nu poate sa bata mai mult de trei barbati de talia lui. pina si trei e cam mult . acu , legat de batai , foarte multi , in special tineri , se apuca sa faca pe durii doar pentru ca sint in grup , si asta le da putere si credinta ca sint indestructibili. insa putine astfel de grupuri sint chiar unite , si pot sa duca treaba pina la capat. oricum, toate astea trebuie pe cit posibil evitate . multe conflicte pot fi aplanate fara pumni , palme si alte alea. daca ai dat doi trei pumni si ai batut citiva insi , asta nu inseamna ca poti sa faci fata oricui. plus ca amai apare o problema . sportivii combativi la care facea referire Bulan. se inseala cei care cred ca dupe ce ai facut 5 sau mai multi ani din cine stie ce arta martiala esti peste ceilalti. luptele de strada nu tin cont de nici un fel de regula , nu seamana deloc cu cele din sala. da , poti avea avantajul ca stapinesti unele tehnici de aparare , stii cum sa lovesti , cum sa te eschivezi , dar asta nu e de ajuns si nu mai tot amintiti de talia pe care o are unul sau altul . talia ajunge sa nu conteze . poti sa fii nalt ca bradu da vai de capu tau , sau mic ca Boc , dar iute ca ardeiul ( ardei iute bineinteles ) . |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
"It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog."
Mark Twain |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
da , e buna asta !
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
This post has been edited by luck33ro: 21 Mar 2009, 13:24 |
--------------------
**
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
mi-a spus cineva ca trebuie permis si pt spray paralizant/lacrimogen, daca il folositi o sa va luati o amenda destul de mare, chiar daca a fost folosit si pt autoaparare daca nu aveti permis
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
luck33ro |
![]()
|
Nu am mai auzit de permis port- spray...asa insa se explica dc. put romanii asa tare prin mijloacele de transport.
![]() |
--------------------
**
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu recunosc ca am avut norocul sa nu iau batai d-astea, poate era o palma sa iau tot liceul, si nici p-aia n-am apucat si de atunci o jumate de picior de la un sofer nervos dupa o faza(culpa comuna)Pentru ca, dupa cum zice si bulan am avut mereu norocul sa aplanez conflictul folosindu-mi creieru' decat bata.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
sa va povestesc ce-am patit anul trecut.cobor din casa impreuna cu un prieten de-al meu sa cumparam ceva de la un non stop,pe la ora 10 jumatate seara.printre blocuri o huiduma de om pe la 2 m se opreste in fata noastra(beat,fumat poate) si cauta spray-ul paralizant in buzunar...il scoate si da vreo 2 jet-uri...m-am ferit si eu si prietenul meu si am luat-o la fuga putin.am ajuns la scara...si am luat telescopul din masina si m-am dus inapoi...tot pe acolo.puteam evita urmatorul scandal...dar orgolios din fire am continuat.ala iar s-a luat de noi...i-a dat amicului meu cu spray...si i-a pus o piedica de-a cazut omu jos.am scos telescopul si in timp ce ma duceam spre el mi-a dat omu vreo 3 jet-uri in plina fata.cand aproape l-am prins...m-am trezit cu un pistol frumos bine asezat in piept si un tip care imi spunea sa stau cuminte ca trage...am luat-o la fuga caci nu e usor sa-ti pastrezi calmul in astfel de circumstante.cel cu pistolul era fratele huidumei si intr-un final am inteles gestul lui de-a scoate arma intrucat si-a dat seama ca frasu va lua tevi in cap ori pe spate ori unde prindeam iar daca s-ar fi bagat si el cu mainile goale ar fi incasat-o si el pentru ca in acele momente nu aveam prea multa minte.n-am niciun dubiu ca era o arma adevarata pentru ca baietii astia se invart in cercuri de interlopi etc si sincer sa fiu am avut si eu pistol de 4mm,eu care sunt un nimeni.n-am de unde sa stiu daca avea gloante tipul dar stiu sigur ca nu eram acolo ca sa joc ruleta ruseasca.erau si martori...cativa oameni care au vazut live scenele povestite.am fost la politie...l-au adus pe tipu cu spray-ul...pe ala cu pistolu nu l-au bagat in seama...au zis ca putea fi o bricheta-pistol,o jucarie,orice.ar fi trebuit ordin judecatoresc si mandat de perchezitie,martori...i-au dat amenda 8 milioane.astfel de intamplari te intaresc oarecum dar e bine sa le eviti pe cat posibil...recunosc nu prea evit scandalurile
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
E nici eu nu le-am evitat pana am inceput sa scartai si de cand port ochelari de vedere ca nu prea mai vad bine am inceput sa le evit de tot.
|
--------------------
a
b
c
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si eu nefericitul de mine credeam ca unii se maturizeaza mai greu...pe la 21 de ani
![]() |
--------------------
**
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Sa va spun o intamplare cu politia noastra
Exact sambata trecuta pe 12 noaptea aud batai puternice in usa si tipete disperate.Era matusa sotiei mele care sta in acelasi bloc cu mine, batuta pt a nu stiu cata oara de barbasu.Ies io ,o intreb ce s-0a intamplat cu toate ca stiam .Barbasu cobora pe scari,dar cand mi-a auzit vocea ,a facut cale intoarsa. Va jur ca timp de 20 de minute am sunat l;a politia locala(localiatte vecina bucurestiului) fara sa raspunda nimeni.Apoi zic ia sa sunam ma 112 sa ne faca legatura.Timp de o ora am sunat si la sectia locala si la 112,suna telefonul si nu raspundea nimeni.Abea pe la1 si ceva mi-a raspuns la 112 si am luat-o la rost pe cucoana care zicea ca poate am gresit nr.In fine a spus ca trimite pe cineva si intradevar in 10 min a venit un echpaj care au urcat la ala sus.El f cooperant le-a dat actele si gatapolitia vroia sa plece si-i spune matusei sa se duca acasa ca s-a calmat. Nu-mi venea sa cred,le-am zis ca o sa-i chemam pt crima intr-o ora,si ei au zis ca nu au ce sa faca,si ca pe el nu poa sa-l ia la sectie ca e calm si ea nu poate dormii la sectie ca sectia nu e gara de nord. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca ii trageau o amenda ,cred ca matus-ta o lua ulterior si mai tare, pe carca... Mai bine ca l-au calmat
![]() Practic exista doar solutia divortului in aceste cazuri ![]() |
--------------------
**
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Treaba e ca atunci cand e treaz nu ai nici o treaba cu el.Oricum e treaba lor si incerc sa nu ma implic prea mult.
Eu de fapt am vreut sa scot in evidenta fapul ca a trebuit sa sun o ora incintinuu sa raspunda cineva la politie.Probabil a fost doar o intamplare ca nu am mai auzit de faze dastea. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
merci pentru link.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(mmi&g @ 29 Mar 2009, 21:09) Treaba e ca atunci cand e treaz nu ai nici o treaba cu el.Oricum e treaba lor si incerc sa nu ma implic prea mult. Eu de fapt am vreut sa scot in evidenta fapul ca a trebuit sa sun o ora incintinuu sa raspunda cineva la politie.Probabil a fost doar o intamplare ca nu am mai auzit de faze dastea. Am patit-o eu sa sun 15 minute la 112 ... si nu eram singurul care a sunat ! Am fost la o emisiune a TVR-ului ( cand a facut Radio 80 de ani ) si la usa un batran a facut infart ... am sunat 10 oameni cam 15 minute pana a raspuns cineva ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 05:44 |