Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
![]() ![]() ![]() |
Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
Radduu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Vreau sa vad cum o sa reactionezi tu la doua noaptea cu hotu in dormitor . Jura-te ca nu-i rupi capul daca poti . In momente din acestea e greu sa gandesti rational .
This post has been edited by big2003: 25 Mar 2006, 16:02 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai inteles gresit. Ideea este ca un eu ca om de rand, daca vin 125 de oameni pe mine la 3 dimineata si omor pe unul daca ii dau cu telefonul in cap, eu ca om de rand fac puscarie! De ce? Pt ca nu exista legitima aparare in acest caz.
La fel se intampla si pe strada. Daca vin unii sa te bata, si reusesti sa provoci rani grave unuia dintre ei sau tuturor , tot tu vei plati pt asta. Se duce o tipa sa cumpere apa minerala de la buticul din colt la 10 noaptea , si din boscheti iese unu care vrea sa o violeze. Ea ca sa se apere ii da cu sticlele in cap si ala cade pe jos se loveste cu capul de asfalt si moare. Ghici cine face puscarie pt omor? This post has been edited by Radduu: 25 Mar 2006, 22:26 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
furceag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 10 September 05 ![]() |
Pentru omor, nimeni. Pentru ucidere din culpa, poate. Putin probabil cu un avocat bun.
|
--------------------
-
-
- -
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu stiam ca sa mai schimbat legea asta cu autoapararea . Ma insel ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da, ca de obicei!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu, daca poti sa demonstrezi (sau avocatul tau convinge judecatorul
![]() Exemplu de "credeai" - intra unul peste tine pe intuneric si-ti spune "Stai ca te impusc". Ii dai una in cap, la ancheta se constata ca in mana avea un morcov. Daca reusesti sa convingi judecatorul ca tu chiar credeai ca are un pistol si voia sa te impuste, scapi. Evident, in toate discutiile, nu uitati ca traim in Romania si nu se stie niciodata... |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Radduu @ 25 Mar 2006, 22:25) Se duce o tipa sa cumpere apa minerala de la buticul din colt la 10 noaptea , si din boscheti iese unu care vrea sa o violeze. QUOTE(ovidiusoft @ 27 Mar 2006, 15:16) Ii dai una in cap, la ancheta se constata ca in mana avea un morcov. O sa fiu putin offtopic... da' suntem la cafenea si vad ca s-a cam tensionat atmosfera ... ![]() Attached thumbnail(s) ljubovj_morkovj.jpg ( Size: 29.2k ) Number of downloads: 48 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Bai,fratilor,pai dupa ce citi eu grozaviile astea pe aici...m-am hotarat sa imi iau ceva in masina...ori ceva de cauciuc,ori de lemn ori ceva taios de metal;imediat intru pe okazii sa vedem ce oferte au...ati mai patit intre timp careva asa ceva?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut acum vreo 2 sau 3 ani din troleu, o femeie, la vreo 20 de ani sa zic, care era trasa de par de 2 oameni, masivi, tigani. Era in ziua mare, putin mai sus de Foisorul de Foc.
Nu am putut, din nefericire sa fac nimic. Nu faceam singur fata celor 2. M-am uitat prin masina, in speranta ca poate vad pe cineva care poate sari, alaturi de mine, in ajutorul fetei. Numai batrani, copii. O trageau barbatii rau de tot de par, suturi, pumni in fata, tot tacamul. Foarte dur. Sa ajungi sa dai cu pumnul intr-o femeie, nu stiu, nu e nimic barbatesc in acest gest. Ma rog, cazuri ca astea sunt cu sutele sunt sigur. Si, din nefericire, noi, romanii, nu suntem asa de uniti cum sunt tiganii. Pai daca dau intr-un tigan din compartimentul fata al unui tramvai si vede alt tigan din compartimentul spate, chiar daca nu se cunosc, se sprijina imediat. La romani n-ai sa vezi asa ceva. La noi te astepti ca lumea sa manance floricele in timp ce se uita. Mi-e scarba !!! |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ca sa vezi ca 3 ani de zile a fost liniste si pace...PNLul o fi de vina?
![]() |
--------------------
**
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(sonycu @ 19 Mar 2009, 23:40) Am vazut acum vreo 2 sau 3 ani din troleu, o femeie, la vreo 20 de ani sa zic, care era trasa de par de 2 oameni, masivi, tigani. Era in ziua mare, putin mai sus de Foisorul de Foc. Nu am putut, din nefericire sa fac nimic. Nu faceam singur fata celor 2. M-am uitat prin masina, in speranta ca poate vad pe cineva care poate sari, alaturi de mine, in ajutorul fetei. Numai batrani, copii. O trageau barbatii rau de tot de par, suturi, pumni in fata, tot tacamul. Foarte dur. Sa ajungi sa dai cu pumnul intr-o femeie, nu stiu, nu e nimic barbatesc in acest gest. Ma rog, cazuri ca astea sunt cu sutele sunt sigur. Si, din nefericire, noi, romanii, nu suntem asa de uniti cum sunt tiganii. Pai daca dau intr-un tigan din compartimentul fata al unui tramvai si vede alt tigan din compartimentul spate, chiar daca nu se cunosc, se sprijina imediat. La romani n-ai sa vezi asa ceva. La noi te astepti ca lumea sa manance floricele in timp ce se uita. Mi-e scarba !!! foarte gentil din partea ta sa stai de-o parte sa te uiti... pun pariu ca si restu' din troleu gandeau acelasi lucru ca si tine... ![]() imi pare rau pt ce se intampla, si eu am fost la viata mea "incoltit" de tigani pe strada... si au sarit in ajutorul meu si pensionarii (eram in parc) si uimitor... SI FEMEI!!! deci inc-o data... foarte nobil si onorabil din partea ta ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(SSilent @ 20 Mar 2009, 10:34) deci inc-o data... foarte nobil si onorabil din partea ta Deosebit chiar ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa nu-mi spuneti ca femeia aia era cea mai nevinovata fiinta de pe pamant, si nu ia vazut niciodata pana atunci pe tiganoci, ca nu va cred.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
corect, de fapt era o provocare cu scopul de a mai discrimina rasial niste rromi lipsiti de aparare
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
@ silent
Nu apreciez mistoul tau. Troleul era in miscare, iar acest eveniment l-am surprins la cativa metri dupa ce a plecat troleul din statie. Oare ce vroiai sa fac? Am spus, si nu mi-e rusine sa recunosc, nu faceam fata celor 2. Nu ma dau nicicand, niciunde in laturi de la o bataie (daca situatia degenereaza asa de mult) dar nu as fi reusit absolut nimic. @ argon Nu imi permit sa comentez, nu o cunosteam pe femeie, oricum, nu era tiganca. Se prea poate sa fie cum spui tu, dar prefer sa nu judec, oricum ar fi, nu mi se pare normal sa lovesti o femeie, asa cum, cel putin aparent, pe tine nu te deranjeaza. This post has been edited by sonycu: 20 Mar 2009, 12:36 |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
eu recunosc sincer ca nu mai am nici un arsenal de lupta in masina......doar stingatorul de incendii
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
@ argon
Sa inteleg ca daca te supara sotia, din varii motive, incepi sa ii dai pumni in gura?? ![]() Ca asta faceau baietii respectivi, printre altele. This post has been edited by sonycu: 20 Mar 2009, 13:17 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poate la unguroaice le place
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(sonycu @ 20 Mar 2009, 11:40) @ silent Nu apreciez mistoul tau. Troleul era in miscare, iar acest eveniment l-am surprins la cativa metri dupa ce a plecat troleul din statie. Oare ce vroiai sa fac? Am spus, si nu mi-e rusine sa recunosc, nu faceam fata celor 2. Nu ma dau nicicand, niciunde in laturi de la o bataie (daca situatia degenereaza asa de mult) dar nu as fi reusit absolut nimic. da' nu faceam misto, si nu ai specificat ca troleul era in miscare si tu afara... in cazu asta... da, nu prea aveai ce sa faci This post has been edited by SSilent: 20 Mar 2009, 20:42 |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
Eu eram IN troleu, evenimentul se petrecea afara, la cativa metri de statia de troleu. Dar nu am apucat sa vad decat dupa ce a plecat troleul.
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
poti sa ti-o iei foarte bine cam pe oriunde
tin minte cand aveam 12-13ani (2002-2003)pe la ora 12 juma m-au oprit 2 tigani pe strada sa le dau telefonu... am mers mai departe fara sa ii bag in seama intre timp din 2 s-au facut vreo 8 si m-au oprit in fata biserici mi-au zi sa le dau telefonu ca altfel... le-am dat telefonu (un nokia 3210 destul de praf si pe vremea aia) cel mai nasol la varsta aia mi s-a parut k nimeni nu a zis nimic (erau oameni care ieseau de la biserica) acu am mai crescut si mi-am dat seama ca ne mancam intre noi o alta intamplare ora 13 eram in tranvai in statie (la Sir) uitanduma pe geam vand 4 tigani cum il bateau pa unu de mai avea un pic si sarea in fata masinilor ca sa scape de ei iar zona foarte aglomerata parca nimeni nu ii observa un coleg de clasa(mai Dexter asa...) se intoarce acasa pe la ora 14 de la scoala... doi tigani il opresc il fac afs pe capota unei masini ii pun cutitu in gat sa le dea telefonu (un S-E destul de performant demn de un dexter) colegu le da telefonu... si se la politie dupa ce a stat pana pe la ora 20 cu reconstituire declarati si ce se mai face se duce acasa... 1 saptamana pauza dupa o saptamana SURPRIZA!!! il suna ca i-a prins... omu destept sa dus la politie cu actele de la telefon astia de la politie au dat telefonu in urmarire si i-a prins cu mata in sac... in urma plangeri cei doi fac inchisoare pt jaf armat |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
SSilent |
![]()
|
da hyena dar ce spui tu cu politia e un caz la 1000...
si in legatura cu femeile, indiferent ce-a facut mi se pare cea mai mare dovada de lasitate (pe langa sinucidere) s-o abuzezi fizic... daca ti-a facut ceva rau si esti de parere ca merita razbunare (desi nu am o parere buna nici despre razbunare) sunt si alte cai pe care le poti lua, si care sunt mult mai dureroase decat un pumn in gura... vorba la parazitii: creierul conduce pumnul nu invers ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai sa fie, oare de ce in toate exemplele de acest gen romanii nevinovati sunt batuti cu salbaticie de tigani?
SSilent, nu sunt adeptul violentei, si in niciun caz asupra femeilor, dar, totusi, de ce agresarea unei femei = sinucidere? Oare pe motiv de mustrari de cosntiinta? This post has been edited by radian: 20 Mar 2009, 22:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
fix ca niste femei va tot plangeti, daca e sa o iei te bat aia si in casa
![]() din ce citesc pe aici, inteleg ca va plictisiti... |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si cand romanu se plicitiseste iese afara din casa sa-si mai ia una in bot de la tiganusi
![]() |
--------------------
**
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Jizăs,ce dosu' meu de "oameni" traiesc p-acolo?Nu de alta dar de smecherasi cu numar de B care depasesc coloane,nu dau prioritate si depasesc la limita sunt satul!
Deci? Ps:am mai intrebat odata asta pe un anume topic da tot nu m-am lamurit. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
La un oras de aproape 3 milioane de locuitori (de toate natiile) cum ai vrea sa fie? Liniste si pace?Dupa o vreme de obisnuiesti si devine un viciu Bucurestiul, asemenea fumatului.Stii ca iti face rau dar nu iti vine sa te muti in alta parte unde totul merge la relanti.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cam ai dreptate zippy incepe sa iti placa
![]() ![]() 21 Mar 2009, 02:18: QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 21 Mar 2009, 01:54) Jizăs,ce dosu' meu de "oameni" traiesc p-acolo?Nu de alta dar de smecherasi cu numar de B care depasesc coloane,nu dau prioritate si depasesc la limita sunt satul! Deci? Ps:am mai intrebat odata asta pe un anume topic da tot nu m-am lamurit. ![]() it's fucking nice brooo ![]() This post has been edited by C@talin: 21 Mar 2009, 01:18 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:53 |