DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 6 7 8 9 10 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie

Radduu
post 4 Mar 2006, 16:08
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Trist ..dar adevarat radmasa.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 4 Mar 2006, 16:17
Post #212

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(LadaNiva-WRC @ 4 Mar 2006, 16:04)
biggrin.gif da de ce?
*

Ca sa te simti bine. Intereseaza-te si tu cat e halatul!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
LadaNiva-WRC
post 4 Mar 2006, 16:21
Post #213

Membru incepator

smile.gif tie ti-ar conveni sa vina niste crsetori si sa-ti zgarie masina muncita din banii tai, apoi sa ei si bataie?mie sincer nu, i-as chinuii pe tigani pana i-ar lua dracu sa ma conving ca a 2-a oara nu se va mai intampla si la altu
si sa suni si la politie si sa nu te ajute, romania=tara tuturor posibilitatilor

--------------------
Dacie/Daewoo/Lada 1300/Nexia/Niva - CJ-17-LFN
+
Sony
post 4 Mar 2006, 16:24
Post #214

Membru autentic

Nu a afirmat nimeni ca erau tigani.
Tu ai facut niste afirmatii rasiste care intra in contradictie cu regulamentul acestui forum. Probabil este doar o chestiune de timp pana vei primi si sanctiunea, iar apoi te vei plange pe la probleme administrative.

--------------------
+
Radduu
post 4 Mar 2006, 16:37
Post #215

Membru autentic

Oricum adevarul e ca in copilarie eu numai cu tiganii am avut probleme. Cand ma duceam la scoala ma controlau de bani, cand ma intorceam de la scoala ma controlau de bani, cand ieseam afara sa ma joc iar ma controlau de bani, daca ma duceam sa cumpar paine sau ceva, era imposibil sa nu ma intalnesc cu un tigan care sa nu imi fure banii..deci nu e vorba de nimic rasist aici , dar de ce sa nu recunoastem ca majoritatea tiganilor reprezinta o problema.

This post has been edited by Radduu: 4 Mar 2006, 16:38

--------------------
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
LadaNiva-WRC
post 4 Mar 2006, 16:44
Post #216

Membru incepator

sony nu-s rasist chiar deloc, am si preteni tigani vreo 2, da cred ca-s singuri tigani care ii stiu eu sa fie oameni muncitori
orice-i rog ma ajuta, chiar ei se ofera, tigani din astia....is putini in lume
radduu is deacord cu tine, si eu am patit-o de multe ori, eu n-am nimic cu tiganii, doar sa nu fureeeeeeee, atat, asta-i singura mea problema
ei unde se duc pleaca cu ceva ce nu-i a lor.
sony inca ceva, am citit pe daewooclub.ro, este link in prima pagina, citeste si tu, si sa vezi ce-o facut tiganii aia, de acolo mi s-o ridicat tensiunea.

--------------------
+
VECTOR
post 4 Mar 2006, 16:46
Post #217

Membru incepator

From: constanta

@radu asta cu furatul banilor de paine am patit-o si eu o data cand eram mic. doar ca cel care m-a facut pe mine a fost baiat de treaba si mi-a lasat totusi bani cat sa cumpar 2 paini si mi-a si spus unde pot sa-l gasesc in caz ca am vreodata probleme cu cineva sau am nevoie de ajutor. simpatic tipu'. huh.gif

--------------------
renault megane II sedan - CT-06-. . .
+
LadaNiva-WRC
post 4 Mar 2006, 18:41
Post #218

Membru incepator

cu tigani nu preai bine sa-ti faci de lucru

--------------------
+
Jack Daniel's
post 4 Mar 2006, 19:58
Post #219

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(LadaNiva-WRC @ 4 Mar 2006, 20:41)
cu tigani nu preai bine sa-ti faci de lucru
*

Ai ci ai cam pus punctul pe I . Etnia roma este una unita si daca ai probleme cu unul te trezesti ca ai probleme cu mai multi ( toti ) ,

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
LadaNiva-WRC
post 4 Mar 2006, 20:58
Post #220

Membru incepator

cam asa-i din pacate
ei si mai sunt cateva etnii prin romania care stiu sa se apere, se baga unu pentru altu si daca nu se cunosc si dupa acea altercatie nu o sa se mai vada in vecii vecilor, da se baga.

--------------------
+
os
post 4 Mar 2006, 22:20
Post #221

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@all: va rog sa nu derapati in rasism. Da?

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
angel35
post 5 Mar 2006, 22:31
Post #222

Membru

Problema nu este cu "romii"...care au dezvoltat spiritul de gasca...problema este la noi care suntem LASi.
Nu avem curaj, gindim ceva de genul:nu mi se intimpla mie deci nu ma intereseaza...fara a merge cu un pas inainte si a ne imagina ca...oricind putem fi noi cei agresati.
Mai e ceva cu romii astia...nu sunt curajosi...o stiu sigur asta
Daca ai tupeu sii tragi primului una de nu se mai ridica restul stau deoparte,,...curajul lor se bazeaza pe faptul ca stiu sigur ca in 99% din cazuri noi...rominii cum ne spun ei...nu vom sari in ajutorul unui confrate cazut.
Nu am personal nimic cu ei
dar ...au ceva nativ in ei...sa te fure cumva, sa te insele cumva...altfel nu se simte bine.
Am crescut cu ei si printre ei...si asta le e firea.
dar in sinea lor si ei sunt lasi...si ei simt care e mai tare si care nu,.Si cind se simt slabi nu se baga.chestii ca popvestea cu tipa aia de mai sus...agresata in troleu, sau tramvai...nu conteaza sunt cotidiene...si nu ar exista daca am avea un simt civic mai dezvoltat.Ar trebui gindit ca ea poate fi mama, sau sora noastra...ti-ar conveni?
ai mai tacea?
ai mai sta impasibil?
Cindva la sala...nu spun cine dar este peste tot la tv la galele astea K1 ei bine acest bauiat avea o idee...sa ne stringe m citiva si sa meergem prin orash...iar cind dai de aceste specimene sai faci praf...cai romin, rom, sau alta natie...
o idee frumoasa la virsta aia dar de nerealizat...trebuie cu totii sa ne schimbam, felul de a gindi, si de a reactiona...sa lasam aceasta impasibilitate deoparte...si atunci se va vedea ca aceste evenimente nu ca vor disparea dar,,...vor fi cu mult mai izolate.....

--------------------
Logan Ambition - B-xx-CHE
+
matrafox
post 8 Mar 2006, 16:17
Post #223

Membru autentic

se pare ca lumea s-a linistit iar agresarile au disparut ptr ca aici s-a lasat linistea.sa fie vb de linistea din-naintea furtunii ? smile.gif

--------------------
dacia 1310 tlx - CT-02-GVS
+
Sony
post 8 Mar 2006, 16:27
Post #224

Membru autentic

Care furtuna, bre? Pregatesti ofensiva taximetristilor? Intai trebuie sa iasa din mamele lor ca prea ii baga acolo toti soferii.

--------------------
+
luck33ro
post 10 Mar 2006, 00:35
Post #225

Membru autentic

QUOTE(AND @ 4 Mar 2006, 00:41)
Macar nu suntem Bulgari..Afgani..Cubanezi..Eschimosi  rolleyes.gif  radmasa.gif
*

Eroule sa stii si tu ca tiganii din bulgaria stiu de frica, sunt pusi la respect si nu vorbesc decat in soapta in mijloacele de transport in comun. Altfel isi iau super omor imediat ca bulgarii nu-s lasi ca noi...
Asta o stiu de la un prieten care a facut facultatea la Sofia... Bulgarii sunt uniti, corecti si saritori.
De cubanezi nu stiu... dar afganii doamne fereste sa-i superi... aia se pisa pe tot neamul tiganesc imediat (intifada) daca l-a supara un tigan vine si-i omoara toata familia sa fie sigur ca nu apar revendicari mai tarziu! ph34r.gif

--------------------
+
os
post 10 Mar 2006, 12:06
Post #226

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Doamnelor si Domnilor: revin cu rugamintea de a nu lasa topicul sa degenereze in rasism, inclusiv printre rinduri.

Va multumesc pentru intelegere,
os

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
cata28
post 12 Mar 2006, 19:08
Post #227

Membru incepator

QUOTE(Vlad Georgescu @ 24 Feb 2006, 14:01)
Recent un prieten mi-a trimis prin mail[...postarea originala de la inceputul toicului...]
*

Poate daca te bagai tu ar fii sarit si ceilalti

-- editat de moderator - nu mai citati intreaga postare, mai ales daca este lunga --
-- @cata28: postarea urmatoare nu a fost editata deoarece comentariul lui bendix nu ar avrea sens faca context --

--------------------
dacia logan laureate 1.4 - B 48 LDF
+
bendix
post 12 Mar 2006, 20:03
Post #228

Membru autentic

From: Timisoara.RO

QUOTE(Vlad Georgescu @ 24 Feb 2006, 14:01)
------------------
Am vazut o scena in troleibuz acum citiva ani. O tipa care arata a studenta ok, curata, spalata, statea jos in troleibuz. Eu eram in partea opusa a troleibuzului, dar am vazut ce s-a intimplat. S-a petrecut destul de repede.

Un vagabond a urcat la una din statii, a vazut-o pe tipa si i-a propus sa coboare cu el s-o puna. Tipa evident ca a spus NU.

Vagabondul a strigat la sofer sa opreasca autobuzul si o tira pe tipa spre usa s-o dea jos. Tipa a tipat disperata "nu opri, dom'le, nu opri". Tipul a palmuit-o de citeva ori, tipei i-au cazut ochelarii, etc...

Pina la urma soferul a oprit troleibuzul, si tipul ala a coborit fara tipa, dupa ce a palmuit-o bine.

Ce este si mai grav este ca chiar linga locul intimplarii stateau jos doi zdrahoni de muncitori imbracati in salopete. Unul din ei cara ditamai ranga in mina (o teava metalica de vreo 75 cm, destul de indoita, pe care probabil o ducea undeva). Ar fi putut sa-l distruga pe ala. O lovitura cu ranga ar fi fost suficienta.

Sau ar fi putut sa se ia de el si sa-l oblige sa inceteze, si la prima statie sa-l dea jos. Era evident ca oricare din cei doi muncitori l-ar fi dominat fizic pe nenorocitul ala.

Dar.. nu au miscat un deget, nu au facut un gest ca s-o protejeze pe tipa.

In general mi-e rusine sa povestesc asta pentru ca nici eu nu am miscat un deget. :-(
*

Despre treaba cu cersetorul nu stiu ce sa spun, insa la povestea cu tipa agresata trebuia ripostat cu orice pret ! Chiar si un barbat mai slabut fizic decat agresorul putea sa se ajute de un obiect (o umbrela, o surubelnita sau chiar si un pix) ca sa-i traga una pe nepregatite. Nu de alta, dar s-ar putea ca la randul nostru sa avem vreodata o fiica. Ne-ar place sa pateasca ceva de genul celor de mai sus ?! sad.gif
Intrebarea este retorica.

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
matrafox
post 14 Mar 2006, 17:44
Post #229

Membru autentic

sunt satul de lasitate si impresii.care mai de care ca face si ca drege dar in fata unei situatii deosebite se pierde cu firea si nu mai stie cum il cheama.asta e si datorita lipsei de omenie din partea pers din jur

--------------------
dacia 1310 tlx - CT-02-GVS
+
Radduu
post 22 Mar 2006, 19:28
Post #230

Membru autentic

Am vazut reportajul cand au luat-o tiganii la bataie pe reportera aceea de la antena 1 iar politistii au spus ca : asa procedeaza tiganii! Rusine! Atat politistilor cat si celor care ii tot lauda pe forum.

Pai cum sa ma bag eu muritor de rand pt cineva, si sa vina 1000 de tigani sa ma linseze si eventual politia sa ma amendeze tot pe mine. Un caz asemanator am postat pe forum in Ce face pt noi POLITIA ROMANA.

This post has been edited by Radduu: 22 Mar 2006, 19:31

--------------------

+
Jack Daniel's
post 22 Mar 2006, 20:16
Post #231

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Radduu , cei de la Antena 1 au zis la un moment dat ca au fost amenintati cu moartea . Seful politiei municipale Dolj le-a raspuns , asa fac ei doamna , si pe mine m-au amenintat , ce sa le faci ?

This post has been edited by big2003: 22 Mar 2006, 20:17

--------------------
. . .
+
coje79
post 24 Mar 2006, 16:43
Post #232

Membru incepator

From: Iasi

am vazut si eu stirea aia, si m-am ofticat rau tare. e rusinos ca se intampla asta, dar tot din vina noastra e. am preferat sa bagam capul intre umeri si sa incasam castane in loc sa ripostam. si eu sunt unul dintre cei carora li s-au furat banii din buzunare in copilarie, sau in tramvai la inghesuiala (din fericire, nu multi, si numai de vreo 2 sau 3 ori). de curand m-am dotat cu un pepper-spray, si i-am luat unul si sotiei mele. just in case. amandoi il avem la indemana, in buzunar, impotriva oricarui tip de animal, bi- sau patruped. nu zic ca e cea mai eficienta solutie, mai ales daca sar mai multi pe tine, dar macar un mic avantaj daca ai asupra agresorului, tot e bine.

pace tuturor.

This post has been edited by coje79: 24 Mar 2006, 16:44

--------------------
Renault Megane 3 2012 Sport Tourer - -
Nemo me impune lacessit
+
Radduu
post 24 Mar 2006, 20:42
Post #233

Membru autentic

Daca il folosesti si ai ghinionul sa vina militia, vei fi amendat pt ca nu ai voie sa porti spray paralizant la tine.
Daca te bati cu cei care se iau de tine si vine militia vei fi amendat pt tulburarea linistii publice.
Daca ii bati prea rau te poti alege cu dosar penal pt vatamare corporala.
Daca te bat ei si te lasa intins pe jos iar tu ai incercat sa te aperi cum ai putut vei primii amenda pt tulburarea linistii publice.

--------------------

+
marksman
post 24 Mar 2006, 21:00
Post #234

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Radduu @ 24 Mar 2006, 21:42)
Daca il folosesti si ai ghinionul sa vina militia, vei fi amendat pt ca nu ai voie sa porti spray paralizant la tine.
Daca te bati cu cei care se iau de tine si vine militia vei fi amendat pt tulburarea linistii publice.
Daca ii bati prea rau te poti alege cu dosar penal pt vatamare corporala.
Daca te bat ei si te lasa intins pe jos iar tu ai incercat sa te aperi cum ai putut vei primii amenda pt tulburarea linistii publice.
*

Pai si eu ce dreptu meu am daca trebe sa-mi apar viata? De fapt, ce ma mir, asta e justitia in romania. Intra hotu la tine-n casa, il iei la goana, se impiedica si cade gramada pe scari, isi rupe gatu si tu intri la puscarie pentru omor din culpa.

Ptiu! tara de cacao!

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Jack Daniel's
post 24 Mar 2006, 21:20
Post #235

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Nu e chiar asa , vezi cazul Iovan , "teava-n ceafa , omul mort by B.U.G Mafia" . Trebuie sa ne aliniem odata la legislatia europeana .

--------------------
. . .
+
Radduu
post 24 Mar 2006, 21:29
Post #236

Membru autentic

HAHAHA si tu crezi ca daca ti se intamplat tie asa ceva vei scapa????
Am un prieten care a fost luat la bataie de 5 la iesirea din liceu, el s-a aparat cum a putut si au venit jandarmii sa ii dea lui amenda pt ca a ripostat! Hai sa fim seriosi.
Baga-te tu pt o femeie pe care o bate unu pe strada si sa imi zici mie daca ai scapat fara amenda de la politie sau in cel mai rau caz fara dosar penal pt vatamare, sau de ce nu, poate te da in judecata ala ca l-ai batut.

This post has been edited by Radduu: 24 Mar 2006, 21:30

--------------------

+
marksman
post 24 Mar 2006, 21:37
Post #237

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Radduu @ 24 Mar 2006, 22:29)
Am un prieten care a fost luat la bataie de 5 la iesirea din liceu, el s-a aparat cum a putut si au venit jandarmii sa ii dea lui amenda pt ca a ripostat! Hai sa fim seriosi.
Baga-te tu pt o femeie pe care o bate unu pe strada si sa imi zici mie daca ai scapat fara amenda de la politie sau in cel mai rau caz fara dosar penal pt vatamare, sau de ce nu, poate te da in judecata ala ca l-ai batut.
*

Vezi, de aia is eu reticent in caratul batelor de baseball, a cutitelor si a sprayurilor paralizante sau a pistoalelor (chiar cu permis de portarma) in masina. Am avut vreo doua situatii in care imi prindea bine (pentru intimidare macar) unul din accesoriile de mai sus, dar, stiind ca legea e cam neclara in privinta legitimei aparari, am preferat sa intru la loc in masina si s-o calc decat sa ma confrunt cu agresorii.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
nicolau.cosmin
post 24 Mar 2006, 22:07
Post #238

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(Sony @ 4 Mar 2006, 18:24)
Nu a afirmat nimeni ca erau tigani.
Tu ai facut niste afirmatii rasiste care intra in contradictie cu regulamentul acestui forum. Probabil este doar o chestiune de timp pana vei primi si sanctiunea, iar apoi te vei plange pe la probleme administrative.
*

Tu ai auzit de afirmatii realiste? IMHO, a facut o afirmatie realista! iar daca vrei s-o iei semantic afla ca se zice soviniste sau xenofobe cand e vorba de etnie; pentru ca a fi tigan inseamna a fi de alta etnie si nu alta rasa. Iar in tara asta(ca de altfel in aproape toata lumea) si din cauza asta nu merg treburile ca lumea pentru ca ne ascundem dupa deget sau in spatele unor expresii corecte din punct de vedere politic.

--------------------
Dacia Solenza Scala - GL-05-UJR
Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
+
SiloS
post 24 Mar 2006, 22:30
Post #239

Gangester

From: Buzau

Legea e de cacao in ceea ce priveste apararea . Stiu ca scrie ca trebuie sa te aperi cu acealeasi mijloace pe care le foloseste atacatorul . Adica daca intra haladitu' peste tine in casa si tu ii dai o bata in cap , esti vinovat pentru vatamare corporala . Daca el intra cu o bata si tu ii dai o bata in cap [ dai primu' , ai noroc biggrin.gif] , scapi smile.gif . Daca el intra cu bata si tu ii bagi cutitu' in mate , iarasi e vinovat . Este foarte neclar in ceea ce priveste apararea legitima .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Jack Daniel's
post 25 Mar 2006, 06:06
Post #240

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Radduu @ 24 Mar 2006, 23:29)
*

Sa nu comparam totusi , strada , un loc public , cu casa sau curtea ta .

--------------------
. . .
+
10 Pages « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 04:04
Forum Renault