DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie

Vlad Georgescu
post 27 Feb 2006, 19:16
Post #151

/----\ <--- Logan

Group: Members
From: Bucuresti

Cine sint cei mai ciudati oameni, cu cele mai ciudate dorinte?

Timpitii De Americani ™

Acolo platesti ca sa iei bataie: check out http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...item=5671097209

Imi vine sa le spun: veniti fratilor in Romania ca luati bataie gratis. smile.gif

This post has been edited by Vlad Georgescu: 27 Feb 2006, 19:17

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
litza
post 27 Feb 2006, 19:20
Post #152

Membru autentic

From: Bavaria, DE

QUOTE(vis-a-vis @ 27 Feb 2006, 20:54)
In primul rand arte martiale nu inseamna sport.

Din contra. Este un sport. La fel ca si fotbalul. Multa lume joaca fotbal, dar nu toti sunt si buni in asta. Ca sa te ajute in mod real, trebuie facut de performanta. Si asta se face de la 5-7 ani, in continuu, antrenamente 5-6 zile/sapt minim.

Poti sa faci karate 10 ani si sa vine un derbedeu sa-ti dea un pumn si sa te lase lat. Si rade tot cartierul de tine: "Vezi mai ninja, ca nu e ca-n filme!" radmasa.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
vis-a-vis
post 27 Feb 2006, 19:24
Post #153

DaciaClubber

E pur si simplu blasfemie sa alaturi fotbalul de arte martiale. Alt dialog cu tine nici n-are rost.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
SiloS
post 27 Feb 2006, 19:28
Post #154

Gangester

From: Buzau

In amandoua sporturile dai cu piciorul , deci se aseamana radmasa.gif

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
kaspersky
post 27 Feb 2006, 19:40
Post #155

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

bre litza, artele martiale nu "e" un sport, "e" un mod de viata radmasa.gif nu asa zice sensei la prima sedinta?

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
litza
post 27 Feb 2006, 20:10
Post #156

Membru autentic

From: Bavaria, DE

QUOTE(vis-a-vis @ 27 Feb 2006, 21:24)
E pur si simplu blasfemie sa alaturi fotbalul de arte martiale. Alt dialog cu tine nici n-are rost.

Esti bestial. Sau esti din aia care merg 2 luni la vreo sala si zic sa sunt karatisti? Am facut vreo 3 ani, mersi. La nivel de hobby ... sa nu fie confuzii.

Si da, este si un stil de viata, pentru cine il intelege. Pentru cei care vad doar un sport de lupta, pentru aia am facut analogia cu fotbalul ... sa intelege si ei, mancati-as! tongue.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
Vlad Georgescu
post 27 Feb 2006, 21:04
Post #157

/----\ <--- Logan

Si ce, fotbal-ul nu e un stil de viata?

Cantonamente dese, tricou cu numar pe el, petreceri, gagici schimbate precum chilotii, interviuri la TV, cocaina, adidasi cu crampoane, abilitati verbale si IQ sub un anumit nivel, etc.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 27 Feb 2006, 21:04

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
SiloS
post 27 Feb 2006, 21:12
Post #158

Gangester

+ seminte si masini scumpe

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
GABONE77
post 27 Feb 2006, 22:00
Post #159

el jefe

am citit tot topicul asta si trag cateva concluzii:

- ma inspaimant ce arsenal au unii in masini asta in conditiile in care merg in oras nu prin cine stie ce pustietati.
- nu stiu cum reusesc sa intre unii in situatii din astea nasoale probabil ca le si cauta eu unul incerc sa ma feresc de situatii din astea fara iesire.
- lumea devine din ce in ce mai rea asta e clar nu numai la noi. iar in traficul bucurestean pot sa zic atat: bad meets evil.

fiti cu capul pe umeri si nu intrati in rahat ( ma refer la specialitatea turceasca desigur ) . lasati-i pe altii sa se omoare intre ei. pana la urma poti sa eviti situatiile astea disperate pe care le-am citit mai devreme. si eu am patit de-a lungul timpului niste chestii pt care ma simteam rusinat si ma gandeam bai ce fraier sunt dar e o chestie de orgoliu care trec in 7 zile exact ca si raceala. pana la urma e mai bine sa fii intreg decat in spital ca te pui cu unii fara de minte. cand e sa iti aperi pielea capeti puteri supranaturale eu tin minte ca am sarit cand eram mai mic cam prin scoala generala un gard de 3 metri si ceva numai de frica fiindca ma urmareau unii sa ma bata. adrenalina face minuni. sa fiti cuminti si sa nu va vad la stirile de la ora 5.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
J o h n n y
post 27 Feb 2006, 22:34
Post #160

Membru autentic

From: Cluj

Unii traisc pentru asta rolleyes.gif

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
Ciombe
post 28 Feb 2006, 08:20
Post #161

Membru autentic

From: Arad

Off -topic:

Vis-a-vis
Chiar exista un contract pe care-l semnezi, unde se stipuleaza clar ca nu vei folosi ceea ce studiezi intr-un dojo, pe strada sau in alta parte, decat cu scopul de a te apara.

radmasa.gif

Io la cate sali de Kyokushin am fost- la nici una nu am semnat nimic... A, ba da, ca ceea ce fac- o fac pe propria raspundere.
Nu stiu daca la noi kyokushin-ul reprezinta un mod de viata ci mai degraba un mod de a invata "sa dobori adversarul dintr-o singura lovitura" excl.gif . Primele doua saptamani de antrenament- de trei ori pe saptamana- ma carau baietii pe brate acasa, ca nu mai eram in stare sa ma tin pe picioare. Nu mia era cm.patrat de la mine de pe coapse care sa nu ma doara. Am avut vanatai urate de tot pe piept, da dupa doua saptamani de "duritatati" m-am obiscnuit. De venea unu pe strada sa imi traga un pumn (nu in mecla, ci oriunde altundeva la corp) sau un picior, mi se rupea de el, nici macar nu-l simteam. As fi fost in stare sa zic "bei musca, imi faci masaj? da si tu mai tare!". Pe bune, am nimerit prost, baieii tocmai se antrenau pt o competitie de kumite, iar io am fost sac de antrenament. Si cum eram mai firav, ma punea sen-pai sa ma bat cu fetele (erau 9 si mereu una nu avea pereche). Io la inceput, ma jenam sa le lovesc. Pana cand a venit una cam cat mine, mai plinuta, io am stat relaxat cu garda mai jos si mi-am luat portia de somn pt cateva minute, ca mi-a dat un mawashi la cap de am vazut stele verzi. Dupa ce mi-am revenit, am luptat cu alta, nalta si a dreacu, m-a invinetit de tot, avea aia o tibie parca era de otel. Cand ma lovea la coapse eram instantaneu pe jos! wacko.gif . Se uitau aia din sala si radeau, io ma repezeam hotarat, aia poc, io pe jos.. wacko.gif , apoi io poc, si fugeam prin sala printre grupurile de cate doi care faceau kumite. Aia ma batea la orice ora de am asculta cu urechea, n-aveam nici o sansa. Fara misto, la sala, cele mai aprige batai le-am luat de la gagici. Alea dadeau FARA MILA si FARA RESENTIMENTE. Iar kyokushin-ul nu reprezenta nici pe departe un mod de viata in perioada aia ('90 -'95) ci un mod de a bate si de a lua bataie!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
Slider
post 28 Feb 2006, 08:45
Post #162

Membru autentic

From: Cernavoda

Adevarat graiesti Ciombe. Si eu am luat bataie ca magaru'n panta la o astfel de sala si tot la stilul asta de karate. Partea mai proasta este ca atunci cind m-am invatat cu bataia si mi s-a tabacit si mie pielea si oasele a trebuit sa plec din oras. Si cu asta basta....am ramas cu bataia si cu chimonoul...

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
vis-a-vis
post 28 Feb 2006, 11:53
Post #163

DaciaClubber

Ciombe, cat timp ai urmat acest "mod de viata"?
Recunosc ca kyokushinul te pregateste mai mult pentru competitie, dar dupa cum singur ai spus, te-a pregatit pentru a nu fi nevoit sa lupti pe strada.
Daca privesti dincolo de latura competitionala, este o arta martiala care-ti intareste spiritul tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
marloW
post 28 Feb 2006, 14:00
Post #164

Membru incepator

[quote=balamuc,26 Feb 2006, 23:11]
Sigur, dar ca taximetrist inveti si multe alte lucruri bune: cum sa fii mitocan, cum sa conduci agresiv, cum sa parchezi unde ti se intrevede (vroiam sa zic altceva dar m-am abtinut).

intr-adevar taximetristii sunt cam agresivi in trafic...dar ce s-i faci...te lasa nervii dak te dai toata ziua, in fiecare zi prin bucuresti! cat despre aurolacii care shi-au luat parcari...daca shi-ar lua cate un pumn in bot de la fiecare barbat care parcheaza, cred ca in cel mai scurt timp s-ar potoli...pacat ca nu avem curaj sa o facem....

--------------------
dacia logan - ph96gel
Daca n-am...N-am!!!
+
Lexy
post 28 Feb 2006, 14:08
Post #165

Just ME

[quote=marloW,28 Feb 2006, 15:00]
[quote=balamuc,26 Feb 2006, 23:11]
cat despre aurolacii care shi-au luat parcari...daca shi-ar lua cate un pumn in bot de la fiecare barbat care parcheaza, cred ca in cel mai scurt timp s-ar potoli...pacat ca nu avem curaj sa o facem....
*

[/quote]

A bravo! Ai pus punctul pe i....

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
SiloS
post 28 Feb 2006, 14:09
Post #166

Gangester

Cica prin generala , clasa a 7 a sau a 8 a, nu mai stiu sigur , m-am dus la karate smile.gif

Prima ora nu am luat bataie , ba chiar mi-a placut biggrin.gif

In urmatoarea ora erau batai libere . Am picat cu un malac de clasa a 8 a pe care il stiam din priviri . Dadeam in el ca in sacul de box , el nimic . Pe urma zambea si imi dadea una de ajungeam pe jos . Ma ridicam si o luam de la capat . Am crezut ca e el nesimtit . In saptamana urmatoare , nu stiu de ce , am picat cu un necunoscut putin mai mare decat mine . Am mancat bataie . nu am apucat sa dau nici un pumn . Ba chiar ma dureau picioarele . De atunci nu m-am mai dus .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
Ant
post 28 Feb 2006, 14:14
Post #167

Utilizator resuscitat

lasa aurolacii cu parcarile, ca nu te obliga nimeni sa le dai. Daca vin si imi cer bani le cer bon/chitanta cu data si ora in clar. Nu are ...sanatate ca nu vede nimic de la mine. Oricum sa nu uiti sa le spui ca treci zilnic pe acolo ...ca asa scapi de zgarieturi, pene si alte alea ...

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
JohnDoe1
post 28 Feb 2006, 15:56
Post #168

Membru autentic

Am citit din intamplare la inceput, mai departe din curiozitate si am gasit f multe lucruri interesante, asa ca initial daca nu as fi vrut sa spun, acum m-am decis sa spun ce mi s-a intamplat acum de curand cand au fost gerurile alea de -20 gr.

Am plecat de la un prieten seara tarziu, in jur de 12 noaptea, am iesit din bloc si ma indreptam catre masina pe care o lasasem parcata in strada principala, destul de departe de blocul amicului; Asta se intampla in Ghencea. Si la un moment dat vad in mijlocul aleii, alee din asta dintre blocuri pe care circula masini, un tip cazut fix in mijlocul strazii intr-o gropa nu f mare, dar suficienta ca sa nu-l vada cineva care ar fi trecut pe acolo cu masina. Ma duc sa vad care e treaba, prima data am zis ca ala e deja mort. In schimb era beat pulbere; si ma gandesc ca sa-l trag din groapa ca sa nu dea cineva cu masina peste el; Pe straduta bezna complet, se vedeau niste becuri chioare undeva departe; il iau pe ala si incep sa trag de el sa-l duc pe trotuar, ma rog, trotuar nu prea era, pt erau masinile parcate, dar am zis ca sa-l trag cat mai la margine. Si il iau de subsori si trag de el; a inceput si ala sa se miste asa in reluare, eu il incurajam, in fine dupa vreo 10 min de chin l-am dus catre o margine a trotuarului; Vreau sa plec si ma gandesc ca daca nu moare calcat de masina, sigur moare de frig; Asa ca ma uit de jur imprejur, ma duc la niste blocuri vecine sa vad care nu are interfon, in ideea de al baga in scara blocului; Gasesc o scara de bloc la care nu mergea interfonul, ma intorc si il tarasc pe ala pana in scara; Toata operatiunea zic eu ca a durat vreo 20 de minute. Il las sub cutiile postale, in scara blocului, la parter in holul blocului nu mergea lumina, era destul de bezna. Si cand dau sa ma ridic dau cu capul in cutiile postale si incep alea sa zdrangane toate; Ca din senin iese un vecin de la parter cu o lanterna in mana, ma insfaca de o mana si imi trage una in gura asa cu sete si incepe sa urle "iesiti ba ca l-am prins pe ala de ne da foc la cutiile postale" si in vreo 5 minute de strigate incep sa se mai adune cativa vecini somnorosi in pijamale; Eu incerc sa le explic, dar ma mai trezesc cu un pumn in burta si cativa pumni pe dupa ceafa si pic pe jos exact langa tipul ala beat de-l adusesem in scara blocului; Imediat cum am picat jos in tot balamucul ala, tipu cu lanterna pune lumina pe mine si il vede si pe ala beatu de jos; si incepe sa urle "ba chemati politia ca l-a omorat pe asta aici" si cand ma uit in jurul meu tipul beat pe care il carasem in scara blocului era plin de sange si eu eram plin de sange de la el, cand il carasem ma facusem din cap pana in picioare; Pana sa lamuresc eu problema, pot sa spun ca m-au batut aia ca la carte; eram cu buza si nasul spart, imi curgea sange de peste tot si aveam 2 masele sparte care ulterior a trebuit sa le fac si m-au costat 15 mil. Intr-un tarziu printre lacrimi si suspine i-am convins ca eu nu i-am facut nimic aluia, ca doar am vrut sa-l ajut sa il bag in scara blocului sa nu inghete de frig si m-au facut scapat intr-un tarziu.

Cred ca nu mai conteaza banii cheltuiti pe medici cat faptul ca acum cand merg pe strada, ma uit cu alti ochi la oamenii din jurul meu. Nu mai simt acelasi imbold de a-i ajuta neconditionat pe altii, pt ca imi este teama ca o pot incasa fara sa fi facut nimic, mai mult o pot incasa pt ca am vrut sa ajut.

This post has been edited by JohnDoe1: 28 Feb 2006, 16:24

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-34-...
decat mult si prost, mai bine putin si fara rost.
+
GABONE77
post 28 Feb 2006, 15:59
Post #169

el jefe

QUOTE(Lexy @ 28 Feb 2006, 15:08)
A bravo! Ai pus punctul pe i....
*

eu cred ca lexy vrea sa vada sange. sau cel putin asa imi da impresia. asa e lexy? biggrin.gif ca prea inciti la violenta...
parerea mea e ca strada e pentru toti si ar trebui sa o impartim cum trebuie nu unii sa creada ca-s pe parcela persoanala si pot face ce vor. nu e misto la englezi ca au mai multe camere video in Londra decat locuitori? vad cam orice se intampla in timp real si pot actiona. mai e mult pana departe. plus ca noi suntem cam spre orient deci oricat de occidentali am vrea sa parem tot orientali ramanem. cu toate lucrurile negative care decurg din treaba asta. suntem niste orientali balcanici down.gif

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
tatabobu
post 28 Feb 2006, 16:27
Post #170

membru

JohnDoe, asta e clar faza de chemat politia! Daca mi s-ar fi intamplat asa ceva n-as fi stat pe ganduri si as fi sunat la 112 imediat ce as fi scapat de "oameni".

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
JohnDoe1
post 28 Feb 2006, 16:33
Post #171

Membru autentic

QUOTE(tatabobu @ 28 Feb 2006, 18:57)
JohnDoe, asta e clar faza de chemat politia! Daca mi s-ar fi intamplat asa ceva n-as fi stat pe ganduri si as fi sunat la 112 imediat ce as fi scapat de "oameni".
*

si ce sa le zic? ca eu eram plin de sangele aluia beat si nu am putut vorbi decat dupa 2 zile, oricum. Acum asa ma gandesc si eu, dar cand imi siroia sangele din cap, din nas din gura si din toate alea, iti spun sigur ca primul gand e sa ajungi acasa sau intr-un loc in care te simti in siguranta. Cand am ajuns acasa dupa ce m-am spalat cat am putut, primele chestii care mi-au putut trece prin cap a trebuit sa i le scriu nevesti-mii pe hartie ca de vorbit oricum nu puteam.
Asa ca asta cu politia pe mine ma lasa cam rece; cel putin atunci.....

--------------------
+
tatabobu
post 28 Feb 2006, 16:34
Post #172

membru

Macar certificat medico-legal ai? ca inca s-ar mai putea face ceva, cred...

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
JohnDoe1
post 28 Feb 2006, 16:46
Post #173

Membru autentic

QUOTE(tatabobu @ 28 Feb 2006, 19:04)
Macar certificat medico-legal ai? ca inca s-ar mai putea face ceva, cred...
*

nu, nu am. Dintii mi i-am facut la un prieten stomatolog si nu am vrut sa merg la spital ca m-am gandit ca daca aia ma vad in ce hal arat, sigur ar fi chemat politia si nu gaseam in nici un chip o modalitate prin care as fi putut arata ca sunt nevinovat. Ma intrebam oare cum as fi putut spune, "stiti eu am vrut sa il ajut pe ala beatu' si sa il bag in scara blocului" si ma gandeam, oare cati or fi care de fiecare data cand vad pe unu cazut pe jos se duc sa-l ajute? si il si vedeam pe politist spunand "hai ba lasa textele". si uite asa gandind am renuntat; sincer si acum ma mai gandesc cu mare frica ca daca ala o fi dat coltul in scara blocului ca sangele ala de siroia din el si de care m-am murdarit si eu, nu siroia degeaba; ceva i s-o fi intamplat pana sa il iau eu si sa-l mut in scara blocului. Oricum nu vreau sa ma mai gandesc la cum a fost si nici nu imi doresc sa mai intreprind ceva. Ca si chestie, daca ma duc la politie si reclam, aia din bloc care m-au batut, crezi ca or sa fie mai normali? nu tot asa or sa gandeasca, ori pe mine nu ma linisteste deloc ideea ca m-am razbunat. I-ar chema la politie, declaratii peste declaratii, pe mine la fel si uite asa in cele din urma sa zicem ca imi da cineva dreptate; si cu ce ma ajuta oe mine asta? bani nu vreau, iar daca aia primesc o amenda sau fac puscarie nici asta nu ma incalzeste; Asa ca mai bine stau in banca mea si ma rog sa nu i se fi intamplat ceva aluia beat.

--------------------
+
OCEBE
post 28 Feb 2006, 18:58
Post #174

Membru autentic

From: galati

Este o vorba care, din pacate, se potriveste in acest caz:
"Nici o fapta buna.....
QUOTE(JohnDoe1 @ 28 Feb 2006, 16:56)
.... la un moment dat vad ... un tip cazut fix in mijlocul strazii intr-o gropa ... suficienta ca sa nu-l vada cineva care ar fi trecut pe acolo cu masina ... il iau pe ala si incep sa trag de el sa-l duc pe trotuar;... ma gandesc ca daca nu moare calcat de masina, sigur moare de frig;... ma intorc si il tarasc pe ala pana in scara;
*

.... nu ramane nepedepsita ! "
iese un vecin ... ma insfaca de o mana si imi trage una in gura .... ma mai trezesc cu un pumn in burta si cativa pumni pe dupa ceafa si pic pe jos. ... Pana sa lamuresc eu problema, pot sa spun ca m-au batut aia ca la carte;
*

Ca urmare, este evident ca:
Nu mai simt acelasi imbold de a-i ajuta neconditionat pe altii, pt ca imi este teama ca o pot incasa fara sa fi facut nimic, mai mult o pot incasa pt ca am vrut sa ajut.
*

Necazul este ca societatea romaneasca, ca civilizatie, este subdezvoltata; daca te comporti la un nivel deasupra mediei esti privit ca un ciudat; dar chiar si intr-o societate mai civilizata intalnesti extreme

Dac-as fi pus intr-o situatie similara cu a ta (mai ales acum c-am citit ce-ai patit), anunt la 112 despre ce e vorba si consider ca astfel mi-am facut datoria; nu m-as atinge de cel cazut din mai multe motive:
- pot fi acuzat ca l-am ranit ( si de aia e plin de rani) sau ca (profitand de starea in care se afla) i-am furat ceva;
- in caz ca-i ranit si-l misc, pot fi acuzat ca i-am agravat starea;
- s-ar putea sa n-aiba nimic si sa se prefaca cine stie cu ce scop;
- ... si la urma urmei, a bea pana iti pierzi mintile este unul dintre cele mai degradante lucruri; n-am sa inteleg meteahna asta si n-o sa am niciodata intelegere pentru betivani; o cauza a lipsei de civilizatie este bautura; sa zica mersi c-am dat telefon la 112.

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
SiloS
post 28 Feb 2006, 19:12
Post #175

Gangester

Aia beti ajung asa pentru ca pica prin santuri , se ridica , mai fac doi pasi , si iarasi pica radmasa.gif

Am vazut si eu unul din asta , nu mai putea lega 2 cuvinte asa cum trebuie , nu stia unde sta si nici macar nu mai stia cum il cheama radmasa.gif . Nu am intrat in vorba cu el , dar am auzit "discutia"
dintre el si niste taximetristi . In scurt timp a sosit salvarea .

Altadata am vazut o baba beata tranta radmasa.gif Eram seara prin spatele unor blocuri cu gasca . Cand am vazut baba cum merge , unul dintre noi a strigat-o , baba a intors capul si a picat pe spate in boscheti radmasa.gif Se duce unul dintre noi , o ridica din boscheti , a dansat manele in fata ei , baba a stat si s-a uitat si dupa asta iarasi a picat in boscheti radmasa.gif in timpul asta au coborat niste mosi din blocul alaturat care au vazut toata scena si au dus-o pe rachierita acasa , adica la urmatorul bloc . in 10 min se intoarce o babuta cu o lanterna care a criticat-o pe betivanca ca si-a distrus viata si ca si-a pierdut cheia pe drum .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
JohnDoe1
post 1 Mar 2006, 11:47
Post #176

Membru autentic

Intr-adevar OCEBE ai mare dreptate in ceea ce spui si acum mi-am invatat lectia; sincer nici la 112 nu cred ca voi mai suna.

Inainte de a mi se intampla chestia asta, mai dedemult acum vreo 2 ani, cand am ajuns acasa, in holul blocului era extrem de mult fum; deja cam vreo 7 vecini iesisera afara si vociferau la stele ca arde ceva si nu stiau de unde si eu marele domn ma apuc sa sun la pompieri; dupa ce dau datele de contact, adresa mea, telefonul, in vreo 5 min apare si 2 masini de pompieri. In fine nu mai detaliez, tam-tam mare, furtune desfasurate, sirena aia care urla apocaliptic unul urla intr-un megafon daca sunt cumva raniti sau acolo unde arde sa dea aia un semn si dupa toata povestea asta, il gaseste pe un destept de la parter care isi facea fripturi si tot fumul ala gros si inecacios era de la gratarul lui. Si dupa ce il identifica aia, vin pompierii la mine si imi spun ca am de plata 2,7 mil pt deranj inutil; Eu ma uit perplex la ei si dau sa zic, pai bine dar eu v-am chemat ca era f mult fum, de unde sa stiu eu de la ce era fumul ca nu puteam sa iau la rand toate apartementele, mai ales ca oricum nu se putea respita in holul blocului; si adaug, daca voi a-ti intrat cu masca pe figura eu cum puteam sa verific asta fara? si oricum daca inteligentul ala a pus tot blocul pe jar, de ce sa platesc eu; noroc ca au sarit vecinii cu gura si mi-au luat apararea si in cele din urma a platit ala cu gratarul; faza mai nashpa a fost ca m-a tot amenintat ca daca ma prinde mi-o trage; se pare ca intre timp si lui i-a mai scazut furia si nici eu nu am patit nimic.

Asa ca si asta cu sunat la 112 sau alte nr cum erau inainte separate, pompieri, politie, salvare, etc e destul de relativa; ma pot trezi ca mi se imputa nu stiu ce suma de plata ca i-am deranjat degeaba.

--------------------
+
VladG
post 1 Mar 2006, 12:42
Post #177

Membru preistoric

Sa vedeti faza la care am fost martor ieri, pe viscolul ala tampit, in intersectia de la statia de metrou Crangasi:

Bineinteles ca si aceasta intersectie era blocata.
Eu, pieton, traversam pe VERDE pentru mine. Face ce face si unul cu un opel break ceva mai vechiut scapa din ambuteiaj si nervos tare claxoneaza prelung si-si face loc cu forta printre ceilalti pietoni care traversau regulamentar.
La faza asta, toata lumea a inceput sa-l injure, pe buna dreptate. La care tipul deschide usa din mers si trage si el o injuratura grea. Era genul de smecheras, pe la treizecisiceva de ani si era foarte tare increzator in "smecheria" lui.
In momentul urmator, unul de langa mine, genul muncitor care nu stie multe, a luat-o la fuga dupa masina "smecherului", surprinzator de repede pentru statura lui indesata si pentru zapada de pe jos.
Vedeam ca in filme cum tipul ajungea tot mai aproape de masina, desi masina avea liber in fata. Soferul cred ca nici nu stia ce e in spatele lui.
Dupa 30 de m, urmaritorul prinde masina si, ma gandeam ca ii va smulge stergatorul de luneta, dar nu, intinde cu putere mainile si trece prin luneta aluia.
Urmeaza o frana brusca, "smecherul" se da jos cu gand de cafteala si dupa doua trei schimburi scurte de lovituri, vad ca o cam ia si pe coaja.
Nu stiu cum s-a terminat ca ma grabeam si am plecat. Toata faza a durat doar 20-30s, insa ce mi-a placut e ca si "smecherii" o mai iau in freza cateodata...

Desi nu am fost implicat in incidente violente la volan (adica nu mai mult de claxoane si injuraturi reciproce) am ajuns la concluzia ca nici macar atat nu merita, nu are sens sa ma enervez degeaba pentru toti necioplitii din trafic. Nu o sa le fac eu educatie. Sa zicem ca il altoiesc pe unul care m-a suparat. Pana acasa mai gasesc trei in aceeasi situatie. Ce fac? Ma bat cu toti din trafic? Nu sunt Chuck Norris, asa ca as avea toate sansele sa o mai incasez si eu...
Acum cel mult rad in sinea mea sau pe fata de prostia lor si ma simt mult mai bine decat cand injuram si claxonam...

This post has been edited by VladG: 1 Mar 2006, 12:44

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
Ciombe
post 1 Mar 2006, 13:25
Post #178

Membru autentic

From: Arad

JohnDoe, man, da tu chiar ca esti ghinionist...

Parca era si un film cu tema asta.

La mine la volan e simplu, mai ales de sunt cu troaca (papucu). Ma bag fara resentimente cand au intentii tupeiste.. deobicei se feresc ei ca io ma fac ca nu-i vad. blink.gif

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
silverone_82
post 1 Mar 2006, 14:15
Post #179

Membru

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif JhonDoe azi am ras cum nu am mai ras demult...super tari povestile tale...eu zic sa te feresti sa mai faci vreun bine....ca nu prea iti e bine...in Romania nu e bine sa fii binefacator..... radmasa.gif ...mama ce povesti...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
Radduu
post 1 Mar 2006, 17:26
Post #180

Membru autentic

Stiu eu cum e treaba cu ajutatul altor oameni...si am ajuns la concluzia ca mai bine ajut un caine de pe strada decat un om.

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
10 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 15:07
Forum Renault