DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie

eudin_umarian
post 25 Feb 2006, 17:24
Post #91

.........

Group: Members
From: constanta

si eventual dupa ce o luam in bot de la orisicine,ne cerem scuze pentru ca l-am deranjat... cool.gif

oooof viata meeea!!! radmasa.gif

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sclaud
post 25 Feb 2006, 17:34
Post #92

Status: activ

From: Brasov

Trista poveste ...

Din acest motiv si datorita altor catorva milioane de motive care mi le ofera tara asta de rahat, zi de zi ... am luat de ceva timp decizia sa emigrez intr-o tara ... "mai civilizata" (inca nu am reusit dar sunt pe cale sa reusesc in maxim 1 an si jumate) ... si sincer de abia astept. Nu spun ca acolo voi fi "ferit" 100 % de astfel de probleme dar ... eu sunt SIGUR ca nu voi intampina nici macar jumatate din "problemele" cu care m-am confruntat pana la aceasta varsta "frageda" in tara asta "de 2 lei" ... (asta si cunoscand "povestea" reala a unui numar foarte mare de apropiati/rude ai/ale mei/mele). Aaaa ... ca se poate ca si pe acolo sa se intample cate un astfel de caz razlet ? ... da e adevarat dar raportul intre ei si noi este covarsitor in favoarea lor. Eu unul am ajuns la concluzia (foarte tarziu recunosc ... la 28 de ani (29 maine apropo rolleyes.gif ) ... mie imi pare rau ca am apucat varsta asta in tara asta de kkt) ca nu exista NICI O SANSA pentru tara asta !

Si ajungem probabil la aceasi concluzie: "fuga" e rusinoasa dar ... e sanatoasa !

P.S. Mai in "tinerete" eram si eu adeptul urii, razbunarii, actelor de justitie cu lama, cutitul, bata, toporul etc ... dar am ajuns la concluzia ca nu am sanse de castig ...
Din cand in cand mai rabufnesc si eu ... ca orice om ... dar cu timpul incerc o estompare a acestor reactii ... e adevarat ca sunt cazuri in care soarta nu iti ofera sanse de scapare din anumite situatii ... si atunci parerea mea e ca ... esti pierdut ... in 99% din cazuri. Sansa sa "se poata face ceva" in tara asta, este aproape nula.
Avem o singura viata si ne trebuie foarte mult noroc (foarte multa sansa) sa o traim intr-un mod placut ... fara probleme si fara a intra intr-un conflict din care nu avem nici o sansa sa iesim invingatori.
Eu prefer sa-mi caut "sansa" asta in alta parte ... Numiti-ma cum vreti: las, fricos etc ... dar nu uitati: au mai fost alti 2 milioane de romani inaintea mea si ... mai sunt alte cateva milioane "in asteptare" care isi vor incerca si ei aceasi "sansa" ca si mine ! Eu prefer sa-i numesc "oameni loviti de inspiratie".

This post has been edited by Obscuru: 25 Feb 2006, 18:24

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
amc
post 25 Feb 2006, 17:45
Post #93

2 trancane

From: Bucuresti

QUOTE(Obscuru @ 25 Feb 2006, 17:34)
P.S. Mai in "tinerete" eram si eu adeptul urii, razbunarii, actelor de justitie cu lama, cutitul, bata, toporul etc ...

: au mai fost alti 2 milioane de romani inaintea mea si ... mai sunt alte cateva milioane "in asteptare" care isi vor incerca si ei aceasi "sansa" ca si mine ! Eu prefer sa-i numesc "oameni loviti de inspiratie".
*

Probabil (sigur) oamenii aia de care fugi tu gandesc la fel ca tine
si te vei intalni cu ei peste tot! huh.gif

--------------------
YUGO Zavzta 2007/prestige - 1-B-NU-IS--chhh
+
eudin_umarian
post 25 Feb 2006, 17:50
Post #94

.........

obscurule,fugi tata fugi,cat mai poti!!!

daca mai stai te poti plafona...

"e impetuos necesar sa declaram razboi unei tari,indiferent care,si sa capitulam in prima clipa...sa vezi atunci "trai pe vatrai"!"(e veche dar de actualitate)

suntem un popor mandru ce nu ne-am lasat cotropiti!

totul pleaca de la mentalitate,bat-o vina! tongue.gif hai ca am dat-o in sf-uri!
hai la mai mare,la ro ma refeream!

--------------------
stiu ca nu stiu nimic!
+
Sclaud
post 25 Feb 2006, 18:06
Post #95

Status: activ

From: Brasov

QUOTE(amc @ 25 Feb 2006, 18:45)
Probabil (sigur) oamenii aia de care fugi tu gandesc la fel ca tine
si te vei intalni cu ei peste tot!  huh.gif
*

Eu nu fug de oameni ... eu fug de ceea ce fac oamenii ... si in special unii din tara asta ... multi rau de tot !!! (aici e problema) - si sper din tot sufletul sa nu ma intalnesc cu astfel de indivizi acolo unde am de gand sa ajung --- ar fi cam "imposibil" daca stau sa ma gandesc mai bine wink.gif (ori nu-i duce capu' ... ori "n-au cu ce" ca sa parafrazez un "dicton" din vocabularul lor wink.gif )

Poate ca nu m-am facut bine inteles: eu niciodata nu am "atacat" ci doar eram adeptul "raspunsului pe masura" (ochi pentru ochi / dinte pentru dinte) ... dar am ajuns la concluzia ca e o prostie ...

"fugi tata fugi" biggrin.gif - nu "fug" !!! ... plec legal si cu acte in regula (ca de aia dureaza atat ... bat-o vina de treaba) wink.gif

P.S. Si vizavii de "fuga de oameni" ... am auzit si nu de putine ori relatari despre romani plecati prin alte tari care se comporta acolo asa cum nu s-ar fi comportat niciodata in propria tara (adica mult mai civilizat vreau sa spun) ! De ce oare ? Deci nu e chiar totdeauna cum se spune ca "omul sfinteste locul" ... mai e si invers (de multe ori) wink.gif
Dar mai e adevarata si vorba cu lupul si cu naravul ... asta e ... totul se reduce la "sansa" asa cum spuneam si mai inainte ... sansa de a avea o viata tihnita si placuta ... sau asa cum si-o doreste fiecare smile.gif

This post has been edited by Obscuru: 25 Feb 2006, 18:27

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
XMihai
post 25 Feb 2006, 18:23
Post #96

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

La mine in fata liceului s-au batut 4 killeri(daca pot sa zic asa) contra unor copii de clasa a 12-a...bineinteles ca erau 2 amarati de gardieni pe acolo prin curtea liceului, dar s-au facut ca ploua...si totusi...erau gardieni cu bastoane si spary-uri paralizante....

--------------------
. . .
+
Smudo
post 25 Feb 2006, 19:25
Post #97

Membru autentic

Trista poveste ...

Din acest motiv si datorita altor catorva milioane de motive care mi le ofera tara asta de rahat, zi de zi ... am luat de ceva timp decizia sa emigrez intr-o tara ... "mai civilizata" (inca nu am reusit dar sunt pe cale sa reusesc in maxim 1 an si jumate) ... si sincer de abia astept.
Eu unul am ajuns la concluzia (foarte tarziu recunosc ... la 28 de ani (29 maine apropo  rolleyes.gif  ) ... mie imi pare rau ca am apucat varsta asta in tara asta de kkt) ca nu exista NICI O SANSA pentru tara asta !
*

Bafta! Si La multi ani...smile.gif

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Lexy
post 25 Feb 2006, 19:47
Post #98

Just ME

QUOTE(XMihai @ 25 Feb 2006, 19:23)
La mine in fata liceului s-au batut 4 killeri(daca pot sa zic asa) contra unor copii de clasa a 12-a...bineinteles ca erau 2 amarati de gardieni pe acolo prin curtea liceului, dar s-au facut ca ploua...si totusi...erau gardieni cu bastoane si spary-uri paralizante....
*

Suntem o tara de lasi asta suntem!

Mi-ar place sa aud ca exista niste barbati cu sange in ei care sa se duca sa casapeasca pe toti nenorocitii astia...da slabe sanse.
Adevaru' e ca pana nu ti se intampla tie nu misti un muchi, din pacate.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
vis-a-vis
post 25 Feb 2006, 20:11
Post #99

DaciaClubber

Daca ma duc si le sparg capetele la 10 aurolaci, vii matale cu pachete la mine? (a se citi, sa-mi arunci chiftele cu prastia)

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
StefanT
post 25 Feb 2006, 20:11
Post #100

STF - Special Tactical Force

Bai, ia mai lasati-o jos cu barbatia. Chiar ieri la mine la liceu l-au batut mar pe unu' in fata liceului... cam 50 de baieti stateau si se uitau in jur. Printre care si eu bineinteles... Era pauza. De ce nu ne-am bagat? Probabil aia 2 batausi ne bateau cap in cap pe toti o data. I-a tras unu' un picior in piept si a zbrurat 1,5m-2m in spate pana in mijlocul strazii de credeam ca-s in filme cu Van Dame. Ca sa nu mai spun ca erau verisorii fratilor de pe matusa mamei bunicii a celor mai mari smecheri pe Bacau. Daca indraznea vreo unul sa comenteze a doua zi era mort. Is chestii grele la mijloc. Si ala nu a luat bataie degeaba cred. Io de ce sa ma bag? Sa ma dea a doua zi la ProTV? Nu merci, nu de asta tine barbatia.
Si ca gardian... erau 2 pe acolo, care intr-adevar nu se grabeau. Au tupeu sa comenteze? Gaze lacrimogene? LOL... isi luau si cate un glont in cap... dupa parerea mea ca sa fii in siguranta in scoala ar trebui sa fie la poarta cate 2 dubite de S.P.I.R pregatite in orice moment... si mai ales sa ai grija cu cine umbli si ce vorbesti...

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
einstein1984
post 25 Feb 2006, 20:14
Post #101

fan Dacia

Un cunoscut mergea intr-o seara cu masina si vede 2 fete acostate de 2 tigani. Trage pe dreapta si da sa iasa din masina cu levierul in mana.
Pana sa apuce sa faca asta, fetele deja aplicasera cateva picioare in capul nefericitilor care acum nu mai stiau pe unde sa fuga. Fetele erau in lotul national de Karate-do. Deci nu e musai nevoie de baieti pentru ce sugerezi tu Lexy!

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
vis-a-vis
post 25 Feb 2006, 20:23
Post #102

DaciaClubber

Da' ele reprezinta sexul slab. Si la o adica, puse intr-o situatie critica incep sa se smiorcaie.
Eu doar sfatuiesc sa se procedeze cu cap in situatii naspa si sa nu subestimati niciodata adversarul. (supraestimarea propriilor forte este cea mai paguboasa)

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Vlad Georgescu
post 25 Feb 2006, 20:30
Post #103

/----\ <--- Logan

Nu zice nimeni sa dai in atacator pina moare, sau sa-i rupi gitul ca in filmele gen Blood Sport, sau chestii de genul asta.

Dar, dupa citiva pumni, cind vad ca o iau pe coaja, multi golani din astia se retrag.

Exista si optiunea asta: dai in el mai moderat. smile.gif

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
Smudo
post 25 Feb 2006, 22:04
Post #104

Membru autentic

QUOTE(vis-a-vis @ 25 Feb 2006, 20:11)
Daca ma duc si le sparg capetele la 10 aurolaci, vii matale cu pachete la mine? (a se citi, sa-mi arunci chiftele cu prastia)
*

radmasa.gif si tigari cu teava.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
pastrama
post 26 Feb 2006, 00:19
Post #105

scursura umana

From: Ct

QUOTE(Steffyx @ 25 Feb 2006, 20:11)
Si ca gardian... erau 2 pe acolo, care intr-adevar nu se grabeau. Au tupeu sa comenteze? Gaze lacrimogene? LOL... isi luau si cate un glont in cap... dupa parerea mea ca sa fii in siguranta in scoala ar trebui sa fie la poarta cate 2 dubite de S.P.I.R pregatite in orice moment... si mai ales sa ai grija cu cine umbli si ce vorbesti...
*

Hai ca deja s-a ajuns la filme cu mafioti.
Glont in cap??? Cam mult pentru niste batausi de 2 lei...nu zic ca nu se poate dar sunt rare cazurile in care la noi in tara se ajunge la conflicte cu arme de foc.
Gardienii au stat si s-au uitat? De ce nu ati facut o reclamatie la directorul liceului?

--------------------
Tedei - -
+
SiloS
post 26 Feb 2006, 05:26
Post #106

Gangester

From: Buzau

Daca toata bataia se intampla in fata liceului ... langa gardieni , ei nu se vor baga pentru ca nu e de competenta lor . Ei trebuie sa aiba grija de elevi doar in incinta liceului . smile.gif Asa e contractul de munca .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
clr
post 26 Feb 2006, 11:19
Post #107

Membru autentic

(29 maine apropo  rolleyes.gif  ) ...
*

OT: azi e 'maine' asa ca La Multi Ani!

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
SPORTivu
post 26 Feb 2006, 11:22
Post #108

Membru autentic

Eu mi-am cumparat pistol cu aer comprimat , bile de otel, Walther ppk. E bun fratilor, credeti-ma 04.gif Nu e nevoie de nici un act pentru el, este pentru autoaparare.....va recomand cu incredere, se gasesc la 3-7 milioane jucarii din astea, si sunt super tari

Attached thumbnail(s)
Walther_20PPK_S_20_20_20nikiel.jpg ( Size: 46.64k ) Number of downloads: 154

--------------------
Dacia 1300 1974
BMW E23 732i 1982
BMW E12 525A 1979
Aro 243 Militar 1979
+
XMihai
post 26 Feb 2006, 11:45
Post #109

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

QUOTE(Smudo @ 25 Feb 2006, 23:04)
radmasa.gif si tigari cu teava.
*

- Tare asta...

si acu sa revenim, sincer eu cand vad batai intre "clanuri", mai ales noaptea dau si si eu de rup cu fuga, bineinteles...cand eram mai mic tot asa, intr-o discoteca s-au luat unii la bataie, bineinteles ca au venit "bodyguard-zii"(sau cum se zice) i-au dat pe aia afara din discoteca, dar bataia a continuat afara, eu curios cum eram am iesit afara si stateam pe margine si priveam, pana cand m-am trezit si eu cu cativa pumni in cap si vre-o doua picioare prin stomac...aia a fost a-3-a si ultima mea seara in dicoteca,...de atunci nu mai stiu ce-i aia discoteca.

--------------------
. . .
+
StefanT
post 26 Feb 2006, 11:53
Post #110

QUOTE(pastrama_stelistu @ 26 Feb 2006, 02:19)
Hai ca deja s-a ajuns la filme cu mafioti.
Glont in cap??? Cam mult pentru niste batausi de 2 lei...nu zic ca nu se poate dar sunt rare cazurile in care la noi in tara se ajunge la conflicte cu arme de foc.
Gardienii au stat si s-au uitat? De ce nu ati facut o reclamatie la directorul liceului?
*

Tocmai aia e susta, ca nu erau batausi de 2 lei. Si crede-ma ca aveau pistoale la ei, iti zic 100%. Nu e de gluma. La director? Cred ca daca era ceva se auto-sesiza, la ce zarva s-a facut. In chestii de astea e cel mai bine sa nu te bagi si sa faci tot posibilul sa nu se ajunga acolo.

--------------------
Fan Reno 53379
+
Daedalus
post 26 Feb 2006, 18:50
Post #111

sound addicted

E cel mai bine daca poti sa te feresti de conflicte, dar daca deodata te trezesti cu un tigan langa tine care iti cere o tigara, faci o pauza de 2 secunde si ii analizezi pozitia, apoi direct un pumn in nas, sau mai bine in gat (il paralizeaza cateva minute bune si nu moare din cauza asta), nu exista cale de mijloc, ala nu vine sa te intrebe ce mai faci, cum o mai duci. E mai mult decat clar ca daca nu ii faci pe plac o sa te jegmaneasca si mai probabil o sa te atace.
Nu sunt zmeu de felul meu si o singura data am facut asta (tiganul nu era la prima abatere), recunosc ca sunt fricos de felul meu si sunt convins ca pana sa reactionez o incasez de cateva ori, dar am un punct critic, peste care am trecut rar la viata mea, cam cand eram mic si ma bazez pe el ca sa spun asa.
In masina am atat bata de baseball cat si un butterfly (nu stiu ce lungime are lama, cred ca vreo 15 cm). Mi-e cam teama de cutitu ala ca as putea sa omor pe cineva, dar ideea e sa nu infigi ci sa prelingi lama pe corpul respectivului, atat cat sa treci prin piele, eventual pe fata ii poti trage o linie si niciodata pe gat. In fine, sper sa nu ajung acolo niciodata. Sincer sa fiu nici bata n-am avut ocazia sa o folosesc pana acum si sper sa nu am pe viitor.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
torvalds
post 26 Feb 2006, 19:24
Post #112

Membru incepator

Jeguri de oameni ce sa zic ... sa va spun ce mi s-a intamplat mie
Inainte de "eveniment" nu aveam nimic in masina care sa poata fi folosit ca arma... adica cheia de 19 din portbagaj, sau cricul nu se pun la socoteala , ca pana le scoti pe alea, esti deja pe jos... in pokemon land...
Mergeam pe la 11 seara prin Sacele ( un oras devenit cartier al Brasovului) si 2 animale bete muci mergeau pe mijlocu strazii principale din oras... unul dintre ei avea si o butelie ( de aia mare de aragaz) in spate ... claxonez o data , scurt sa nu deranjez lumea care, probabil dormea la ora respectiva, astia nimic. Venind ceva din fata, pe contrasens, au ajuns exact pe mijlocu benxii mele ( singura de pe sensu respectiv)... mai claxonez o data, tot scurt , tampitii nimic ... in fine trec masinile de pe contrasens si ii depasec la 20 cm departare cu claxon luuuuuuung ( deja ma enervasem , si nu m-am mai gandit la somnu locatarilor), bineinteles tot ei s-au simtit lezati de actiunea mea, si au lovit plafonu cu pumnu , cred... In momentul ala am crezut evectiv ca au aruncat cu butelia de gaz dupa mine, am vrut sa ma dau jos la ei... dar nu aveam ce pune mana. Am continuat drumul, eram si obosit, nu m-am dus la militie sa fac plangere ca parca auzeam o replica de genu " Pai ce mah, n-ai ce face? Ai patit ceva ??, Ha ha ha ha "
De atunci am introdus sub scaunul soferului una bucata topor de metro, din ala cu maner de plastic... estetica scula ... plus pe usa una bucata cutit cu lama de vreo 15 cm... si pe usa din dreapta inca un cutit cred... ( Astea sunt cu scop practic... uns pita cu unt... etc, nu m-am gandit la ele ca la arme)
Urmeaza sa achizitionez un "schimbator de opinii" = BATA, dar nu stiu unde sa il plasez la indemana ... sub scaun e deja aglomeratie ... ma gandesc sa il las intre scaun si usa ... hmmm or zice ceva militienii ????

--------------------
Hyundai 1500 2007
+
Lexy
post 26 Feb 2006, 19:29
Post #113

Just ME

Cu siguranta ca sunt multe "chestii"care pot fi folosite la auto-aparare, si nu implica neaparat chestuni mari si tai smile.gif si maia les nu bat la ochi.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
torvalds
post 26 Feb 2006, 19:34
Post #114

Membru incepator

se vorbea mai demult pe aici de un "ciombelete" ... dar presupun ca daca ies cu toporu intro mana pot sa suplinesc faptul ca nu sunt pachetel de muschi... biggrin.gif, Io nu ma gandesc sa ii dau cu bata/topor/cheie de roti/ciombelete direct in cap, ca ma aleg cu dosarel, vreau doar sa ii descurajez si eventual sa ii schilodesc un pic (minim 15 zile de spitalizare) ...
Romania tara de cacao ...

--------------------
Hyundai 1500 2007
+
mauru007
post 26 Feb 2006, 20:14
Post #115

sir

QUOTE(SPORTivu @ 26 Feb 2006, 11:22)
Eu mi-am cumparat pistol cu aer comprimat , bile de otel, Walther ppk. E bun fratilor, credeti-ma  04.gif  Nu e nevoie de nici un act pentru el, este pentru autoaparare.....va recomand cu incredere, se gasesc la 3-7 milioane  jucarii din astea, si sunt super tari
*

nu ai voie sa flosesti asa ceva pentru autoaparare, se poate folosi pentru tir sportiv si atit. Si oricum am avut si eu 2 pina acum si nu puteam pune prea multa baza pe ele, daca agresorul e mai hotarit si e imbracat gros de iarna nu faci mare lucru cu el

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
Smudo
post 26 Feb 2006, 20:25
Post #116

Membru autentic

Aia e arma de vara... la fel ca si cauciucurile la masina. Intelegi? Pentru iarna se alege altceva. Mai greu cu alegerea pentru primavara-toamna.

--------------------
x x - X
+
matrafox
post 26 Feb 2006, 20:56
Post #117

Membru autentic

aseara ies cu prietena la o plimbare prin cartier si dupa vreo 10 minute de plimbat vine unul ,ma ia de mana si se pregatea sa ma paleasca cu cealalta.tot tipa la mine ca de ce trageam eu de usile lui de la masina si vroiam sa ii fur masina.omul nu realiza deloc ca ma confunda.gagica care eram cu ea a bagat raurile de lacrimi obisnuite si prostul statea si incerca sa se fereasca de omul care se luase de el.omul il stiam din vedere si stiam ca este gabor altfel maturam cu el pe jos.intr-un final a obs ca nu poate sa ma plesneasca si pana la urma realizeaza ca m-a confundat dar nici macar scuze nu si-a cerut.gagica era si normal sa puna botul ca sunt spargator de masini si mi-a si dat papucii .si asa am ramas de 2 lei si fara femeie si cat pe aci sa intru la beci

--------------------
dacia 1310 tlx - CT-02-GVS
+
StefanT
post 26 Feb 2006, 20:59
Post #118

Ce de rahat faza... dar aia nu te cunostea deloc.. sau ce naiba pune botu asa, vine unul pe strada zice ca i-ai violat fata si ea crede... radmasa.gif

--------------------
Fan Reno 53379
+
eudin_umarian
post 26 Feb 2006, 21:06
Post #119

.........

QUOTE(matrafox @ 26 Feb 2006, 20:56)
aseara ies cu prietena la o plimbare prin cartier si dupa vreo 10 minute de plimbat vine unul ,ma ia de mana si se pregatea sa ma paleasca cu cealalta.tot tipa la mine ca de ce trageam eu de usile lui de la masina si vroiam sa ii fur masina.omul nu realiza deloc ca ma confunda.gagica care eram cu ea a bagat raurile de lacrimi obisnuite si prostul statea si incerca sa se fereasca de omul care se luase de el.omul il stiam din vedere si stiam ca este gabor altfel maturam cu el pe jos.intr-un final a obs ca nu poate sa ma plesneasca si pana la urma realizeaza ca m-a confundat dar nici macar scuze nu si-a cerut.gagica era si normal sa puna botul ca sunt spargator de masini si mi-a si dat papucii .si asa am ramas de 2 lei si fara femeie si cat pe aci sa intru la beci
*

trebuia sa-i dai una sa-i sara cascheta! radmasa.gif

acum pe bune, numai din atat sa se supere?! tongue.gif inseamna ca nu te merita... cool.gif

This post has been edited by eudin_umarian: 26 Feb 2006, 21:08

--------------------
stiu ca nu stiu nimic!
+
amc
post 26 Feb 2006, 21:11
Post #120

2 trancane

QUOTE(matrafox @ 26 Feb 2006, 20:56)
si cat pe aci sa intru la beci
*

Nu inteleg!
Te cunostea?De ce nu l ai fript, si apoi plecai frumos.

This post has been edited by amc: 26 Feb 2006, 21:13

--------------------
YUGO Zavzta 2007/prestige - 1-B-NU-IS--chhh
+
10 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 03:51
Forum Renault