Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
![]() ![]() ![]() |
Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
amc |
![]()
|
||
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum s-au mai speriat, dar inainte, daca te simteau la mana lor si ridicai tonul, iti luai 2-3 bulane sau 2 dupa ceafa.(de mili...politisti zic)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam greu inteleg si in ziua de azi politistii ca ei de fapt lucreaza PENTRU NOI!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(amc @ 24 Feb 2006, 16:38) Ce poftim ? tu unde te crezi ? sau in ce perioada te crezi ? cum ar fi fost sa ridice tonul d'apoi sa indrazneasca sa puna mana pe mine ? offtopic am gasit un imbecil d'asta care comenta asta vara ... stateam in masina la un prieten pe la 12 noaptea 3 oameni ... a venit patrula va rugam actele... inclusiv ale masinii..noi ok sigur ... cu cine avem placerea ? ei nimic... ma rog ala care ne-a controlat amabil politicos etc... cand sa plece ... ati uitat sa ne spuneti cu cine am avut placerea ... la care celalt ... auzi bah tu sa ai alta tinuta ca sa iti permiti sa vorbesti asa cu mine ...si sa ma intrebi cine sunt... raspundem politicosi ca am avut o tinuta mai mult decat decenta si ca au obligatia legala sa se prezinte inainte de a cere ceva de la noi... Raspunsul : "Nu ma inveti tu pe mine bah ce sa fac ..." Ba da va invat daca pana acum nu ati invatat si noi 2 nu suntem ba pt. ca nu am copilarit impreuna ... Intre timp l-a calmat colegul lui care ori era mai inteligent ori remarcase faptul ca eram 2 oameni care inregistrasera toata discutia... acum ce sa zic mai exista si intr-adevar astfel de oameni... faza nostima a fost ca la 10 minute dupa ce s-a intamplat asta au trecut niste baietasi tuciurii care au demontat un calorifer dintr-ala mare de fonta dintr-o scara si au tulit-o cu el... This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 15:56 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi se intampla, conteaza felul in care iei atitudine.
Cele mai bune rezultate le ai daca ramai calm si stii sa aplanezi situatia din "vorbe".(atat in cazul infractorilor cat si a gaborilor) Daca declari razboi prin atitudinea ta, de razboi ai parte. Atentie mare la comportamentul propriu, nu aratati nici o clipa ca v-ar fi teama si nu raspundeti cu aceeasi moneda. (Vorba dulce mult aduce.) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate ca o sa se schimbe ceva atunci cand militienii nu vor fi recrutati doar pe baza de spaga.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
vis-a-vis , vorba dulce ca vorba dulce , dar asta nu inseamna sa incepi sa ii pu[pi in cenzurat pe tigani ca pe urma mai rau iti fac .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(Radduu @ 24 Feb 2006, 17:05) stii tu ceva concret ? poti demonstra?sau e doar din auzite ... intamplarea face sa stiu ca asa zisii militieni tineri au aproape toti studii superioare si dau niste exemene pe care iti garantez eu ca e greu sa le iei ,inclusiv astia care patruleaza pe strazi... |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Adica tablagiu' de pe strada are studii superioare? Ma faci sa zambesc.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, stim cu totii ce se intampla pe la academie , pe la scolile de politie, cum sunt prinsi cei care primesc mita . Militienii de pe strada daca aveau studii superioare erau ofiteri acum
![]() Indiferent, degeaba au ales meseria asta pt ca sunt VARZA! This post has been edited by Radduu: 24 Feb 2006, 16:41 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(avathan @ 24 Feb 2006, 17:22) stii tu ceva concret ? poti demonstra?sau e doar din auzite ... intamplarea face sa stiu ca asa zisii militieni tineri au aproape toti studii superioare si dau niste exemene pe care iti garantez eu ca e greu sa le iei ,inclusiv astia care patruleaza pe strazi... Si atunci de ce se comporta toti de parca ar fi handicapati? PS: Imi cer scuze fata de persoanele cu handicapuri, nu e vina lor ca s-au nascut asa. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Feb 2006, 17:28) unii au ... cei mai tineri @ovidiusoft asta tine de primii 7 ani de acasa si de caracterul omului ... si nu se comporta toti asa... am inteles ce ai vrut sa zici nu are legatura cu peroanele cu handicap... This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 16:58 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai am vazut "intelectuali" d-astia si dand cu matura sau la spalat farfurii.
Nu discut aici de restantierii din facultati reconvertiti in meserii sub nivelul "pregatirii" lor. Asta e alta discutie. Eu vorbesc de Academia de Politie. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
mai sus se vorbea de "studii superioare"
in general sunt baieti "ambitiosi" care fac timp de 7-8 ani o facultate particulara (nu-i chair asa usor sa strangi bani din spagi ptr examen) ca apoi sa afle ca nu exista locuri de ofiteri in "sistem". ![]() This post has been edited by tarzy: 24 Feb 2006, 17:00 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si acei "intelectuali" n-au fost in stare sa se faca altceva decat gabori?
Ii incadrez in aceeasi oala. Gaboru-i gabor, mentalitatea se transmite din generatie in generatie. O sa mai dureze mult pana comportamentul de militian nu va mai emana din uniformele de clovn ale politistilor. This post has been edited by vis-a-vis: 24 Feb 2006, 16:59 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Feb 2006, 17:57) Si acei "intelectuali" n-au fost in stare sa se faca altceva decat gabori? Ii incadrez in aceeasi oala. Gaboru-i gabor, mentalitatea se transmite din generatie in generatie. O sa mai dureze mult pana comportamentul de militian nu va mai emana din uniformele de clovn ale politistilor. Hmm sa vedem ... salariu peste medie ... loc sigur de munca ... oare de ce au ales o astfel de cariera??? si o sa trebuiasca sa mai treaca multa apa pe Dunare pana vor disparea ideile preconcepute din capul unora referitor la "militieni" ca deh asa au auzit ei ca e.. si ca face si drege militianu' ,tot din generatie in generatie s-a transmis ... i-ar mira sa afle ca s-a mai schimbat cate ceva in bine... am intalnit si eu imbecili dar am intalnit si oameni politicosi,normali,fara atitudini necorespunzatoare... iar raportul este net in favoarea celor din urma asta e viata nu avem ce sa facem nici cu unii nici cu alti... trebuie sa asteptam sa treaca vremea in alta ordine de idei ar trebui sa cerem sa ne mutam in alt topic ca nu stiu cate legatura are ce discutam cu subiectul prezentat aici ... This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 17:09 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
vis-a-vis las-o mai moale cu gaborii..pun pariu ca 1 "maimuta" care termina Academia stie mult mai multa carte decat acei "intelectuali" ce spala vase din cauza ca sunt prosti si nu stiu sa se descurce in viata
![]() This post has been edited by semit: 24 Feb 2006, 17:18 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
Si eu am fost acostat de un cersetor odata.Dupa ce m-am injurat bine cu el dupa ce m-a amenintat am vazut ca cei care urmareau show-ul erau 2 "Garci" (militieni).Dupa ce am scapat de ala am tipat la aia doi de ce nu au sarit.Ca e datoria lor.De asta ii platim.Raspuns.Reproducere 100%"Platesti pa dracu'.Ce sunt "io"?Ma-ta?"
Traiasca politia!!! This post has been edited by Adrian13: 24 Feb 2006, 17:19 |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
QUOTE(semit @ 24 Feb 2006, 17:16) vis-a-vis las-o mai moale cu gaborii..pun pariu ca 1 "maimuta" care termina Academia stie mult mai multa carte decat acei "intelectuali" ce spala vase din cauza ca sunt prosti si nu stiu sa se descurce in viata ![]() VISE si chiar daca o sa fie asa o sa se dea pe brazda repede, suntem in Romania... ![]() This post has been edited by hebron: 24 Feb 2006, 17:29 |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(Adrian13 @ 24 Feb 2006, 18:19) Si eu am fost acostat de un cersetor odata.Dupa ce m-am injurat bine cu el dupa ce m-a amenintat am vazut ca cei care urmareau show-ul erau 2 "Garci" (militieni).Dupa ce am scapat de ala am tipat la aia doi de ce nu au sarit.Ca e datoria lor.De asta ii platim.Raspuns.Reproducere 100%"Platesti pa dracu'.Ce sunt "io"?Ma-ta?" Traiasca politia!!! hai sa plangem pe forum ![]() te-a lovit ? ti-a furat ceva ? te-a bruscat ? nu te-a lasat sa treci ? iar daca s-a intamplat unca ca asta si nu au intervenit sau le-ai semnalat ca s-a intamplat una ca asta si nu au intervenit... am mai dat o solutie pe cat de simpla pe atat de eficienta 112 si spui acolo tot ce te doare pentru cuvintele alea trebuia fripti daca au zis asa ceva si puteai demonstra ... This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 17:35 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
si eu am patit-o intr-o seara eram in metrou pe la 10:00 seara si nu mai era nimeni in compartimentul acela si cand a oprit in statie intra vreo 7-8 oameni stelisti beti crita, se aseaza langa mine si ma intreba cu cine tin le-am spus ca tin cu steaua si dupa accea mi-au cerut telefonu sa se uite la el si n-am vrut atunci au tabarat toti pe mine si m-au batut o statie intrega iar cand a oprit in statie am reusit sa scap si sa fug dar mi-au spart nasu aveam urme de talpa pe haine cum au dat in mine oricum m-au aranjat putin.
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.673 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Singura solutie e prevenirea. Ochii in 4, zone luminate, evitat dputele cu indivizi dubiosi.
Ori asta ori o centura neagra cu 4 dani. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai da-o naibii de treaba ca nu e normal. Daca mergi pe strada in anumite cartiere la 1 noaptea sa zicem ca e bine sa fii cu ochii in 4. Dar sa fii batut seara la ora 10, in metrou (deci pazit, cu angajati, cu gardieni, cu de toate), cum s-a scris mai sus, NU e normal. Exista niste limite ale "prevenirii". Evident ca nu e bine sa te certi cu o gasca de betivani, dar nici sa nu mai ai curaj sa iesi din casa!
PS: Bine ca am CASCO la masina (ca in rest am 1.75 si sunt cam pirpiriu), in caz de ceva, trec peste ei si ma opresc fix in curtea politiei, indiferent de consecinte. Le zic ca m-am speriat si pledez nebunie temporara, ca la doua-trei faze de-astea chiar ca o iei razna. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu prea e indicat sa te urinezi in contra vantului!
Cand eram mai mic am mancat si eu bataie pe strada ca vroiau sa-mi fure unii bicicleta si crezi ca a intervenit cineva? Da, marmota din reclama! Erau oameni in toata firea, eu urlam ajutor, ma omoara!! si ei se hilizeau ca vaca la taur. Partea proasta e ca daca o ajuti pe una in autobuz poti sa o patesti si chiar rau: Cretinoidul zice ca te-ai luat de el asa, din senin, fata poate fi mana in mana cu el si o ciufulesti original. Nu ai voie sa dai in nimeni chiar daca e violata nevasta-ta in fata ta. Asa ca daca te bagi, macar sa stii pt cine. Oricum tiganii sar la bataie din placere, numai sa casapeasca pe unul din sadism. Pui mana pe telefon, 112 politia in actiune si faci reclamatie, atat ai voie legal! Sau ai sprayul la tine, dai numai daca esti atacat, ii mai plantezi si un picior in fabrica de copii si un picior in gura, te dai jos si pleci. Cum nimeni nu se baga pt tine, nu or sa se bage nici pt ala cazut pe jos. Mi-e frica s am bag intr-o cafteala de genul asta pt ca pot sa iau un cutit in burta, o lama pe fata, o bata in cap. Pt ai mei as face-o oricand dar pt o necunoscuta nu! Si nici nu sunt bun de bataie, noroc ca sunt destul de mare si bun de gura. This post has been edited by dizzy: 24 Feb 2006, 18:47 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Poate nu-i chiar asa de grav...
OFFTOPIC (exemplu pozitiv): un nene tare inteligent mi-a blocat vreo 2 zile la rand masina in parcare, trangand-o pe-a lui perpendicular. Prima zi m-am dus cu taxiul... a doua zi am sunat la Politia Rutiera. Ofiterul de serviciu foarte amabil, a zis ca se rezolva. In 5 minute a coborat nesimtitul urland la mine ca i-am ocupat locul ("aici era balta, eu l-am facut" etc) si cum de mi-am permis sa sun la Politie... probabil ca trebuia sa-i spun 2 sintagme: "ocupare abuziva a unui spatiu public" si "tulburare de proprietate", in loc sa-mi cer scuze si sa-i explic faptul ca, daca nu era "prima generatie incaltata", putea sa-mi puna un bilet in parbriz si sa explice frumos. Cel putin politistii s-au miscat si mi-au rezolvat problema. This post has been edited by vyrus: 24 Feb 2006, 18:55 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu imi fac dusmanii din cuvinte .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 05:42 |