Se apropie 1 Martie!, Ce le luam femeilor din viata noastra?
![]() ![]() ![]() |
Se apropie 1 Martie!, Ce le luam femeilor din viata noastra?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Trebuia neaparat sa ne reamintesti?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Eu, la nevasta-mea ii iau banii din poseta. Si o sa-i cumpar ceva flori si cam atat. Ar trebui sa-i ajunga ca ma are pe mine. Nu?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Chiar asa, de ce strici frumusete de forum cu topicul asta?! In genere, noi, mindrii membri ai acestui forum, pretuim mai mult masinile noastre decit consoartele noastre!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Baaaaaai! Ia sa vorbeasca fiecare in numele lui!
![]() Voi nu va ganditi ca poate se uita si vreo consoarta pe forum? Sa vezi atunci cadouri de 1 Martie! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Deja am luat o duzina de martisoare, la Bucuresti nu se poarta de 1 martie? Flori si alte alea de 8 Martie.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Trebuia sa-mi amintiti ca pusesem si io niste banuti deoparte de-un Duralube acolo, si s-au dus pe apa Martie
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
1 Martie= nimic
8 Martie= nimic ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
anul asta m-am scos.. tre sa investesc in masina.. deci
1 martie - masina 8 martie - masina ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
romulus |
![]()
|
He he he si io am scapat ca am luat camera video, care-i si pentru ea nu? Ce, o sa ma filmez numai pe mine??? Pai nu-i asa?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mama - bani, maxim 500.000, sa isi ia ce vrea ea.
Prietena - flori si ceva specialitati de ciocolata. Colegele (5) - una bucata frezie si martisor, daca gasesc ceva frumos, daca nu bomboane d'alea Rafaelo, cate 3 la pachet. Astea evident de 1 Martie, de 8 cred ca o sa ploua... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
romulus |
![]()
|
In fond, masina e de genul feminin. Dacia, la fel asa ca...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
1 martie martisoare
8 martie cadou , luat deja ![]() rusine alora care pun maisnile in fata nevestelor/ prietenelor ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-e rusine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
romulus |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
valentine , sincer ? NU.
in primul rand vine prietena / nevasta . asa zic eu ca ar trebui sa gandeasca oricine. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
romulus |
![]()
|
Hai ca glumeam! Ne reintalnim luni. Ma duc si eu acasa ca s-a cam terminat ziua de munca
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
jaf |
![]()
|
hai ma ca ceva ceva tot o sa le cumparam.. o fundita, o bombonica..
![]() dar am o probema.. ele cand ne cumpara noua ? eu vreau sa avem si noi zilele noastre ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
GeorgeB |
![]()
|
Daca masina inseamna mai mult decat sotia-prietena, e clar ca ati ales persoiane gresita! Va intelege masina, va asculta, va face de mancare, e alaturi de voi?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cat de greu e sa cumperi un buchetel de ghiocei de 1 martie si o cutie de bomboane de 8 martie!, daca nu dispui de mai multi bani?
Voi nu primiti cadouri de ziua cvoastra, de ziua numelui, de Craciun, de paste, de onomastica unde e cazul? This post has been edited by madalina: 26 Feb 2005, 16:11 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
jaf |
![]()
|
Era o gluma ?
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
Valentine |
![]()
|
Boy, ... oamenii s-au suparat rau de tot pe noi ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"de ziua numelui, de Craciu, de paste, de onomastica unde e cazul?"
Bine zis Madalina; de CRACIU primim noi cadouri ! Bai v-am spart ca eu i-am luat pantofi; am fost sa-i iau lui fiica-mea, i-am vazut pe aia si i-am luat nevestii si mi-am luat si mie o curea considerind ca-i CRACIU; La serviciu e mai nasol ca am 14-15 mu-ieri (he, he, he) dar sper sa scap cu martisoare si Rafaelo; de 8 Martie fac gripa ![]() This post has been edited by costi: 26 Feb 2005, 16:02 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma, nu mai fiti rai!
E normal sa existe ziua femeii! Ziua barbatului este in toate celelalte zile! ![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:04 |