Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
grafitscala |
![]()
|
||
![]() Solenza = prima iubire Group: Members Posts: 33 Joined: 11 June 06 From: Bihor ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
Stie cineva unde gasesc ulei Elf TRJ pt cutie la pret rezonabil in TM?
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Geam oglinda SLZ ( cu suport) = 22 ron
Oglinda (complet) = 80 ron Ulei 5w40 Mobil 1 = 35 ron/l Bara fata SLZ = 181 ron Semnalizator = 22 ron |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Stiu ca nu sunt piese,dar voi trece aici niste preturi:
-triunghi reflectorizant-24 ron -stingator incendiu cu pulbere,1 kg,5 ani garantie,cu manometru-55 ron -trusa prim-ajutor,5 ani garantie-45 ron. Toate produsele sunt din Italia si au toate avizele.(cel putin asa scrie pe ele) Preturile sunt de la magazinul de la Casa de Cultura. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
are idee cineva cat costa un bloc de lumini?
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Parca era in jur de 100 lei noi, nu sunt insa sigur.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
am gasit cu 165ron,la dacia la reprezentanta este 200 ron
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucse bara stabilizatoare pentru Megane 1 pret 12 RON bucata. Nu stiu codul. Se potrivesc excelent, vin fest, au in pachet si vaselina care ajuta la montarea lor.
Ne spui si de la ce magazin le-ai luat ? This post has been edited by i96nds: 14 Feb 2007, 19:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Bucsi bara stabilizatoare SLZ (toate 4) = 110.000 lei de origine, 88.000 alea facute de SRL
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus bucse de Megane 1 pentru ca dupa 2000 km alea de origine de pe bascula deja dadeau semne de oboseala, iar cum merg eu cu grija e aberant sa crape asa repede. Imi pare rau dar nu stiu de unde le-a luat mecanicul meu, are un magazin de unde se aprovizioneaza. O sa-l intreb si va spun.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Geam oglinda SLZ ( cu suport) = 22 ron ![]() unde? cel mai ieftin am gasit 35 ron si nu prea cred ca erau de origine |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
cation |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 July 06 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva daca mai exista magazinul Dacia de pe Mihai Bravu ca am trecut azi pe acolo si nu l-am mai vazut ?
|
--------------------
Ford
Focus Sedan
2006 Trend
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
stie careva vreun magazin in timisoara de piese de slz cu preturi acceptabile ? ca ciclop parca au preturi umpic cam maricele.
ca vine revizia de 60k si nu stiu de unde sa-mi iau toate uleiurile si filtrele. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
o baterie noua cat e? isi cam da duhu actuala..
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Piese in TM :Auto Roco la iesirea spre Jimbolia si cu preturi mai maricele Ovarom pe str. Miresei
Bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Magazinul de pe Mihai Bravu a fost inghesuit mai tare ca au facut un sediu de banca langa el. De fapt s-a decupat o parte din sediu - eh, erau banci cam putine !!!!
O baterie buna e pe la 170 ron (varta, bosch) sau pe la 120 alte marci. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Zippy |
![]()
|
am luat deja.mersi i96nds
Varta 44A - 120 ron |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
2dor |
![]()
|
O toba intermediara de origine cat ar fi? Multumesc.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
140 ron
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
2dor |
![]()
|
Saru' mana!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
2dor |
![]()
|
Am luat azi furtunase pentru firele dintre usa si caroserie, pret 13 RON bucata, de origine, si tampoanele care se pun pe polita spate si pe care preseaza haionul cand se inchide, pret 2,5 RON bucata.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
rulment roata fata a cumparat cineva de curand ? un pret va rog daca stiti ms
This post has been edited by pit-bull: 4 Mar 2007, 20:10 |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
2door ne spui si noua denumirea de pe cutie a tampoanelor ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
2dor |
![]()
|
Ce cutie la tampoane? Glumesti, mi le-a dat nenea din targ in mana. Am intrebat de tampoane de pus pe polita la Solenza si toti stiau despre ce e vorba.
This post has been edited by 2dor: 5 Mar 2007, 10:36 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
ok. nu vroiam sa ma ia careva la misto intrband direct tampoane........
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
2dor |
![]()
|
Aia vor sa vanda deci nu prea cred ca te luau la misto. Oricum te directioneaza ei catre aia care au.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
stie careva cat sunt acuma proiectoarele ? si daca stie cineva unde gasesc tampoane de-astea in tm sa imi zica.am intrebat la ciclop da nu o stiu de care zic.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
2dor |
![]()
|
Mocheta de Supernova pentru lateralele portbagajului cat ar fii, si unde gasesc? Ieri in targ nu am gasit.
Prioectoarele daca sunt aceleasi de pe Logan sunt foarte scumpe, cred ca peste 3 mil setul. This post has been edited by 2dor: 5 Mar 2007, 15:33 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pus pe CASCO proiectoare (pe factura scria de Logan, dar sunt identice si difera doar suportii de prindere), 640 RON (nu mai stiu exact zecimalele).
Daca iti trebuie pt Slz iti recomand sa le prinzi cumva, ca sa nu ti le subtilizeze 'baietii'. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:47 |