biciclistii in trafic, ii privim ca pe martieni ?
![]() ![]() ![]() |
biciclistii in trafic, ii privim ca pe martieni ?
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
flegme, amenintari nu ... claxon ... e indicat sa-l dai .. subtil ... sa stie ca vii ... ca poate el se gandeste la Maria lui de-acasa si-i vine sa faca S-uri chiar cand treci tu ...
acele flegme i le poti aplica cand trece bizonul calare pe bicicleta pe trecerea de pietoni ... si in viteza ... parca te-ar indemna sa-l iei pe capota ... si daca-l claxonezi sau ii zici ceva risti sa te trezesti chiar tu cu flegma aia ca ... deh .. el e "pe trecere" ... |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu va foarte "apreciez" claxoanele. Mai ales cele de aproape! Mai ales ca le primesc cand nu fac nimic gresit.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-as da UNORA o flegma fiindca UN NUMAR MARE DIN ACESTIA MERG CU CASTILE LA URECHI ASCULTAND MUZICA... care este INCREDIBIL de stupid, era sa iau unu pe capota cand a schimbat banda fara sa se asigure si el imi spunea ca cica merg prea repede... :
![]() Am respect pentru ei pentru ca un mijloc f. ecologic de a te deplasa in oras DAR f. multi nu stiu regulile de baza de circulatie si circula intr-un mod total haotic. Nu inteleg chestia asta cu ascultatul muzicii in casti si apoi crosetezi in trafic ca nebunul. Daca tot vrei sa te strecori lasa muzica sa auzi daca e masina acolo sa nu mai mentionez ca nu am vazut nici o astfel de bicicleta cu oglizi pe ea. This post has been edited by Executron: 16 Sep 2008, 21:56 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Han, asta e oglinda României.
Urmăresc acest topic cu deosebit interes. This post has been edited by LuluMOB: 16 Sep 2008, 21:52 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 16 Sep 2008, 21:25) Ma intreb cum ii privim pe biciclistii care se straduie se mearga prin oras ? Oare e atat de necesar sa le aruncam flegme amenintari si injurii tot timpul dar mai ales claxoane exact cand trecem prin dreptul lor ? OARE GRESIM sau GRESESC EI PENTRU CA EXISTA ? ps: putem sa impartim soseaua cu cei care s-au gandit sa nu mai ocupe atata spatiu din carosabil cu masina si au abordat alt mijloc de transport ? Ii putem proteja pe acesti temerari? Sau mai degraba ar fi bine sa ii injuram si flegmam in continuare ? Eu ii privesc normal, adica exact cum privesc si motociclistii si pietonii si chiar restul soferilor. Recunosc ca mai injur in trafic (e drept ca injur asa in soapta sa aud numai eu ![]() Si da, mai si claxonez cand ma apropii de un biciclist (am ramas cu o chestie psihica de cand s-a hotarat unu acum cativa ani sa faca stanga exact cand eram foarte aproape de el si am oprit cu bara la o palma de el) dar claxonez cat mai scurt, practic doar sa il avertizez ca vin si eu pe acolo - daca nu fac bine imi cer scuze dar prefer sa fiu injurat decat sa pateasca cineva ceva. Nu am si nu am avut niciodata nici o problema in a imparti strada cu cineva - in definitiv toti avem drepturi egale pe ea deoarece toti platim taxe si impozite din care se fac si strazile. Va doresc trafic placut in continuare cu toate ca sincer va doresc si multe piste de biciclete ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Asta poate fi o lunga polemica. Situatia e asa:
- biciclistii ar trebui sa cunoasca regulile de circulatie; nu toti o fac - soferii ar trebui sa aiba respect pentru biciclisti si sa nu le taie calea; nu toti o fac - nu sunt piste suficiente pentru biciclisti Drept urmare: - ti-e frica sa mergi printre masini cu bicicleta, sa nu te loveasca - atunci biciclistii merg pe trotuare - ca pieton, ti-e frica sa-ti lasi copilul liber pe trotuar sa nu vina un biciclist sa se suie pe el Daca exista piste pentru biciclete: - o gramada de pietoni nesimtiti se plimba pe pista de biciclete, pt. ca e mai bine asfaltata (sau pentru ca are dungi si spriritul de turma...) Concluzia: - soferii trebuie sa se civilizeze - biciclistii trebuie sa se civilizeze - pietonii trebuie sa se civilizeze |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu as exclude din ecuatie nici autoritatile.
Oamenii civilizati nu pot sanctiona eficient mitocanii, oricate pagini s-a scrie in ziare sau pe forumuri. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 16 Sep 2008, 19:25) Ma intreb cum ii privim pe biciclistii care se straduie se mearga prin oras ? Oare e atat de necesar sa le aruncam flegme amenintari si injurii tot timpul dar mai ales claxoane exact cand trecem prin dreptul lor ? OARE GRESIM sau GRESESC EI PENTRU CA EXISTA ? ps: putem sa impartim soseaua cu cei care s-au gandit sa nu mai ocupe atata spatiu din carosabil cu masina si au abordat alt mijloc de transport ? Ii putem proteja pe acesti temerari? Sau mai degraba ar fi bine sa ii injuram si flegmam in continuare ? Depinde de situatie,eu personal nu am nimic cu biciclistii,incerc pe cat posibil sa nu ii deranjez atata timp cat nu ma deranjeaza nici ei.Daca omul pe bicicleta in intersectie semaforizata se pune la taclale cu altul de pe toruar si sta in fata ta si abia se misca in momentul in care vrei sa o faci la dreapta pe culoarea verde a semaforului? Atunci ce sa faci? Il atentionezi scurt cu un claxon si ii faci semn sa se duca,dar el te injura de parca e dreptul lui sa stea acolo,desi eu de fapt nu vroiam sa ii tai calea daca mergea cumva inainte. Ce sa faci cu biciclistii care merg cate 2-3 unii langa altii in loc sa mearga unul in spatele celuilalt? Raman si eu ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa-mi spuna careva, care ar fi legatura intre castile mele ( ca doar n-o sa vorbesc la telefon fara hands free) si vita ( taximetrist) stationata pe trotuar, care a binevoit sa deschida usa, exact in fata mea?
Noroc ca-l ''mirosisem'' si mergeam oricum foarte incet! Acu imi pare oarecum rau ca n-am avut suficienta viteza ca asa-i indoi bine usa! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
voia sa dea un "bip" si el si nu stia cum sa-ti zica
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 17 Sep 2008, 09:31) .Daca omul pe bicicleta in intersectie semaforizata se pune la taclale cu altul de pe toruar si sta in fata ta si abia se misca in momentul in care vrei sa o faci la dreapta pe culoarea verde a semaforului? ...desi eu de fapt nu vroiam sa ii tai calea daca mergea cumva inainte. Ce sa faci cu biciclistii care merg cate 2-3 unii langa altii in loc sa mearga unul in spatele celuilalt? Raman si eu ![]() astea sunt cazuri rare! In schimb, tot timpul se intampla ca masinile sa-ti taie calea, sa nu acorde nici un fel de prioritate la biciclete, sa deschida portiera fara sa se asigure decat la alte masini, sa nu lase nici un spatiu cand sunt oprite in blocaje ca sa nu fie depasite, sa te claxoneze "tare", de la juma' de metru, sa te depaseasca aproape atingandu-te, cu toate ca pe langa bordura strazii sunt multe gropi, guri de canale denivelate, toate gunoaiele posibile si nu se poate merge drept. Apoi masini parcate pe pista de biciclisti sau pe tot trotuarul, pe la trecerile de pietoni pe unde bordura e mai joasa. Ideea ca bicicletele nu au prioritate niciodata pare acum ciudata din moment ce cu bicicleta reusesti viteze medii orare mai mari cu mult decat cu masina sau transportul in comun ( in Bucuresti) |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Biciclistii de multe ori incurca traficul, ma enerveaza cei ce nu merg pe margine ci aproape de jumatatea benzii si incurca o coloana de n masini, valabil si la scuteristi. Biciclistii sa mearga pe benzile lor speciale-nu sunt , sa stea acasa. Sunt curios daca, in tarile civilizate se plimba cot la cot cu si printre masini in zonele urbane foarte aglomerate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nasty |
![]()
|
QUOTE(argon @ 17 Sep 2008, 12:26) Biciclistii de multe ori incurca traficul, ma enerveaza cei ce nu merg pe margine ci aproape de jumatatea benzii si incurca o coloana de n masini, valabil si la scuteristi. Biciclistii sa mearga pe benzile lor speciale-nu sunt , sa stea acasa. Sunt curios daca, in tarile civilizate se plimba cot la cot cu masinile in zonele urbane foarte aglomerate. nu merg cot la cot pentru ca masinile stau pe loc, blocate de trafic, iar bicicletele au viteza, poate ar trebui sa le vindeti detectoarele de radar ![]() Ar fi corect sa spunem ca daca masinile blocheaza circulatia zi de zi - sa stea acasa? De fapt multi zic asta si cer folosirea mai mult a transportului in comun si a (ghiciti!) BICICLETEI. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Piste de biciclisti sunt? Aici nu am vazut nici urma de asa ceva. Daca ar fi, doar cu bicicleta as merge la munca, am 3 in garaj, iar printre masini nu ma bag.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Sep 2008, 13:26) Biciclistii de multe ori incurca traficul, ma enerveaza cei ce nu merg pe margine ci aproape de jumatatea benzii si incurca o coloana de n masini, valabil si la scuteristi. Biciclistii sa mearga pe benzile lor speciale-nu sunt , sa stea acasa. Sunt curios daca, in tarile civilizate se plimba cot la cot cu si printre masini in zonele urbane foarte aglomerate. ![]() |
--------------------
|
nasty |
![]()
|
QUOTE(argon @ 17 Sep 2008, 12:36) Piste de biciclisti sunt? Aici nu am vazut nici urma de asa ceva. Daca ar fi, doar cu bicicleta as merge la munca, am 3 in garaj, iar printre masini nu ma bag. In Bucuresti sunt piste putine, dar se pot folosi starzile secundare, care sunt libere spre deosebire de cele principale, mereu blocate. Bicicletele nu se baga printre masini, motocicletele insa incearca... |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 16 Sep 2008, 22:25) ..........Oare e atat de necesar sa le aruncam flegme amenintari si injurii tot timpul dar mai ales claxoane exact cand trecem prin dreptul lor ? ........Sau mai degraba ar fi bine sa ii injuram si flegmam in continuare ? eu zic sa te lasi de practici d'astea. pe langa faptul ca e urat sa scuipi (mai ales pe altcineva), e posibil sa te ajunga din urma la semafor si sa-ti raspunda cu aceeasi moneda sau sa sune si la politie sa te reclame. |
-------------------- |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Sep 2008, 13:26) Biciclistii de multe ori incurca traficul, ma enerveaza cei ce nu merg pe margine ci aproape de jumatatea benzii si incurca o coloana de n masini, valabil si la scuteristi. Biciclistii sa mearga pe benzile lor speciale-nu sunt , sa stea acasa. Sunt curios daca, in tarile civilizate se plimba cot la cot cu si printre masini in zonele urbane foarte aglomerate. Mda... daca in schimb ar avea o troscoleta de trabant ar fi mai demni sa-ti incurce traficul, nu? Si nu stiu cum sa-ti spun... aia care merg fix pe marginea drumului sunt inconstienti. Si daca spui ca mai te sui si tu pe bicicleta ar trebui sa stii ce cratere sunt pe margini de drum. Alea care nu te deranjeaza cand esti la volan ca doar mergi pe mijlocul benzii. Alea care au sanse sa-ti arunce omul fix sub roti. Iar de claxonat biciclisti... cand inca mergeam cu bicicleta, totdeauna se trezeau sa ma claxoneze cand erau in fundul meu. Le prezentam obligatoriul deget, dupa care tot ei sareau la hatza. Se saturau cand le precizam distanta minima (30 metri) si articolul nr. din legea nr. (pe astea le-am uitat). Ca si cum, daca era la 2 metri de mine si avea 50 la ora, claxonul ala mai facea vreo minune. Si ceea ce mie nu mi-a placut, nici eu n-am facut. In ultimul an, cred ca am atins claxonul de vreo 10 ori. In total. Si niciodata pentru biciclisti. Ii ocolesc unde pot, astept in spatele lor unde nu, stau cu ochii pe ei ca pe butelie pana trec, si asta-i tot. Spuneti merci ca incep sa foloseasca porcariile alea de veste. Chiar dupa ce se introdusesera, veneam intr-o seara de la oradea, si cand sa intru in Chisineu Cris, ma uitam dupa becurile de la vreo gazolinarie. Deja ma invatasem pe drum ca le au pe ei, si cum eram si mai atent sa vad pe unde-i benzinaria, era sa iau pe capota pe un destept, imbracat tot in negru, si fara lumini, reflectorizante, nimic. Prin Timisoara sunt cateva piste de biciclisti. dar din punctul meu de vedere, sunt puse mai mult ca exercitiu de imagine publica, decat ca utilitate pentru biciclisti. Sunt faine sa mergi cu rolele pe ele, ca sunt cauciucate ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Sep 2008, 12:26) Biciclistii sa mearga pe benzile lor speciale-nu sunt , sa stea acasa. Sunt curios daca, in tarile civilizate se plimba cot la cot cu si printre masini in zonele urbane foarte aglomerate. Pai, de exemplu, in Olanda. Biciclistii merg cot la cot cu masinile. Sunt si piste iar unde nu sunt merg cot la cot. Si nimeni nu-i injura. Fratele meu sta acolo, am trecut cu masina prin Olanda, asa ca nu e poveste. In Germania, unde iar am fost cu masina, biciclistii circula frumos, pe piste unde sunt, pe marginea drumului unde nu sunt piste. Totul extrem de civilizat. Asa ca... eterna poveste. Soferii nu respecta biciclistii si motociclistii, biciclistii si motociclistii nu respecta soferii si pietonii, etc... Am patit si eu sa merg cu bicicleta si sa faca un sofer dreapta cu masina fix in fata mea. Era sa intru in el. Ce conteaza, el e mai mare, nu? Am patit si eu sa merg cu masina si sa mearga doi biciclisti in fata mea in paralel si sa nu pot depasi fara sa claxonez. Asa ca, totul se rezuma la civilizatie, din partea tuturor categoriilor de participanti la trafic. Daca nu ne civilizam, ramanem la eterna polemica "celalalt e de vina". Si nu se va schimba nimic. |
--------------------
.
.
.
|
|
Cipiotul |
![]()
|
claxon scurt e necesar .... sa-l avertizezi ca te apropii ... si asa cum mai zicea careva aici ... daca bizonul are castile in urechi si n-aude decat pe gutza, rammstein sau ce mai asculta el acolo ... la ce drumuri avem te trezesti ca incearca sa evite o groapa/canal si-l iei in loc de parasolar la far ...
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
si eu sunt biciclist.. uneori... si cand sunt sofer nu obisnuiesc sa arunc obiecte pe geam... poate doar o flegma in cazuri extreme dar ma asigur in oglinda
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
auziti .. aa .. domnilor .. han m-a nimerit la fix .. tocmai am venit de 12 ore din olanda! am trecut prin amsterdam si am stat in eindhoven.
sa-mi ziceti daca e cazul sa mai continui, ca nu am nimic de spus in apararea 'conservarilor' ![]() Cati dintre voi stiu cum se depaseste un biciclist? Am putea incepe prin a cere primariilor sa amenajeze piste, si nu pe trotuar ci prin delimitarea cu stalpi fata de sosea, parcari pentru biciclete la toate insitutiile publice si la sediile mari ale bancilor, etc si DESFIINTAREA unor locuri de parcare pentru masini pentru a face loc bicicletelor. Ar fi utile niste bariere in oras (mai ales in centru) unde cei cu masini sa cotizeze. This post has been edited by hash: 17 Sep 2008, 20:54 |
--------------------
-
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pentru argon un raspuns clar: pistele de biciclete din bucuresti sunt inutilizabile.
a doua treaba: biciclistul e obligat de lege sa mearga pe partea a benzii de mers. daca o ia la stanga in intersectie trebuie sa se incadreze pe banda respectiva si va trebui sa mearga pe dreapta ei. asa ca iata si situatia in care pe mijlocul strazii apare o bicicleta. ideea ar fi ca trebuie sa ai doua calitati in trafic daca te deplasezi cu bicicleta : sa fi VIZIBIL ( sa ai lumini pe timp de noapte si eventual vesta reflectorizanta ) si PREVIZIBIL adica sa te asiguri sa sa semnalizezi . o treaba foarte importanta : NU CLAXONATI DE APROAPE pentru ca ii speriati pe biciclisti sau pe pietoni. in loc sa ii atentionati ii aruncati in fata propriei masini. cu putin calm veti trece mai departe fara sa apasati claxonul. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Sep 2008, 13:26) Biciclistii de multe ori incurca traficul, ma enerveaza cei ce nu merg pe margine ci aproape de jumatatea benzii si incurca o coloana de n masini, valabil si la scuteristi. Stimate domn, tin sa te anunt ca eu sunt unul dintre cei care te incurca, care merge aproape de jumatatea benzii sa nu ia in freza o portiera deschisa in nas, sa poata evita gurile de canal, pietonii care traverseaza ca bezmeticii, nesimtitii care intra cu jumatate de masina in intersectie si apoi se gandesc ca trebuie sa opreasca sa se asigure. Merg pe mijlocul benzii ca sa te enervez, macar asa stiu ca m-ai vazut. Merg pe mijlocul benzii pentru ca riscul ca cineva sa faca dreapta si sa-mi taie calea e mai scazut. QUOTE(argon @ 17 Sep 2008, 13:26) Nu mai bine lasi tu conserva acasa? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Cipiotul |
![]()
|
QUOTE(hash @ 17 Sep 2008, 20:49) o sa se poata pune problema desfiintarii dupa ce-o sa se construiasca astfel de locuri ![]() piste pt biciclisti ? 1 singura in tot Iasul ... |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Au fost mai multe topicuri de genul biciclistii, motociclistii, scuteristii...bla bla bla. Cred ca e o abordare total eronata a problemei. toti cei enumerati sunt oameni care ar trebuii sa fie civilizati. ca esti pe patine cu rotile sau in Hummer ar trebuii sa ne respectam reciproc. Vitele din masini scumpe sau ieftine sau pe scutere si biciclete sunt vite indiferent de mijloc de transport....nu vehicolul utilizat te reprezinta ci aia 7 ani
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
cred ca asta cu 7 ani cam pica. trebuie sa primeze legea si sanctionarea abaterilor de la litera ei.
|
--------------------
-
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
cred ca celor care nu au sapte ani de acasa ar trebui sa li se aplice dupa caz niste ani la racoare
dar atata vreme cat toate jegurile de oameni isi permit sa ii injure pe politisti in fata si nu au nici o teama ca vor primi macar o amenda...no comment...sau atata vreme cat vine un politist sa ii roage pe tigani sa dea muzica ceva mai incet si ei il ameninta ca ii vor taia nevasta ca ei stiu unde lucreaza femeia politistului...iarasi no comment. "unde-i lege nu-i tocmeala" este un proverb din manualele de utopie si vise frumoase. edit: ps. v-ati gandit vreodata ca pierdeti timp prea mult in trafic ? si ce rezolvare ati gasit ? ca sosele si poduri nu se pot face peste noapte. eu am gasit bicicleta ca mijloc de transpot foarte bun pentru oras.e drept ca te uda putin daca e ploaie dar o pelerina poate face minuni. This post has been edited by han_1.6 mpi: 18 Sep 2008, 13:47 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:02 |