Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
numai sonykel putea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
asa asa.. luati-va gatu` pentru o litera, pana maine poate va sii cautati masinile sa va lasati autografe unul celuilalt..pfff
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Totusi ... nu se ajunge acolo ... dar este o persoana caruia ii place sa bage raca intre membrii care vin frecvent la intalniri si care se implica in toate iesirile astea interactive sa le zicem.... Stai linistit ZBF ca nu suntem genul....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, cine e persoana aia?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se pare ca vom fi mai multi ca data trecuta la cherhana.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 21 May 2009, 10:55) dar este o persoana caruia ii place sa bage raca intre membrii care vin frecvent la intalniri si care se implica in toate iesirile astea interactive sa le zicem.... QUOTE(Sony @ 21 May 2009, 10:57) Mai beciulica, ce iti place tie sa bagi raca intre membri prin afirmatii evazive! Intarati rahatu', da' refuzi sa exemplifici! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Nu am toata ziua la dispozitie sa intru pe forum.... acum am vazut mesajele de aici... nu zic numele ca se stie si vreau sa inchei subiectul AICI! CLAR!!!!
Bobo clar o sa fim mai multi ... sper sa fie si frumos afara nu ca data trecuta .... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Maine dimineatra plec si eu spre mare. CA de obicei, o sa stau in Costinesti, da' nu cred ca mi-ar sta-n git o cherhana.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
De la costinesti ajungi in 10 - 15 minute la cherhana. Noi vom ajunge acolo in jurul orei 15:30-15:45. Daca vrei sa vi te asteptam. In caz de ceva noteaza numarul meu de pe PM!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
marty iti dau numaru meu pe PM. steel imi cer scuze ca ti-am pocit numele... ma revansez cand ma rezolvi cu ce ai promis... pragurile tot ``naked`` sunt
![]() ps.... acum am vazut ca tia dat si beci numaru... ce sai faci asa e in viata pana acum nu a miscat nici un deget si acum isi trage toate laudele pe spinarea mea ![]() ![]() ![]() ![]() asa-s astia de pe dacia club ![]() This post has been edited by sonykel: 22 May 2009, 19:14 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Nu mergeti la Fun Factory?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu ca-i eclipsam
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
ce glumet esti sonykel
![]() Marty suni pe cine vrei ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
date-n ma-n pui mei stii foarte bine ca glumeam... neseriosule care esti , zici ca nu vi si pana la urma vi si tu
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
am zis de marti ca vin
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 May 2009, 19:37) Maine dimineatra plec si eu spre mare pleaca ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(BeciAcustic @ 22 May 2009, 19:22) Deci iti place sa incingi spiritele! Draga Beciulica, ar fi fost corect din partea ta ori sa te abtii din start ori sa dai si numele dupa ce ai facut afirmatia. Pana atunci ramai doar un biet instigator amator. Q.E.D. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sonykel |
![]()
|
auzi ma sony tu vorbesti de instigare ...
![]() esti chior sau ce? uitate pe topicu de intalniri cta , nu ai inteles mai uitate o data , sau vi si tu la cherhana si stam la o bere(o dau eu) si iti desenam ce si cum... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Sony |
![]()
|
Bre, sa fiu cinstit nu am citit topicu' de la intaniri. Io-l vazui doar p-asta. Cat priveste berea aia, poate ajung la o intalnire in vara asta ca m-am mutat mai aproape de voi, iar din clubu' vostru il cunosc doar pe Bobo.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sonykel |
![]()
|
deci tu erai instigatoru la scandal
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Sony |
![]()
|
Bingo!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
@Bobo77: Noi cum facem maine? Unde ne intalnim?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
la 3,20 la peco ala dezafectat
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Acolo unde m-a oprit pe mine nenea Garcea? Ok. Voi fi la 3:20 acolo. Numai bine. Ne vedem maine.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
ZBF sa sti ca e palinca gratis... un paharel ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:50 |