Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Iulikk apropo cu discutia d epe intalniri normal ca nu ai deranjat pe nimeni ... te asteptma si data viitoare cat despre prietena deobicei lumea vine si cu prietenele/neveste/amante deci nici o problema.
Cine credeai ca e mai batranel? ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai... nec, chiar si pe tine, pe sonykel (citisem niste posturi d-ale lui pe patru tiuning)
![]() ![]() EDIT: unde e cherhanaua? E acolo unde-s lacurile de pescuit de la 23 august? This post has been edited by Iulikk: 11 May 2009, 17:19 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da acolo e cherhanaua...
iulikk am 22de ani ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pffff.. am dat-o in bara... scuzati.
PS: sunt la ora de info. 2 ore de daciaclub ![]() This post has been edited by Iulikk: 12 May 2009, 06:33 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
unii de pe forum, in floarea varstei, beci spre ex, sonykel
** care ai pe acasa, o clanta de dacia zambetu lu iliescu, nu e cu maner, ci cu clapeta, caci a mea s-a rupt ![]() ![]() ![]() *** |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai batrin zici sony
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
dar la cine se pune problema, btw tu nu ai somn?
|
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
13-17 mai 2009 Mamaia vis-a-vis de Rex -- POWER MARINE AUTOSHOW
QUOTE A doua editie a Power Marine AUTOSHOW se va desfasura in perioada 13 - 17 MAI 2009. Expoziția se adresează tuturor celor ce își desfășoară activitatea în domeniu auto-moto dar și celor pasionați de acest univers. Locatie: Platforma Power Marine Mamaia – vis-à-vis de Hotelul Rex Suprafata expozitiei: 13.200 m2 Intrarea publicului este libera POWER MARINE AUTOSHOW 2008 La prima ediție, în mai 2008, au participat 16 dealeri auto reprezentând 20 de mărci, 2 firme de tunning și 5 societați de finanțare: AutoComo (Fiat), AutoGrup (Skoda), Autoconstanta (KIA), Alpha Motors (Citroen), Andromeda (Daewoo), Bavaria Motors (BMW), Cardinal Motors (Volkswagen , Audi), Casa Auto MB (Hyundai), Cefin (Iveco), Dona (Seat), Exclusiv Auto (Jaguar, Land Rover), Nippon Car Center (Mitsubishi, Subaru), Ovidius Motors (Hover), Tiriac Auto (Hyundai, Ford, Mercedes), Total Service International (Renault , Nissan, Dacia), Transatlantis (Ford), Necostar (tunning), Raval Car (tunning), Generali Asigurari, Impuls Leasing, Romstal Leasing, VB Leasing, Power Insurance Broker. Acestia au expus nu numai modele deja celebre si iubite in intreaga lume, ci si un numar impresionant de modele venite in premiera in Constanta. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Merita mers acolo ....
~ZBF nu te-am inteles mai sus .... ex: eu ... ca as fi mai batranel? ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bababababababbaba, am vazut scris p-aicea CHERHANA. Ei bine, eu am highlight pe CHERHANA si, datorita faptului ca-s inrudit cu patrupedele lu' Pavlov, mi se umple botu' de bale si-mi fac ochii-n cap ca lu' sarpele Ka. Rogu-v-as, destainuti-mi si mie cum ajung la locatia minune sau un alt loc unde pot minca o ciorba de peste ca la mama ei.
Cu mainile impreunate a ruga, lacrimi in ochi, rugaminti in suflet si bale-n gura, va multumesc! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cand ai sa ai timp mai mult si ai sa ai chef de o Delta, in localitatea Mahmudia, exista un hotel, la restaurantul caruia maninci un bors de peste ce se lasa cu lins si supt de degete. Hotelului ii zice Mama Mia.
Ma refer la peste de apa dulce, ca la cherhana cred ca se servesc specialitati de apa sarata. http://stiri.zoot.ro/-genocid-la-cherhana,129395.html This post has been edited by logan1.5dci: 12 May 2009, 11:27 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Găsesc cazare la apartament sau casă în zona Mamaia?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tu ce crezi ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pe aia care iti arata cheile eu inca nu i-am vazut, cred ca e prea devreme. (in schimb, tot prin zona, era una care arata ce vinde
![]() Dar gazare zigur gasesti, glumeam...vezi ca era si un coleg, la bursa......poate face reduceri pentru dacioti, mai ales in perioada asta. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() Mă gândeam că găsesc colegi de pe forum care cunosc persoane de încredere. Vin cu copilul și am nevoie de ceva sigur. This post has been edited by Lostboy: 12 May 2009, 11:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Eu inca nu-s bine introdus in Constanta, asa ca nu prea cunosc.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
Bambuiștii to bambuiști ramine!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Lostboy am eu un apartament in cta la 10 min de satul de vacanta. Acum stau niste stundente acolo dar in 2-3 saptamani pleaca daca te intereseaza da un semn. Este valabil pentru toata lumea ! http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=143891&hl=
This post has been edited by bolidu: 12 May 2009, 12:22 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
zisa-i ca pui poze, dar ti-a furat aparatul in autobuz?
This post has been edited by logan1.5dci: 12 May 2009, 12:37 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 May 2009, 11:41) Bababababababbaba, am vazut scris p-aicea CHERHANA. Ei bine, eu am highlight pe CHERHANA si, datorita faptului ca-s inrudit cu patrupedele lu' Pavlov, mi se umple botu' de bale si-mi fac ochii-n cap ca lu' sarpele Ka. Rogu-v-as, destainuti-mi si mie cum ajung la locatia minune sau un alt loc unde pot minca o ciorba de peste ca la mama ei. Cu mainile impreunate a ruga, lacrimi in ochi, rugaminti in suflet si bale-n gura, va multumesc! Te descurci cu astea? scan0002.jpg ( Size: 907.91k ) Number of downloads: 243 scan0003.jpg ( Size: 865.66k ) Number of downloads: 231 http://wikimapia.org/9635084/ro/Restaurant...herhana-Club-23 Ai coordonatele mai sus. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
Cristio, gata, m-am prin unde e! Merci de informatie!
P.S.: Ziaristii aia ieftini nu puteau spune ca-i pe drumul care iese-n Olimp? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sonykel |
![]()
|
ba miai cerut voie sami folosesti scanurile?
glumeam ![]() azi am postat ceva aici , cine la sters??? ii explicam lu marty cum sa ajunga? nu am masurat bine distantele?am zis in alte unitati de masura?sau ce? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(zbf @ 12 May 2009, 08:02) unii de pe forum, in floarea varstei, beci spre ex, sonykel ** care ai pe acasa, o clanta de dacia zambetu lu iliescu, nu e cu maner, ci cu clapeta, caci a mea s-a rupt ![]() ![]() ![]() *** Am avut si eu aceeasi problema la dacia veche. Se da un aft de sudura pe o lamela care se toceste acolo ... si merge clanta bine`mersi. Acum nu stiu daca tu ai rupt-o sau ... doar nu mai agata cind tragi de clapeta. Spor la treaba ... si intreaba niste meseriasi de dacii vechi, ca asta era buba lor (una din ele) |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
zbf |
![]()
|
ce zici tu acolo cu sudura, am improvizat eu, buba este ca s-a rupt clapeta, si am tras eu un ochi pe acolo, si e rupta treaba
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
Iulikk |
![]()
|
Vedeti ca este un Logan galben cu "jamuri" fumurii cu numarul BR 03 VYI ... are radar. L-am vazut in Mangalia la sens.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
foamea.... ce sa le faci .... oare are folie omologata?
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu. Nu am vazut abtibild d-ala mic pus.
![]() This post has been edited by Iulikk: 14 May 2009, 15:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:26 |