Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
400 cai putere.... sa vedem.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cine ma??? kimi raikkonen??
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Bag sama ca al de a scris e un dobitoc!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ai naibi ziaristi niste imcopetenti
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu vine nimeni de 1,2,3 mai la Neptun?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba da. Eu ma duc la Neptun la Popasu Caprioara la padure. Ne vedem acolo daca e. Plec dimineata la 9-10 (chiar daca ploua, chiar daca nu).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Lasa bre ca tu nu ai dat nici un semn de viata de cind ti-ai luat carnetul...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Eu pe 1 sunt plecat la Seimeni la un gratar deci nu pot... desi mi-ar fi placut! Dar tinem legatura pentru 2 sau 3 ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 29 Apr 2009, 19:49) Ce sa fac... daca n-am o masina doar a mea ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 29 Apr 2009, 20:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Poti sa vi cu bobo daca vrea el sa te primeasca in masina
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Lasa ca vad eu cum fac si ajung pe 10 mai prin Constanta, ce mama naibii... sunt 50 de km.....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
need help, zice-ti pls locuri pt 1 mai, planuisem sa mergem la chei, dar am ramas fara personal, asa mai prin zona, in afara de costinesti, basarabi, vama veche, zone unde chiar poti sa te bucuri de un gratar, desigur accesibil cu masina plss
a scazut personalul, si suntem in pana de idei thx ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu ma duc la Esechioi in apropierea manastirii Dervent. Este o padure prin apropiere este si o balta de dat la peste dar este 100 lei taxa dar poate merge sa pescuiesti si pe blat si cazare avem la bunica unui prieten la o casa batraneasca. Am cumparat un porbagaj, de logan, plin cu doze de bere (nu exagerez deloc) si un alt portbagaj de mancare
![]() Pe 10 mai sunt si eu prezent ca mi-am luat co. Sper sa nu apara nimic neprevazut. Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Incearca aici: 44°52’17.88” 28°45’37.38” (langa Visterna)
![]() Esti si foarte aproape de cetatea Heracleea (Enisala). Daca nu v-o ploua... ![]() This post has been edited by koldun: 30 Apr 2009, 11:17 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cheile Dobrogei? Vezi ca am cateva poze in galerie.
Alte zone, de care o sa va indragostiti, mai departate totusi: Babadag si putin mai departe Niculitel, nu vorbesc de localitati ci de padurile si dealurile din zonele amintite. Constanta,ora 18:46 , nu-i pic de nor pe cer, iar astia zic ca maine ploua. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 30 Apr 2009, 17:48 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Lasa sa nu ploua ca ne stica la toti planurile.... sa fie ca azi!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
zbf |
![]()
|
Sa nu plouaaa, sa fie frumos, grataru nu merge pe ploaie..dar...dar, fetele in combinatie cu ploaia...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cine imi zice si mie o ruta pentru Constanta-Seimeni. mai detaliat asa....sau macar in mare prin ce localitati!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ma da cica o sa ploua, andy si sony mai veniti miine seara daca ploua?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
venim ma bobo ca tot loganuri avem , nu ne-am luat decapotabile
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cica ploo la greu la mare. Sa ma duc la mare, sa ma duc la munte.... ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
La o adica... si la mare si la munte... sau vum vrei !
![]() Attached thumbnail(s) 58.jpg ( Size: 7.69k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
bobo77 |
![]()
|
sony la 8 plecati din Constanta?(ma rog 20)
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Am facut Mangalia-Cta azi dimineata, vedeti ca-s radare inainte de curba de la 23, in 23, si pe traseu. Dar nu era aglomerat.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
sonykel |
![]()
|
la 8:30 plecam de la real langa intrarea spre cumpana
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bobo77 |
![]()
|
Iulikk mai ai permis? sincer eu nu am nimic cu tine dar dupa ce ai facut azi (eram acolo asteptam pe cineva) eu ti-l luam.Daca nu ti l-au luat considerate norocos...Nu veau sa par lupul moralist dar ai comis-o foarte grav azi.
This post has been edited by bobo77: 1 May 2009, 17:56 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:54 |