Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 14 May 2009, 16:23) Treaba cu folia este relativa. In timp ce RAR-ul spune una, Politia spune alta si te arde cu amenda si suspendarea certificatului. Pentru ei nu este valabila treaba. QUOTE(Iulikk @ 14 May 2009, 16:23) Nu. Nu am vazut abtibild d-ala mic pus. ![]() Si nu asa ar trebui? This post has been edited by cristio_79: 14 May 2009, 22:10 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
O actiune similara (sau de asta vorbiti?), azi pe la 18, pe b-ul Tomis , in zona radarului ala fix care indica viteza, era teroare. Pe fiecare sens cate 4-5 politisti opreau masini. Erau oprite 5-6 masini/sens (alte 5-6 pe sensul opus). Ce faceau nu stiu, ca am scapat.
![]() L.E. Acum am vazut ora postarii, corectez...... ieri pe la 18. This post has been edited by logan1.5dci: 15 May 2009, 13:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Opreau mașinile cu număr de alt județ, cerând rovigneta.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine zice ca e ilegal sa circuli in oras fara rovnieta? indiferent de numar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
A inceput sa gandeasca logic si politia...daca esti din alt judet si ai venit in Constanta probabil nu ai venit teleportat...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cine nu știe, și se lasă prostit...
|
--------------------
-
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
A asta era.
Usor de contracarat, pai ce daca am masina inmatriculata in Brasov si am punct de lucru in Constanta, si n-am mai iesit din C-ta de 6 luni, si intre timp mi-a expirat si vechea rovigneta. Ce ? Dar sutele de masini , din C-ta, cu numar de Bucuresti, care au vazut Bucurestiul doar cand erau in ...curtea firmei de leasing. Asa cacam ( ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 15 May 2009, 12:53 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@gabylzr sa te frec, pai tu mergi cu 80 pe staduta aia? m-ai si speriat cum veneai...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 15 May 2009, 09:13) A inceput sa gandeasca logic si politia...daca esti din alt judet si ai venit in Constanta probabil nu ai venit teleportat... Poate am venit cu rovigneta valabilă (7 zile) și după ce a expirat nu am luat alta. Pt. că nu am părăsit orașul. Când o să plec o să iau alta. |
--------------------
.
.
.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 15 May 2009, 12:05) bobo nu te-ai obisnuit inca cu mersul lui gaby? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 15 May 2009, 08:13) A inceput sa gandeasca logic si politia...daca esti din alt judet si ai venit in Constanta probabil nu ai venit teleportat... io-m parchez masina la marginea orasului, inainte de indicatorul de iesire din oras, zilnic ma duc pe jos sa o iau, e o tara libera, daca vreau pot face asta, cum imi demonstreaza ei ca am umblat in afara orasului fara rovinieta? aia cautau cu totul altceva, dar cineva a presupus cu voce tare in scris ca ar cauta de rovinieta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
BeciAcustic faci confuzie, eu vorbesc de gabylzr din Mangalia.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=19633 This post has been edited by bobo77: 15 May 2009, 13:48 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Zici tu c-am presupus?
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Scuze bobo ... concidenta de nume ... dar seamana se pare
![]() P.S. ce-ti mai face mititica? Doarme si mananca a? |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ne bucuram ca ii freaca grija pe alti de noi
![]() This post has been edited by bobo77: 16 May 2009, 12:51 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
l@u |
![]()
|
Te-am atins cumva ???Scuze!!!!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
@radioman te-am vazut ieri la protv la stiri, la expozitia auto din mamaia.
This post has been edited by bobo77: 17 May 2009, 08:49 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
La standul Logan sau Superb?
![]() This post has been edited by MAERSK: 17 May 2009, 08:52 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
La Superbul Logan !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
@iulikk ne auzim la telefon duminica si plecam impreuna in jur de 15,20 din Mangalia.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
"Bla bla bla... Inutile sunt listele alea la care dați copy - paste fără să actualizați ce se scrie mai sus..."
MAERSK Daca ai fi atent ai vedea ca listele au o modificare fiecare... sunt numarul de persoane din dreptul numelui modificate... dar e greu sa te uiti ... si e mai usoar sa faci pe carcotasul din spatele tastaturii. Daca vrei iti demonstrez pe fiecare lista modificarile!!!! Alte intrebari mai ai sau nelamuriri ca le rezolvam aici nu pe intalniri. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
În primul rând e o lipsă de bun simț să persiști în scrierea greșită a numelui unui membru... Îl scrii greșit de fiecare dată, sau dai copy - paste?
În al doilea rând s-a scris că un membru nu mai vine cu prietena... Deci cine nu se uită? Și dacă nu respect ce zici tu ce faci? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
1- nu scriu userul exact ci cum ne cunoastem....de ex lui bobo sa scriu bobo77? ce rost are?
2-membrul care a zis ca nu mai vine cu prietena a zis ca mai vine cu un prieten deci tot 2 persoane si am modificat in lista ... am scris + 1 persoana in loc de (+prietena). Verifica!!! 3-Deci cred ca tu nu te uiti prea bine 4-Nu te oblig sa respecti ... asta tine de mentalitatea ta... daca vrei sau nu ... si nu ti-am zis sa respecti nimic... daca vrei sa faci offtopic pe intalniri dai dovada de "prostie"(intre ghilimele deoarece nu vreau sa te jignesc... nu am nimic personal cu tine) deja avand in vedere ca tu ai fost unii din cei care tineau tare in piept sa deschidem un topic de discutii generale.... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(BeciAcustic @ 19 May 2009, 18:51) Noua lista: Lista de prezenta: 1.sonykel 2.bobo 3.zbf 4.iulikk 5.nec 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu 7.bolidu +alina 8.steel tormetor 9.andy cu o alta alina si un alex 10.loganu 11.chelu+nevasta 12.babanu 13:BeciAcustic 14. touche QUOTE(sonykel @ 20 May 2009, 23:21) 1.sonykel 1pers 2.bobo 1pers 3.zbf (dacia club) 1pers 4.iulikk (+ pretena) (dacia club) 2pers 5.nec (dacia club) 1pers 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu (dacia club) 1pers 7.bolidu +alina (dacia club) 2pers 8.steel tormetor(dacia club) 1pers 9.andy 4pers 10.loganu 1pers 11.chelu+prietena 2pers 12.babanu(reno club) 1 pers 13. beciacustic 1pers 14. touche(reno club) 1pers 15. alex neagu 3pers 16.mihaitza 3pers 17.lepi-liv 2pers cine are statii pmr sa le ia la el cu cat mai multe cu atat mai bine... tu maersk nu vi si tu? sau e mai lejer sa stai acasa si sa postezi oriunde e rost de caterinca??? |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Frateee... lasati-o in sange de treaba. Nu v-ati mai certat de mult? Vin si cu pretena si cu catel si cu purcel.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
AHA. Bravo ma. Imi pociti nick-ul. Uite, daca nu era Maersk nici nu observam.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 10:24 |