Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Yep
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cum sa se inchida topicul mai? asta ramane deschis pentru tot ce este legat de constanta!!!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vreau si eu numarul de la Star Service Tulcea, va rog frumos
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Tel: 0240.531.215 Mobil: 0746.229.871
Nu ai primit carte de vizita? Alea sunt numerele..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu am primit carte de vizita. Mi-au dat doar niste pliante cu Reno Megane si cu Fluens. Multumesc frumos
![]() This post has been edited by Iulikk: 15 Nov 2009, 22:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 15 Nov 2009, 21:30) @fost membru vezi ca exista topic discutii generale pt Constanteni daca vrei vorbim acolo, cam banui cine esti...chiar era nevoie sa citezi, pentru ce? ce vrei sa-ti zic ca eu la olteanu nu am avut probleme si ma tratau ok si eram multumit.Acum daca am fost la Tulcea si mi s-a parut ok care-i problema, mai ales ca prietenii mei din club au o relatie buna cu service-ul si prin cadourile facute au demonstrat ca stiu sa-si atraga clientii.La bani cu drum cu tot pentru mine care vin de la Mangalia si iau in calcul si benzina ies un pic mai bine la Tulcea.Oricum mi-a placut cum am fost tratat ca si client si de acum incolo la revizii la ei ma duc.Probleme? Absolut nici o problema, din partea mea fiecare e liber sa-si faca masina unde vrea, dar parca prea ii aparai pe aia de la service litoral. Acum daca zici ca ai sa schimbi service-ul, inseamna ca in sfarsit recunosti superioritatea celor de la Star 2000 (fata de RCSL) nu? Si de ce te-am citat, studiaza putin topicul ala, cum spunea cineva ceva impotriva, mereu tu erai multumit, ai 28 de postari, asta nu ca ti-as tine contul, dar am zis ca prea le tineai hangul. Adica, daca putem discuta normal, fara atacuri, un om vine, isi zice parerea si cam gata, dar tu chiar insista-i ca si cum aveai ceva de aparat. Deci de ce ii aparai, din timp ce mai toti erau nemultumiti? This post has been edited by fost membru: 15 Nov 2009, 23:05 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Am si eu o curiozitate domnule "fost membru", tu chiar nu ai ce face in timpul liber decat sa cauti un post al unui membru de acum un an si ceva? Am ramas mut d euimire cand am vazut data .... cat ai stat sa cauti postul ala? .... Banuiesc cine esti dar nu vreau sa spun pe forum.... dar ai aceleasi probleme din trecut ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Nu am stat sa-l caut, ca nu am absolut nimic cu bobo 77, doar mi-am amintit de atitudinea respectiva, asta pentru ca chiar m-a interesat subiectul, pentru ca si eu imi fac masina la Tulcea.
Un an si ceva ? Ma uit la postarea ta, BeciAcustic si imi dau seama ca trebuia sa-mi tin gura, cam asa ceva nu? This post has been edited by fost membru: 15 Nov 2009, 23:25 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(fost membru @ 15 Nov 2009, 23:59) Acum daca zici ca ai sa schimbi service-ul, inseamna ca in sfarsit recunosti superioritatea celor de la Star 2000 (fata de RCSL) nu? Stii tu ceva dar nu e tot. Star 2000 este diferita si ca administrator si ca obiect de activitate fata de Star SERVICE STAR SERVICE = Conciosanar Dacia-Renault in Tulcea Star 2000 face parte din "familia STAR". ![]() Referitor la decizia lu BOBO cred ca este normala dupa ce a vazut cu ochii lui diferenta. Se numeste progres. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(fost membru @ 15 Nov 2009, 22:59) Acum daca zici ca ai sa schimbi service-ul, inseamna ca in sfarsit recunosti superioritatea celor de la Star 2000 (fata de RCSL) nu? Adica, daca putem discuta normal, fara atacuri, un om vine, isi zice parerea si cam gata, dar tu chiar insista-i ca si cum aveai ceva de aparat. Deci de ce ii aparai, din timp ce mai toti erau nemultumiti? Da am zis ca o sa fac reviziile la tulcea, pentru ca am fost multumit si pentru ca daciclub reno si logan club au anumite avantaje la Tulcea. Nu insistam ti s-a parut tie ca-i aparam, am zis ca eu eram tratat ok la Constanta si nu am avut probleme si daca ma duc la Olteanu in service sunt tratat bine si acum, care-i problema.Poate sunt eu mai descurcaret.Nu mai fi asa suspicios ca nu am nici un partipliu pentru cei din Constanta si nici un beneficiu. Ti-am raspuns de data asta ca sa nu creez discutii, data viitoare nu-ti voi mai raspunde ca nu esti tu in masura sa ma "interoghezi" pe mine domnule 1,5dci ca n-am ciocnit valizele amindoi... This post has been edited by bobo77: 16 Nov 2009, 21:42 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Olteanu ăsta e machidon?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cine se plictisește atât de tare încât mă acuză de clone?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
fost membru |
![]()
|
Pont: Loc in care se pun muraturile (sau vinul) si se aude cu ecou.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
R: PodInsonorizat.
![]() Eh, râdem, glumim, dar atenție la acuzații nefondate... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
acustic ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
fost membru |
![]()
|
Da, era o gluma... (fara nici o aluzie la nimeni de pe forumul acesta, orice potriviri sunt total intamplatoare)
![]() This post has been edited by fost membru: 25 Nov 2009, 20:17 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Va arde de glume pe forum, mancati stit voi ce pe forum in saptele tastaturii iar fata in fata nici macar nu sunte-ti in stare sa va prezentati sa vorbim sa ne cunoastem. Mi-ar fi rusine.... Logan 1.5 la fel ca si bobo iti zic.... ne cunaostem de undeva sa ne tragem de sireturi? Maersk iar incepi? iar te ia gura pe dinainte? Daca nu ar fi 3-4 membrii forumul asta pe partea de constanta ar fi mult mai purificat si aici ma refer clar la Maersk, fost membru(adica logan 1.5) si mai sunt inca 2-3 care se stiu ei dar nu vreau sa ii amintesc aici. Daca aveti ceva de comentat despre mine veniti la intalnire duminica ora 14:00 si vorbim, rezolvam aceste conflicte in mod pasnic la un suc ceva.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
În primul rând nu prea știi a scrie. În al 2-lea rând ne cunoaștem, că doar ți-am atras atenția că pizza era rece și masa neștearsă. În al 3-lea rând nu eu am reînceput, ci tu, făcând acuzații nefondate la adresa mea, și anume treaba cu clona. În al 4-lea rând, numai bine îți doresc!
This post has been edited by C a t a l i n: 25 Nov 2009, 20:50 |
--------------------
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
care maersk ma nu vezi ca acum e catalin si-a schimbat personalitatea
![]() cat de penibil sa fii... gasca lu papuc... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
fost membru |
![]()
|
QUOTE Daca nu ar fi 3-4 membrii forumul asta pe partea de constanta ar fi mult mai purificat si aici ma refer clar la Maersk, fost membru(adica logan 1.5) si mai sunt inca 2-3 care se stiu ei dar nu vreau sa ii amintesc aici. Dezvolta ideea, despre mine, ca ma intereseaza. This post has been edited by fost membru: 25 Nov 2009, 21:07 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
adica voi iesiti la iveala numai cand e ceva zarva cand e ceva de cearta cand cineva greseste ceva chiar daca e ceva minor si exemplele pot continua.....Ceva de bine nu poti spune... ca de... nu are rost ca nu iese cearta. Apropo de ce va schimbati numele pe forum? Din logan 1.5 sa ajuns la fost.membru ... din Maersk acum Catalin.... de ce oare? va injura lumea prea mult pe acele nume?
Maersk despre ce clona este vorba? poate ai fost informat gresit sau daca asa ti-a venit tie acum din senin ai o problema. Cat despre intalnirea noastra eu nu stiu nimic.... ce pizza, ce masa nestearsa? ..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eh, tu nu știi niciodată nimic, n-ai zis niciodată nimic...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Poftim? vezi ca te intreci cu masura.....care este problema ta? nu ma poti suporta desi nu ma cunosti? ciudat sentiment.... Te rog de 1 an cred sa vi macar o data la intalnire sa vorbim. esti tare in spatele tastaturii...ATAT. Ce sa zic....succes sa ajungi la 10.000 de posturi ca asta este idealul tau in viata.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
fost membru |
![]()
|
Pana in momentul asta, cu scandalul te vad pe tine.
QUOTE adica voi iesiti la iveala numai cand e ceva zarva cand e ceva de cearta cand cineva greseste ceva chiar daca e ceva minor si exemplele pot continua Deci chestia asta se numeste atitudine. (atunci cand intervii si critici o parere.... ) De ce imi schimb numele? E o politica personala, de confidentialitate. Dar nu pentru ca fac rau. (daca vrei sa ma contrazici, nu o face din gura, pune un link, de pe acest forum, sau de pe altele, unde eu fac rau sau ii dau cuiva motive sa ma injure...cum spui tu) This post has been edited by fost membru: 25 Nov 2009, 22:07 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Amice, gândești mărunt de tot... Dacă ai fi ce vrei să pari, ai recunoaște niște adevăruri...
Restul nici nu contează... ![]() Ți-am comunicat doar că nu e bine să te repezi în a face acuzații pripite, fără să ai habar... Hai, PA! ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 25 Nov 2009, 21:27 |
--------------------
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
tipic tie te invarti in juru cozii ca un caine vagabond... te si lingi la bilute tot asa? ca marlyn manson?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Sonykel ce rost are sa mai raspundem la posturile lor....asta vor si ei ... sa inceapta un nou scandal pe o noua tema si tot asa.... deja imi este scarba de voi.....aveti un aer asa de superioritate de parca ati fi cineva dar defapt voi nu existati in viata reala.....voi sunte-ti doar pe internet....cu el mancati cu el beti cu el faci ce vrei tu ... in rest nu aveti viata reala.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
fost membru |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 25 Nov 2009, 21:26) tipic tie te invarti in juru cozii ca un caine vagabond... te si lingi la bilute tot asa? ca marlyn manson? QUOTE(BeciAcustic @ 25 Nov 2009, 21:30) Sonykel ce rost are sa mai raspundem la posturile lor....asta vor si ei ... sa inceapta un nou scandal pe o noua tema si tot asa.... deja imi este scarba de voi.....aveti un aer asa de superioritate de parca ati fi cineva dar defapt voi nu existati in viata reala.....voi sunte-ti doar pe internet....cu el mancati cu el beti cu el faci ce vrei tu ... in rest nu aveti viata reala. Aici inchei si eu discutia, ca vad ca nu am cu cine vorbi civilizat. Rog colegii de forum sa ne judece ei..... dupa continutul postarilor. |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca nu sunteti in stare sa va jucati frumos, vi se ia jucaria.
Catalin, ai 60% warn acumulat ... daca va trebui sa iti mai dau eu inca 10% pe motiv de jigniri si atacuri la persoana, ti-i dau cu tot cu vreo 15 zile de repaos. Ai grija. Ceilalti care va angajati in jigniri .. asta e prima si ultima interventie a mea pe acest topic, cu privire la atitudinea voastra. Pe scurt, daca raspundeti la flame si il mai si intretineti, luati din prima vacanta ca si initiatorul. Sonykel, ai warn pentru ce ai scris mai sus .. la prima abatere iei vacanta. Daca trebuie intervenit ca la gradinita, o sa o fac si pe asta. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 19:36 |