Statii CB, NO POLICE-Roman
![]() ![]() ![]() |
Statii CB, NO POLICE-Roman
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu pot sa ma declar destul de nemultumit de atitudinea baietilor cu tirurile. vineri seara am cerut informatii de cateva ori si nu s-a obosit nici unul sa raspunda. noroc ca ascultam discutiile dintre ei si m-am lamurit cu starea drumului. chiar sa nu fi fost niciunul pe 22 ????
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
JohnnieK |
![]()
|
![]() Do you copy me? Group: Members Posts: 106 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
C@ta, e totul OK ca ai ajuns cu bine in Braila.
![]() Sandrino, nici eu nu-ti dadeam nici o informatie, daca eram in locul tir-istilor / camionagiilor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() las' ca ne facem noi mari (multi), umplem soselele patriei si nu mai apelam la nimeni din afara "clubului" nostru... ![]() buzasparta: te rog, adauga un link catre forumurile alea in care ai citit ca noi suntem injurati de neamu' lu' Manivela... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
- B-XXX-VSP TTi TCB-550 Sunker 106 ML 160
http://ROradioCB.blogspot.com |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Johnnye distanta nu era prea mare nici afara, 5 km maxim,deobicei vb cu tiruri care le vedeam ca vin din contrasens .
Pe la slobozia la vama cand am vazat politia, am zis ca e politie la vama slobozia ,si a inceput un coleg,da da da colegu e politie aici da se muta,porma l-am intrrebat spre braila ceva,si a zis ca nu stie .Ca el e oprit undeva la slobozia si a venit din buc. Cel care ma intrebat daca sunt cu tico,a fost tare mi-a zis ca la albina era o politie da nu si-a dat seama daca avea sau nu radar,dar oricum la 14 pleaca ca se termina tura ![]() Stiu baietii si programu politiei ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si de unde draq ar putea aia sa stie din ce masina vorbesc eu ??? tot diesel de capacitate mare am si eu !!! ar trebui sa ma duc sa le vorbesc de sub capoata ca sa se auda ca la tir ????????????? WTF
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
JohnnieK |
![]()
|
![]() Do you copy me? Group: Members Posts: 106 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Sandrino
![]() ![]() ![]() insa, cand o sa mai deschizi gura, vorbeste si tu mai sacadat, da in sus si-n jos cu "colegu'", preventiv iti mai bagi si ceva din cand in cand (nu mana in buzunar, altceva! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
C@talin |
![]()
|
inepi cu vrun coleg in plm pe drumu x ? sa stiu daca e vrun porc la panda
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
nu erau exemple de injuraturi propriuzise ci povesteau oamenii ca au fost injurati
poate cei cu maxi taxi sint mai amabili This post has been edited by buzasparta: 29 Jun 2009, 20:07 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
C@talin |
![]()
|
aseara am raspuns cuiva prin br care-isi facea test la statie
![]() ![]() s azi pe 16:30 sa nimerit sa fiu cateva min in masina,si am aflauzit cum ca e radar la Ianca ![]() posibil cei injurati sa vb nu prea politicos ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
posibil sa fi fost mai transanti in discutie
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
SANDRINO |
![]()
|
bai Johnnie, treaba mai sta si in alt fel. Suntem unii pe aici care putem spune ca suntem cu un renault de 29 de tone, un volvo de 24 de tone ( si gresim un pic la tonaj si ne dam drept camioane), dar altii cum draq sa spuna ca sunt cu o dacie de n-spe tone, ca Dacia nu a fabricat inca tiruri
![]() ![]() ![]() ![]() no offence, glumeam |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
|
|
JohnnieK |
![]()
|
Sandrino, eu pot sa spun asta...
![]() ![]() hai ca divagam rau de tot de la subiect. nu mai are nimeni nimic de spus despre statia personala? am o intrebare de 100 de puncte: antena de pe masina, e folosita si in AM, la transmisia statiei? in sensu' ca, in AM, conteaza marimea antenei? sau exista o antena interna, pentru frecventa asta? scuzati-mi incultura in domeniu... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
buzasparta |
![]()
|
astazi mi-a sosit intekul m490 de la alex. astept sa mai produc ceva si sa o montez sa o vad la treaba. tre' sa isi scoata banii nu?
pina la urma ati stabilit in canal anume? This post has been edited by buzasparta: 1 Jul 2009, 09:58 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
am statie de vreo doi ani. n-am facut secret in discutiile cu tiristi ca sunt cu turism si niciodata nu mi-a zis nimeni nica si nici n-am sesizat vreo schimbare de atitudine in momentul in care le-am zis ca sunt cu turismul. ca mai oriunde in viata, daca vrei ca lumea sa manifeste bunavointa, de baza e adresarea politicoasa. daca te adresezi calumea in mod normal tiristii iti raspund si daca nu le spui tu ca esti cu turism e foarte greu ca ei sa-si dea singuri seama. de obicei sunt vorbareti, unul din motivele pt care ei isi pun statie pe masina e sa mai si socializeze, dar se poate intampla sa nu dispuna nimeni din cei ce aud strigarea ta de informatiile de care ai intrebat. poti incerca sa abordezi si un tirist care-l vezi ca vine din sens opus si are antena apelandu-l cam asa: "colegul cu MAN-ul cu cabina rosie...", sau "colegu' cu Volvo de covasna...", asta daca n-are placuta din aia cu numele. apropo, scopul placutelor alora e ca cei care au statie sa poata fi apelati pe nume, si nu sa stie lumea cum il cheama pe boul de la volan. faptul ca tu auzi discutiile dintre ei si nu-ti raspund poate fi dat si de faptul ca ei au de multe ori statii mult peste puterea legala si ei bat pana la tine, in schimb tu nu bati pana la ei. multi nu stiu sa foloseasca statia bine, sau vor sa nu le fasaie statia in masina si tin squelch-ul sus. ai antena reglata bine? daca vezi ca nu-ti raspunde nimeni la strigarile tale si devine chiar suspect ca nu te aude nimeni poti sa le ceri sa-ti raspunda daca te aude cineva ca sa-ti probezi statia.
This post has been edited by -Scorpio-: 1 Jul 2009, 10:11 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
JohnnieK |
![]()
|
buza sparta: bine ai venit in club. cu cat mai multi, cu atat mai bine!!!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
buzasparta |
![]()
|
sint din galati.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
JohnnieK |
![]()
|
dragut! si eu care voiam sa te invit la o discutie, diseara...
![]() daca te fortezi un pic, ai putea sa dai de C@talin, care e acum acasa, in Braila! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
buzasparta |
![]()
|
tre sa mai gasesc bani sa montez statia.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
JohnnieK |
![]()
|
mare atentie unde o montezi si NU UITA: neaparat, fa si tu niste poze cu ea, sa le vedem si noi...
vezi ca poti s-o montezi si tu, fara sa mai apelezi la altcineva. am explicat eu mai demult cum se fac legaturile. tot ce iti trebuie este doar mufa aia tata care intra in bricheta. ce antena folosesti? |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
C@talin |
![]()
|
buza da de ce nu o montezi tu
![]() ![]() 1 Jul 2009, 12:25: vai ce scumpe sunt in braila antenele peste 200 ron,traiasca netu ![]() ![]() 1 Jul 2009, 12:33: inca nu am bani de antena,darrr ma uit pe artero si vad ca la 150 ron sunt muuuuuulte modele o sa am probleme sa aleg ![]() This post has been edited by C@talin: 1 Jul 2009, 11:33 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
buzasparta |
![]()
|
ma refer mai mult la antena. nu am cu ce sa o masor si sa o calibrez.de pus un + si un - ma descurc eu.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
C@talin |
![]()
|
http://www.artero.ro/Detalii.aspx?produs=A...pret=149&id=334
pare dragutza asta ![]() 1 Jul 2009, 12:36: tu monteazo pe mijlocu plafonului,ca nu e graba so calibrezi ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 1 Jul 2009, 11:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
buzasparta |
![]()
|
am luat de la alex intekul m490 si antena midland de 61cm
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
in ce consta calibrarea ? ca eu nu am auzit asa ceva pana acuma . Mersi.
|
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
antena trebuie reglata, se lungeste sau se scurteaza spicul pt a avea o reflectata minima. pt asta se foloseste un reflectometru. asta insemna calibrare.
This post has been edited by -Scorpio-: 1 Jul 2009, 19:43 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
daca se foloseste antena necalibrata pentru emisie se risca prajirea finalilor statiei. La receptie nu prea are importanta cum e antena.
|
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(JohnnieK @ 1 Jul 2009, 10:44) am o intrebare de 100 de puncte: antena de pe masina, e folosita si in AM, la transmisia statiei? in sensu' ca, in AM, conteaza marimea antenei? sau exista o antena interna, pentru frecventa asta? scuzati-mi incultura in domeniu... ![]() AM este modulatia in amplitudine a semnalului iar MF modulatie in frecventa diferenta consta in calitatea auditiei pentru emisie si receptie se foloseste aceeasi antena Attached thumbnail(s) am_fm.JPG ( Size: 50.49k ) Number of downloads: 574 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
JohnnieK |
![]()
|
bygy007: mercic, mane. m-am lamurit.
ursachemihai: bine ai venit pe topicu' asta! NEAPARAT tre' sa-ti calibrezi antena. uite niste ponturi: QUOTE Dupa montarea corecta a antenei pe masina se fac urmatoarele proceduri: - tija antenei (radiantul) se introduce in suportul de fixare pina la mijlocul cursei. - se stringe surubul imbus. - cu SWR metru conectat intre Tx si antena, in modul de lucru AM sau FM se fac primele masuratori de SWR pe Ch1 si pe Ch40, valorile obtinute se noteaza. - daca antena are un plan de masa bun, valoarea SWR-ului pe Ch40, va fi mai mare. - se scoate tija dupa slabirea surubului imbus si se taie 2 cm din radiant. - se introduce inapoi tija si se stringe surubul de fixare. - se repeta masuratoarea pe Ch1 si Ch40. Valorile gasite se noteaza. - reglajul fin se va efectua cu usile inchise, prin culisarea in sus-jos a tijei in locas - cu antena montata pe mijlocul caroseriei se poate obtine un SWR 1:1,1 pe Ch1 si Ch40. In mijlocul benzii pe Ch20 chiar se poate obtine valoarea 1,0:1,0. - la tipurile de antene, unde piesa de fixare a tijei permite introducerea tijei chiar in bobina, se va evita aceasta situatie, deoarece tija devine "miez" si se strica grosolan Q-ul bobinei de adaptare-prelungire si SWR-ul nu se mai poate regla. - procedura de mai sus este valabila si pentru antene fixe, la modele care sunt prevazute cu posibilitate de reglaj (varful ajustabil, prin culisare). personal, cu taiatu' din radiant nu sunt de acord. insa la restu' subscriu... pentru uzul propiu iti trebuie aparatul acesta. Costa 8 Euroi + TVA la Mondoplast. dupa ce iti achizitionezi mini-reflectometrul, anunta-ne si te pilotam noi in continuare ce anume sa mai faci, nu de alta, da' mai sunt niste mici shpiluri, pe care nu ti le explica nimeni... ![]() rokos: bine ai venit pe topic, mane! ce statie si antena ai? vrem detalii, vrem detalii... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
-Scorpio- |
![]()
|
si daca altfel decat taind din spic nu poti regla antena? care-i problema? ca nu o sa mai mearga acordata pe alta masina? e asa scumpa o antena?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
JohnnieK |
![]()
|
Scorpio, nu cred ca e scumpa antena. de fapt, de ce sa te mint, habar nu stiu. insa eu am reusit sa aduc la valori mici SWR-u' fara sa tai din radiant, doar din jocul sus-jos al antenei si din pozitionarea ei pe capota.
si cum am facut eu, banuiesc ca poate ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:51 |