DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

85 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Statii CB, NO POLICE-Roman

C@talin
post 8 Jul 2009, 13:29
Post #271

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

amplificatoru face amplificare si pe receptie si pe transmisie ?

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TAW
post 8 Jul 2009, 13:44
Post #272

membru asociatiarenault

From: Bacau

QUOTE(C@talin @ 8 Jul 2009, 14:29)
amplificatoru face amplificare si pe receptie si pe transmisie ?
*

Unele da, majoritatea nu...Cele liniare simple amplifica doar semnalul TX (emisie), dar mai sunt unele care maresc si gain-ul antenei cu 25-30 dB. Un exemplu de amplificator cu preamplificare semnal receptionat este modelul KL200P de la RM sau Zetaghi B300P. Acum nu ca as fi probat personal, dar am inteles ca eficienta preamplificarii RX este discutabila; asta o pot spune insa doar din auzite...

Bafta!

--------------------
Renault Scenic 1.6 16v Dynamique D11 2008
Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
C@talin
post 8 Jul 2009, 14:07
Post #273

ca la firma din br,de statii radio,mi-au zis baietii de acolo ca pot sa raman cu antenutza de 30 cm tongue.gif si sa iau de la ei un amplificator de 35W pe transmisie receptie cu 120 ron parca zisese :|

--------------------
+
-Scorpio-
post 8 Jul 2009, 16:52
Post #274

membru jucator

From: SV

de putut notmal ca poti, acuma nu stiu si cat de multumit de performante ai sa fi. amplificatorul de 120 nu cred ca are preamplificare pe receptie si chiar daca ar avea nu suplineste nici pe departe o antena buna.

QUOTE(SANDRINO @ 8 Jul 2009, 07:32)
Avand in vedere ca tu ai dci , mai mult  ca sigur ca ai o baterie mai buternica decat benzinarele.
*

100W nu pun absolut nici un fel de problema nici bateriei de benzinara, totusi si la benzinara si la motorinara e bine sa tragi fir separat pt amplificator direct de pe la baterie, mai grosut si cu siguranta.

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
TAW
post 8 Jul 2009, 21:39
Post #275

membru asociatiarenault

From: Bacau

QUOTE(C@talin @ 8 Jul 2009, 15:07)
ca la firma din br,de statii radio,mi-au zis baietii de acolo ca pot sa raman cu antenutza de 30 cm tongue.gif si sa iau de la ei un amplificator de 35W pe transmisie receptie cu 120 ron parca zisese :|
*

La 120 de lei nu cred ca e si amplificator TX si preamplificare semnal antena...Si asa cum zicea Scorpio, niciun amplificator nu va inlocui o antena buna, ci in cel mai bun caz o va ajuta, sau completa...

--------------------
Renault Scenic 1.6 16v Dynamique D11 2008
Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
JohnnieK
post 8 Jul 2009, 23:06
Post #276

Do you copy me?

From: Bucuresti

baieti, m-am innoit: mi-am luat un KL-40, de la Matra. 25-30 W. am mufat la bricheta, l-am dosit sub frana de mana, am facut teste si am fost auzit din Drumul Taberei taman pana la podu' de la Otopeni, de un baiat pe tir. receptia mea: 1/5. transmisia: 2/5, imi spunea baiatu' ala. daca el minte, o fac si eu... wink.gif

in alta ordine de idei, s-ar parea ca am facut bine calibrarea cu mini-junghiuletzu', pardon, mini reflectometru' meu. biggrin.gif Dupa amiaza am ajuns la Matra Systems, l-am rugat pe Ionut (tizul meu) sa se uite la antena. a venit cu un analizor de antene, l-a cuplat la mufe, a intrat pe canalu' 22 si... STUPOARE! mi-a spus ca am reglat super bine antena. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu mi-a luat nici un ban, desi o reglare de antena acolo costa 30 de lei la el.

C@ta: sfatu' meu ar fi sa-ti iei o antena mai lunga. eventual, iti pun o vorba buna la Sandrino, care vrea neaparat sa-si schimbe antena de 1200 mm biggrin.gif promit ca iti fac cadou talpa magnetica aia veche ML 140, tu ia-ti insa acel amplif de 35 W... biggrin.gif

skandal: bina ai venit pe topicu' nostru! te ajut eu, daca-mi dai mai multe detalii despre antena ta. evident ca pe gratis, doar suntem membrii aceleiasi confrerii: fanaticii Radio CB. biggrin.gif biggrin.gif exista o mica problema: pot numai vineri dupa-amiaza. maine sunt foarte prins si sambata plec din capitala pentru o saptamana. oricum, e bine sa-ti iei si tu un mini-reflectometru, costa in jur de 8 euroi + TVA la Mondoplast. stii de ce? pentru ca periodic trebuie sa calibrezi antena! wink.gif

TAW : de ce nu iei tu legatura cu cei de la Mondoplast? cred ca ei sunt cei mai in masura sa-ti dea raspunsul corect...

and last, but not least: Sandrino: mercic ca mi-ai vandut pontu' cu Matra. numai datorita tie am ajuns acolo. raman dator cu minimum o bere smile.gif daca mai tii minte discutia noastra despre distanta de emisie, sa stii ca Ionut mi-a confirmat: 1 W ar fi echivalentul a 4-5 km emisi in camp deschis, cu o antena normala pentru radio CB (peste 1,5 m). daca ai o statie care-ti emite in 4 W, TEORETIC ai putea fi auzit in 16 - 20 km, in camp! tongue.gif

9 Jul 2009, 00:14:
chiar nu a vazut nimeni mileu' asta prin Romanica noastra?

daca cineva din noi ajunge prin Polonia, sa dea NEAPARAT de veste: numai eu personal cumpar 3 exemplare, cu banii inainte ca la ... radmasa.gif si pun pariu ca se vor mai ivi doritori, daca apare aceasta oportunitate... biggrin.gif

This post has been edited by JohnnieK: 8 Jul 2009, 23:14

--------------------
Dacia Logan Preference 1.5 DCI 2006 - B-XXX-VSP
TTi TCB-550 Sunker 106 ML 160

http://ROradioCB.blogspot.com
+
-Scorpio-
post 8 Jul 2009, 23:22
Post #277

membru jucator

tu nu intelegi ca pt a dubla distanta la care emiti trebuie sa ridici puterea la patrat? nu este progresie liniara ci logaritmica. cu logica ta cu un amplif de 150W bati tara de la un capat la altul. asemenea amlifuri se mai gasesc pe la tiristi, auzi in mod normal (nu atunci cand este propagare) conversatii de prin oradea?

--------------------
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
SANDRINO
post 9 Jul 2009, 07:49
Post #278

Membru autentic

QUOTE(JohnnieK @ 9 Jul 2009, 00:06)
and last, but not least: Sandrino: mercic ca mi-ai vandut pontu' cu Matra. numai datorita tie am ajuns acolo. raman dator cu minimum o bere smile.gif daca mai tii minte discutia noastra despre distanta de emisie, sa stii ca Ionut mi-a confirmat: 1 W ar fi echivalentul a 4-5 km emisi in camp deschis, cu o antena normala pentru radio CB (peste 1,5 m). daca ai o statie care-ti emite in 4 W, TEORETIC ai putea fi auzit in 16 - 20 km, in camp! tongue.gif

*

Cu placere. abia astept sa vad cum te aud, ca ieri fara amplif la tine te auzeam extrem de prost ( si eu si tu eram printre blocuri, deci se intelege).

in alta ordine de idei:

VAND Ranger TS9
: 5/8 λ
: 120 cm
: DV
: 26 - 27 MHz
: 200 W

cu cablu 4,5m si mufa
75RON

Motiv vanzare: achizitie Amplif kl-203 100w - doresc o antena mai profi

Pretul de distributie la VOX e 83 ron. Am luat-o cu 110 acum max 2 saptamani + 60 ron talpa magentica cu diametrul de 19 ( e super stabila pe masina- a rezistat fara probleme la 180 km/h) . in functie de ce imi gasesc dau si talpa magnetica cu 50 RON daca nu e compatibila cu antena

This post has been edited by SANDRINO: 9 Jul 2009, 08:00

--------------------
RENAULT Kadjar Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019 - B
+
skandal
post 10 Jul 2009, 13:01
Post #279

skandal

JohnnieK . antena este - telecom LS 145 -
poate o sa cumpar si un mini-reflectometru.

multumesc de primire

ai un PM.

--------------------
Dacia Logan 2006 - n/a
+
C@talin
post 12 Jul 2009, 16:48
Post #280

LA antene cu cat e gainul mai mare de ex: Gain: +5 dBi cu atat e mai bine banuiesc . Nu? tongue.gif

--------------------
+
-Scorpio-
post 12 Jul 2009, 18:51
Post #281

membru jucator

ala si-l pune fiecare producator cam dupa ochi. de baza e lungimea. wink.gif

--------------------
+
buzasparta
post 14 Jul 2009, 21:19
Post #282

Membru autentic

From: Judetul Romanica

johnhiek esti multumit de ml145? fara amplificator cam cit bate? ma refer la ml in configuratia originala.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp 2007 expression - GL06cxx
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
SANDRINO
post 15 Jul 2009, 12:30
Post #283

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 14 Jul 2009, 22:19)
johnhiek esti multumit de ml145? fara amplificator cam cit bate? ma refer la ml in configuratia originala.
*

1. JohnnieK este plecat in concediu, ca altfel ar mai fi scris el pe aici.
2. cand nu avea curent suplimentar am vorbit cu el in oras cam la 7-8 km. Daca sti Bucurestiul eu eram la romana-victoriei si el era pe la sebastian-ferentari. il auzeam destul de slab, dar il auzeam. oricum aia a fost o zi in care a fost propagarea ok ca altfel nu ne auzeam.

--------------------
RENAULT Kadjar Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019 - B
+
buzasparta
post 15 Jul 2009, 13:19
Post #284

Membru autentic

atunci sa-i uram concediu placut. azi am fost si mi-am calibrat si eu antena dar fiind mica nu face mare smecherie. trebuia sa imi iau una mare. dupa ce mi-a calibrat antena au facut proba si cu un ml145 necalibrat si batea din oras -GL- si pina inafara orasului vreo 10 km aproximez eu.

--------------------
233 SP 94
+
KAROLOKW
post 19 Jul 2009, 19:49
Post #285

Membru incepator

salutare tuturor sunt si eu un nou menbru in acest club Dacia si un pic nou in domeniu CB am citit postarile de mai sus si unele din intrebarile de acolo erau cele pe care le adresam si eu cu ceva timp in urma:)
acum se pare ca raspund si eu la apelul de a strange randurile:) al posesorilor de statii cb pe masina.
multumesc pentru rabdarea de aciti postul meu si astept cu nerabdare intrebarile din partea voastra;)

19 Jul 2009, 20:08:
si bineinteles ca m-am luat cu vorba si am uitat sa trec dotarile:)
alan 42 multi antena midland ml146 aia de 160cm sau cat are ca nu am stat sa o masor:) fara amplificator fara nimic:)
controale uzuale in bucuresti pot sa spun semnal de 9 din victoriei in rahova deschidere buna relativ se pare,smile.gif un s7 catre colentina padurea andronache,tot asa un s6-7 la big berceni si un s8 giulesti.
afara pot sa spun ca de pe pod de la ploiesti ii auzeam pe "colegii" care vorbeau pe autorstrada A1, desigur aia care aveau animale de companie in cabina(porci,purcei,catei si alte caraitoare)smile.gif
nu stiu cand pot sa vin cu niste poze cu pozitionarea statiei in masina dar pot sa spun ca am citit ceva ca se incerca montarea alan 42 pe aeratoarele din centrul bordului,eu o am montata pe plasticul de pe stalpul din stanga de la parbriz si microfonul aditional il agat de parasolar.
gata daca am uitat ceva va astept cu intrebari,
si inca ceva daca va face placere si ma adresez tuturor dar in speta celor din bucuresti sau de prin imprejurimi dati-mi si mie un canal unde putem comunica seara,precizez ca si acasa pozed niste "utilaje":)tongue.gif

This post has been edited by KAROLOKW: 19 Jul 2009, 20:08

--------------------
DACIA LOGAN 2008 LAUREAT MCV 1.6 16V
+
buzasparta
post 20 Jul 2009, 09:44
Post #286

Membru autentic

bine ai venit!

--------------------
233 SP 94
+
-Scorpio-
post 20 Jul 2009, 09:58
Post #287

membru jucator

pt cand mergeti la drum cu familia sau oricand nu vreti sa se auda in masina toate conversatiile camionagiilor vedeti ca la statii se poate monta o casca si in cazul asta numai voi auziti statia. ca nu-i prea placut sa auda copiii cele mai noi injuraturi ale camionagiilor. eu am de gand sa montez o astfel de casca.

--------------------
+
buzasparta
post 20 Jul 2009, 11:53
Post #288

Membru autentic

dar impedanta difuzorului de la casca cit trebuie sa fie? tot aceiasi ca si impedanta difuzorului extern? e o idee buna.

This post has been edited by buzasparta: 20 Jul 2009, 11:53

--------------------
233 SP 94
+
KAROLOKW
post 20 Jul 2009, 12:15
Post #289

Membru incepator

Castile pentru statii de regula au impedante de la 8 pana la 32,in general la difuzoarele externe aditionale montate la statie sunt de la 4 la 16 omi
asta e ce suporta statia deci daca gasesti ceva la mijloc ca si valoare este ok.
eu ca difuzoare externe am folosit unele de la un vechi sistem 5.1 si pot sa spun ca se aud foarte bine.

20 Jul 2009, 13:20:
cu ocazia asta multumesc celor care mi-au urat bun venit si inca odata as dori sa intreb daca exista vreun canal "rezervat" aici in bucuresti unde putem comunica eventual seara.Astept si mesaje private daca nu se doresc postate aici pe forum,
in rest as dori sa intreb daca cineva din cei de aici are si acasa o instalatie de CB eventual pentru a comunica din fix in fix ca e mult mai bine si mai eficient.
iar in cazul in care exista si doritori cu detalii pot sa revin vis a vis de asta,ma laud si eu smile.gif am un pic de experienta in a implementa o astfel de instalatie:)(statie cablu antena).
toata stima

This post has been edited by KAROLOKW: 20 Jul 2009, 13:20

--------------------
+
-Scorpio-
post 20 Jul 2009, 14:20
Post #290

membru jucator

poti folosi si casti cu impedanta mai mare, amplificatorul nu va suferi cu nimic. va scadea puterea, dar avand in vedere ca le bagi in ureche nici nu-ti trebuie decat o mica parte din puterea amplificatorului audio.

--------------------
+
KAROLOKW
post 20 Jul 2009, 15:02
Post #291

Membru incepator

inca ceva ce am uitat sa spun inainte,
in legatura cu castile se pot folosi si casti adaptate din o pereche de casti deja pe care le aveti nu trebuie sa dati banii pe altele doar atentie la tipul de mufa pe care le are.in general statiile au mufa mama mono asa ca o mufa tata mono ar fi indicata pentru o mai buna functionare,unele statii au mufa mama stereo dar ce ajunge acolo ca semnal audio este tot mono si in acest caz vor functiona castile fara nici o modificare.
semnalul va fi mono dar va fi "auzit" bifonic adica in cele doua difuzoare.
mare atentie ca "garcea" poate sa comenteze daca va vede cu castile pe urechi in masina dar asta e alta discutie si nu o abordez:)
spor la teste:)

--------------------
+
alex
post 20 Jul 2009, 15:28
Post #292

Membru autentic

Group: Admin

Cum sa comenteze ca am casti in urechi? Care e articolul din lege care nu imi permite sa merg cu casti in urechi? Asa ar fi ilegal si handsfree-ul.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
KAROLOKW
post 20 Jul 2009, 15:44
Post #293

Membru incepator

in lege nu mai stiu unde anume e specificat dar e specificat ca este interzisa utilizarea orcarui dispozitiv...etc care conturba sau perturba conducatorul auto.daca imi aminteam exact unde veneam cu referinta exacta:)
dispozitivul de genul"maini libere":) nu este interzis dar este tolerat ca alternativa la telefon dar asta nu inseamna ca este aprobat ci se accepta doar plin simplul fapt ca nu iti ocupa o mana si poti sa stai cu amandoua pe volan sau sa faci ce vrei tu:)
la asta ma refeream e drept ca daca iti montezi niste casti de genul doapelor nu e problema dar daca ai dinacelea de gen cordeluta si ditamai castroanele peste urechi de nu mai auzi nimic in jur sigur daca te vede garcea va avea de comentat..smile.gif si daca e sa fim sinceri pe buna dreptate..eu am vazut pe unul care avea asemenea chestii pe cap si peste urechi si nu mi se pare normal:)

--------------------
+
JohnnieK
post 21 Jul 2009, 12:16
Post #294

Do you copy me?

baieti, am revenit din prima parte a concediului. nu ca v-ar interesa prea mult acest aspect, insa... biggrin.gif biggrin.gif

in primul rand vreau sa-i urez bun venit lui KAROLOKW. ne inmultim constant si uite asa, la un moment dat, vom ocupa toate soselele patriei! smile.gif

o mica nelamurire, K: in s7, s9 etc, s vine de la Santiago?

vad ca se poarta discutii aprinse despre casti de statii Radio CB.

dupa cum stiti, am fost plecat prin tara, taman in Sovata-Praid. si ne-am mai si fatait prin Ardeal, de unde stateam noi si pana in Apuseni. va dati seama ce se intampla daca nevasta-mea auzea discutiile alea pline "miez" dintre "colegii" de trafic! ma belea... biggrin.gif oricum, mi-a pus in vedere inca dinainte de a pleca in concediu sa gasesc o solutie la aceasta problema. iar eu, ascultator, blush.gif am luat niste casti vechi, de radio chinezesc portabil, le-am introdus in statie si... a fost liniste in masina. nu si in urechea mea... biggrin.gif biggrin.gif statia fiind mono, se auzea doar intr-o casca, pe care am introdus-o cu multa gratie in urechea mea dreapta. frate, ziceai ca sunt Borg, din ala de Star Trek... radmasa.gif de nu stiu cate ori am uitat de ea, si am iesit cu totul din masina! smile.gif pe bune, e o senzatie tare idioata: ai impresia ca-ti sare urechea! smile.gif insa ce nu facem noi, masculii feroci, pentru linistea consoartelor noastre... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

in alta ordine de idei, statia a acoperit cam 90 % din pericole. in sensul ca, la plecare, la intrare in Tartasesti (drumul Bucuresti - Targoviste) erau pozarii cu radaru' deschis. nici un coleg care venea spre Capitala nu-i vazuse. si daca nu aveam detectorul de radar pornit, furam o amenda... wink.gif la fel si in Teius (Ardeal), erau niste pozari bagati dupa un camion. pe bune daca-i vedeam, insa, iar am avut noroc cu detectorul ca a inceput sa caraie cu mult inainte de a ajunge in dreptul lor si eu am avut timp sa incetinesc. astea au fost doar 2 exemple negative, insa in alte situatii aflam cu mult inainte unde erau radarele, filtrele de politie etc

peste tot prin tara se auzeau conversatii animate intre participantii la trafic. insa cand am intrat in asa-zisa tara a secuilor, adica de la Sighisoara - Balauseri la dreapta, s-a instaurat linistea. intrerupta de conversatii in maghiara din care nu intelegeam NIMIC. nu sunt nationalist, insa credeti-ma ca e de-a dreptul frustrant ca in propria ta tara sa nu intelegi ce se vorbeste in jurul tau. stiu ca la un moment dat, un "coleg" roman mai suparat s-a luat de ungurasii care ciripeau pe limba lor pe canalu' 22:

Mai colegilor, daca mai vorbiti pe canalu' asta, faceti-o dracu' in romaneste, ca sa intelegem si noi. daca nu, plecati pe alt canal...

in rest, ce sa va mai spun: a fost totul OK.

un ultim exemplu: duminica am ajuns din nou la munte, pe Valea Prahovei cu treburi. la intoarcere (ora 19) am aflat din timp sa n-o iau pe DN1 ca e gatuita circulatia in 2 locuri: la Comarnic si pe centura Ploiesti. asa ca am luat-o din nou pe drumul spre Targoviste...

--------------------

+
-Scorpio-
post 21 Jul 2009, 16:01
Post #295

membru jucator

QUOTE(JohnnieK @ 21 Jul 2009, 12:16)
in s7, s9 etc, s vine de la Santiago?

*

e vorba de puterea semnalului. adica cat iti indica VU-metrul cand il receptionezi pe respectivul.

--------------------
+
JohnnieK
post 21 Jul 2009, 22:06
Post #296

Do you copy me?

pentru KAROLOKW: te asteptam cu o poza a statiei din masina. nu face pe secretosu' cu noi, ca nu-i frumos... tongue.gif glumesc, mane! lamureste-ma cu alta chestie: am inteles eu bine, ai cumva statie radio CB fixa acasa? ce anume? stii, asta e urmatorul punct pe agenda mea! si dupa asta, sa dau examenu' de clasa a-III a de radioamator...

K, in ce cartier stai in Bucuresti? poate vorbim (in ordine alfabetica, sa nu se supere vreunu') cu: Alex, (C@ta nu poate, ca a plecat in orasu' de bastina), Sandrino, Skandal si restu' baietilor de bine din Capitala si, poate o punem de o intalnire intr-un parc, ceva. insa in luna august, daca se poate, ca in cateva zile plec la mare, la Costinesti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Scorpio: Fane, cine stie, cunoaste, ce mai! biggrin.gif ai dreptate, mane, inca o data. ce naiba sa fac, daca jucaria mea TTi nu are asa ceva. traisca forumurile! asa mai aflu si eu ceva nou despre ce ma intereseaza...

si nu in ultimu' rand, biggrin.gif biggrin.gif Sandrino, mai traiesti? te sun maine pe la pranz, sa vaz ce mai faci. poate incercam sa ne auzim pe maine seara, ca o sa fiu mai aproape de tine (Auchan Militari)...

--------------------

+
bygy007
post 21 Jul 2009, 23:18
Post #297

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(JohnnieK @ 21 Jul 2009, 23:06)
in ce cartier stai in Bucuresti? .....
*

eu in pantelimon statie alan 42 multi (portabila ) cu acumulatori blush.gif , un canal ceva in afara de 22 ca sa stim pe unde ne stringem

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
JohnnieK
post 22 Jul 2009, 11:59
Post #298

Do you copy me?

as dori ca restu' din Capitala care sunt interesati de o intalnire face to face, sa ne spuna din ce cartiere sunt

bygy007 sper sa ne vedem in august, cand va stabili majoritatea amatoare de intalniri intre posesorii de statii radio CB. prinzi ceva cu portabila? care e distanta maxima de emisie si de receptie? sper sa nu gresesc, da' parca are o putere de PMR, adica 0,5 W, nu?

--------------------

+
C@talin
post 22 Jul 2009, 12:12
Post #299

hai si io paci ma simt mandru biggrin.gif ,am fost ieri pana la traian sat la un amic la gratar chef tongue.gif intre amici/e .

Din br pana acolo e doar 1 sat silistraru,dar imediat inate sa parasesc orasu am aflat ca e radar acolo biggrin.gif de la colegi ce erau pe centura brailei.
Acuma la intoarcere iar,am aflat din traian ca era radar si am anuntat si io ce vedeam cu antena CB tongue.gif dupa ce am trecut de el. total km dus intors 66 tongue.gif deci distante mici.Da si-a facut datoria statia.
Zuper biggrin.gif

Johny poate el are si antena pe masina la portabila tongue.gif zic si io.

In rest concediu placut in continuare smile.gif

This post has been edited by C@talin: 22 Jul 2009, 12:13

--------------------
+
bygy007
post 22 Jul 2009, 13:22
Post #300

Membru autentic

From: BUCURESTI

o,5W in AM si 4Win FM ideea e ca acasa stau cu fata spre est si la etaj 2 teste nu am facut deocamdata nu am antena exterioara , si nu am probat , statia are un kit pentru alimentare la bricheta si cuplare antena exterioara , pina acum nu am folosit
nu prea am facut drumuri dese (am stat doar pe receptie) , si-a facut datoria foarte bine pina acum

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
85 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 09:25
Forum Renault