La semafor pe linia de tramvai, Coloana
![]() ![]() ![]() |
La semafor pe linia de tramvai, Coloana
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(MHY @ 6 May 2009, 11:55) Mila obisnuita fata de masina mea si fata de voi aia care sunteti deja blocati in trafic si n-aveti nici un chef sa ne ocoliti masinile busite. in mijlocul strazii. Si fata de mine, ca nu sunt gen Arnold si o pot lua pe cocoasa de la multi "suparati" din astia. Sunt aproape convins ca are si o bata de baseball acolo, just in case... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 6 May 2009, 12:46) QUOTE(DannyY @ 6 May 2009, 12:54) Iar daca avatarul tau este chiar poza-ti, ma tem sa fac si cealalta demonstratie, mai ales daca-mi zambesti fermecator Sa mori tu ca-ti place avataru' meu mestere? ![]() Ma tem ca nu e doar atat...chen ai taci iu, iu lital ghei? ![]() This post has been edited by Kojak: 6 May 2009, 12:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Autobuzele au prioritate când pleacă din stație, dacă la asta te referi... E reglementată treaba de codul rutier.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
doar daca e cu alveola si doar daca esti pe banda 1
dar aici nu are legatura, ma refeream la faptul ca se baga pe linia de tramvai (si evident, depasesc coloana) la intersectia respectiva nu se poate face stanga, sunt benzi doar pentru inainte This post has been edited by ArtVandelay: 6 May 2009, 12:06 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bietul Cod Rutier, cate sunt scrise acolo...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 6 May 2009, 12:54) Numai ca... eu ii fac pe aia imbecili in mod documentat (incalca legea cu buna stiinta si isi pot pierde permisul daca sunt prinsi). Faptul ca iti faci rau cu buna stiinta mi se pare ruda cu imbecilitatea. Kindare, cu fiecare post nou (sau vechi) ma dai gata cate-un pic. ![]() Ce te....pe tine grija de permisul altuia? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
DannyY |
![]()
|
ArtVandelay:
Daca sunt cazuri de exceptie, OK. Se poate intampla oricui. Dar astea se vad: masina din provincie si/sau soferul dezorientat, s-a incadrat gresit si are nevoie sa faca o manevra de genul asta, altfel ocoleste juma' de ora. Dar ca sa-mi spui ca te grabesti si de aia mergi pe linia de tramvai...scuza-ma, dar nu voi putea niciodata sa inteleg. Repet: ies coarnele prin parbriz sau (la cei care au) trapa. Danny |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Kojak |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 6 May 2009, 13:11) Daca sunt cazuri de exceptie, OK. Se poate intampla oricui. Dar astea se vad: masina din provincie si/sau soferul dezorientat, s-a incadrat gresit si are nevoie sa faca o manevra de genul asta, altfel ocoleste juma' de ora. Aha! Deci ipocrizia e al doilea nume al tau. Ca sa pricepi, m-am uitat la semnatura cu nr. tau de inmatriculare. (daca ala o fi) This post has been edited by Kojak: 6 May 2009, 12:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 6 May 2009, 12:04) Sa mori tu ca-ti place avataru' meu mestere? ![]() Ma tem ca nu e doar atat...chen ai taci iu, iu lital ghei? ![]() nau iu chent. ai em sori bat iu misundastud mi bedli. ai ment iu cud witnis it, bat ui chen faind samoan els iu chen taci if iu laic... Iar la alalalt... esti departe, cu mana caus la ochi: nu-mi pasa de permisele lor, iti explicam ceva mai limpede de ce sunt imbecili... mor de necaz ca n-ai inteles nici asa... Sau te numeri printre stimabilii "grabiti" si trebuie sa-ti aperi muschii? Ei? Ia mai zi una de-aia adanca, de-a ta...pe care sa o inteleaga plebea... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Kojak |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine e o chestie de abstinenta si de respect. Am facut-o de N ori, o pot face si in continuare, dar nu mai vreau. Plec cu un sfert de ora mai devreme de acasa si stau la orice coada. Mai scap in porumb, dar foarte rar.
Incepe din ce in ce mai mult sa nu ma mai intereseze ce face celalalt. Important e sa nu ma deranjeze direct. Altfel, exista vehicule alternative... biciclete, scutere. De ce nu le folosim? Ca suntem prea snobi si egoisti, d-aia. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 6 May 2009, 12:15) Aha! Deci ipocrizia e al doilea nume al tau. Ca sa pricepi, m-am uitat la semnatura cu nr. tau de inmatriculare. (daca ala o fi) hi hi dilema mare, nu (o fi, n-o fi numarul, dar poate sta in Bucuresti, da' poate lucreaza pe acolo, da' poate vine des, etc, etc, etc...)? Sau poate nu... Daca tot ai gasit niste cuvinte in dictionar, ia cauta si "provincie", ce o insemna? O fi "din alte localitati decat Bucuresti", sau mai e vreo chestie mica pe acolo? QUOTE(Kojak @ 6 May 2009, 12:22) Nu, si nici nu sunt semne. Poate dai tu cu masina peste mine, ca esti in stare, la ce elucubratii sustii. Danny |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Kojak |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 6 May 2009, 12:12) În codul rutier se menționa că este interzisă circulația pe linia de tramvai pe segmentele de drum cu minim 2 benzi pe sens. Așa îmi amintesc, acum n-am reușit să găsesc articolul. HG 1391/2006 -Regulament de aplicare a Codului Rutier Art. 103 Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului lânga axa drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia. Cred ca e evident....Orice alta discutie e inutila... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 6 May 2009, 12:35) Ti-e frica mestere, ti-e frica... ![]() Te-am dat la ruleta, daca te prind in trafic prin Bucale, ai pus-o de mamaliga. Pune si tu nr tau de inmatriculare (nuuuu...nu ti-e frica, stiu, ai omis...) ne cautam reciproc...avem mai multe sanse de coliziune...dar sa stii ca trebuie sa mergi pe sosea, nu pe linia de tramvai...ca sa reintram in topic. Danny |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Kojak |
![]()
|
Nr. meu de inmatriculare "a dainuit" la datele mele personale mai bine de un an si ceva, nu ma feresc de nimeni, insa e irelevant aspectu' asta.
In fine, ok, hai sa terminam ca oricum ne luam warn amandoi ptr. offtopic la greuceanu, si e pacat de tine ca vazui ca esti nou prin ograda, eu am pielea tabacita ![]() This post has been edited by Kojak: 6 May 2009, 12:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
DannyY |
![]()
|
Sure buddy!
Let's cut it off ![]() Danny 6 May 2009, 12:59: QUOTE(dantes @ 6 May 2009, 12:38) HG 1391/2006 -Regulament de aplicare a Codului Rutier Art. 103 Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului lânga axa drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia. Cred ca e evident....Orice alta discutie e inutila... In articolul mentionat e vorba de altfel de drum: cu cel mult doua benzi pe sens. O precizare din postul original: "Drum cu 3 benzi pe sens, dupa care linie continua, dupa care liniile de tramvai." Nu ai ce cauta pe linia tramvaiului in situatia asta. Sorry, dar pur si simplu nu ai voie. Ceea ce duce discutia inapoi la "smekkerii grabiti" Danny This post has been edited by DannyY: 6 May 2009, 12:59 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kojak |
![]()
|
Bine ca noi ne agitam p-aici si initiatoru' topicului nici n-a mai binevoit sa-si dea cu parerea dupa primu' post.
This post has been edited by Kojak: 6 May 2009, 13:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa dai si peste el?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 May 2009, 14:06) Exact... Am fost alaltaieri la un interviu, am facut 50 de minute din Tei pana pe Viilor. Muream de ciuda ca n-am o bicicleta sau un scuter. Drum de 20 de minute... This post has been edited by vis-a-vis: 6 May 2009, 13:10 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Kojak |
![]()
|
@vijelie:
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
pentru incalcarea linei duble continuie sanctiunea este de 300 lei ( 3 mil lei vechi ) si 6 puncte de penalizare. Asta e sigur, am prieten care a primit o astfel de instintzare cu obligarea de a se prezenta la politia pe raza careia sa petrecut contraventia.
omul a motivat ca a ocolit o groapa de pe astfalt ....fara sa depaseasca fara sa faca nik si asta a patit. Este sofer pe o duba. Cam nasol cu polizia ![]() |
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|
Kojak |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu tot am o dilema... daca stai la semafor, pe linia de tramvai, cum se numeste ? Depasirea coloanei ?
Art.45. - (1) Depășirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lângă un obstacol, aflat pe același sens de circulație, prin schimbarea direcției de mers și ieșirea de pe banda de circulație sau din șirul de vehicule în care s-a aflat inițial. Eu din cate inteleg, depasire inseamna sa treci in fata altui vehicul. Ceea ce nu e cazul... ca n-a trecut nimeni in fata nimanui... |
--------------------
-
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai cred ca tu ai trecut pe linia de tramvai cand era linie discontinua...sigur ca s-a facut continua dupa aia si n-ai mai avut cum sa revii pe banda ta...e bine sa treci de intersectie si dupa aia sa vezi daca e discontinua...
Cum ai ajuns pe linia de tramvai?...am o vaga banuiala ca ai incalcat o regula...undeva...pe drum... Cred ca se numeste "stat la semafor asteptand sa depasesti fraierii" Danny This post has been edited by DannyY: 6 May 2009, 15:29 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu veneam din stanga, ieseam de pe o straduta din partea stanga... Si evident n-aveam cum sa ma incadrez pe banda 3, din moment ce linia de tramvai era ocupata si ea. Si cum era distanta mica pana in intersectie si oricum se mergea bara la bara pe toate benzile, am ramas pe linia de tramvai... Ghinionul meu.
Si daca dai semnal sa treci de pe linia de tramvai pe banda 3, nu te lasa nimeni... toti stau lipiti unul de celalat, nici sa nu-ti treaca prin cap ca o sa intrii pe banda aia vreodata... In fine, eu am pus o intrebare, nu sunt la ancheta. This post has been edited by andu911: 6 May 2009, 15:35 |
--------------------
-
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 6 May 2009, 15:30) Eu veneam din stanga, ieseam de pe o straduta din partea stanga... Si evident n-aveam cum sa ma incadrez pe banda 3, din moment ce linia de tramvai era ocupata si ea. Si cum era distanta mica pana in intersectie si oricum se mergea bara la bara pe toate benzile, am ramas pe linia de tramvai... Ghinionul meu. Si daca dai semnal sa treci de pe linia de tramvai pe banda 3, nu te lasa nimeni... toti stau lipiti unul de celalat, nici sa nu-ti treaca prin cap ca o sa intrii pe banda aia vreodata... In fine, eu am pus o intrebare, nu sunt la ancheta. Scuze...cunosc senzatia. atunci se numeste doar "asteptare la semafor". ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
andu911 |
![]()
|
Asta e... daca o fi fost cu camera pentru a surprinde acest aspect, ghinionul meu... Dar inca nu stiu cum se sanctioneaza... unii zic 4 puncte... altii zic 6, altii zic permisul pe 30 zile...
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:10 |