Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
![]() ![]() |
Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Aaaaa, pai la cat e de rezistenta limousina, tre' sa am grija sa nu le strice !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu te poti abtine,asa-i?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca sta argon in masina cu picioru' pe frana, crek direct la adrian_mgn il ducem dupa ce termin cu platourile oscilante
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e vorba de a doua, vreau sa stiu daca si ce probleme are, amortizoarele spate stiu ca-s duse, se mai trece cu vederea
![]() This post has been edited by argon: 24 Sep 2010, 22:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 24 Sep 2010, 22:20) i tre' sa merg la examen la Bucuresti si vreau sa ma pun serios cu burta pe carte si sa tocesc zdravan regulamentele Presupun ca nu o sa mergi cu trenul. Daca treci cu masina sper sa nu uiti sa poposesti prin Pitesti putina vreme sa te cinstesc si eu cum se cuvine. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 24 Sep 2010, 21:39) Apoi ma, vorba lu' Filip: ptiu ptiu ntz ntz ... cum sa te spurci cu asa ceva? ![]() Viseaza si tu la ceva calumea de ex. un Duster. ![]() Iar pentru pretentiosi exista i-vtec. Nici un motor pe benzina nu fuge si nu consuma ca astea. In vecii vecilor. Aaamiiin. Doctore TSI-urile alea mici imi plac fiindca raspund cum trebuie la pedala si consuma putin. Adica merg aproape ca TDI-urile. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Nici un dizel n-o sa aiba raspuns la pedala ca un motor pe benzina
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, daca ar fi common rail non euro.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ba chiar mai bun decat benzina, daca e cu PD.
![]() Care CR? Alea e bune doar la impresia artistica (zgomot, vibratii, raspuns progresiv si alte vrajeli). |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Raspunsul de care tot vorbesc eu nu-i acelasi de care vorbesti tu Dane, fara ofensa. Sa zicem ca vorbesc mai mult de sensibilitatea pedalei si finetea cu care raspunde motorul la fiecare milimetru de pedala.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
Iar trebuie sa te contrazic. Saptamana trecuta vorbeam de lipsa de finete la raspunsul pedalei, pentru agregatele Dacia/Reno. Treaba vine din soft si din smecheria aia wireless.
![]() Pentru mine raspuns = cum pleaca imediat dupa ce ai apasat pedala. Ca dupa cateva secunde nu mai conteaza decat curbele de putere si cuplu. Ei, la faza asta PD-ul e greu de batut. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
PD-ul este pe buna dreptate unul dintre motoarele diesel cu raspuns brutal si nerafinat.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand va aud cu raspuns prompt la pedala la masini, ma buseste rasu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
poate la vreun lancer de 2.0 ....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
cdadan |
![]()
|
Eu cred ca aproape toti salivam dupa o masina care sa ne dea cu capul de tetiera, dar atunci cand una banala raspunde "brutal", ne plangem de lipsa de rafinament.
Visule, cand afara vor fi +40 de grade sau -15, cand va ploua sau va ninge iar eu voi fi la volan, am sa ma gandesc la tine . ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci ma plimb cu bicicleta
![]() Confort am si acasa... confortul sedentarizeaza si imbatraneste. De la 20 de ani de cand mi-am luat masina, pana acum vreo 3-4 ani, nu mi-am dat jos curu' din masina. Mare greseala am facut. En fin... Eu o masina adevarata n-o vad sub 500 de cai si fara tractiune integrala. Cand dai drumu' la pedala, sa simti ca zbori. Dupa ce am mers anu' trecut cam toata vara cu motoru', cand m-am suit in masina, am crezut ca-nnebunesc. Nu tu demaraj, nu tu frana de motor... plictiseala totala. Prefer bicicleta in locul masinii... pur si simplu am devenit claustrofob ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cdadan |
![]()
|
Aici cam ai dreptate ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Mie mi-ar ajunge un Lotus Exige
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si cand te-ai trezit, te-ai urcat in Loganul parcat regulamentar de altfel azi in fata spitalului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Argoneatza, tu ma urmaresti ?
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
Da, iesi putsin pe geam
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Astazi ma plimba Marian prin Temeschwar, sa-mi cumpar oloi la Frijider, ca-l schimbam saptamana asta
![]() Mica corectura la remarca malitioasa a lui cdadan: eu tanjesc dupa o masina, care dupa ce-mi da cu capul in tetiera, mi-l si tine lipit de ea pana calc ambreiaju' sa schimb in sus urmatoarea treapta, dupa care procesul reincepe ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vezi ca sunt exercitii speciale pt intarirea musculaturii gatului
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
marian-j |
![]()
|
Pai da!Mie imi spui?Matale stateai ca boieru' prã scamdu' din dreapta si io eram atent la trafic sa nu ne calce tramvaiu'!Atata m-ai bolunzit de cap ca am uitat sa-ti spun ca am idei putine da' fixe!
![]() Ni numa la ce am molarit io azi! ªi vorbim de un dizãl mai vechiuþ! Attached thumbnail(s) DSC00452.JPG ( Size: 804.29k ) Number of downloads: 301 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 27 Sep 2010, 23:43) Mica corectura la remarca malitioasa a lui cdadan: eu tanjesc dupa o masina, care dupa ce-mi da cu capul in tetiera, mi-l si tine lipit de ea pana calc ambreiaju' sa schimb in sus urmatoarea treapta, dupa care procesul reincepe ![]() +1 ![]() QUOTE(C a t a l i n @ 28 Sep 2010, 07:51) Avioanele lasa o impresie frumoasa la decolare fiindca reusesc sa mentina destul de mult timp o accelerare constanta. Dar ca nivel maxim nu exceleaza. Nu te dau cu capul de tetiera suficient de tare. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 01:14 |